Ben ik wel goed bezig?

Screenshot_44

George Soros en Bill Gates.

(Door: “bozeoudeman”)

Ooit was de oplossing dat alle illegalen werden gelegaliseerd en tegelijkertijd moest er stringente wetgeving komen om nieuwe stromen illegalen te voorkomen. Vanuit buurlanden kwamen direct stromen illegalen op gang om gelegaliseerd te worden, terwijl stringente wetgeving er nooit kwam.

Dat laatste is logisch, want dat mocht niet van de EU, dat logge terreurorgaan dat hoogstwaarschijnlijk volledig in handen is van figuren als Soros en Gates en/of andere misdadige miljonairs/miljardairs die de wereld naar hun hand wensen te zetten.

Dus illegalen werden gelegaliseerd, de instroom van illegalen nam verder toe en er stak ook een nieuw verdienmodel bij mensensmokkelaars de kop op; het wel of niet alleen reizende, maar speciaal voor de zieligheidsindustrie geschapen, weeskind, dat achteraf in veel gevallen niet een weeskind bleek te zijn.

Iets dat onder andere leidde tot het PvdA-kinderpardon, wat dus ook weer een nieuw verdienmodel voor misdadige miljonairs/miljardairs werd. Europa wordt zo absoluut veranderd in een nieuw economisch rampgebied gelijk aan Afrika op zwaar islamitische grondslag, maar dat zal de club miljonairs/miljardairs, die vooralsnog hun zakken zitten te vullen, biet zijn.

Tenslotte hebben zij het gelijk aan hun kant, wat zij bewezen zien via de vele subsidieregelingen vanuit het waarschijnlijk door Soros en Gates figuren beheerste Europees parlement, waar dus zwaar corrupte of op z’n minst bedenkelijke politici en anderen naar hartenlust grazen.

Voor de goede orde, voor wie het nog steeds niet weet: de ‘heer’ Soros is een voormalige nazi en hedendaags misdadiger die via gespeculeer met valuta hele landen bijna aan de bedelstaf bracht en zo zijn vermogen zag groeien en groeien, als echt filantroop voor zichzelf, een ‘deugmens’ dus.

De ‘heer’ Gates is een uitbuitende vrijbuiter, die vele kinderhandjes in Derde Wereldlanden liet werken aan zijn mooie computers, het personeel van zijn voormalig bedrijf niet fatsoenlijk betaalde en via zijn ‘liefdadigheidsclub’ allerlei bedenkelijke vaccins op onder andere kinderen losliet, die als kuur meer schade veroorzaakten dan de kwaal, als je sommige, niet ondeskundige mensen, mag geloven.

Maar genoeg over deze twee gewoon eigenlijk ordinaire misdadigers en terug naar wat zij zitten te veroorzaken: moord en doodslag via een toekomstige genocide zoals nooit eerder in de wereld heeft plaatsgevonden. En dat alles onder de mom van democratie, goedheid, menslievendheid, mededogen en meer van dit soort kreten waarmee zij miljoenen domme mensen met dichte ogen en verstopte oren achter zich aan laten marcheren, want ‘helpen’ is goed.

Ook al betekent dit helpen tegen eigen belang ingaan, waar op termijn niemand iets aan heeft, behalve dus die Soros en Gates types. Helpen is op zich iets moois, maar mensen helpen die deze hulp misbruiken, is bedenkelijk. Misbruikers helpen leidt tot het creëren van nog meer misbruikers, wat weer leidt tot nog meer zogenaamde zieligheid en via chantage van de misbruikers uiteindelijk tot een puinhoop voor iedereen, ook voor de deugmensen.

Vrijwel iedereen is het er over eens dat een oplichter die beweert allerlei ziektes te hebben en dus niet kan werken, die vervolgens fijn wekenlang naar de camping gaat, om daar naar ‘recht uit te rusten van het zware leven van de oplichter’ moet worden aangepakt als fraudeur waar alle belastingbetalers onder gebukt gaan.

Zelfs de meest verdwaasde socialist zal dit frauderende misbruik gedrag als zeer onbehoorlijk afdoen, als maatschappij ondermijnend et cetera, maar waarom is dit soort type niet in staat om de gigantische oplichterspraktijken die ons allen de dood of op z’n minst terreur en onderdrukking gaan brengen niet als dusdanig te herkennen?

Wordt de meute schapen ooit wakker en gaat ze inzien dat corrupte politici schooiers zijn, dat figuren die politici opkopen geen filantropen, maar ordinaire schurken zijn. Te laat vrees ik en verwijs naar het corona-debacle. Het leeuwendeel van de schapen doet braaf wat de slachters wensen. Is het op zich niet ironisch dat alle schapen beweren verstand te bezitten. En meer dan dat, dat ze ‘zelf kunnen denken!’

