Krankzinnig is het gewoon!

Screenshot_45

(Door: “Elise Nijmegen”)

In deze krankzinnige tijden, waarin de abnormaliteit u wordt aangeboden als iets normaals, vliegen de bizarre berichten je om de oren. In Parijs hebben brandweerlieden het bevel gekregen om brandjes die geen direct gevaar voor de omgeving opleveren niet te blussen om, nu komt het, de Afrikaanse moslims niet te provoceren… Brandweerlieden worden namelijk, ook in Duitsland en Frankrijk, in hinderlagen gelokt door deze Afrikaanse moslims. Heeft vast ook te maken met resolutie 1743 en of 2899…
https://ejbron.wordpress.com

De misdaad onder asielzoekers, die nog steeds ondanks de corona-crisis binnen blijven komen, is in het laatste jaar gestegen met 30%. En volgens Rutte en zijn ja-knik kabinet kunnen er nog veel meer bij. Wat mijns inziens dat getal nog verder zal laten oplopen…

De meeste immigranten, zo zegt Zweden terecht, zullen nooit zelfvoorzienend zijn en zullen voor het grootste gedeelte blijven leven op kosten van de staat.
https://voiceofeurope.com

Bosnië is er ook klaar mee en zegt geen parkeerplaats te willen zijn voor migranten die naar de EU willen gaan en willen mensen het land uit gaan zetten.
https://voiceofeurope.com

Ondertussen wordt er door de EU € 540 miljard uitgetrokken voor deze corona-hype, de cijfers ondersteunen deze lock-down maatregelen namelijk niet, voor economisch herstel. Herstel van de banken en multinationals? Waar wordt dat belastinggeld van de Europese burgers eigenlijk voor gebruikt? Voor de Europese burgers? Of voor mensen uit andere landen die hierheen komen en in alle waarschijnlijkheid gaan leven op de kosten van het gastland. De weg naar faillissement, helemaal met het oog op de niet werkende economie.
www.telegraaf.nl

In onderstaand artikel geven 120 experts hun mening over deze “corona-crisis”.
www.rubikon.news

Is het een hoax? Zie onderstaand filmpje en oordeel zelf…
www.youtube.com

Hoe onafhankelijk is het nieuws eigenlijk? Niet dus, en dat zie je terug in de eenzijdige berichtgeving op televisie. RTL heeft een donatie gehad van, daar komt ie weer, Bill Gates. De vaccinatie-man die iedereen aan de vaccinaties wil hebben en de mensheid wil reduceren om “de aarde te redden”. Het is of Soros, of Gates of the Rockefeller Foundation  de democratie en de vrijheid van meningsuiting tegenwerken…
https://jdreport.com

Het is waanzin wat er gebeurt, het is krankzinnig dat er geen enkele politicus opstaat en de realiteit van de cijfers bespreekt en aantoont dat we weer open kunnen, zoals Jensen ook terecht zegt. Ik heb mijn “Stop de lockdown” T-shirt al besteld en hoop dat die snel komt!
https://jensen.nl/

De realiteit aan de hand van de cijfers is dat er geen enkele reden is voor een pandemie, een lockdown of een anderhalve meter samenleving! Geen enkele, en dat zouden we aan iedereen duidelijk moeten maken!!!

Sluit u aan bij andere, gelukkig worden dat er steeds meer, terecht bezorgde en kritische Nederlanders die zien dat het beleid dat de Nederlandse regering voert niet goed is voor Nederland en de Nederlanders; het is goed voor de EU, de VN en de globalistisch ingestelde multinationals.

Ik ben echt pisnijdig, aangezien er oudere mensen eenzaam en verlaten zijn, mensen hun naasten niet kunnen zien, mensen alleen of met onbekenden erbij sterven, mensen niet bij het laatste afscheid van hun dierbaren kunnen zijn, familiefeesten en bruiloften zijn afgezegd, duizenden bedrijven failliet zijn gegaan, duizenden mensen in de WW zijn gekomen en heel veel mensen onterecht in angst leven. Het is mijns inziens diep triest dat dit heeft kunnen gebeuren en we zouden met zijn allen de regering tot de orde moeten roepen!! Waanzin en angst regeert, krankzinnig is het, ik heb er geen andere woorden voor.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Krankzinnig is het gewoon!

