Die Linke eist € 1500,- corona-bonus voor de ongeveer 600.000 illegalen in het land, evenals algehele amnestie

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

Parlementariërs van de Duitse partij Die Linke roepen Merkel en Seehofer er in een open brief toe op om iedere persoon die zich illegaal in Duitsland bevindt – dat zijn er honderdduizenden – € 1500,- corona-bonus te betalen. Bovendien eisen de socialisten een onmiddellijke “algehele amnestie voor alle mensen zonder legaal verblijf” en moet begonnen worden met de legalisering van alle illegalen.

journalistenwatch

“Ook mensen zonder papieren zijn deel van de Duitse bevolking”, schrijft de parlementariër van Die Linke, Lorenz Gösta Beurin in zijn open brief aan bondskanselier Angela Merkel en minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer. Illegalen in Duitsland zouden geen toegang tot staatshulp hebben en door de sluiting van gastronomie-bedrijven, hotels en bouwputten op grand van het corona-virus zouden er voor hen nauwelijks meer mogelijkheden bestaan om zwart wat geld te verdienen. Ook wordt er gejammerd over de grote aanwezigheid van politie op straat. De “mensen zonder papieren” zouden nauwelijks nog uit hun woning durven, wat hun maatschappelijke marginalisering verder vergroot, staat er verder in de brief.

Uit humanitaire redenen zouden zij ook volledige staatshulp moeten krijgen. De regering zou daarom nu aan mensen, die illegaal in het land zijn, een “financiële corona-hulp van eenmalig € 1500,-“ moeten toestaan, staat er in de door hem geïnitieerde brief, die tot nu toe ondertekend werd door 27 van zijn fijne kameraden uit de gelederen van de muurmoordenaar partij. Onder hen bevinden zich behalve partijvoorzitter Riexinger o.a. de vicefractievoorzitter Caren Lay en uitzonderlijke democraten zoals de woordvoerster Binnenlandse Zaken Ulla Jepke, die op haar Twitter-pagina altijd graag de vlag van haar rode straat-knokploeg, de Antifa, laat zien.

En omdat men eenmaal toch bezig is om krankzinnige eisen aan de belastingbetalers van de land te adresseren, willen de parlementariërs van Die Linke tegelijk ook nog een “onmiddellijke algehele amnestie voor alle mensen zonder legaal verblijf, met de legalisering van alle illegalen zou onmiddellijk begonnen moeten worden”. Als peildatum wordt 22 maart voorgesteld. Bovendien dienen alle uitzettingen onderbroken te worden.

Hoeveel illegalen er in werkelijkheid in Duitsland zijn, hoeveel mensen onterecht in dit land verblijven, is niet precies bekend. Het aantal schommelt tussen 200.000 en 600.000 mensen. De kosten voor de belastingbuidel: tussen € 300 miljoen en € 900 miljoen hulp aan illegalen.

Wat de socialist Lorenz Gösta voor illegalen eist, wil hij diegenen die hij als klimaatzondaren classificeert, ontzeggen. Als het aan de met een geschiedenis- en Germanistiek-studie uitgeruste linkse “klimaatexpert” ligt, moeten namelijk al die ondernemingen die volgens hem een “klimaat-schadelijk” zakenmodel hanteren, geen conjunctuurhulp in de corona-crisis krijgen. De ondernemingen die na de economische kaalslag overblijven, moeten dan zijn absurde ideeën zonder morren betalen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, anarchisme, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Die Linke eist € 1500,- corona-bonus voor de ongeveer 600.000 illegalen in het land, evenals algehele amnestie

 1. Cathja zegt:

  Krankzinnig! De ene eis is nog waanzinniger dan de andere. Die lui hebben kennelijk een virus in de hersenen, in plaats van in de longen. Stop ze maar in quarantaine gedurende een jaartje of zo. Hebben ‘we’ voorlopig geen last van die gestoorden.

  Knettergek….zou Wilders zeggen. En terecht!

  Geliked door 4 people

 2. Hovawart zegt:

  Dat is in de Pays-Bah ook eens geprobeerd, met een Generaal Pardon, toen liep het ook storm….zelfs mensen van buiten Europa gokte op een luizenleventje.

  Geliked door 4 people

 3. De illegalen waren sluw genoeg om Duitsland te vinden en nu blijkt het ze niet voor de wind te gaan, tijd om de terugreis te gaan plannen ?
  Waar is het misgegaan met de mensen die deze plannen steunen of misschien zelfs toejuichen?
  Dat is niet een kwestie dat er een draadje los zit maar van ernstige kortsluiting.

