“WE LIEPEN CONSTANT ACHTER DE FEITEN AAN”

Screenshot_17

(Door: “Weethetwel”)

Kijk, het staat er écht. In alle kranten. De gezamenlijke virologen van Nederland onder leiding van woordvoerder Ab Osterhaus maken bekend dat ze constant achter de feiten aan liepen. Het virus was al lang in Nederland, voordat ze hun fantástische aanpak er doordramden. Dringt het tot u door wat ze hier eigenlijk bekend maken? Sorry, het was te laat voor uw lock-down. Foutje, bedankt. Maar dat wisten ze natuurlijk ook van te voren. Een eerdere lock-down zou ook niet geholpen hebben. Het is gewoonweg niet mogelijk een besmettelijk virus af te zonderen. Oók niet door de bevolking op te sluiten en te verbieden op het strand te wandelen. Zo’n virus komt er altijd en overal. Dringt het ook tot u door wat hij hier zegt over onze bejaarden en gehandicapten, die meedogenloos opgesloten zitten? “Het virus komt er tóch wel”. Dank zij Ab en consorten sterft onze oudere generatie onder de meest mensonterende omstandigheden: in diepe eenzaamheid.

Het opsluiten van de bejaarden is een verachtelijke maatregel

Virologen weten drommels goed dat je een besmettelijk virus niet tegen kunt houden dat al op tientallen plaatsen in de wereld gesignaleerd is. Ab Osterhaus weet dat als de beste, omdat hij zo verheugd was toen één klein meisje “kneiterbesmet” met de Mexicaanse griep in Nederland aankwam. Toen liep hij níet achter de feiten aan, maar wist toch zeker dat deze griep zich in heel Nederland zou verspreiden. Het hele circus van mondkapjes en opsluiten van mensen en bejaarden is één grote show voor de Bühne, want uiteindelijk houd je het virus niet tegen.

Wat Ab en consorten (en onder consorten verstaan we uitdrukkelijk de gezamenlijke politici van Nederland die het allemaal laten gebeuren en hun mond niet open doen) wél bereiken met het opsluiten van bejaarden: dat door angst en stress de weerstand van deze mensen snel afneemt en ze daarom bij bosjes komen te sterven. Mensonterend en in diepe eenzaamheid. Niet alleen voor deze mensen zelf, maar ook voor de familie en alle betrokkenen.

End hout

Is het een teken van deze tijd dat de bevolking dit zo maar laat gebeuren? Mijn vader zaliger was een zeer vredelievend persoon die geen vlieg kwaad zou doen. Maar ik weet zéker wat hij zou doen wanneer onbenullige politici hem zouden verhinderen bij zijn stervende moeder te komen. “Ik pak een end hout en álles gaat aan de kant wat tussen mij en mijn moeder staat.”

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

62 reacties op “WE LIEPEN CONSTANT ACHTER DE FEITEN AAN”

 1. en tot op heden veel minder doden dan in 2018 (toen 11.000, nu 4.0000; dus wat is het probleem eigenlijk? Zinloze Lock-down is wel een groot probleem

  Like

  • Lucky zegt:

   Maar de teller tikt nog steeds dagelijks door..
   Het aantal corona-doden klopt niet, oa omdat alléén de officieel geteste personen worden meegeteld, terwijl er extreem weinig testen worden uitgevoerd.
   Hoeveel mensen worden er officieel getest op de griep….0,0.

   Geliked door 4 people

   • de Kruisvaarder zegt:

    Er zijn geen corona doden.
    Het virus kan alleen de druppel zijn ….
    Verreweg de meeste “corona doden” zijn gestorven aan hun onderliggende ziekten.
    Dat ze terloops ook nog corona = SARS -2 COV geinfecteerd zijn is niet van belang.
    Mensen sterven omdat hun algehele conditie achteruitgaat.
    Een virus kan niet doden. Het kan beschadigen maar niet doden.
    HIV patienten sterven niet aan het HIV maar aan de longontsteking die ontstaat door de bacterie die ze vaak oplopen zoals Pneumocystis Jirovecii en anderen.
    Bacterien doden. Virussen nauwelijks vooral die in Nederland voorkomen

    Geliked door 1 persoon

   • M. Schettini zegt:

    @lucky
    ik heb het anders vernomen. ik heb vernomen dat als iemand komt te overlijden door bijvoorbeeld een hartinfarct, men controleert of de persoon in kwestie positief is t.a.v. het Chinese griep virus. indien dat zo is en de overledene is niet aan de gevolgen van de griep overleden, dan wordt de door het hartinfarct gevelde persoon, toch als slachtoffer van het griep virus gezien en als zodanig meegenomen in de telling. heeft iemand anders dat ook gehoord of is het een broodje aap verhaal?

