Montenegro dolblij: ‘Dank je Nederland voor betalen & verzorgen vervoer MONDKAPJES en andere bescherming’

Screenshot_26

(Door: Michael van der Galien)

Er is een enorme schaarste aan beschermende mondkapjes en ander beschermingsmateriaal, aldus Hugo de Jonge in de Tweede Kamer op woensdag. Er is werkelijk niet aan te komen. Ondertussen bedankt het kleine staatje Montenegro Nederland voor de hulp bij het transporteren van… honderdduizenden mondkapjes en ander beschermingsmateriaal.

Op Twitter laat de regering van Montenegro weten dat er een enorme voorraad “medische uitrustingen” (of materialen) gearriveerd zijn in het land. Oké, geen probleem natuurlijk. Heel goed dat Montenegro dit soort materialen blijkbaar wél kan regelen voor zorgpersoneel en gewone burgers. Daar kan onze overheid het één en ander van leren.

Maar wacht. Montenegro was nog niet klaar. De tweet gaat namelijk verder: “Het transport is verzorgd en betaald door Nederland via het NAVO-mechanisme. Dank aan onze NAVO-bondgenoot!

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Bureaucratie, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Montenegro, NAVO, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Montenegro dolblij: ‘Dank je Nederland voor betalen & verzorgen vervoer MONDKAPJES en andere bescherming’

 1. loNe zegt:

  dezelfde kapjes die dat kletsen dempen ?
  ik snap ze wel
  grijns

  Like

 2. Julia zegt:

  De ongeloofwaardigheid neemt met de dag toe. Hoe verkoopt De Jonge onder leiding van MP Rutte dit. Ons verzorgende hardwerkende medewerkers binnen de zorg met name in verpleeghuizen en thuiszorg smeken al weken om dit soort beschermende middelen. Hoe zo kwetsbare en ouderen en vooral ook verzorgende beschermen? Het is diep treurig dat wij met dit vuil spel hebben te maken en ons nog langer aan het lijntje houden met de idiote maatregelen die Rutte met droge ogen verkondigt. Hoe durven zij het tekort nog te verkopen? Mijn vertrouwen is omgeslagen in groot wantrouwen en geloof werkelijk niets meer wat ons dagelijks rondom de Corona wordt voorgeschoteld. Laten we hopen dat vele slapende nu echt de ogen gaan openen waar nu een verbod tot bezoek aan vader, moeder of familie die gevangen zitten in verzorgingshuizen geldt. TEKORT?

  Geliked door 2 people

 3. Maar ze hebben het niet voor hun eigen burgers…of heeft dat alleen politiek gegeven,om Montenegro niet de NAVO te laten verlaten.Het is bekend dat Rusland grote interresse heeft in dat land…Corona is al lang een politieke virus geworden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Ja maar dan vinden de landen Rutte lievvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hoor. Rutte geeft complimenten om mensen te laten doen wat ie wil, maar zelf is ie er ook gevoelig voor, maar dan interrnationaal. Hij wil erbij horen dat snapt u toch wel. Kabinet gooit graag met geld. Alleen wel zo dat ze in de picture komen van oooooooooooooo wat goedddddddddddddddddddddddddd!! Aan de nederlandse burger geven hebben ze niks aan. Dan komen ze internationaal niet in de picture. Hugo de Joge was Zooooooooooooooooooo blij met het tweetje van Lady Gaga, God wat was ie toch trots. Debiele vent.

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  Het is God geklaag dat dit uitkomt.

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Jaja,dit kabinet onder Rutte geeft heel veel om zijn belastingbetaler. Wat een schande,en de Jonge staat gewoon keihard te liegen. Aanklagen dit incompetente kabinet, verkiezingen en een harde NEXIT. Wat een oplichters. Stem PVV NEXIT 🇳🇱🇳🇱🇳🇱👍

  Geliked door 1 persoon

 7. Eigen volk laatst … stem daarom PVV …NEXIT

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Thierry Baudet heeft Hugo de Jonge anders mooi voor paal gezet zeg! De Jonge wist niet hoe hij aan mondkapjes moest komen, terwijl Baudet diverse bedrijven wist te noemen die ze binnen korte tijd zouden kunnen leveren. De Jonge wilde vervolgens met Baudet wel een deal maken, en kreeg het telefoonnummer overhandigd.
  Nu ik lees dat er mondkapjes geschonken zijn aan Montenegro, snap ik die schaarste wel. En ik snap ook dat De Jonge dit liever niet openbaar maakte.

  We worden compleet voor de gek gehouden. Ik geloof niet meer in de corona-ramp. Onze overheid is een ergere ramp.