Want ze weten dat wat meester Johnnie zegt goed is! Je mag niet afwijken van de mening van meester Johnnie, laat staan van de mening van de (schijn)heiligen Soros en Gates. Geen eigen mening graag, en zeker mag je meester Johnnie niet voor dombo of erger uitmaken. Foei, onnakende hersenloze domme oude man, denk als Johnnie, dan denk je pas echt! Doe wat Gates wil, doe wat Soros voorschrijft, dan ben je echt eens goed bezig! Halleluja!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Ben ik wel goed bezig?

 1. delamontagne zegt:

  Bill Gates, de klimaat-gogomoloog, heeft een Villa gekocht aan de rand van de Oceaan en vanwaar hij onze Verplichte Inentingen, voorbereidt.
  De laatste gril van de tweede rijkste man ter wereld ? ?
  Een nieuwe villa aan de borders van de Oceaan in Californië.
  HEILIGE BILL !
  ( een onnozel vraagje: de klimaat-fanaticus, gelooft hij zelf eigenlijk wel in het stijgen van de wateren, de zeeën ?

  Het huisje heeft 6 extra slaapkamers !
  ( Maar je kunt toch maar in één bed tegelijkertijd slapen ? )
  Hoeveel toiletten zouden er wel niet zijn en natuurlijk overal marmer en de Jacuzzi is geschikt voor 10 personen tegelijk.
  Niet dat we er in geïnteresseerd zijn hoeveel het heeft gekost, een fortuin ongetwijfeld.
  Nee wat ons bezig houdt, WAAR LIGT DIT HUIS ?

  Aan de rand van de Oceaan, de Stille.
  Want het mooiste aan het huis is het panorama over de Oceaan, het mooie uitzicht en de branding.

  En je hebt vandaar uit een goed zicht op de stijging van de zeespiegel
  (( zou hij er zelf in geloven ? ))
  En s’avonds later op de avond kan hij met ’t gezelschap iets verder op het terras op de overdekte Bôlet verder keuvelen over de opwarming van de aarde en de stijging van de zeeën.

  En dat allemaal met op de achtergrond de grote schildering van Noah en de ark, je moet tenslotte de mensheid ergens in laten geloven………

  Het adress van Bill : 2808 Ocean Front | Del Mar, 92014, California

  Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   proef ik eigenlijk geen afgunst (van velen trouwens) op deze blog voor wat Bill Gates betreft .
   Zou best de motivering van sommigen kunnen zijn
   🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 25 april 2020 om 17:58

    Waar ik jaloers op ben, is het feit dat dergelijke lieden NIETS te vrezen hebben: ze zullen nooit armoede kennen, als ze ziek worden, laten ze de beste artsen ter wereld ‘invliegen’ en ze krijgen de beste medicatie die er bestaat. Desnoods kopen ze nog nieuwe organen ook, de laffe reptielen.

    En natuurlijk woont iedereen liever zo dan in een krot zes-hoog-achter in een lawaaierige stinkstad.

    Een dergelijk lustoord verdienen hypocriete schurken niet!
    Ik wou dat mijn vader en moeder (R.I.P.) hadden kunnen genieten van zo’n uitzicht!
    Maar nee, die hebben hun laatste jaren doorgebracht met uitzicht op een doodse, kale muur. 😦

    Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Ik noem geen namen Tis, peins trouwens dat jij één van de laatste zou zijn die daar “last van heeft”, “ken” je al langer als vandaag gezien de jaren ik op de blog vertoef en heb al ! je commentaren gevolgd van in het prille begin 🙂
    Weet wel waar je machteloosheid zat/zit.

    Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Ik zou zijn geld niet eens willen hebben en zeker niet in zijn schoenen willen staan.
    Ik heb maar 1 motivering en dat is de toekomst van mijn kinderen en dan zal je de zwijnen der aarde moeten laten zien voor wat ze zijn.
    Want men verdedigd deze zwijnen nogal graag om dat men te lui is om zich van de waarheid te voorzien die zoveel voor handen is dat alleen mensen die het niet willen zien of blind zijn het niet zien.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Heeft toch allemaal niets met afgunst te maken, ik kan me zelfs niet indenken hoe ’t is om in zo’n huis te leven.
    Ik had ’t bovenstaande gisteren ergens op Fr Site gelezen, had geen idee waar “Del Mar” ligt.
    Maar California en de spaanse naam [dat hele gebied was vroeger Mexicaans en overal veel Spaanse namen ) did een bel rinkelen…….
    Bleek het in San Diego te zijn.
    Nu heb ik voordat we hier gingen wonen, een paar mnden bij mijn zus en zwager in San Diego gewoond/gelogeerd.
    In Tierrasanta, een km of 6-8 daarvan daan,
    landinwaarts, maar we gingen ook weleens naar verschillende stranden.
    En wat zag je daar…………..heel veel, heel veel daklozen/homeless people die met winkelwagentjes waar hun hele “hebben-en-houwen” in zat,
    door ’t parkachtige strandgebied voortsukkelden.
    Ging ik verder zoeken op Google, San Diego is de 4e stad in “God’s-0wn-country”, zoals de patriotische Amerikanen hun land noemen, met de meeste daklozen.
    Dus Bill zou ook best wat kunnen doen voor die Homeless people in zijn gebied, maar dat zal wel niet veel propo/macht opleveren.
    Kijk maar eens op Google en dan: homeless in San Diego, bij afbeeldingen.
    Rijkste land ter wereld…………….( niet voor allemaal )
    In complot-theoriën, ? ? / weet niet, geloof ik niet zo in……………….