 1. droevige mof zegt:

  Er is al een verzetsbeweging actief in Duitsland. “Nicht ohne uns” Niet zonder ons.
  Vandaag zijn er weer demonstraties in de grote steden. Ze proberen de demonstraties zo te organiseren zodat niets illegaal is. Dat zal ze niet helpen. Tot nu toe heeft de politie al deze demonstraties afgebroken en de leiders tijdelijk gearresteerd. Interessant is dat de organisatoren linkse activisten zijn. Blijkbaar is de oude vriendschap verbroken.
  https://www.nichtohneuns.de/

  Geliked door 2 people

 2. Joannes Houben zegt:

  @ Parijs: Brandweerlieden mogen brand niet blussen om Afrikaanse moslims niet te provoceren.@

  Waarom wringt men zich toch altijd in alle bochten door naar de pijpen van deze ongeciviliseerde beestmensch te dansen. Waarvoor toch die angst? Daar moeten wij vanaf.
  Mijn remedie zou zijn keihard aanpakken zoals ze in hun thuislanden gewend zijn. Rust de brandweerlieden uit met een vuistvuurwapen zodat ze hun werkplek eerst kunnen opschonen.

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Men zegt stilzwijgend dat men best de boel in de brand mag steken en dat men ze niet zal provoceren met zoiets banaals als een arrestatie want dat is alleen voor de Europeaan weggelegd.

   Like

 3. Nemesis zegt:

  Tja Elise, in je berichtgeving wordt weer eens duidelijk hie verschrikkelijk corrupt alles en bijna iedereen is, Voor een paar rot centen wordt je verraden, verkocht en de dood ingejaagd, alles volgens duivelse plannetjes van zwaar waanzinnigen. De stille genocide is al een tijd aan de gang.

  Geliked door 2 people

 4. Luchtpint zegt:

  Covid-19, made in China

  Covid-19 is geen militair virus, zoals de gemilitariseerde varianten van pokken, antrax, tyfus en Marburg die de Sovjets hadden. Anders zouden we de doden bij miljoenen moeten tellen. Maar het is wel ontsnapt uit een labo in Wuhan.

  De 87-jarige (!) arts en viroloog Luc Montagnier is het levende bewijs dat zelfs oude blanke mannen niet zomaar afgeschreven mogen worden. Hij ontdekte dat het coronavirus Covid-19 niet op een natuurlijke manier was ontstaan. “Samen met mijn collega, biowiskundige Jean-Claude Perez, heb ik het genoom van dit virus geanalyseerd”, verklaarde Montagnier. “Het bevat fragmenten van het hiv-virus die onmogelijk van een patiënt afkomstig kunnen zijn. Je kan hiv alleen inbrengen in een genoom met de hulp van moleculaire instrumenten. Zeer nauwkeurig werk dat alleen kan worden uitgevoerd in een beveiligd laboratorium.”

  Hij noemde man en paard: het ging om een biolab in Wuhan, dat al lang gespecialiseerd is in onderzoek naar coronavirussen. Montagnier is een gezaghebbende bron: in 2008 won hij samen met twee andere onderzoekers de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde omwille van hun baanbrekende ontdekkingen inzake aids en hiv. Maar toch wordt hij nu in sommige media afgeschilderd als een complotdenker.

