Ryanair vliegt niet met ‘idiote’ regel rond social distancing

Screenshot_27

Idioot, onbetaalbaar en inefficiënt. Ryanair-topman Michael O’Leary is geen fan van de voorgestelde regels rond social distancing tijdens een vlucht.

De Ierse low budget vliegmaatschappij Ryanair gaat niet vliegen als ze de zetels in het midden van de toestellen in naam van social distancing moet vrijlaten. Dat zegt O’Leary in een interview met de Financial Times.

Het voorstel noemde hij eerder al zinloos en onbetaalbaar. Ryanair wil dat de Ierse regering betaalt voor de opengelaten zetels als ze de maatregel doordrukt. ‘Of we vliegen niet’, zegt hij nu.

Lees verder>>>
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Ierland. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ryanair vliegt niet met ‘idiote’ regel rond social distancing

 1. loNe zegt:

  ryanair vindt er wel iets op
  mensen ook laten betalen voor de hoeveelheid lucht
  die ze inademen tijdens de vlucht , etc

  Like

 2. Jan zegt:

  Gewapende politie met getrokken pistolen draait door en zet zich ten overtaan van iedereen compleet voor schut

  Like

 3. oudmarinier zegt:

  EN TERECHT ..de maatregelen gaan veel te ver !!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  He tis een idiote regel. Kan alleen maar van een wereldvreemd kabinet komen, Uiteindelijk is alles wat nu beslist is niet meer houdbaart en gaat het virus alsnog als een gek rond en vallen er alsnog enorm veel doden. Ik ga daar nu van uit en ik ben de enige niet. Sprak nog een horecaondernemer in groothandel (met pensioen) en die zegt exact hetzelfde. Dat mensen nog daarin geloven dat het unberhauapt mogelijk is getuigt van een grandiose naieviteit. Gegeven moment raakt de put leeg en gaat het los. Nauur gaat haar gang.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Horeca/vliegen/en nog veel meer andere dingen zijn straks alleen voor de elite. Want die anderhalve meter gaat veel geld kosten om een tafeltje te regelen bij een horeca. Die anderhalve meter is alleen te doen voor een paar bobo´s. Die kant gaa thet uit. De rest krijgt steeds meer armoede. Komt gegeven moment in opstand en pakt de elite het schavot op.

  Geliked door 1 persoon

 6. Trucker zegt:

  Nog iets een positief bij deze crisis is dat luchtvaartmaatschappijen on hold zij, vorige eeuw kon je het vliegtuig opstappen met de wetenschap dat er geen tuig naast of voor/achter je zat.
  Met het goedkoop vliegen zeker door graaiers als die O’leary kreeg je de situatie dat het opeens goedkoper was met het vliegtuig als met de trein op reis gaan en dan kwam langzaam de intocht van de onbeschofte passagier.
  Het soort die tussen ander mensen denkt te kunnen doen wat ze thuis (of in hun buurt doen) luidruchtig roepend, vloekend, vretend en zuipend in het toestel zit.
  Dat zal over zijn en zo’n exponent als een O’leary zit nu natuurlijk met de daver op het lijf hoe hij zijn toestellen gevuld gaat krijgen met het soortement volk waar ik het hierboven over had.
  Hoewel, ook Sabena heeft ze de laatste jaren dat de maatschappij in de lucht was ook zien arriveren, brallend boertig en onbeschoft.
  De maatschappijen gaan herstructureringen mogen doen want de economische schade voor hun is nu zo groot (zelfs met regeringssteun komen ze er niet) dat ze niet op de oude voet gaan kunnen verder gaan.
  Toestellen weg minder personeel het gaat ergens zichtbaar zijn en ik hoop het eerst bij die maatschappijtjes die ervoor gezorgd hebben dat je goedkoper vliegt dan met de trein reist !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s