  Geliked door 3 people

 4. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuw al decennialang voor het extreem linkse nageboorte,ze zijn geestelijk gestoord en de vijand van hun eigen bevolking.Het zijn ook nuttige idioten gesteund achter de schermen door de satanische globalistische elite,zoals de bilderberg groep en gefinancierd door george soros.

  Geliked door 3 people

 5. droevige mof zegt:

  De bedoeling hiervan is om alle migranten te naturaliseren en hen als kiezers te winnen.
  De Democraten in de VS hebben soortgelijke plannen.
  Er is hier op dit moment geen stemming voor zulke onzin.
  We staan aan het begin van een gigantische economische ramp en ook Merkel kan niet ontsnappen aan deze valstrik. De legale en illegale migranten zullen moeten vechten om te overleven. Waarschijnlijk tegen ons.

  Geliked door 4 people

 6. Sinyo zegt:

  Der sowas behauptet ist doch “eine Niete” (jemand der immer wieder versagt).

  Geliked door 1 persoon

 7. bozeoudeman zegt:

  Prima, als zij het zelf betalen en de illegalen bij hen in huis opnemen, vermoedelijk vinden ze dan dit plan opeens om de een of andere reden onuitvoerbaar, zie De Mol, Rayman en al die andere geweldige ‘links’ georiënteerde deugartiesten in Nederland, hoeveel vluchtelingen hebben die inmiddels opgenomen in hun ‘bescheiden’ stulpjes?

  Geliked door 4 people

 8. Julia zegt:

  Ik begin toch sterk te twijfelen of de hersenen van deze idioten door een virus zijn aangetast. Smijt maar weer met belastinggeld die Duitsers pakken dat wel terug uit het steunpakket dat door de EU is ingesteld. Elke Europese lidstaat betaalt hier aan mee dus het gaat ook om ons belastinggeld. Wat te zeggen dat mensen die zich tegen hongerloontjes inzetten om zorg, vervoer, etc. in stand te houden een paar duizend euro extra te geven en al die uitgeprocedeerde profiteurs uit Europa te zetten. Het lijkt wel of er geen gezond denkende en realistische politici meer bestaan of heeft Duitsland voor de derde maal Europa ingenomen. Dit keer hebben ze dat snel voor elkaar de ziekelijke machtswellustelingen uit WOII zullen hier nog jaloers op zijn. Kortom krankzinnig en het toppunt van waanzin.

  Geliked door 4 people

 9. verwardeman zegt:

  Wat is er gebeurd dat deze mensen hun eigen soort zo haten, , schuldgevoel over de holocaust ?
  Als je er zelf part nog deel aan hebt gehad omdat je bijvoorbeeld nog niet eens geboren was
  toendertijd , waarom dan schuldgevoel / zelfhaat ?
  Mij persoonlijk boeit dat slavernijverleden , Indonesie , enz. GEEN ZAK !
  Ik was er toen nog niet , dus DUITSERS van nu : ga eens NORMAAL doen !

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   Dit schuldgevoel is alleen maar voor de show.
   De Duitse communisten zijn welkom om na te denken over hun voormalige staat, de DDR, die momenteel wordt herbouwd. En perfecter en onmenselijker dan de DDR ooit was.

   Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @verwardeman

   Zo is het, verwardeman. Waarom moeten de Duitsers zichzelf zo vernederen, terwijl inmiddels zeer velen de oorlog niet eens hebben meegemaakt?
   Dit geldt ook voor het koloniale verleden van Nederland. Ik vertik het om mij een schuldgevoel aan te laten praten voor iets wat een paar honderd jaar geleden is gebeurd. De oproerkraaiers van nu, die zelfs straatnamen willen veranderen, hebben het blijkbaar heel erg met zichzelf getroffen, vandaar dat ze alle (foute?) sporen van ons verleden willen wissen.
   De stakkers begrijpen echter niet dat je met het veranderen van naambordjes de geschiedenis niet kan uitwissen.

   Geschift volk…..

