Gebedsoproep van de muezzin ook in Frankfurt am Main

 

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

“Allahu Akbar” voor iedereen

Voor de Abu-Bakr-moskee in het stadsdeel Hausen in Frankfurt roept nu de muezzin door een luidspreker op tot een gebed, dat niet plaatsvindt. Het moet de gelovigen troost geven in de ramadan, die het in de corona-crisis zonder moskeebezoek moet doen.

PI News (2)

Het is een drukke plek, en veel buren zijn geen moslims. Maar tot nu toe waren er nog geen protesten tegen de oproep van de muezzin. De mensen reageren blijkbaar flegmatiek en schikken zich in hun lot.

De Abu-Bakr-moskee wordt door een soennitische gemeenschap gedragen. Toen ze zich er vorig jaar van beschuldigd zag nauwe banden te hebben met de Moslimbroederschap, waren de vertegenwoordigers van deze gemeenschap boos en betwistten elk contact. Het uiteindelijke doel van de Moslimbroeders is de “oprichting van een wereldwijde gemeenschap als Godstaat op basis van de koren en de soenna”. Mohamed Johari en Mohamed Seddadi van de verantwoordelijke vereniging van de Abu-Bakr-moskee benadrukken daarentegen:

“Wij zijn heel open, staan op het fundament van de grondwet, doen veel rondleidingen, zelfs de federale politie of leraren komen naar ons toe.”

Vriendelijk doen loont blijkbaar. De Abu-Bakr-moskee is nu niet meer alleen niet over het hoofd te zien, maar ook moeilijk niet te horen. Dat schijnt hem nu dus te zijn, die mooie nieuwe wereld van het Duitse multiculturalisme…

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, propaganda, Rotzakken, soennieten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Gebedsoproep van de muezzin ook in Frankfurt am Main

 1. flo zegt:

  Een land verloren……..

  Like

 2. Republikein zegt:

  Wie goed doet, die goed ontmoet, misschien niet vandaag, anders morgen.
  Beste wereldburger, slaapt u rustig verder, doe anders oordoppen in.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  ‘Wir haben es nicht gewusst und auch nicht gehört’.

  Like

 4. Gienekehado zegt:

  75% van de Moffen of zelfs nog meer hebben dit zelf gewild! Jammern Sie nicht!!!

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Helaas weet dat ondankbare radicale moslimtuig niet van ophouden met het opdringen van de gehate islam in Duitsland naar aanleiding van dit artikel:

  De radicale moslims worden steeds gekker

  Duitse journalisten worden bedreigd omdat ze kritisch zijn over het uitdelen van miljoenen korans. Vrouwendag is een joodse uitvinding. Het wordt steeds gekker.
  Dat was het trouwens al want in een democratie telt gewoon ook de meningen van anderen en NIEt alleen van een bepaalde groep!

  In de landen om ons heen wordt het gezicht van de radicale islam steeds meer zichtbaar. We zien het in België met de debielen van Sharia4Holland, in Groot-Brittannië met talloze haatbaarden die regelmatig op straat demonstreren voor hun ‘vrijheden’ en nu ook in Frankrijk en Duitsland.
  Dat walgelijke islamistische ongedierte werd hier juist decennia’s gastrij ingehaald inhebben ze daar ooit dankbaarheid voor getoond! In geen eeuwigheid!

  In Frankrijk pleitte de sjeik al-Haddouchi ervoor dat Franse moslims het land verlaten richting een Noord-Afrikaans land, omdat ze worden tegengewerkt met bijvoorbeeld een boerkaverbod en het inperken van de oproep tot het vrijdaggebed. Hartstikke mooi natuurlijk, hoe minder radicale moslims in Europa, hoe beter.
  En dat ze daar ook allemaal maar het coronavirus krijgen met het misbruiken van een verderfelijke ideologie!

  In Duitsland worden journalisten bedreigd door salafistische moslims die korans willen uitdelen.

  Duitse journalisten die kritisch hebben geschreven over het gratis uitdelen van 25 miljoen korans, zijn op internet bedreigd. Het Openbaar Ministerie heeft al een onderzoek geopend, aldus de autoriteiten donderdag. “Het is voor ons absoluut niet aanvaardbaar dat in Duitsland journalisten worden bedreigd en daarmee de persvrijheid wordt beperkt,” aldus staatssecretaris Fritsche van Binnenlandse Zaken.
  En denken die klootzakken nou echt dat als zij de gratis korans uitdelen dat men daarmee anderen tot de islam kunnen bekeren? Veel autochtoonse Europeanen hebben zo de pest en de schurft aan de islam dat ze het blijkbaar nog minder lezen dan ‘Mein Kampf’!

  Er werden tijdens de paasdagen 300.000 gratis korans uitgedeeld in tientallen steden. Dit is zeer gewiekst van ze. De veiligheidsdiensten krijgen er ontzettend veel extra werk bij door deze actie van de radicale salafisten. En waar halen ze trouwens het geld vandaan om zoveel korans af te drukken?
  Je zou willen dat zoiets kan worden verboden, maar ze gebruiken onze westerse vrijheden, juist om zich tegen ons af te zetten en die vrijheden uiteindelijk helemaal af te schaffen. Zwijnen en apen, dat zijn de kritische journalisten in de ogen van deze moslims. Misselijkmakend.
  En deze radicale moslims zijn niets anders dan goor tuig dat alleen maar op de wereld is gekomen een hoop rotzooi te veroorzaken!

  En in België blijkt een Brusselse imam Vrouwendag een joodse uitvinding te vinden:

  Het feest dat die ondankbaren, die vulgairen gecreëerd hebben, behoort niet tot de moslimcultuur. Alleen onwetenden respecteren dit feest, of partijpolitici die de mensen van de goddelijke weg willen afleiden. Vrees God en volg de Soenna, en mijd vernieuwende culturen die niet tot de islam behoren.
  Houdt het dan nooit op? Ik wil collega Michael graag geloven dat het in bovenstaande voorbeelden gaat om radicale, fundamentalistische moslims en dat lang niet iedere moslim radicaal is. Dat zal best.
  Maar mag ik daarbij zeggen dat ik ervan schrik hoeveel radicale moslims er in Europa wonen? Er wonen alleen al 500 salafisten in de aan Nederland grenzende deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen. We accepteren het allemaal maar, op een bepaalde groep woerden burgers en rechtsextremisten die op hun beurt moslims bedriegen, aftuigen en hun moskeeën vernielen.
  Het is wachten op een volgende aanslag, terwijl er intussen nog meer journalisten en politici met de dood worden bedreigd en voor het leven moeten worden beveiligd. En natuurlijk worden er ook veel linkse politici bedreigd om hun verraad aan Europa!

  Geen politicus die durft te zeggen wat al-Haddouchi zegt: ga terug naar een islamitisch land als je zo ontevreden bent over het vrije westen. Blijf met je poten van onze mooie democratieën af!
  Want als er inderdaad weer een dergelijke aanslag komt van de radicale moslims toe dan zullen de gefrustreerde mensen ooit keihard terugslaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s