  Incidenten
  In 2004 was de World Health Organization, de Wereldgezondheidsorganisatie WHO, nog niet door de Chinezen overgekocht. De WHO meldde toen dat er een SARS-virus was ontsnapt uit een laboratorium in de buurt van Peking, twee keer zelfs, telkens door een menselijke fout. Twee onderzoekers gaven de SARS-besmetting door aan anderen. Daarbij viel minstens één dode. Toen waren er al twijfels over de veiligheidsmaatregelen in Chinese laboratoria die onderzoek deden naar dodelijke virussen. De moleculaire bioloog Richard Ebright van Rutgers University, verwees al naar die incidenten kort vóór de opening van het verdachte lab in Wuhan. In het licht van die incidenten maakte hij zich zorgen over nóg een biolab dat met gevaarlijke virussen ging werken. Maar niemand luisterde…

  In het Bulletin of the Atomic Science verscheen op 25 februari 2019 een artikel met de titel: “Human error in high-biocontainment labs: a likely pandemic threat.” Daarin werd gewaarschuwd voor het risico dat er zelfs uit de superbeveiligde laboratoria van Biosafety Level 3 en 4 (BSL3, BSL3+ en BSL4) virussen zouden kunnen ontsnappen, die een dodelijke pandemie zouden kunnen veroorzaken. Dat was dus lang voor Covid-19 bestond. En erger nog, men waarschuwde niet alleen voor wat er ‘zou kunnen’ gebeuren, maar men vermeldde ook een angstwekkend aantal incidenten in zulke laboratoria waarbij effectief ongelukken gebeurd waren, gelukkig zonder dat die een epidemie veroorzaakten. Maar dat was meer geluk dan wijsheid. Ook de incidenten in de buurt van Peking in 2004 werden daarbij vermeld.

  De wetenschappers maakten zich vooral zorgen over de ontsnapping van een dodelijk laboratoriumvirus dat door zoogdieren of mensen door de lucht overgedragen kon worden. Ze waarschuwden dat zo’n pandemie veroorzaakt door een laboratoriumvirus zich op termijn heel waarschijnlijk ooit zou voordoen, “want er zijn wel 14 laboratoria, meestal in Azië, die nu onderzoek doen met zulke virussen. Wat ook de kansen zijn waar de wereld nu mee gokt, het risico voor de mens is veel te groot. Dit onderzoek naar varianten van vogelgriep die ook door zoogdieren kunnen worden doorgegeven, is een reëel gevaar voor een wereldwijde pandemie die mensen kan doden op een gigantische schaal”. Maar ook toen luisterde er niemand…

  Paradepaardje
  Het Wuhan Institute of Virology (verder WIV) was het eerste Chinese labo dat de classificatie BSL4 kreeg. Dat was in 2015. Dat was voor de Chinese Communistisch Partij CCP een belangrijk prestige-element. Dat lab kon en mocht niet falen in de ogen van de buitenwereld. Maar toen Amerikaanse wetenschappers verschillende keren een bezoek brachten aan dat lab, waren ze zeer verontrust over de ontoereikende veiligheidsmaatregelen. Het ging niet om de apparatuur, maar om het gebrekkige management en om het personeel, de onderzoekers en de technici die onvoldoende gekwalificeerd en opgeleid waren. Zij stuurde daarover via diplomatieke kanalen een aantal vertrouwelijke berichten naar Washington. De Amerikaanse wetenschappers waren ook verontrust door de bevindingen van hun Chinese collega’s die hadden ontdekt dat met SARS verwante coronavirussen van vleermuizen ook mensen konden besmetten en SARS-achtige ziekten veroorzaken, maar zij waren er wel van overtuigd dat hun onderzoek nuttig en noodzakelijk was.

  Andere wetenschappers vonden echter dat men in het WIV onnodige risico’s nam en dat de mogelijke resultaten van hun onderzoeksmethoden niet opwogen tegen de gevaren ervan. Het WIV voerde zogenaamde ‘gain of functions experiments’ uit, waarbij men de werking van een virus door genetische manipulatie versterkt, als eerste stap in de ontwikkeling van een vaccin of een geneesmiddel. Die onderzoeksmethode is omstreden, maar niet verboden. In 2014 hebben de VS wel de financiering opgeschort voor onderzoek met gemanipuleerde ‘gain of function’-virussen.