    Like

   • Lucky zegt:

    Zelfs op het 8 uur journaal wisten ze vandaag te melden dat het sterftecijfer alléén de officieel geteste personen betrof.
    Bij een verzorgingshuis hier in de buurt zijn inmiddels op een vd afdelingen 14 van de 17 bewoners overleden aan het corona-virus, terwijl er maar één test gedaan is, en er dus ook maar één officiële corona-dode is.
    Na het overlijden is géén test meer afgenomen.

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Het is maar hoe je het bekijkt Kruisvaarder, want zónder besmetting met het corona-virus hadden de meeste mensen nog gewoon doorgeleefd, misschien nog jarenlang.
    Dus de doodsoorzaak is corona.
    Als bijv iemand met kanker onder een auto komt en daardoor sterft, is dat door het ongeval en niet door de kanker.

    Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Gisteren twee mensen begraven die allebei helemaal geen corona hadden maar wel voor coronadoden doorgaan.
    Ineens is de normale griep epidemie die er elk jaar is opgelost alsof die nooit bestaan heeft.
    Het aantal zou dubbel moeten zijn griepdoden en corona doden.
    Mensen laten zich totaal achterlijk opsluiten zonder zich ook maar te verdiepen wat een virus eigenlijk is anders zou u dat achterlijke gedrag niet vertonen en die stink tv vol met mensen die dagelijks leugens vertellen niet zo schaapachtig geloven.
    Dan zou u de CDC stukken lezen waarin de artsen opgeroepen worden om zo goed als alles als corona weg te schrijven.
    Maar men is liever een bang schaap die meehelpt zijn eigen land en toekomst de nek om te draaien door die bangmakerij ook nog eens te gaan herhalen om even aan te tonen dat men niet eens weet wat een virus is.
    En kom mij niet aan met het hulpverleners verhaal die allemaal risico lopen ik heb dagelijks te maken met mensen in het laatste stadium zieker kan je ze niet hebben.
    Virussen alom, al jaren waar niemand van ons ooit ziek van is geworden.
    Mensen zijn monsters geworden voor hun medemens in hun eigen ego angst trip aangepraat door de tv waar ze teveel achter hangen in hun nutteloze leven.
    Miljoenen zouden hiv hebben en de wereld zou er aan gaan maar geen lockdown en geen anderhalve meter flauwekul.
    Ebola moest de mensen bang maken want dat zou een epidemie worden maar alweer geen lockdown of anderhalve meter flauwekul

    Like

   • Lucky zegt:

    Feiten geen angstzaaien
    https://www.ad.nl/binnenland/live-who-geen-bewijs-voor-immuniteit-na-besmetting-764-niet-geteste-nederlandse-doden-hadden-virus~ae7c4f2e/

    Huisartsen hebben via een nieuw meldsysteem in ruim een week 764 patiënten aangemeld die waarschijnlijk zijn overleden aan Covid-19, maar die niet zijn getest. Daarnaast zijn ruim 1000 kwetsbare patiënten, met een stapeling van ziekten, met terugwerkende kracht in dat systeem aangemeld met de verdenking van Covid-19.

    Maastricht University meldt dat op basis van de eerste resultaten van een onderzoek naar de zorg voor kwetsbare patiënten met Covid-19, uitgevoerd door het Consortium Huisartsgeneeskunde in samenwerking met het platform ZorgDomein. Tot dusver zijn circa 1800 kwetsbare patiënten met corona buiten het ziekenhuis om door huisartsen behandeld.

    De huisartsen meldden dat bij 759 patiënten bij wie het virus werd vermoed, bewust werd afgezien van ziekenhuiszorg.

    Een van de voornaamste redenen om niet naar het ziekenhuis te gaan was de wens van de patiënt zelf, zegt Marco Blanker, huisarts, universitair hoofddocent bij het UMCG en coördinator van het Consortium Huisartsgeneeskunde.

    ,,In de meeste gevallen was er ook een andere reden om niet naar het ziekenhuis te verwijzen, zoals de kwetsbaarheid zelf door stapeling van ziekten of het vooruitzicht op isolatie in het ziekenhuis. Maar ook kwetsbare patiënten die Covid-19 krijgen, kunnen gelukkig gewoon opknappen.”

