Stuttgart schaft dieselverbod af. Hoe corona een bom onder de lage-emissiezone legt

Screenshot_29

De Duitse miljoenenstad Stuttgart schaft z’n controversiële fijnstofalarm af. Dat je kan vergelijken met een lage-emissiezone bij ons. Het beperkt hoofdzakelijk het gebruik van oudere dieselvoertuigen. Inmiddels roepen ook de eerste politici er op tot een volledige afschaffing van lage-emissiezones.

Metingen in corona-tijden bieden uniek inzicht

Uit steeds meer metingen van de luchtkwaliteit blijkt een mogelijk verkeerde inschatting van de gevolgen van de vervuiling door dieselmotoren. Gegevens die verzameld werden in de bijzonder verkeersluwe periode sinds het afvaardigen van corona-maatregelen plaatsen immers grote vraagtekens bij het verband tussen de luchtmetingen en het gebruik van oudere dieselvoertuigen. In Stuttgart wordt op basis van die nieuwe inzichten alvast het fijnstof-alarm afgeschaft.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Milieu, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Stuttgart schaft dieselverbod af. Hoe corona een bom onder de lage-emissiezone legt

  1. andre zegt:

    Ik zie die idioot Elon Musk al in de gratis reklame linkse media op internet. Dan maakt hij een dansje met veel blabla en trekt hij het doek weg van de aller nieuwste Tesla. Ja en daar staat ie dan………….de Tesla diesel!! ))))))

    Like

  2. Hovawart zegt:

    De Linksche Looney Brigade met hun Linksche Leugens………zijn het schadelijkst voor elke economie en samenleving.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s