Ramadan: Thüringen opent godshuizen weer – ondanks corona

Screenshot_29

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De links-groene regering van de Duitse deelstaat Thüringen heft precies met het begin van de islamitische ramadanmaand het verbod op openbare godsdiensten op. Vanaf vandaag worden de godshuizen weer geopend.

philosophia perennis

Eigenlijk zouden de strenge regelingen – net zoals in andere deelstaten – tot begin mei gelden. Maar nu heeft de deelstaatregering besloten om deze regeling 10 dagen eerder te versoepelen.

De MDR schrijft: “In Thüringen zijn ondanks de corona-pandemie eerder dan gepland weer bijeenkomsten, demonstraties en godsdiensten mogelijk. Al vanaf donderdag 23 april mogen ze weer met tot 30 deelnemers in gesloten ruimtes of tot 50 deelnemers in de open lucht gehouden worden. Woensdagmiddag heeft het kabinet een desbetreffend besluit genomen.”

Mensen met Covid-19 mogen niet aan openbare ramadanfeesten deelnemen

De toestemming is gekoppeld aan de gebruikelijke beschermingsvoorschriften. Deelnemers met symptomen van Covid-19 zouden niet aan de ramadanfeesten mogen deelnemen, benadrukte de deelstaatregering.

Niet alleen de fractievoorzitter van de AfD in Thüringen, Björn Höcke, beschuldigt de deelstaat er nu van de tot nu toe in Duitsland unieke speciale regeling vanwege de ramadan genomen te hebben. Inhoudelijk zou dit niet toevallig zijn, want juist linkse kringen staan bekend om hun naïeve islamofilie.

Berlijn belooft opening nog tijdens de ramadan

Precies met het begin van de ramadan heeft ook de rood-rood-Groene regering van Berlijn bekendgemaakt wat met Pasen onder geen enkele omstandigheid mogelijk was: nog tijdens de ramadan (vanaf 4 mei) worden bijeenkomsten en samenkomsten van religieuze en cultische aard onder bepaalde voorwaarden toegestaan.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, christenhaat, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, ramadan, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Ramadan: Thüringen opent godshuizen weer – ondanks corona

 1. Ben zegt:

  Links weet zijn kiezers en stormtroepen wel tevreden te houden.

  Geliked door 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  Kunnen ze weer fijn aan elkaars reet gaan liggen ruiken,
  (Het is toch geen wonder dat je grove taal gaat gebruiken?)

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Walgelijk én degoutant dat steeds aan die zwijnerij “toegevingen” worden gedaan, om kotsmisselijk van te worden. Die zwijnerij hoort niet thuis in onze seculiere westerse samenleving waarin “enkel” seculiere wetten aan de orde zijn.

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Nee maar die gasten hebben om een beetje netjes te blijven, poep aan onze seculiere samenleving en wetten, net als onze overheden, die allen wetten die we hebben met voeten vertrappen en hun oren naar geld, macht en islam laten hangen.

   Like

 4. Julia zegt:

  Dit gaat ook gebeuren in Amsterdam die nu al waar zelfs door een doorgeslagen burgemeester namelijk de linkse Femke Halsema heeft toegezegd financiële steun te geven aan de Islamitische gemeenschap die zijn overledenen willen begraven omdat zij eeuwige grafrust willen en begraven willen worden in het thuisland. Compleet doorgeslagen en knettergek. Ben benieuwd hoe de grote linkse kliek woonachtig in Amsterdam hierop zal reageren als deels van de gemeentelijke belastingen hieraan wordt besteed. De Overheid dient nu deze burgemeester op het matje te roepen. Nederlanders dienen een verzekering af te sluiten om enigszins fatsoenlijk begraven of gecremeerd te worden. Of wordt het toch een massagraf zoals in New York o.a.? Dergelijke doorgeslagen burgemeesters waar dit linkse gedachtegoed alle grenzen heeft bereikt. dienen per direct uit de ambt te worden gezet. Hoe creéeer je tweedeling? Het is werkelijk zum kotzen.