    Like

   • Leo 1 zegt:

    Ze hebben ALLES te vrezen, het zijn ook maar poppetjes net als u en ik.
    Zo sta je aan de top en zo lig je onderop .

    Like

  • Tja de man is multi-miljardair, wat verwachten we dan, dat hij in een krottenwijk van Buenos Aires gaat wonen ?
   Er zijn filmsterren die nauwelijks écht iets gepresteerd hebben die in een gelijkwaardig optrekje wonen.

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Ja daar heb jij dan weer gelijk in, die wonen ook briljant net als Trump
    in zijn skyscraper met vergulde pilaren en inrichting als Paleis.
    Het zij zo..
    Maar al die klimaat-hysterici wantrouw ik en Bill is daar blijkbaar één van.
    Vandaar dat spottende Fr artikeltje over zijn Villa aan de rand van de [ rijzende ] zeespiegel.
    Toch wel een contrast en wat ik schreef van die “homeless”, die arme Amerikanen !.
    Hij hoeft maar enkele kilometers te lopen ( of met de limousine eigenlijk ! ) om die mensen voortsjokkend met hun [ toe-geëigende ! ] winkelwagentjes te zien.
    Wat in die andere Video wordt gezegd, er zit ook allemaal eigenbelang bij.
    Typisch je noemde Buenos Aires, een WESTERSE stad met ook armoe net als in Nl.
    Maar ook waar miljonairs van Gekkigheid niet weten wat met hun zuurverdiende geld te doen.
    Zo heb ik daar, heel vroeger aan die grote Avenue de Mayo,
    een hoog gebouw gezien, met daar-boven-op geplaatst een woning/boerderij zoals in Beieren.
    Met van die grote, overhangende daken.
    Een héél vreemd gezicht, misschien weet Maxima of ze daar ook een schoonheidscommissie hebben.
    Dat Bayerische huis bleek van een rijk geworden Duitse bierbrouwer te zijn……….
    Ik ben tevreden met ons “optrekje”………….

    Geliked door 1 persoon

 2. M. zegt:

  Twee zeer betrouwbare figuren…..en daar heeft de wereld wel vertrouwen in?
  Ik denk dat je dan wel kan spreken van absolute krankzinnigheid bij de mensen als je op in en in slechte mensen vertrouwd en daar ook nog je medemens voor staat te vernachelen die maar niet op deze smeerlappen willen vertrouwen.

  Geliked door 3 people

 3. Ach wie zijn de lezers/essen van E.J.Bron om te bepalen of ‘bozeoudeman’ al dan niet goed bezig is.
  Wat na het lezen van zijn proza wel duidelijk mag zijn is dat hij onder de complotdenkers valt.
  Prima, ieder zijn meug nietwaar, het roept alleen de vraag op wat maakt dat mensen zich haast wanhopig vastklampen aan die theorieën dat zelfs het vervagen van wat wel of niet tot de waarheid behoort acceptabel is.
  De verdachtmakingen rond Bill Gates daar heb ik recent al mijn licht over laten schijnen, bozeoudeman haalt er voor het gemak nog maar eentje bij.
  Anders dan Gates is Soros wel degelijk een heel akelig mannetje dat op dubieuze wijze zijn kapitaal heeft verkregen.
  Speculanten zoeken vaak het randje op tussen wat nog net wel of net niet crimineel is.
  Soros is daarop geen uitzondering, om hem echter tevens weg te zetten als ‘voormalig nazi’ lijkt echter een stap te ver.
  Niet alleen werd hij geboren in een gezin met een Joodse achtergrond maar hij werd geboren in 1930 en was dus bij het uitbreken van de oorlog 10 jaar.
  Even verderop wordt waarschijnlijk geacht dat hij de hele EU in zijn macht heeft, nou daar moet iedereen maar zelf zijn gedachten over laten gaan maar het Europees parlement alleen al telt 750 leden, aan hogere bobo’s zullen er nog wel zo’n pak hem beet 250 mensen tellen.
  Die verdienen/krijgen allemaal vele malen een modaal inkomen, dat zal nog niet meevallen die allemaal om te kopen!
  Waar het feitelijk op neerkomt is dat mensen die in die complotten geloven kennelijk niet kunnen accepteren dat er mensen zijn die met andere ogen naar de wereldproblematiek kijken en daarbij wordt niet geschroomd om ze allemaal op een hoopje te gooien, en al die hoopjes zijn op zijn minst kwaadaardig.
  Zet tien mensen bij elkaar en gooi ze een stelling voor de voeten en je krijgt tien verschillende meningen maar zodra het over socialisten of communisten gaat dan hebben ze als grootste gemene deler dat ze stompzinnig of erger zijn.
  Soros is een overtuigd multiculturalist en zet een gedeelte van zijn kapitaal ervoor in om dat te verwezenlijken, dat valt te af te keuren maar is op zich nog niet misdadig.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Toch zijn er nog meer mensen die er zo over denken als meneer “Boze-oude-man”.
   Hier een Video, is wel in Frans, maar in begin Engels gesproken en Frans ondertitled, de 2e helft Franse journalist, maar Engels ondertiteld.
   Ik denk dat wat hij zegt hetgeen is dat Boze-oude-man bedoelt.
   Wat ik denk ?, hoe ouder ik wordt, hoe minder ik de wereld begrijp.
   De reden dat ik helemaal bovenaan dat artikel ( ged. ) uit Frans heb gehaald, is een andere reden, heeel toevallig.
   En dan denk ik:’Hij zou als Amerikaan zijn geld ook aan die mensen hebben kunnen besteden”………..

