€ 92 miljard begrotingstekort, toch komt kabinet wéér met klimaatmaatregelen

Screenshot_47

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Corona leidt tot een economische crisis. Het begrotingstekort van de overheid is al € 92 miljard euro. Kabinet-Rutte III neemt maatregelen, maar alleen binnen de strakke kaders van de klimaatideologie. Met alle gevolgen van dien.

Het regent miljarden

Minister Eric Wiebes van Economische Zaken steekt € 150 miljoen in de verduurzaming van woningen, ‘bijvoorbeeld met LED-lampen’. Staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën komt met een CO2-heffing voor de industrie. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur) doet haar duit in het zakje met nieuw statiegeld op plastic flessen: voortaan betaal je als consument een bedrag van € 0,15 per fles meer. Het regent miljarden. Je zou bijna vergeten dat ze opgehoest moeten worden door miljoenen burgers die nu vrezen voor hun baan.

Lees verder>>>
Cultuur onder Vuur

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op € 92 miljard begrotingstekort, toch komt kabinet wéér met klimaatmaatregelen

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Dan moet je toch een gigantische bunker voor je kop hebben !

  Geliked door 3 people

 2. Monalisa zegt:

  Die 92 miljard betaald u gewoon terug met dat klimaat akkoord water omhoog, gas licht omhoog, woz omhoog, waterschappen omhoog, u wegenbelasting omhoog, enzen voort.

  Geliked door 3 people

 3. Claudia Millenaar zegt:

  Wat is het toch altijd opvallend dat mensen die zelf goed in de slappe was zitten, altijd zo makkelijk over de portemonnee van de ander lijken te gaan.

  Ik kan er heel kort over zijn, ik heb geen geld om mijn huis aardgasvrij te maken! Sterker nog, ik spaar al twee jaar om de buitenboel te laten schilderen; ik heb het nog steeds niet bij elkaar!

  Geliked door 3 people

 4. Aegolius cs zegt:

  Uitstekend artikel en wellicht ook ’n prima boekrecensie.
  Mooi tekstbegeleidende foto.

  Geliked door 1 persoon

 5. Piet Snot zegt:

  Dat statiegeld vind ik wel een goed idee, moeten ze ook met blikjes doen.
  Misschien gooien ze dan wat minder zomaar weg op straat of in de natuur als ze er geld voor terug krijgen.
  Ik denk dat ik wekelijks een kliko kan vullen als ik alles op zou ruimen wat ik tegenkom onderweg naar de supermarkt.

  Like

 6. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Dit gaat NIETS oplossen, het zijn schijnmaatregelen en de burger betaalt. Globalistisch fascistisch communisme 3.0 in de hoogste versnelling. Heel veel Europeanen gaan hiermee gepland de armoede in. O.a. ook om de banken en een poging om de eussr overeind te houden, plus natuurlijk voor nog meer migranten. Die laatsten zijn vooral afkomstig uit Niet Westerse landen, die NIETS met ons, NIETS met onze landen en NIETS met onze culturen hebben Globalisme is dictatuur. Wij vieren dit jaar 75 jaar Bevrijding, wij gaan helaas definitief vrijheden verliezen door alle ongein die nu gepland in werking is. Absolute waanzin en een pure misdaad tegen ons!

  Geliked door 3 people

 7. Rensk. zegt:

  Ja hoor er zit nog 1400 miljard in de pensioenspot en ook daar vinden ze wel wat op om die leeg te roven hoor. De geldpers laten draaien is er 1 van. Want 1 groot Rijk muss sein. Kost wat kost.

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  We worden geregeerd door een stel idioten !

  Geliked door 1 persoon

 9. Gienekehado zegt:

  Dat er maatregelen nodig zijn om het klimaat / MILIEU / Moedertje Aarde te redden, is voor mij zo klaar als een klontje. Las onlangs dat mensen plastic handschoenen en mondkapjes door de wc spoelen en hierdoor de waterzuivering met heel veel extra werk en hoge kosten komt te zitten. Dit soort Dom Volk zal verder ook wel schijt aan milieuregels / het klimaat hebben. Aanpakken NU!

  Like

 10. sir piet zegt:

  Het klimaat is al aan gepakt wij weten ook waarom wij hebben er niets voor hoeven doen alleen
  1m 50 en wat mond kapjes en de oorzaak van lucht en stikstof is duidelijk en de boeren door gaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s