    Like

  • Het probleem @Alphons is dat dit virus vele malen besmettelijker is dan het gewone griepvirus en ook veel agressiever. Tijdens de griepepidemie dreigde de Intensive Care niet overbelast te raken, nu wel. De griepepidemie was ook niet in staat tot een wereldwijde besmetting, corona wel en binnen enkele maanden.
   Is de lockdown de goede weg ?
   Ik durf het niet te zeggen, de economische schade is zo enorm dat het nauwelijks te berekenen is maar hoe weeg je doden/gezondheid af tegen economie ?

   Like

   • M. zegt:

    Omdat de griep niet wereld wijd is volgens jou kreeg men wereldwijd de griepprik?
    Voor 100.000 doden hoe erg ook ga je niet een wereld slopen van miljoenen en ze tot armoede drijven want dan vallen er nog veel meer doden.
    Al jullie wetenschap is maar op 1 ding gebaseerd en dat is jullie eigen angst waar jullie zelfs de hele wereld voor opgesloten willen zien worden.

    Wie zijn leven wil sparen zal het verliezen en al de angst waar hij of zij zich door laat leiden zal vertienvoudigd worden.
    Niets zo gevaarlijk als angstige mensen.

    Like

   • Is dat zo, kreeg men wereldwijd de griepprik?
    Volgens mij was het zo dat hij beschikbaar kwam en dat is wat anders.
    En dan de opmerking; ‘ Al jullie wetenschap is maar op 1 ding gebaseerd en dat is jullie eigen angst waar jullie zelfs de hele wereld voor opgesloten willen zien worden.’

    Ik schrijf mijn reacties als mijn persoonlijke mening en niet namens de een of andere groepering, het woordje ‘jullie’ is waarschijnlijk denigrerend bedoeld en dat vind ik niet prettig, daarbij heb ik geen angst om te sterven.
    Sterker nog, ik ben nu zeventig en heb mezelf al op jonge leeftijd beloofd dat vijfenzeventig wel genoeg is, het enige dat me interesseert is de manier waarop.

    Like

   • Lucky zegt:

    Nog een tegenvaller, géén angstzaaien….
    https://www.parool.nl/wereld/who-heeft-nog-geen-bewijs-voor-immuniteit-tegen-coronavirus~b88ac48d/

    WHO heeft nog geen bewijs voor immuniteit tegen coronavirus
    De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft nog ‘geen bewijs’ dat mensen die zijn hersteld van een infectie met het cornonavirus en antistoffen hebben, ook beschermd zijn tegen een tweede infectie.

    In een verklaring waarschuwt de VN-organisatie voor uitgifte van zogenaamde ‘immuniteitspaspoorten’. Dergelijke documenten of gezondheidsverklaringen kunnen de verspreiding van het virus mogelijk zelfs in de hand werken. Standaardadviezen zouden door mensen dan misschien niet meer opgevolgd worden, waarschuwt de WHO zaterdag

    Like

  • JWA zegt:

   Graag de goede cijfers erbij pakken. (40000 was ook een fout neem ik aan)

   Like

   • M. zegt:

    Uit angst krikt men zelf de cijfers al op en of het waar is doet er niet toe want hun ongefundeerde door de tv aangeprate angst moeten ze voor zichzelf rechtvaardigen.

    Like

 2. Cathja zegt:

  Ik heb altijd begrepen dat ‘regeren’ vooruit zien betekent. Onze overheid werd begin dit jaar gewaarschuwd voor naderend onheil. Er werd gevraagd om uit voorzorg maatregelen te nemen.
  Deze bleven echter achterwege, en met hoongelach werd de boodschapper het zwijgen opgelegd.

  Het RIVM zat er keer op keer naast met hun ‘bevindingen’. Mede door hun (verkeerde) advies op dit gebied kunnen we nu vaststellen dat Nederland te slordig omging met dreigend gevaar voor de volksgezondheid, en te laks was om beschermende artikelen in te kopen.
  Nee, we gaven onze hele voorraad veel liever weg aan China, want dat land moeten we vooral ‘te vriend houden’….

  En nu? Ze zullen nog liever hun hele tong inslikken dan ruiterlijk toegeven dat ze de situatie rond het virus schromelijk overdreven hebben, en de bevolking voor niets zo streng hebben aangepakt.
  Ik wil hiermee niet zeggen dat ik de mensen die wérkelijk Covid-19 hebben doorgemaakt en daar erg ziek van zijn geweest bij mijn mening betrek. Er ZIJN doden gevallen door dit akelige virus, maar als we naar de jaarlijkse aantallen griepdoden in NL kijken, dan is dit virus niet vele malen ernstiger dan andere virussen.