  Geliked door 2 people

 9. Monalisa zegt:

  Er staat een stuk op wuz van de telegraaf over Rutte, hoe goed hij het doet, dit eerste deel wil ik proberen te plaatsen daar.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Schandalig
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/kwade-wilders-nog-steeds-onvoldoende-mondkapjes-en-tests-maar-coalitie-wil-weekje-rust-schandalig/

  Kwade Wilders: ‘Nog steeds onvoldoende mondkapjes en tests, maar coalitie wil weekje rust… Schandalig!’l

  Geert Wilders is het er absoluut niet mee eens dat de Tweede Kamer zichzelf een weekje reces heeft gegeven. Volgens de oppositieleider is daar totaal geen aanleiding toe, en zijn er – zeker als het om corona gaat – nog genoeg dingen te doen voor het kabinet voordat van een ‘weekje rust’ genoten kan worden.

  “Nog steeds zijn er onvoldoende mondkapjes, wordt er onvoldoende getest, zijn er drama’s in verpleeghuizen en krijgen kwetsbare ouderen thuis vaak minder of helemaal geen hulp meer, maar de coalitie wil een weekje rust en volgende week geen Kamerdebat. Schandalig!”

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Wilders heeft gelijk, waarvan en waarom willen die eigenlijk plotseling rust? Gaan ze misschien ramadammen of zo? Deze nitwits, deze schandLIG VERROTTE LAND EN VOLKSVERRADERS; EN MOORDENAARSß

   Like

 11. Lucky zegt:

  Vreselijk
  https://www.breitbart.com/europe/2020/04/23/faulty-chinese-masks-force-1000-spanish-medics-isolation/

  Faulty Chinese Masks Force More than 1,000 Spanish Medics into Isolation

  More than 1,000 Spanish healthcare workers have gone into isolation after wearing faulty medical masks bought from China.

  Spain had ordered 400,000 masks from the communist nation to protect frontline medical staff. However, due to their poor quality, the medics are in quarantine and will undergo testing for the Chinese-born virus.

  The masks were acquired from the Chinese-based firm Garry Galaxy, and are believed to have been in use for ten days before it was discovered on Friday that they were defective. Most of the masks have been recalled, yet as some are still believed to be in circulation, according to El País.

  “There are people who worked the whole day using a mask that offers ten minutes of protection,” said the General Council of Nursing Associations.

  Nl
  Defecte Chinese maskers dwingen meer dan 1000 Spaanse dokters tot isolatie

  Meer dan 1.000 Spaanse gezondheidswerkers zijn in isolement geraakt na het dragen van defecte medische maskers die ze in China hebben gekocht.

  Spanje had 400.000 maskers van de communistische natie besteld om het medisch personeel aan de frontlinie te beschermen. Vanwege hun slechte kwaliteit zijn de medici echter in quarantaine en zullen ze worden getest op het in China geboren virus.

  De maskers zijn gekocht van de Chinese firma Garry Galaxy en worden verondersteld tien dagen in gebruik te zijn geweest voordat op vrijdag werd ontdekt dat ze defect waren. De meeste maskers zijn teruggeroepen, maar volgens sommigen nog steeds in omloop, aldus El País.

  ‘Er zijn mensen die de hele dag hebben gewerkt met een masker dat tien minuten bescherming biedt’, zei de Algemene Raad van Verpleegverenigingen.

  Like

  • LUCIA zegt:

   We moeten stoppen met het kopen van producten uit dit land met hun verwerpelijke mensenrechten, mensen worden vermoord op grote schaal vanwege hun organen er zijn mensen afgeslacht omdat ze besmet waren door het virus.. onmenselijk is deze Chinese regering. De hele wereld besteld daar van alles en kijkt weg van alle ellende, de concentratiekampen, die daar heerst . Ik heb eens een zeer onwerkelijke docu gezien over fabrieksarbeiders die in Gruwel-China in een deel van de fabriek leefden en hoe.. mijn god onvoorstelbaar. dat was een hele gruwelijke vorm van slavernij. Ik zal die docu nooit vergeten, ik koop vaak duurdere producten om de chinese te vermijden indien mogelijk. Tijd dat het westen m.n. Europa wakker wordt en zelf weer gaat produceren zal onze economie goed doen. Overigens het chinese volk is hier niet schuldig aan die mensen lijden daar heel erg onder en de chinezen die hier al jarenlang wonen, verbaal beledigen en discrimineren, vanwege een virus-uitbraak waar zij niet mee te maken hebben en zelfs miljoenen mensen aan verloren hebben, is op zijn zachtst gezegd verwerpelijk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s