  Dodelijke doofpot
  De officiële versie van de CCP, dat het virus ontstaan is op de beruchte’wet market’ van Wuhan, waar besmette vleermuizen werden verkocht, is om meerdere redenen ongeloofwaardig. De CCP heeft haar versie herhaaldelijk veranderd, wat altijd op bedrog wijst. Uit onderzoek van Chinese wetenschappers, dat in januari 2020 werd gepubliceerd in het Britse medische vaktijdschrift The Lancet, blijkt bovendien dat er op die markt – anders dan op andere markten in China – geen vleermuizen werden verkocht en dat de eerste patiënten op geen enkele manier contact hadden gehad met die markt. Ook bij de eerste groepen besmette mensen was er een derde bij wie men geen enkel contact met die markt kon vaststellen.

  Niemand ontkent dat het virus afkomstig is van vleermuizen, vrijwel zeker hoefijzervleermuizen uit dezelfde grotten in Yunnan waar in 2002 ook de SARS-epidemie is ontstaan. Maar die grotten liggen duizend kilometer van Wuhan. De cirkel is echter rond als men weet dat de wetenschappers van het WIV juist omwille van die voorgeschiedenis van SARS voor hun onderzoek vleermuizen uit Yunnan hadden gebruikt.

  Bovendien is het heel verdacht dat het biolab van Shanghai, dat op 11 januari het genoom van het nieuwe coronavirus had geïdentificeerd en gepubliceerd, onmiddellijk werd gesloten. Terwijl dat genoom nochtans levensbelangrijk was voor het herkennen en bestrijden van het virus. Bovendien hebben de autoriteiten de toegang tot het WIV afgesloten en laten ze geen inspecties toe. Als er niets aan de hand is met dat lab, waarom is dat dan nodig? Is dit allemaal een waterdicht bewijs? Nee, niet echt. Maar het is wel de waarschijnlijkste hypothese, waardoor alle puzzelstukken plots in elkaar blijken te passen.

  Kort samengevat: in het WIV werd het SARS-virus van vleermuizen uit Yunnan gebruikt en ‘verbeterd’ met ‘gain of function experiments’ om een vaccin te ontwikkelen. Dat ‘verbeterde’ virus kon door een ongeluk ontsnappen en de partijbonzen van de CCP wilden kost wat kost vermijden dat hun medische paradepaardje, hun eerste en enige biolab met een BSL4-label, in opspraak zou komen. Om dat te beletten, hebben zij de artsen en journalisten vermoord of laten verdwijnen, die de waarheid aan het licht hadden kunnen brengen, en een grootscheepse doofpotcampagne georganiseerd, met twee scenario’s die allebei gelogen waren: in het eerste was het virus op de ‘wet market’ ontstaan, in het tweede kwam het uit een Amerikaans labo en hadden Amerikaanse militaire atleten het verspreid tijdens de World Military Games.

  Waarschijnlijk wisten ze toen al dat het slechts een kwestie van tijd was voor iemand zou ontdekken dat het virus in een labo was gemanipuleerd en wilden zij de schuld op anderen kunnen afschuiven. En we weten intussen welke prijs wij hebben betaald om ‘kost wat kost’ die fatale fout in het WIV geheim te houden. Het prijskaartje was op 21 april al opgelopen tot 168.000 doden. Vermoord door de Chinese communisten. Om hun gezicht te redden. Om geen fouten te moeten toegeven.

  Bron : https://pallieterke.net/2020/04/covid-19-made-in-china/

  Geliked door 3 people

 5. M. zegt:

  Men wil het niet zien maar alles wat voor de misleider danst krijgt een soort vrijbrief.
  Ze laten de mensheid voor de misleider dansen door ze angst te geven waardoor ze hun naaste als gevaar gaan zien of zelf haten en aangeven als ze zich niet laten misleiden net zoals zij die vertrouwen op leugens.
  Voor de mensen van de misleider is geen moeite teveel en geen bedrag te hoog en geen ziekte maakt ze tot besmettingsgevaar wat je buiten je land moet houden.
  De braafste mensen zitten opgesloten maar criminelen mogen niet opgesloten zitten en iedereen kijkt er naar en ziet dat het goed is.
  Uw reisbewegingen worden beperkt maar de mensen van de misleider mogen gewoon binnen komen.
  De mensen van de misleider worden door de ‘volksvertegenwoordigers’ die ook voor de misleider dansen gezellige dagen gewenst met hun feestjes terwijl de feestjes en samenkomsten van de mensen die niet voor de misleider dansen snoeihard worden aangepakt.

