Groenen in de crisis: op dit moment geen behoefte aan klimaat-gezwam

Screenshot_58

(Vertaling: E.J. Bron)

Wanhopig verzetten de Groenen zich tegen het verlies van hun kernthema: in dezelfde mate hoe plotseling niemand het meer wil hebben over de klimaatverandering, omdat de mensen zich zorgen maken over veel belangrijkere dingen, smelt de instemming met de Groenen in de peilingen als gletsjerijs. Vooraanstaande vertegenwoordigers van de partij proberen het thema op de agenda te houden – met matig succes.

journalistenwatch

Zo begroette de cheffin van de Groenen, Annalena Baerbock, het voor gisteren vanwege de “klimaatcrisis” geplande internetprotest van “Fridays for Future” en was volgens “dts persbureau” heel blij dat dit protest niet het slachtoffer werd van de corona-crisis. Er zou überhaupt geen reden zijn om met het oog op de corona-crisis het thema klimaat te verwaarlozen, zei Baerbock tegenover het “Redactienetwerk Duitsland”. Dat men “voorzorgsmaatregelen zou moeten nemen”, zou corona “meer dan duidelijk” maken.

Daarom zou men nu niet kunnen zeggen “dat we de klimaatcrisis vertragen”, aldus de cheffin van de Groenen. Men zou immers zien hoe die nog steeds “dramatisch” vorderingen maakt. “Democratie en maatschappelijke debatten gaan godzijdank ook in corona-tijden verder – en dat betekent ook deze jeugdbeweging.” De klimaatcrisis zou niet stoppen, “alleen omdat we nu de corona-crisis hebben”, zei Baerbock.

De Duitsers zien dit inmiddels blijkbaar overwegend anders: in de echte noodtoestand wil niemand het meer hebben over een ingebeelde noodtoestand – temeer daar het geld dat Duitsland en de EU voor de moderne aflaathandel van hun energietransitie- en klimaatbeschermingspolitiek voor de crisis, nog maar zes weken geleden, begroot hadden, vermoedelijk generaties lang zal ontbreken – en voor de “Green New Deal” van Ursula von der Leyen helemaal niet meer ter beschikking staat. De decadentie om met het oog op miljoenen acuut economisch bedreigde existenties vaart te zetten achter het ideologische prestigeproject van de “klimaattransitie”, zou de Groenen weldra kunnen opbreken.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Groenen, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Marxisme, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Groenen in de crisis: op dit moment geen behoefte aan klimaat-gezwam

 1. Hovawart zegt:

  Dat één virus zovéél kan aanrichten, dat zelfs wereldeconomieën er doodziek van worden, daar helpt geen enkel medicijn tegen……….zelfs geen kwakzalvers die pretenderen pijnen te verzachten en kwalen te verhelpen, zelfs ’t genezen van patiënten, door eerst fors te bezuinigen op gezondheidszorg. Zij zijn het grootste gevaar voor de volksgezondheid, deze politieke praatjesmakers, vlotte bedriegers die het volk voor het lapje houden…..het virus is slechts een middel om hun leugens te verkopen. Het gezegde luidde niet voor niets “liegen als een quacksalver” en ook Vondel schreef er over “zwetsen gelijck de quackzalvers om hun zalfpotten te venten”.

  Geliked door 2 people

 2. Ze zouden voor de verandering ook eens blij kunnen zijn dat een van de neveneffecten van de lockdown tevens een tijdelijke verlaging van CO2 uitstoot en neerslag van stikstof te zien geven.
  Te vrezen valt dat ‘blij zijn’ niet in de genen van de zwartkijkers zit maar uitsluitend azijn.

  Geliked door 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  Als dat mensch Bearbock het klimaat wil redden prima trek je knip en dok zelf.
  Ideetje giftig groene knol ammeniet.

  Like

 4. droevige mof zegt:

  De Groenen hebben het neomarxisme, vermomd als een ecologische beweging, in de politiek gebracht. Ze zijn hierin zeer succesvol geweest en hebben alle partijen (misschien met uitzondering van de AfD) geïnfecteerd en geconditioneerd. In dit opzicht werden alle impulsen van de internationale deep state in Duitsland uitgevoerd. De partij had haar doel bereikt, het systeem wordt nu verkleind.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  De coronahoax is plan B voor de mislukte klimaathoax.De depopulatieagenda 21 en 2030 van de verenigde nazi,s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s