  Wat de overheid nu verder beslist, dat zullen we gauw genoeg weten. Maar één ding is zeker, er is ANGST onder de mensen gezaaid. En dat neem ik ze uiterst kwalijk! Zeker in een tijd waarin we al allerlei andere ellende over ons heen gekregen hebben en nog steeds krijgen, zou het getuigen van respect als ze ons eerlijk behandeld zouden hebben.

  Maar wat is eerlijk….., als je bedenkt dat onder andere 5G uitgerold wordt, de NWO gewoon uitgevoerd wordt, de massa-immigratie niet stopt, illegalen niet uitgezet worden…., en dit tégen de wil van het volk?

  Geliked door 3 people

 3. Hans zegt:

  Dit volk is veel te bijdehand, eerst alles laten lopen, dan alles tegenhouden, en er aan te verdienen want hoewel de grootste pensioenfondsen en bedrijven op de rand van omvallen staan worden de rijken nog steeds rijker lockdown of niet. En dan de oorzaak, het naar buitenschoppen van ongewenste vreemdelingen en ziektenverspreiders. Het aanklagen en eisen van miljardenvergoeding van china voor de veroorzaakte ellende? Mijn grootvader zei altijd het is net als van meet af aan met dit volk, stonden hun klauwen maar net zo als hun grote bek.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Ik luister liever naar Christiaan Drosten dan naar Jaap van Disselen. En wat Christiaan Drosten erover zegt daar word je niet vrolijk van. De komende jaren zal men Uiterste hygiene moeten betrachten. Laat men eerst het najaar maar eens afwachten. Die tweede golf kan keihard (harder dan nu) toeslaan als men niet Uiterst voorzichtig is.
  Duitsland heeft het ten opzichte van ons een stuk beter gedaan. Dankzij Christiaan Drosten. (een nuchtere zoon van een landbouwer) Testen testen en nog eens testen.

  Geliked door 3 people

 5. D.G.M.Holland zegt:

  Al het geblunder wordt goedgepraat…
  Rutte blunderde door te bezuinigen op ziekenhuizen en om dat te verdoezelen maakte hij er een spannende klucht van, of er wel/niet genoeg i.c. ruimte was.
  En.. Ja hoor…Door de goede aanpak van “de staatsman” is dat gelukt….
  Om de kritiek op dat beleid weg te werken beginnen ze ineens over die app…
  Heel N.L. is nou zogenaamd aan het meedenken, of dat wel zin heeft en de privacy.

  Gebrek aan mondkapjes…
  Uitgezonderd het gebruik in ziekenhuizen zou het alleen maar SCHIJNveiligheid bieden…
  NEE…Bezuinigingen worden zo goedgepraat en zijn er ONNODIG veel kwetsbare mensen in de verzorging overleden door gebrek aan hulp/beschermingsmiddelen.
  Minister Bruins zag dat in en misschien heeft hij zichzelf wel in elkaar laten zakken…
  Normaal zou hij toch wel even per ambulance naar het ziekenhuis gebracht zijn ter observatie?

  Dankzij al deze bezuinigingen gaat nou onze economie kapot…
  Maar óók NU NOG gaan we nog fijn door met de klimaatgekte, de E.U. en globalisering, het omvolken door het opnemen van zo vele gelukszoekers, het kapotmaken van onze cultuur, de
  eigen gewoonten en nationaliteit.
  Zelfs een hond pist zijn eigen territorium af. Dat zit in de natuur !

  We worden ongelukkig gemaakt. Ik begrijp de mensen, die naar de dood verlangen !

  Geliked door 4 people

 6. verwardeman zegt:

  ZEGGEN dat je toch zo begaan bent met de volgende generaties is EEN ding , het ook
  laten BLIJKEN is een andere zaak .
  Als je redelijk gelukkig en gezond oud bent geworden , en je alles wel zo’ n beetje hebt meegemaakt ,
  kortom je bent babyboomer………………….dan:
  vind je het okee om de toekomst van de volgende generaties te verneuken door de economie
  te verneuken en de hele wereld huisarrest te geven , alleen om jouw hachje nog wat te rekken ?
  Of zeg je : goed ! krijg ik het dan krijg ik het ! maar ik wil NIET de hele wereld opsluiten en de
  economie voor de volgende generaties verneuken , alleen om MIJN hachje nog even te rekken .
  Dan zeg je : STOP deze lockdown waanzin !
  Stel je voor dat onze militairen ook alleen maar aan hun eigen hachje zouden denken…………