  Er zijn niet genoeg vaccins voor iedereen kopt de leugenmedia alweer volop en raad eens wie er de vaccins mogen weigeren vanwege hun ‘geloof’ zouden dat de mensen zijn die de misleider al bij hun kloten heeft?
  Of zal dat de Europeaan worden die nog niet voor de misleider danst of nog niet weet waarvoor hij of zij wil dansen of te stom is om te zien dat hij of zij genaaid word?

  Ik weet het antwoord al.

  Geliked door 4 people

 6. Jan zegt:

  Krankzinnig. Brussel door het stof voor Xi-maffia

  Pressured by China, E.U. Softens Report on Covid-19 Disinformation

  “The Chinese are already threatening with reactions if the report comes out,” Lutz Güllner, a European Union diplomat, wrote to colleagues on Tuesday in an email seen by The Times.

  The sentence about China’s “global disinformation” campaign was removed, as was any mention of the dispute between China and France. Other language was toned down.

  Geliked door 4 people

 7. malsion zegt:

  We hebben al een aantal ‘griepgolven’ over ons heen gehad. Daarbij zijn duizenden mensen gestorven. Die mensen zijn naar ik aanneem op waardige wijze gestorven.
  Nu, met de CORONA-griepgolf, is er een ophef van je welste. Kwalijk gevolg is dat de mensen niet waardig kunnen (mogen) sterven. Zodra vastgesteld wordt (of vermoed wordt) dat ze besmet zijn met het CORONA-virus (als huidige variant van de griep) worden ze naar het ziekenhuis gesleept en daar aan een apparaat gelegd die het leven er uitperst.
  Bejaarden worden opgesloten en mogen ook niet waardig sterven omdat de in verwarring gebrachte samenleving niet toestaat dat naasten deze oude mensen bijwoont om hun stervensnood te verlichten.
  De verantwoordelijken hebben wel iets uit te leggen omdat ze naast dit menselijk leed ook nog de welvaart van de samenleving hebben verwoest. We zullen de moed op moeten brengen om het gebeurde goed te analyseren en de schuldigen hier niet mee weg te laten komen.
  Ten slotte, waarom praten we over een ‘pandemie’??????? In eerdere gevallen hadden we toch genoeg aan het woord GRIEPGOLF.

  Geliked door 5 people

 8. Pietersen zegt:

  Schrikbarend nieuws allemaal. Deze is heel erg over Zweden : ‘de meeste immigranten..zullen nooit zelfvoorzienend zijn en zullen voor het grootste gedeelte blijven leven op kosten van de Staat’.
  Dit geldt natuurlijk voor heel Europa, dus ook Nederland.
  Het is geen kretologie, het is een gedegen Zweeds onderzoek. Ik denk één van de vele onderzoeken die al gedaan zijn naar ‘vluchtelingen’.
  En toch…er wordt niets mee gedaan, in bijna heel Europa niet.
  Je vraagt je af : dringt deze kennis niet door tot waar het beleid gevoerd wordt of durft men niet naar de waarheid te kijken vanwege ‘etnisch profileren’ en vele andere (drog)redenen.
  Het gaat wel om ónze toekomst, het is nog steeds óns land. Je mag ons land niet opofferen, dat is genocide.
  Rutte pleegt willens en wetens genocide door de feiten te negeren of er een andere draai aan te geven.