  Geliked door 3 people

 5. Willem zegt:

  Goed zo.

  Like

 6. Lost Johnny zegt:

  Als dit niet meten met twee maten is….pure willekeur voortkomend uit een culturele angstfantasie…

  Like

 7. Peter zegt:

  gewoon om de AFD dwars te zitten ,smerig politiek spel,maar alleen hierdoor komen ze er een stuk sterker uit .

  Like

 8. karton zegt:

  Moge allah de islamieten begroeten met karrevrachten corona’s en daarna álle moskee-bezoekers zegenen met één aan het corona-virus lijdende 72/jarige maagd. Dat zal ze leren !!!! 😷😷 🤮

  Geliked door 3 people

 9. droevige mof zegt:

  De stemming hier in Duitsland wordt elke dag slechter. Steeds meer mensen vermoeden dat ze om de tuin zijn geleid. Vanaf maandag moet iedereen bij het winkelen en het rijden in de trein een mondkapje opzetten. De Bundesliga speelt zonder toeschouwers, Pasen werd afgezegd en een paar dagen later is alles anders voor de moslims. Het is eenvoudigweg te veel en verzet is aan het opladen.
  Demonstraties zijn gepland voor zaterdag in de grote steden. Het wordt spannend in Merkelland.

  Geliked door 2 people

  • aris bobeldijk zegt:

   Pasen afgezegd en de mossels kunnen gewoon doorgaan niet alleen in Merkelland maar ook hier in Pays Bah groeit het verzet en terecht wo sind die Einzatstruppen?

   Geliked door 2 people

 10. Hovawart zegt:

  Het is natuurlijk wél een interessante casus om te kunnen monitoren hoe een virus zich manifesteert en verspreid binnen een hechte groep die er ook nog rare (eet)gewoontes op na houden ook…….vergelijkbaar net als in dorpen van eeuwen geleden tijdens de plagen en pandemieën.

  Geliked door 1 persoon

 11. Gienekehado zegt:

  Als Corona Test-Case lijkt mij dit een mooi experiment!! DOEN!! Veel erger vind ik de mensen die dag/nacht LIJDEN vanwege Rammendan-overlast!!

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Dat is een wijze beslising dan kan de ene de andere besmetten…..en wij zijn er vanaf

  Like

 13. Julia zegt:

  De meest besmettelijke en gevaarlijke virussen heerst binnen de linkse zieke idioten. Zij zijn de besmetting die de ondergang van een gezonde economie en meer en meer dictatuur bewerkstelligen.

  Geliked door 2 people

 14. DWS zegt:

  Neen, we zijn er dan niet zo makkelijk vanaf. Velen zullen eerst de IC bedden bezetten… inclusief de bijbehorende zorgkosten en werkdruk op de verplegers.

  Like

 15. Lucky zegt:

  Ondertussen vernietigen de izzlamisten in syrië een kerk uit 473.

  Islamist rebels in Idlib, Syria, celebrate as they tear down the last standing wall of ancient church of Saint Simeon Stylites (one of the world’s oldest churches, built in 473).

  The floor space was over 5,000 m2, almost the same as #HagiaSophia

  Nl
  Islamitische rebellen in Idlib, Syrië, vieren feest terwijl ze de laatste staande muur van de oude kerk van Saint Simeon Stylites afbreken (een van ’s werelds oudste kerken, gebouwd in 473).

  Het vloeroppervlak was ruim 5.000 m2, bijna hetzelfde als #HagiaSophia

  Like

 16. verwardeman zegt:

  Partij voor de Dieren !
  Jullie zijn toch zo tegen ” intensieve veehouderij ” ?
  Zoveel ONGEDIERTE bij elkaar ! nou dan ? zeg er eens wat van verdomme !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s