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   De babyboomers hebben hier niets mee te maken heb je ooit gehoord in welk land dan ook dat hun mening gevraagd is. Bij mij in de flat wonen aardig wat 80’ers en ik spreek sommige af en toe nou zij willen deze lock-down ook niet hoor.
   Er is een andere reden waarom men ineens zo bezorgd is om de ouderen, omdat het straks de greep in de pensioenkassen gaat legitimeren… zo van we hebben jullie beschermd daardoor is de economie verziekt.. dus moeten jullie als groep extra daar voor dokken of in ieder geval niet zeuren als we aan jullie potjes komen.
   Dat de hele EU alleen maar een grote stofzuiger was en is om het geld van de middenklasse op te zuigen /weg te sluizen richting Elite .Het is die Elite die we met pek en veren moeten insmeren/ ophangen etc. Zij zijn de oorzaak van alles.. altijd al geweest , de oorlogen, hongersnoden, pandemieeen etc. vernietigen moeten we ze… uitroeien.

   Like

  • M. zegt:

   Men is helemaal niet begaan met de toekomst van hun kinderen dat blaten ze een beetje omdat het wel menselijk klinkt maar in werkelijkheid geven ze alleen om zichzelf en om hun angst die ze van teveel tv kijken oplopen.
   Iets wat onze toekomst volledig zal slopen zijn de angstige mensen.

   U gaf laatst een reactie die ik hartverwarmend vond in de tijd van totale gekte uit domheid en iedereen zou die eens moeten lezen want dat waren heel verstandige en menslievende woorden.
   U ziet uw medemens liever niet opgesloten om uw eigen hachje te redden en dat maakt u een mooi mens tussen de vele lelijke egocentrische monsters.
   Onze militairen zijn niet bang voor hun eigen hachje maar zitten thuis omdat ze dat moeten vanwege de zogenaamde corona.

   Like

   • Trucker zegt:

    M. zegt:25 april 2020 om 08:43

    Twee woorden “𝘢𝘯𝘨𝘴𝘵” en “𝘵𝘷” die u zo vaak bezigt dat ze alle betekenis verloren hebben.
    En wanneer antwoord u eens hoe het zit met mensen die geen tv hebben want dat is volgens uw repetitief proza “…𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘵𝘷 𝘢𝘢𝘯𝘨𝘦𝘱𝘳𝘢𝘵𝘦 𝘢𝘯𝘨𝘴𝘵…” de grote boosdoener.

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Like

 7. karton zegt:

  Het achter de feiten aanlopen is voor Rutte en z´n kontlikkers héél gewoon.

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:


  Hydroxychloroquine helaas niet effectief maar gevaarlijk

  Geliked door 3 people

  • de Kruisvaarder zegt:

   HCQ is een prima middel.
   De bijwerkingen zijn bekend al 60 jaar zelfs. En het middel helpt bij COVID.
   Dat dit middel effectief was in de SARS -1 epidemie in 2003 in China wordt niet gemeld in dit filmpje.
   Zink, HCQ en Azitromycine zijn effectief.
   Als er contra indicaties bestaan zoals lange QT tijd of G-6-P-D deficientie moet je het niet gebruiken.
   OOk de blindheid en retina afwijkingen zijn al 60 jaar bekend.
   Geloof niet alles wat men beweert over HCQ.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    de Kruisvaarder 24 april 2020 om 12:47

    De huisarts in Meijel noemde ook een combinatie van zink en quercetine om je weerstaand tegen een virus te verhogen.

    https://www.pharmamarket.nl/solgar-quercetin-complex-100-capsules.html

    Hoe denkt u daarover en kun je quercetine tegelijk met zink innemen?