  Geliked door 5 people

 9. Lucky zegt:

  Ik ben voorstander van persoonlijke beschermingsmiddelen ipv een veel te lange lockdown, maar het blijkt bizar genoeg niet mogelijk te zijn om die te kopen of maken. Dat is pas verdacht, want andere landen lukt het wél!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/fvd-wil-vaart-maken-voortdurend-tekort-aan-mondkapjes-in-nederland-onacceptabel/

  FVD wil vaart maken: ‘voortdurend tekort aan mondkapjes in Nederland onacceptabel!’

  Dat mondkapjes wel gewoon beschikbaar zijn, zie hierboven het bewijs. En zo zijn er waarschijnlijk nog veel meer leveranciers, die in behoorlijke aantallen zeggen te kunnen leveren. Met marktconforme prijzen die, en dat kan ook niet anders, wel gestegen zijn. Maar de regering loopt blijkbaar tegen allerlei blokkades aan, maar doen ze wel ‘echt hun best’. Waar gaat dit mis

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Als jij graag persoonlijke beschermingsmiddelen wil aanschaffen, dan kan je dat overal vinden en aanschaffen, als jij dat wil.
   Hoeveel links wil je dat ik hier plak, vraag maar wat je zoekt, ik ga het vinden.
   Als ik in de zorg zou werken, en iedereen om je heen kan een besmetting zijn, dan had ik dat allang aangeschaft.
   Een masker met een enorm vervangbaar luchtfilter er op heb ik alvast, werkt beter dan een mondkapje en ffp3 gekeurd.
   Voor als het wel heel erg uit de hand zou lopen, maar ik geloof er helemaal geen ene malle moer van, van dat hele corona verhaal.
   Mensen gaan dood, dat klopt.
   Maar dat was altijd al zo. Vanzelf of aan een ziekte en een extra zetje om dood te gaan.
   Er gaan niet 10x zoveel mensen ineens dood.

   Geliked door 2 people

   • Lucky zegt:

    Ik ben ruimschoots voorzien, maar heel veel mensen helaas niet.

    Like

   • LUCIA zegt:

    @ piet Snot
    Kijk wel uit waar ze vandaan komen… ik vertrouw die chinezen absoluut niet en de meeste mondkapjes komen daar vandaan.
    Er was op het net een vergelijkende studie tussen verschillende mondkapjes maar ook een sjaal en zelf gemaakt mondkapjes ook die 2 laatste hielpen e op Amazon.de hebben ze een soort koolstof maskers die je in een gewoon masker doet, ik geloof dat je ze zelf kunt wassen.
    Je kunt tegenwoordig op allerlei plaatsen kleine ozongenerators kopen waarmee je van alles kunt ontsmetten van je schoenen tot kleding tot mondkapjes.. is oude techniek bestaat al jaren, je kunt ook UV licht gebruiken.

    Like

   • Lucky zegt:

    Voorbeeld
    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5102611/mondkapjes-beschermende-middelen-zorg-verpleeghuis-thuiszorg

    Mondkapjes bereiken thuiszorg en verpleeghuizen niet ondanks nieuw verdeelmodel

    Medewerkers in de thuiszorg en verpleeghuizen zien nog steeds grote tekorten aan beschermende middelen, ondanks het nieuwe verdeelmodel dat twee weken geleden is ingevoerd. 2 op de 5 medewerkers voelen zich onvoldoende beschermd om hun werk te doen. Dat blijkt uit een rondgang onder honderden zorgmedewerkers.

    Like

   • Lucky zegt:

    Met mondkapjes en handschoenen heb je dit probleem niet
    https://www.nrc.nl/nieuws/2020/04/23/wie-mag-er-straks-mee-met-het-ov-a3997747

    Wie mag er straks mee met het ov?

    Beperkte vervoerscapaciteit Door afstand houden is slechts een kwart van de ov-capaciteit beschikbaar. De mogelijke toekomst: reserveren met beperkingen

    Een app die helpt te bepalen of je vandaag met de bus of trein mag, of niet. Over zo’n reserveringssysteem wordt serieus nagedacht, omdat er vanwege het coronavirus straks veel minder ruimte is in het ov. Dat zeggen betrokkenen rond een ambtelijke werkgroep die met ov-bedrijven nadenkt over mobiliteit in de anderhalvemetersamenleving.