   Geliked door 4 people

   • karton zegt:

    @ Cathja.
    Met u eens.
    Waarom zou ik mij schuldig moeten voelen om hetgeen er járen geleden is gebeurd; ik hoor bijv. de negers nóóit spreken over de door hen gevangen genomen zendelingen die vervolgens werden opgevreten door die zooi, ook hebben ze ’t niet over de blanke boeren die zuid-Afrika, Zimbabwe en meer van die landen, hebben vol gestouwd met voedsel en vervolgens werden afgeslacht door de gekleurde “medemens”. Dat de huidige jongeren meegaan in die waanzin ligt veelal aan ’t soort “onderwijs” dat zij hebben genoten; ik laat mij in ieder geval géén schuldgevoel aanpraten, door niemand niet, nóóit ! Alsof u , @Cathja, én ik daar aan hebben meegewerkt, hoe dwaas moet je zijn om dat te bedenken ?

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 24 april 2020 om 10:01

    Die gierige ‘oranjes’ zouden zich schuldig moeten voelen!
    ZIJ hebben geprofiteerd van alles wat ONS wordt verweten.

    En die verderfelijke familie ‘regeert bij de gratie Gods’?
    “Zo waarlijk helpe mij God almachtig,” riepen ze allemaal.
    Maar in feite kruipen ze voor ‘allah’.

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat om 10:01

    “God, Nederland en Oranje”…., het ‘drievoudige snoer’….., hoe serieus moet ik dit nemen?
    Ja, ze hebben de eed afgelegd, en gezworen dat ze voor het vaderland zullen opkomen.
    Maar zien we niet telkens weer het tegenovergestelde? Vaak heel bedekt…, maar toch?
    Wat deed Beatrix na de moord op Theo van Gogh? Ze bezocht niet zijn weduwe, maar bracht een bezoek aan de moskee….., juist nadat een moslim de moord had gepleegd!

    Waarom??

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 24 april 2020 om 14:04

    Wat deed Beatrix na de moord op Theo van Gogh? Ze bezocht niet zijn weduwe, maar bracht een bezoek aan de moskee….., juist nadat een moslim de moord had gepleegd!

    Waarom??

    Een heel goede vraag.
    Provocatie en minachting?
    Laten zien waar haar ‘hart’ ligt?
    Pure kwaadaardigheid?

    Like

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen in Griekenland

  Boat migrants arriving to EU are often not housed in massfacilities where 20-30 ppl could share room to keep costs down
  Instead, EU taxpayers are often forced to pay for expensive hotels for migrants
  & the migrants still compain!

  Bootmigranten die aankomen in de EU zijn vaak niet ondergebracht in massacentra waar 20-30 pers dexruimte zouden kunnen delen om de kosten laag te houden
  In plaats daarvan worden EU-belastingbetalers vaak gedwongen te betalen voor dure hotels voor migranten
  & de migranten klagen nog steeds!

  Geliked door 2 people

 11. vangie1206j zegt:

  Ik zou zeggen DIE LINKE wat let jullie trek je knip en laat jullie goede inborst zien aan de buitenwacht.
  Van mij krijgt dat tuig niets niks nada.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Vid from y-day’s riots at the asylum center on the Greek island #Chios
  It started because EU agreed to take 1000 young migrants from the camps to mainland Greece &then to various EU states
  The rest of the migrants burned down the camp, trying to force a move to the mainland too

  Nl
  Video van de rellen van gisteren in het asielcentrum op het Griekse eiland #Chios
  Het begon omdat de EU ermee instemde om 1000 jonge migranten uit de kampen naar het vasteland van Griekenland en vervolgens naar verschillende EU-landen te brengen
  De rest van de migranten brandde het kamp af en probeerde ook een verhuizing naar het vasteland te forceren

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Dit zijn geen vluchtelingen geen oorlogsslachtoffers geen migranten of weet ik veel.
   Dit zijn gore zwarte monsters en moslims waar alleen zwaar tegen geweld een antwoord is.
   Deze monsters beesten dienen terug geschopt worden of naar Turkije of de Middellandse zee in.
   Ik heb geen enkele mededogen voor dat schorem.

   Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Links altijd goed in het uitdelen van geld van anderen !!!!!! Behalve als ze het uit eigen zak moeten betalen……dan geven ze niet thuis !!

  Geliked door 3 people

 14. Jules Vismale zegt:

  Laten die linkse klootzakken van Die linke allemaal maar gaan wonen bij die 600.000 illegalen en hen bedelven onder snoep, ijs en taart om daar allemaal kotsmisselijk van te worden! Als ze gaan proberen om die allemaal een corona-bonus te geven dan zal Duitsland totaal geruïneerd zijn want wie moet dit dan gaan betalen daaronder? In ieder geval NIET Zoete Lieve Gerritje!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s