    Like

   • LUCIA zegt:

    @ Kruisvaarder
    Mij benieuwen hoeveel geld Gates of Hell hierin gestoken heeft, immers als er een succesvol middel is, dan is de noodzaak tot vaccinatie natuurlijk een stuk minder . Overigens je hoort bijna niets over het ontwormingsmiddel veel gebruikt bij dieren wat ook schijnt te werken.
    Ik dacht gelezen te hebben dat de blindheid en retina afwijkingen bij HCQ voornamelijk ontstaan bij langdurig gebruik en dat is niet aan de orde bij Covid-bestrijding
    In het filmpje wordt geschermd met hogere percentages doden als je HCQ inzet dat kan makkelijk gemanipuleerd en verklaard worden.
    Stel dat je 25 potentieel terminale patiënten hebt aan COVID dus in een min of meer vergelijkbare situatie qua mortaliteitskansen, dan is het logisch dat, als je aan 15 van hen HCQ toedient op het allerlaatste moment, (dus 15 wel en 10 niet) dan krijg je de minste kans dat het aanslaat… je hebt dan ook een hoger percentage aan dodelijke afloop .Voila en zo ga je om met de roep van het volk om HCQ .

    Like

  • M. zegt:

   Lucky praat alleen maar angst aan. Continu.

   Like

   • Lucky zegt:

    Nee hoor

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Interessant om te lezen
    https://www.theguardian.com/world/2020/apr/22/hydroxychloroquine-coronavirus-scientific-studies-research

    A retrospective analysis of US veterans
    Similarly to the French retrospective analysis, researchers in the US looked at the outcomes for 368 patients who were treated for Covid-19 in the country’s Veterans Health Administration hospitals. The patients were broken into three groups: those who received HCQ, those who received HCQ and azithromycin, and those who did not receive HCQ. They found that HCQ, with or without azithromycin, did not reduce a patient’s need for a ventilator or reduce the risk of death. They also found that those who received HCQ alone had a higher risk of death than those who did not

    Like

   • Lucky zegt:

    Mooier kan je het niet maken, het gaat gewoon over feiten na onderzoek.

    Like

 9. Julia zegt:

  De kwaliteit van de Nederlandse politiek. Hollen al jaren achter feiten aan niets nieuws. Hebben uiteraard ook niets in te brengen dan alleen een trekpop uit te hangen voor hun machtige Brusselse bazen en zich laten adviseren door gasten de zogenoemde virologen die werken voor instituten die mede gefinancierd worden door o.a. de Bill en Melinda Gates Foundation.

  Geliked door 1 persoon

 10. de Kruisvaarder zegt:

  Dit was ook te verwachten.
  ieder normaal denkend mens kan bedenken , dat het virus zich 1. niet aan de landsgrenzen houdt 2. ook al voor 15 maart onder ons was en waarschijnlijk al ver voor 15 maart.
  Dus nee de lock down = Ausgangsperre in Duitsland, Couvre feu in Frankrijk, Hora de toque in Spanje, hebben nul effect op de verspreiding, omdat het virus zich al snel aan het verspreiden was voor 15 Maart.

  Het RKI = Robert Koch Institut heeft in haar Eoidemiologisches Bulletin nr 17 in een grafiek al laten zien dat de R = reproductie snelheid, voor de lock down al daalde en reeds onder de 1 was gedaald.
  Epidemiologisches Bulletin 2020 nr 17 Seite 14 Abb 5.
  R staat voor de reproductie snelheid dwz dat indien R onder de 1,0 is, iedere geinfecteerde over een tijdsspanne van 4 dagen minder dan een andere persoon besmet.
  In Duitsland is er veel commotie over deze getallen omdat het nu juist aantoont, dat ondanks alle maatregelen het virus al voor de LOCK DOWN aan het uitdoven was qua besmettelijkheid.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @ kruisvaarder
   Ik las ook ergens op het net dat volgens een studie gedaan door…naam effe kwijt die aantoonde dat het virus in principe, onafhankelijk van de genomen maatregelen, na 70 dagen een neerwaartse curve vertoont… dus ja een beetje uitgezongen is zullen we maar zeggen.

   Like

 11. hannah zegt:

  Ab Osterhaus (vinoloog)

  Geliked door 2 people

 12. guusvelraeds zegt:

  Like

  • de Kruisvaarder zegt:

   Prima !!!
   Deze man zet heel kort en bondig uiteen hoe wij een smetvrees dictatuur worden in geslagen.
   Hineingeprugelt ……in het Duits is treffender.

   Like

   • M. zegt:

    De mensen staan letterlijk te gillen om hun eigen slavernij.

    Door hun angst denken ze hun leven te sparen maar ze zullen het vernietigen door hun eigen angst en ze hebben het zelf niet door.

