Eindbestemming . . .

Screenshot_31

(Door: “eg regs”)

Er bestaan inderdaad mensen die behept zijn met een extreme en wellicht niet geheel gezonde interesse in allerlei samenzweringstheorieën, maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat er om die reden dus ook helemaal geen samenzweringen bestaan. Vergelijk het met paranoia; zelfs de meest achterdochtige persoon zal soms immers wel een echte vijand op z’n pad vinden.

Een samenzwering is de geheime opzet van 2 of meer individuen om samen een ongunstige uitkomst te bewerkstelligen. Kijkend naar onze recente geschiedenis zijn ons overduidelijk heel veel ongunstige uitkomsten overkomen. Een populaire verklaring hiervoor is dat wij geregeerd worden door ‘domme’ politici. Zou het werkelijk zo simpel zijn?

Zelfs een imbeciel, die zijn beslissingen laat afhangen van kop of munt, zal het soms bij het rechte eind hebben. Dat geluk hebben we in Nederland helaas maar zeer zelden. Hier bij ons was er bijvoorbeeld geen sprake van islam OF secularisatie, maar van allebei. Geen politiestaat OF homoparades, maar allebei. Geen kleurenblinde staatsideologie OF slavenmonumenten, maar allebei. En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Voor ons is het nooit win-win, het is altijd verlies-verlies. Wat is de kans denkt u dat al deze ellende louter en alleen te wijten was aan ‘domheid’?

Bij normale mensen is de vatbaarheid voor ‘samenzweringstheorieën’ meestal omgekeerd evenredig aan de brutale onbeschaamdheid van de misdaad in kwestie. Dit geldt dubbel voor hen die de godsdienstige overtuigingen van onze voorouders hebben omgekeerd en nu dapper verkondigen:’De mens is tot ieder goed geneigd en tot het kwade volstrekt onbekwaam’. We zien de goedlachse, vlot geklede en ‘zo toegankelijke’ Mark Rutte vriendelijk babbelen met de kinderopvangjeugd, en het valt ons zwaar om te geloven dat deze ogenschijnlijk goed bedoelende man (“hij staat in z’n vrije tijd nog voor de klas ook!”) ooit zijn volksgenoten op zo’n koelbloedige en bedorven wijze zou kunnen verraden; dat de mensheid tot zoiets in staat is. De ontwerpspecificaties van ons voorstellingsvermogen worden als het ware telkens weer tot het absolute uiterste gedreven.

Net zo min echter als multiculturalisme, de islamisering, de ontkerstening en de rassenvermenging ooit toe te schrijven waren aan domheid (of domme pech), zo is het ook compleet uitgesloten dat de huidige afdaling richting totalitairistische verwoesting zou kunnen berusten op toeval. Dit traject werd decennia geleden al ingezet en we naderen nu onze geplande eindbestemming.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Eindbestemming . . .

 1. Rensk. zegt:

  Het zijn landverraders. Je kunt met goed fatsoen niet je eigen burgers achterstellen ten opzichte van nieuwe vreemdelingen, die nog nooit 1 cent hebben bijgedragen. Als je een gezin sticht ga je niet de kinderen van de buren voortrekken op je eigen kinderen. Zelfs niet als de kinderen van de buren het en stuk minder hebben ga je ze niet meer geven dan je eigen kinderen. Die gasten trouwen jong komen hier met vrouw maken kinderen en hebben direct een huis. Als een autochtoon hier wil trouwen is er geen huis beschikbaar en moeten ze tot Sint Juttemis bij moeder wonen.Of samen op 1 kamer. Dat is absurd. En diegenen, die het anders zien moeten mij dat maar eens haarfijn uitleggen wat er anders is bij het voortrekken van vreemdelingen.