    Als de anderhalve meter gehandhaafd blijft, dan kan het aantal reizigers in het openbaar vervoer hooguit een kwart bedragen van de aantallen vóór de crisis. Dat zegt woordvoerder Pedro Peters van OV-NL, de branchevereniging van ov-bedrijven. „Op dit moment is dat 10 tot 15 procent. De groeiruimte is dus minimaal.”

    Like

   • Piet Snot zegt:

    LUCIA, mijn gezichtsmasker met vervangbaar filter komt uit Spanje.
    Als je het filter er af schroeft dan kan ik het masker gewoon onder de kraan uitwassen met een sopje omdat het van kunststof is gemaakt.
    Het is gemaakt om vrij lang mee te gaan voor op je werk of hobby.
    Normaal koop je zo iets als je in een verf spuiterij werkt of met heel veel stof.
    Verder heeft het wel de hoogste keuring, ffp3, dus veilig genoeg voor al die gekte buiten.
    https://www.technotrading.nl/shop/product/10898-climax-761-a1-halfgelaatsmasker-met-a1-filter-51683?page=2&search=climax

    Like

 10. Lucky zegt:

  China is exploiting a crisis of it’s own making

  1. Selling the world medical gear after making them sick

  2. Taking over distressed companies after damaging global economy

  3. Stockpiling cheap crude oil after causing an oil price crash

  4. Hoarding grane as the world faces potential famine

  5. Pumping money in the WHO to control global platforms

  Nl
  China exploiteert een crisis die ze zelf gecreëerd hebben:

  1. De wereld medische uitrusting verkopen nadat ze ziek zijn gemaakt

  2. Noodlijdende bedrijven overnemen na schade veroorzaakt te hebben aan de wereldeconomie

  3. Opslag van goedkope ruwe olie na het veroorzaken van een olieprijscrash

  4. Hamsteren van graan terwijl de wereld voor een mogelijke hongersnood staat

  5. Geld pompen in de WHO om wereldwijde platforms te controleren

  Geliked door 2 people

 11. Lucky zegt:

  Krankzinnig onverantwoord en ongeloofwaardig!
  https://www.geenstijl.nl/5153141/medewerkers-thuiszorg-en-verpleeghuizen-nog-steeds-zonder-mondkapjes-brillen-en-handgel/

  Medewerkers thuiszorg en verpleeghuizen nog steeds zonder mondkapjes, brillen en handgel

  De thuiszorg en verpleeghuizen zijn wekenlang overgeslagen bij het verdelen van beschermende middelen voor personeel, en het gaat nog steeds helemaal pet (hebben ze ook niet in de thuiszorg, petten). Dat blijkt uit een rondgang van RTL Nieuws: “Alcohol, mondkapjes, alles, beschermende brillen, alles is op, we hebben amper iets”, zegt een zorgmedewerker en deze zorgmedewerker is niet de enige. “In de thuiszorg en wijkverpleging geeft 78 procent van de deelnemers aan dat er vóór 11 april een tekort was aan mondkapjes, schorten, handschoenen en gel. Nu, twee weken later, is dat nog altijd 63 procent. In verpleeghuizen gaf 63 procent aan dat er voor 11 april een tekort was, dat is nu nog 61 procent.” Kom op Hugo de Jonge. Als je vierhonderd paar verschillende schoenen en honderd privacyschende apps kunt kopen, dan is een paar maskers en brillen toch een fluitje van een cent!

  Geliked door 2 people

 12. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/groningse-microbioloog-alex-friedrich-als-regering-ons-beleid-had-geadopteerd-waren-er-veel-minder-mensen-overleden/

  Groningse microbioloog Alex Friedrich: als regering ons beleid had geadopteerd waren er veel minder mensen overleden

  In een lang interview met De Telegraaf veegt UMCG-microbioloog Alex Friedrich op ongekende wijze de vloer aan met het wanbeleid van de regering en het RIVM. Al heel vroeg in de crisis begon men in het noorden met een andere strategie: testen, opsporen, isoleren. Als de regering en het RIVM diezelfde strategie hadden gebruikt waren er veel minder mensen ziek geworden én gestorven.

