VIDEO: Protesten tegen corona-maatregelen in Berlijn

 

(Door: RT Deutsch)

Tijdens een nieuwe protestbijeenkomst vanmiddag (25-04-2020) in Berlijn tegen de corona-maatregelen wil de politie consequent de handhaving van de afstandsregels doordrukken. Men zou met een gepast aantal agenten vanmiddag op de Rosa-Luxemburg-Platz aanwezig zijn, kondigde een woordvoerster gisteren aan.

RT

De afgelopen zaterdagen hadden enkele honderden mensen uit protest tegen de huidige beperking van grondrechten opgeroepen.

Volgens de politie is er geen sprake van een reguliere aanmelding voor een demonstratie. Toegestaan zijn volgens de corona-verordening in Berlijn op dit moment alleen maar bijeenkomsten met hoogstens 20 deelnemers en voldoende afstand tussen hen.

RT Deutsch neemt de uitdaging aan om het gevestigde Duitse medialandschap wakker te schudden en met een alternatieve berichtgeving vraagtekens te plaatsen bij gevestigde meningen. Wij tonen en schrijven datgene wat anders verzwegen of weggeknipt wordt. RT – Het ontbrekende stuk.

Bron:
RT Deutsch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn, Verzet. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Protesten tegen corona-maatregelen in Berlijn

 1. droevige mof zegt:

  De systeemconforme SPIEGEL schrijft “Honderden mensen demonstreren voor de grondrechten”. Zeer verbazingwekkend, nauwelijks gelogen en verzwegen. Een goed begin. Kleine correctie: Er waren duizenden, als je niet alleen de demonstratie in Berlijn telt, en het was een gezamenlijke actie van links en rechts.
  https://www.spiegel.de/wissenschaft/medizin/coronavirus-news-am-samstag-die-wichtigsten-entwicklungen-zu-sars-cov-2-und-covid-19-a-3c96da39-01f7-4386-8758-f648df928c3b

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Ook de musulmannen laten van zich horen ( uiteraard) en overtreden de quarantaine-regels bij 100-den tegelijk onder de kreten Allah-Akbar..
  De verzamelen zich voor een moskee in Neukölln in Berlijn gisteren Vrijdag, dit terwijl de Senaat samenscholingen van mer dan 2 personen had verboden..
  De politie die een kijkje komt nemen wordt totaal genegeerd……….

  Geliked door 2 people

  • Ray Conquista zegt:

   Uiteraard: het islamitische tuig wordt ongemoeid gelaten. Om te kotsen. Zal hier in Nederland niet anders zijn. Rutte en zijn landverraderskliek kruipt immers voor moslims.

   Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  4 nazis tegen 1 vrouw

  “Wir tun nur unsere Arbeit.” Zei Mengele ook.

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Komt oom agent thuis dag schat hoe was je dag. Lieverd uitstekend ik heb er een nieuwe eervolle taak bij namelijk ouderen neer knuppelen. Trots deze lafbekken zijn gepromoveerd tot het korps Corona Gestapo. Echt om trots op te zijn. Laten we hopen dat dit soort lafbekken eens een flinke afrekening krijgen. Geen enkel respect voor dit soort politie tuig.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:


  Duitsland verwacht een tweede golf van het coronavirus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s