    Like

 13. Blaffertje zegt:

  Rutte is een vuile leugenaar.
  Hij wist van dag en af aan dat door hen uitgeholde zorg in de problemen zou komen, maar ja, hoe verhul je je leugens.
  Laat dat maar aan Pinokkio Rutte over.
  De vergrijzing is hem en de rest van de coalitie al zo lang en doorn in het oog en dit virus komt voor hen als een zegen.
  Ze kunnen zich er mooi achter verschuilen “wir haben es nicht gewust”

  Geliked door 3 people

 14. Lucky zegt:

  Ondertussen, weg met de WHO chef!
  https://www.breitbart.com/politics/2020/04/24/petition-demanding-resignation-of-w-h-o-chief-passes-1m-signatures/

  Petition Demanding Resignation of W.H.O. Chief Passes 1M Signatures

  An online petition demanding the resignation of embattled World Health Organization (W.H.O.) chief Tedros Adhanom Ghebreyesus over his handling of the global coronavirus pandemic passed one million signatures early Friday morning.

  As Breitbart News reported, the campaign calling for an end to the Ethiopian’s controversial reign began on January 31 when the petition titled, “Call for the resignation of Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO Director-General,” appeared on Change.org, citing Tedros’ refusal on January 23 to designate the Chinese coronavirus a global health emergency.

  Nl
  Verzoekschrift ontslag van W.H.O. Chef passeert 1Miljoen handtekeningen

  Een online petitie waarin het ontslag werd geëist van de omstreden chef van de Wereldgezondheidsorganisatie (W.H.O.), Tedros Adhanom Ghebreyesus, over zijn aanpak van de wereldwijde pandemie van het coronavirus, heeft op vrijdagmorgen vroegtijdig een miljoen handtekeningen doorstaan.

  Zoals Breitbart News meldde, begon de campagne die opriep tot beëindiging van de controversiële regering van Ethiopië op 31 januari toen de petitie getiteld “Oproep tot ontslag van Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO-directeur-generaal” verscheen op Change.org, onder vermelding van Tedros ‘ weigering op 23 januari om het Chinese coronavirus aan te wijzen als een wereldwijde noodsituatie op gezondheidsgebied

  Like

 15. D.vd Pol zegt:

  Waar is de allergrootste kop @e j.bron?! Met alle respect maar wikileaks documenten vrijgegeven op internet!! #wikileaks
  En twitter: #thegreatawakening
  #qanon
  #WWG1WWA
  #
  Enzovoorts! Er is iets GROOTS gaande op de wereld!! En iedereen die door het woord “conspiracytheorie” kan prikken en conspiracytheorist kan zien als een kritische denker….als je cognitief door die muur kan breken en jezelf kan losbreken uit deze matrix….oh my God!! Kijk zelf, lees zelf, oordeel zelf, denk zelf, rek je mogelijkheden op, NO MORE FAKE!!! UNITE! We are all in this together ❤ and together we are strong!
  UNITE, NOT DEVIDE!
  WAKE UP!

  Excuses voor de hoofdletters webmaster, maar ik trek graag even de aandacht 😉

  Like

 16. Jan zegt:

  ‘Liepen’ moet zijn ‘lopen’, Rutte

  1) The actual number of infections is much higher the number of confirmed cases. Perhaps as much as 85 times higher! The vast majority of infections are too mild to differentiate from ordinary flu.

  2) Mortality is very strongly correlated with 4 specific pre-existing pathologies, which are themselves correlated with age. Those conditions are diabesity, hypertension, emphysema, and immunodeficiency.

  3) The virus forms an aerosol that remains infectious for as much as 16 hours.

  https://vladtepesblog.com/2020/04/23/a-look-at-the-current-statistics-suggest-a-new-policy-direction-should-be-implemented/

  „In Hamburg ist niemand ohne Vorerkrankung an Corona gestorben“
  https://www.welt.de/regionales/hamburg/article207086675/Rechtsmediziner-Pueschel-In-Hamburg-ist-niemand-ohne-Vorerkrankung-an-Corona-gestorben.html

  simple statistics show the spread of the coronavirus declines to almost zero after 70 days — no matter where it strikes, and no matter what measures governments impose to try to thwart it

  https://www.timesofisrael.com/the-end-of-exponential-growth-the-decline-in-the-spread-of-coronavirus/

  Conclusie: quarantaine is volslagen onzinnig

  Like

 17. willie zegt:

  @Weethetwel :“Ik pak een end hout en álles gaat aan de kant wat tussen mij en mijn moeder staat.” ; Toen waren het nog ECHTE venten, MET BALLEN !!!. Nu bestaat dat nog amper

  Like

  • Trucker zegt:

   willie zegt:
   24 april 2020 om 16:05

   willie zijn de “ECHTE venten, MET BALLEN!!!.” alleen zij die die het geneuzel volgen van de drie die in overdrive penen op deze blog?

