VIDEO: Linkse filmmaker Michael Moore maakt korte metten met groen industrieel complex

 

(Door: Jan Jacobs)

De linkse Amerikaanse filmmaker Michael Moore heeft een nieuwe (gratis te bekijken) documentaire uit: ‘Planet of the Humans´. De documentaires van Moore halen vlotjes alle media en en de progressieve pers draagt hem op handen. Maar het is erg twijfelachtig dat dit nu ook het geval zal zijn. Waarom? Ecologist van het zuiverste water Jeff Gibs, de regisseur van de documentaire, gaat namelijk op zoek naar de achtergronden van de groene beweging en waarom ze zo hard vasthoudt aan de niet werkende en milieu verwoestende windmolens, zonnepanelen biomassa en ethanol waanzin. Wat hij vindt, tart elke verbeelding.

Lees verder>>>
(h/t “Trucker”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Linkse filmmaker Michael Moore maakt korte metten met groen industrieel complex

 1. guusvelraeds zegt:

  Bedankt voor deze prachtige bijdrage. Breng zoveel mogelijk onder de aandacht bij kennissen. Het handjeklap tussen de groene marxisten en de grootindustrie. Geen enkel groen project is economisch haalbaar laat staan dat hernieuwbare energie klimaat neutraal (voor de gelovigen) is. Het is de dans om de miljarden subsidie’s die uitgedeeld worden door met propaganda mentaal duf gebeukte overheden en de massa’s die de groene handel in lucht lucratief maakt. De mensheid zit straks met massieve millieu en economie schade als de groene mist opgetrokken is maar dat zal het grootkapitaal de grootindustrie en politieke vol idioten á la Timmermans en Samson worst wezen. Zij hebben de subsidie buit dan lang en breed binnen en zijn niet aansprakelijk voor de immense natuurschade, opruim schade en onderwijsschade waarin jonge kinderen geïndoctrineerd werden tot aankoop en meeloperij met de groene waan.

  Geliked door 5 people

 2. Tineke zegt:

  Interessante documentaire.
  Wat een verwoesting van moeder aarde.
  Die hele energietransitie is allemaal weer in het belang van de grootgraaiers in het kwadraat.
  je denkt toch niet dat Jette en Klaver dit niet weten?
  Het hele kabinet staat in dienst van die lui.
  Groen kabinet?
  Dat deze minkukels zich nog recht in de spiegel durven aankijken.
  Je kunt er met je verstand niet bij.
  Weet Gretha hier al van?

  Geliked door 4 people

  • Trucker zegt:

   Dat wicht in Vlaanderen Anuna en nog wat zit nu in eu HQ brussel bij de groenen, zij was in Vlaanderen één van de stichters van de kinderklimaat spijbel gedoe marsen.
   Dat klimaat geneuzel is loepzuiver gestuurd door links multikul islamofiel gespuis, ik had dat van dag één al door.
   Als je de massale steun zag uit de mainstream, de airplay die ze kregen, de universiteiten (altijd al linkse bastions geweest zolang ik me herinner), de steun uit de gehele onderwijssector dan weet je dat er stront aan de knikker is.
   Ik heb het al jaren van de daken geschreeuwd dat de klimaat hysterie gestuurd wordt door regeringen (zien er een verdienmodel in) en ondernemers die er eveneens (veel) geld in zien.
   Ik denk niet dat de openbare omroep BRT (of enig ander Vlaams media kanaal) deze film ten berde zal brengen of er aandacht aan besteden want dit is pas an incovenient truth.
   O de ironie gemaakt door Michael Moore die door alle mainstream media in de eu (en ver daarbuiten) op handen gedragen wordt omdat hij tegen republikeinen is, tegen de NRA, en pro democrats (lees links).
   SCHITTEREND hoe ze in hun hemd gezet worden.

   Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ze weten het en dat is juist het vieze.

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Inderdaad Guus,en dan denk ik ook gelijk aan de “klimaattafels” met Nijpels.Samsom en de hele misdadige bende.
    Ik ben een echt natuurmens,en op het einde moest ik echt even slikken.
    Wat worden we besodemietert en genaaid.
    Het hele kabinet staat in dienst van de grote multinationals,en ook al wist ik dat allang ,met deze documentaire krijg je het zwart op wit bevestigd.
    Het is een grote schande,elke boom verschaft aan honderd mensen zuurstof las ik ooit ergens.
    Waarom draait verdomme altijd alles om geld,het is net als met Bernhard met zijn wereldnatuurfonds.
    Behalve rokkenjagen,jaagde die op alles wat los en vast liep.
    De natuur interreseert ze geen ene moer !

    Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   zonet de hele film uitgekeken, gisteren de eerste 20 min, nu opnieuw helemaal.
   Weet wat je bedoeld tineke op het einde, de dieren zijn altijd het slachtoffer in hun habitat.
   Er zijn nog altijd schoften die voor de lol –>niks meer dan de lol<– een uitstervend dier willen doden "als trofee".
   Ik schiet al van mij 17 jaar toen was het nog "lange afstand" maar dat is vlug gewijzigd naar pistool maar heb nooit een dier geschoten zelfs geen rat.
   Goed on topic, de mensheid is zichzelf aan het uitroeien dat is een zekere zaak en als je die verwevenheid ziet van die natuurbeschermers" met de big business schoften als de Gore Al en Blood en co weet je dat we inderdaad genaaid worden.
   Wie ook maar één seconde nadenkt weet dat het niet klopt dat je landbouwgrond opoffert voor brandstof, dat weet zelfs het kleinste kind indien je het zou vragen.
   Het zal wel de tijd duren dat ik hier nog rond struin (en heb geen nazaten) maar toch is het een angstwekkend toekomstbeeld voor de komende generaties.
   In dat opzicht mogen mensen van onze generaties zeggen dat we bevoorrecht zijn/waren en al helemaal als we nu rond ons zien wat op ons afkomt zei het sluipend onderhuids of brutaal niet naast te kijken.

   Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Links en extreem links zijn allebei hetzelfde.Ze verschuilen zich achter het groen,milieu,klimaat en illegalenimport en ontlenen hieraan hun bestaansrecht.In werkelijkheid zijn het wolven in schaapskleren,ze willen het kapitalime slopen voor hun gedroomde totalitaire communistische dictatuur.

  Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   Er wordt een kluwen aan het elkaar gespind bestaande uit islamieten invaders, klimaat, islam (hier aanwezig) en links dit tegenover een onmachtige overheid waar ik mee bedoel: ze krijgen de geest niet meer in de fles (de islamitische) want die heeft (nu) zo veel vrijheid dat ze dat nooit kunnen terugschroeven.

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s