  Geliked door 5 people

 2. Pingback: Eindbestemming . . . | eunmask

 3. Jules van Rooyen zegt:

  Natuurlijk is er sprake van een complot, beste eg regs, zelfs een wereldwijd complot. Als U dat niet in kan zien, zoals de meesten, leeft U in een kooi, en zult U nooit de geschiedenis begrijpen, noch de actuele politiek en de jongste gebeurtenissen. De vrijmetselarij is het enige en grootste en machtigste subversieve en geheime netwerk ter wereld, die haar tentakels ook wereldwijd kan inzetten tegen volken en naties en ter oprichting van een wereldregering. Zij is het met goym bemande instrument in handen van de talmud baronnen bankiers van de City en Wallstreet. Alle regeringsleiders in de EU zijn lid, Rutte, Macron, Merkel, Conte, Michel, Santos in Spanje en die in Luxemburg. De meesten zijn bovendien kinderloos, door hun seksuele geaardheid. De EU Brussel is een vrijmetselaar bolwerk, evenals de VN. Misschien begrijpt U het nu, en ziet U in hoe de vork in de steel zit.
  Om zover als nu te komen, met de helft van de wereld in een lock down, dus gevangen in huis, is jaren lang subversieve planning nodig geweest, ter vernietiging van het Europese genie, het Christelijke mens en wereldbeeld : door de vernietiging van huwelijk en gezin, door de promotie van homosexualiteit, door promotie van het hedonisme, door promotie van het individualisme, door de promotie van het mondialisme, door massa immigratie en de promotie van “diversiteit”, door de vernietiging van de Kerk van altijd in de jaren 1960, door onteigening met hoge belastingen, door groen-links-onderwijs, door de vergoddelijking van Moeder Aarde Gaia, door aangeleerd leven in percepties, door de gelijkschakeling van de MSM media in maçonnieke handen, kortom door de cultuur marxistische agenda van overheidswege, jarenlang. Vanaf de Franse revolutie (1789), is de marxistische revolutie in één rechte lijn, door te trekken. Alle revoluties, oorlogen en crises, vallen onder die noemer, teneinde het unieke, Christelijke Europa van de aarde weg te vagen.

  Like

  • Leo 1 zegt:

   Nauhhhhh, Bobbel kom er maar in , Koren op je molen.

   Like

  • “Zij is het met goym bemande instrument in handen van de talmud baronnen bankiers van de City en Wallstreet.”
   Goyim meervoud van een ‘goj’ ofwel niet-jood, hij kan joods worden door zich te bekeren tot het jodendom.
   Talmud baronnen bankiers, ik neem aan dat hier gedoeld wordt op het prominent aanwezig zijn van Joden in de bankierswereld.
   Proef ik hier nu een in bedekte termen een antisemitisch bedoelde reactie ?

   Like

  • Edwin Vissers zegt:

   hoi Jules van Rooyen ,kunt uw een goed woordje doen voor mij op het katholiek forum ?

   Like

 4. Monalisa zegt:

  https://www.telegraaf.nl/financieel/1211062058/eu-leiders-eens-over-hulppakket-540-miljard. Waar halen ze dat geld vandaan de staatsschuld van Nederland is al hoger.

  Like

  • Sterker nog Monalisa, er gaan al stemmen op dat ook dit bij langen na niet genoeg is, de “experts” denken dat er 1500 miljard nodig is.
   € 1.500.000.000.000,oo
   Er gaan dagen voorbij dat ik het niet bij me heb 😀

   Like

 5. ronjaspers zegt:

  UItstekend artikel.Het is puur kwade opzet,na de 2e wereldoorlog zijn ze begonnen met de N.W.O. agenda.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het is altijd spijtig dat de politiek gevormd word door mensen zonder creativiteit, zonder goed probleemoplossend vermogen, geen enkele empathie, slechts het uitlichten van zaken door er een zwaardere weging aan te geven…………ter eigen glorie.
  Het is wel opvallend dat er aan elk maatregelenpakket die er worden benoemt steevast een kostenplaatje van DuizendMiljard aan hangt……….geen creativiteit. De pensioenleeftijd moet omhoog, de pensioenen moeten omlaag en geïndividualiseerd. Het probleem is urgent. De pensioenen moeten hervormd……..of worden geannexeerd door de dievenbende in Brussel, Rutte weet niet hoe hard hij dat pensioengeld moet overmaken.
  Vooral de jongeren worden tegen ouderen in stelling gebracht. Ouderen dreigen de pensioenpot leeg te eten wordt beweerd. Voor jongeren blijft niets meer over. Opmerkelijk dat de politiek zoveel verworvenheden voor de jeugd afpakt. De neoliberale onheilsprofeten weten al een halve eeuw op voorhand hoe de pensioenfactuur eruit zal gaan zien, maar kunnen hun eigen begroting (het gaat over de Nederlandse begroting onder de quasi-rechtse liberale regering Rutte) nog geeneens van het vorige jaar berekenen…naheffing na naheffing en belastingverzwaringen.

  Like

 7. verwardeman zegt:

  @ Jules van Rooyen
  Zeer goed artikel , zo denk ik er ook over , die vrijmetselarij moet eens heel goed onder de
  loep worden genomen , waarom zo geheimzinnig , zo stiekem…………………….?
  Wereldheerschappij ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s