   Like

 18. Lost johnny zegt:

  Dank zij Ab en consorten sterft onze oudere generatie onder de meest mensonterende omstandigheden: in diepe eenzaamheid

  Nee, nu pas is duidelijk hoe slaafs mensen hun eigen vrijheid en zelfrespect opofferen en anderen daarbij meesleuren in HUN onvermogen…

  Geliked door 1 persoon

 19. de Kruisvaarder zegt:

  @ Lucky

  U gaat ervan uit dat de overledenen met onderliggende aandoeningen nog jaren hadden geleefd ?
  De onderliggende aandoeningen varieerden van kanker tot ernstige nierinsufficiëntie.
  Van deze patienten is de levensverwachting überhaupt geen jaren, al helemaal niet als men boven de 70 is.
  De meeste mensen die overlijden aan influenza hebben ook ernstige levensbedreigende ziekten.
  Corona net als influenza kort het leven niet in. Dat doet de ziekte waar ze aan lijden.

  Like

  • Lucky zegt:

   Onlangs is een familielid aan het coronavirus overleden, zónder ernstige lichamelijke aandoeningen zoals bijv kanker of nierinsufficiëntie, en zonder overgewicht en longproblemen.

   Like

   • de Kruisvaarder zegt:

    De doodsoorzaak kan alleen post mortaal worden vastgesteld.
    Daarvoor is een obductie nodig
    Naast de open deur diagnose corona, kunnen mensen overlijden aan legio ziekten.
    Longembolieën, herseninfarct, ritmestoornissen.
    Als u mij kunt vertellen, dat al deze zaken zijn uitgesloten bij uw familielid en tijdens obductie er een duidelijk effect van pathologische schade veroorzaakt door COVID 19 is aangetoond in de weefsel coupes, dan overtuigt u mij.
    Zolang het blijft bij een vaststelling aan de hand van een niet betrouwbare PCR test en duiding van de symptomen door een huisarts, ben ik skeptisch.
    Ik begrijp, dat het een duidelijk geval van corona gerelateerd overlijden is voor u, maar voor medici is dat nog niet zo. Iig niet voor medici die zelf nog nadenken en deze hele corona gekte met skepsis bekijken.
    Maar iig nog gecondoleerd met het overlijden.

    Like

   • Lucky zegt:

    Bedankt voor de condoleance.
    We hebben geen obductie laten doen. De symptomen wezen op corona op een afdeling waar corona heerste, de een na de ander is overleden aan dezelfde symptomen, en dit heeft men daar ook nog nóóit eerder meegemaakt. De afdeling is momenteel praktisch leeg, en ik vrees voor de enkele nog overgebleven bewoner.
    Er is maar één test afgenomen en die was positief, meer testen worden momenteel gewoon niét gedaan, daar gaat de GGD en het RIVM over.

    https://www.ad.nl/binnenland/live-who-geen-bewijs-voor-immuniteit-na-besmetting-764-niet-geteste-nederlandse-doden-hadden-virus~ae7c4f2e/

    Huisartsen hebben via een nieuw meldsysteem in ruim een week 764 patiënten aangemeld die waarschijnlijk zijn overleden aan Covid-19, maar die niet zijn getest. Daarnaast zijn ruim 1000 kwetsbare patiënten, met een stapeling van ziekten, met terugwerkende kracht in dat systeem aangemeld met de verdenking van Covid-19.

    Maastricht University meldt dat op basis van de eerste resultaten van een onderzoek naar de zorg voor kwetsbare patiënten met Covid-19, uitgevoerd door het Consortium Huisartsgeneeskunde in samenwerking met het platform ZorgDomein. Tot dusver zijn circa 1800 kwetsbare patiënten met corona buiten het ziekenhuis om door huisartsen behandeld.

    De huisartsen meldden dat bij 759 patiënten bij wie het virus werd vermoed, bewust werd afgezien van ziekenhuiszorg.

    Like

   • lobbes zegt:

    @lucky
    Wat een pech Lucky, dat net dat ene familielid van jou dit moet treffen. Dat is een kans kleiner dan één op duizend. Het zit je allemaal niet mee. Je hebt hem toch niet te bang gemaakt? Daar kun je óók van overlijden. Dat zou zonde zijn want dan had hij nog geleefd.

    Like

  • Lucky zegt:

   Ik heb niemand bang gemaakt, het is vrij snel gegaan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s