   VIDEO;

   Like

  • LUCIA zegt:

   @ tijl uylenspiegel

   Normaal doe ik dit niet maar je laatdunkendheid t,a,v, een zeer groot deel van weldenkende mensen, die je zomaar wegzet als complottheoretici dat is natuurlijk makkelijker dan jouw starre system of belief bij te stellen.
   Jij negeert de roze olifant in de kamer, ook al gaat al je meubilair stuk, kijk naar de feiten . Gates kan India niet in en Afrika ook niet, er lopen processen tegen hem dus waar heb je het over !!!!
   Er zijn 3 mogelijkheden voor wat jou betreft en ik bedoel ze net zo min beledigend als jij met je complottheorieen;
   A Je bent zo naief dat ik het zielig vind
   B Je bent gewoon dom en dat is niet verwijtbaar
   C Je bent beide
   overigens ik doe niet aan oneindig door blijven zeuren, ik zeg een keer wat ik vind en de rest wat jij daarop zegt… geen interesse want je bent.. en niet alleen jij maar ook andere mensen in vergelijkbare omstandigheden,… gewogen en te licht bevonden!!
   Nog een laatste advies.. als jij je licht ergens over laat schijnen, zorg dan dat het geen waakvlam is, anders maak je jezelf belachelijk!.

   Like

   • Trucker zegt:

    kijk sé Madame Blanche mijn voeten op tafel zet je raam open want ik laat een bulderlach horen voor HET meest … dom… belachelijk… proza dat ik in tijden op deze blog heb gelezen.
    Onder ons gezegd denk ik dat u heel veel kan leren van Tijl en ik blijf voor deze éne keer uiterst beleefd.

    Geliked door 1 persoon

   • Wim zegt:

    Tijl, een van de weinige rationele en verstandige mensen in deze echokamer van complotaanhangers. En Trucker natuurlijk.

    Overigens, over laatdunkendheid gesproken…

    Geliked door 1 persoon

   • Zomaar wat geachten bij wat u zegt, ik zou mij laatdunkend uitlaten terwijl ik juist zei; ieder zijn meug, dat is niet laatdunkend, ik laat juist iedereen in zijn/haar waarde alleen ben ik het er niet mee eens.
    Er lopen processen tegen hem.
    Bij mijn beste weten is een verdachte onschuldig tot het tegendeel bewezen is.
    Verder lees ik van alles behalve steekhoudende argumenten, dat mijn mening niet de uwe is is wel duidelijk. Prima. Maar u toont mijn ongelijk niet aan.

    Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Jij verdedigd de duivel zelf nog.

   Like

 4. henk verhoef zegt:

  goed bezig of niet
  het volk kiest wel massaal verkeert

  ergo– eigen schuld

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Is het coudenhoven/kalergiplan.

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Natúúrlijk ben ik goed bezig, anders deed ik het niet !!
  Maar ja, sommige mensen zullen vinden dat ik niet goed bezig ben, das dan wel jammer voor die mensen. Soros en Gates kunnen me wat, over enige jaren gaan ook zij de pijp uit en wég is dan het geweldige uitzicht van Gates over de Oceaan en Soros heeft dan niks meer aan z’n geroofde geld en andere zaken.
  Ik ben dus goed bezig en blijf lekker bezig met het bezig zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s