  Al maanden roept Friedrich dat er op grote schaal getest moet worden in ons land. Toen hij dat publiekelijk stelde werd hij meteen teruggefloten door minister Hugo de Jonge. Het kon allemaal niet wat Friedrich zei. Nou, zegt de microbioloog nu, dat is onzin. “De capaciteit in de laboratoria was nooit een probleem. Maar er was een verkeerde keuze gemaakt door het RIVM, dat uit veertig testlabs er slechts veertien aanwees.”

  Geliked door 1 persoon

 13. Lucky zegt:

  Chinees mes op de strot…

  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://nos.nl/l/2331710&ved=2ahUKEwik3YiQ6oPpAhVGDuwKHS-iClkQFjAAegQICBAB&usg=AOvVaw2ATnStnO5ykg4bK_ApCSSM

  EU zwakt rapport over nepnieuws rond coronavirus af onder druk China.

  In het rapport werd aan aanvankelijk ondermeer gemeld datChina nepnieuws heeft verspreid over het coronavirus om de schuldvan het virus van zich af te schuiven.

  China heeft stevig aangedrongen om het rapport niet te publiceren en dreigden met negatieve gevolgen voor de Europese handel met China.

  Geliked door 2 people

 14. Julia zegt:

  Helaas triest en onmenselijk dat ouderen in verpleeghuizen bij bosjes sterven dus het uitmoorden gaat gewoon door. Vandaar het bewuste beleid dat zo weinig mogelijk hulpmiddelen ter beschikking wordt gesteld. Dit is geen nep nieuws maar realiteit.

  Like

 15. Julia zegt:

  Denk na. Voor niets is bezoek in verpleeghuizen verboden. Geen controle van buitenaf. Men wil de realiteit nog steeds niet inzien. De oude generatie wordt langzaam uitgemoord. Reden besparingen voor uitkeren van pensioenen en AOW. Het nieuwe normaal tot 67 jaar werken daarna afgeschreven. Kortom we passen alleen nog binnen het nieuwe normaal zolang we nog geld inbrengen oud worden mag niet meer. Is dit nog een normale samenleving en blijven wij dit nieuwe regime nog langer steunen?

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @ Julia
   JUist Julia er spelen zich grimmige scenario’s af , Ik weet niet wat je ervan moet geloven maar er was op het net een vrouw (video) aan de telefoon, sprak spaans, ik denk een mexicaanse, die lag op een zaal met Corona en ze kregen allemaal een injectie en stierven allemaal er na.. ze kon nog net bellen en het aan de wereld vertellen.
   In China WUHAn zijn die mensen toch ook vermoord.. 20 millioen cellphones zijn van de grid verdwenen, niet in de bermudadriehoek dat geef ik je op een briefje . Past allemaal in hun agenda.2021/2030 en 2050.. verhalen geen oude mensen meer, als je niet meer productief bent dan is het tijd om te vertrekken, de rest is gewoon een slaaf van het systeem , je hebt geen rechten meer en ze willen je uiteindelijk tot een cyborg maken, dan hebben ze hun AI en je menselijk lichaam is gewoon een soort duracell batterij tot je 50e mensen gaan ze gewoon opkweken en het liefst onzijdig/hermaphrodiet?? Geen 2 geslachten meer .

   Like

 16. Lucky zegt:

  https://mobile.twitter.com/fvdemocratie/status/1253622165376831493/photo/1

  Forum voor Democratie
  @fvdemocratie
  ·
  24 apr.
  De prioriteiten van dit kabinet:

  Restaurants: dicht
  Kappers: dicht
  Sportclubs: dicht
  Grenzen: open
  #FVD

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s