Volgende EU-waanzin: asielaanvragen in het vervolg ook via E-mail en post!

Screenshot_39

(Vertaling: E.J. Bron)

Alsof de EU zichzelf in de wereldwijde corona-crisis nog niet genoeg gediskwalificeerd en door haar getoonde handelingsonbekwaamheid belachelijk gemaakt heeft, halen de Brusselse bureaucraten nu uit voor de volgende klap. Heel duidelijk niet onder de indruk van de crisisbeheersing, omdat immers de nationale staten zelf gedwongen werden om snel te handelen, bedenkt men nu nieuwe voorstellen om “vooral” in corona-tijden voor zoveel mogelijk asielzoekers de toegang naar Europa gemakkelijker te maken, zoals ook “rnd.de” weet te berichten.

Mitteleuropa

Nieuwe vestiging van migranten dringender in “corona-crisis”

De EU dringt er bij haar lidstaten op aan om “de geplande nieuwe vestiging zoveel mogelijk uit te voeren”. Inreisbeperkingen, zoals die momenteel binnen de EU voor bijna alle landen gelden, moeten als het aan Brussel ligt niet gelden voor asielzoekers uit derde landen naar de EU. De uitzetting van afgewezen asielzoekers zou in ieder geval voorbereid, indien mogelijk uitgevoerd, worden, verder zou men moeten inzetten op vrijwillige terugkeer van de afgewezen personen.

EU-asielaanvragen per mail of de post mogelijk maken

Om de “nieuwe vestigingen” gemakkelijker en sneller te laten verlopen, roept de EU de lidstaten nu op om maatregelen te nemen om voor asielzoekers asielaanvragen via E-mail of per post mogelijk te maken. Als argument van de Brusselse bureaucraten dient hierbij vanzelfsprekend de corona-crisis. Deze op 16-04-2020 door de EU uitgegeven aanbeveling voorziet er eveneens in de ontvangstbevestiging aan de aanvragers door te geven. Verder staat er in dat “toevlucht-zoekers nog steeds zoveel mogelijk toegang hebben tot asielprocedures en dat hun fundamentele rechten gegarandeerd moeten worden”. Terwijl EU-burgers op hetzelfde moment blijkbaar met zo groot mogelijke beperkingen moeten leven?

“Afwijkingen van normale procedures moeten volgens het document naar verhouding en vrij van discriminatie zijn”, aldus de aanbeveling van de EU. Asielzoeker moeten alleen dan in quarantaine geplaatst worden wanneer dit voor alle mensen die uit een bepaald gebied komen zou gelden, staat er verder in het document.

Laptops en Co. voor kinderen van asielzoekers

Voor kinderen van asielzoekers, en zodoende blijkbaar ook het grote aantal onbegeleide minderjarigen, dienen fundamentele dienstverleningen zoals onderwijs mogelijk gemaakt te worden. Daaronder valt op dit moment ook het online leren. Om dit mogelijk te kunnen maken, moet de staat de asiel zoekende kinderen en jongeren dus ook voorzien van lesmateriaal, dus computers, laptops en de daarbij behorende internettoegang. We kunnen er niet van uitgaan dat asielzoekers behalve de zich standaard in hun bagage bevindende mobiele telefoons ook nog laptops en computers meebrengen.

Agenda Afrikanisering van Europa gaat zelfs in crisistijden door

Dat men zelfs in deze grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog de komst van migranten in ieder geval niet opschort, maar zelfs nog maatregelen stimuleert om immigranten binnen te halen, is voor menigeen waarschijnlijk onbegrijpelijk. Als je echter weet dat de EU al in 2008 heeft besloten om Europa in de komende decennia met 50 miljoen Afrikanen te overstromen, verandert de verbazing in woede.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Volgende EU-waanzin: asielaanvragen in het vervolg ook via E-mail en post!

 1. karton zegt:

  Ik heb zelfs al gelezen dat ongeletterde Afrikanen en moslims, dus allemaal, een verzoek kunnen indienen per tam-tam, de iets meer geletterden mogen dat ook met rooksignalen.

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  EU, wanneer ontsnappen we is eindelijk uit deze krankzinnige inrichting ??????

  Geliked door 6 people

 3. Piet Snot zegt:

  Dat is dan weer een leuke bijverdiensten voor allerlei malafide aanvraag bureautjes die eindeloos aanvragen blijven indienen tegen een bepaalde provisie.
  Als ik het kan bedenken dan staat daar de kantoor inboedel al klaar om aan de slag te gaan.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Piet Snot.
   Ik dénk dat ik het gevonden heb, meneer Piet. Zat idd. in de gravatar-gegevens.
   Nogmaals mijn hartelijke dank voor uw geduld en hulp !!!!!!!

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Mooi, is dat ook weer opgelost.
    Plak maar ergens een like bij, bij mij b.v., dan zie ik het wel staan.
    Kon ook niet anders dan dat het in je gravater account zat.

    Als het nog niet goed gaat, dan klik je nog een keer op dezelfde like die je net gezet heb.
    Dan is je like ook weer verdwenen en ziet niemand ‘m staan.

    Geliked door 1 persoon

 4. R Thomasson zegt:

  @koddebeier. Wij zouden ons eindelijk ontsnappen op het moment waarin wij de stinkers van de EU en hun bazen, de bloedhonden van BILDERBERG/NWO, zouden zeggen: Het is genoeg! Wij moeten nu tijdens de Corona voor onze eigen mensen zorgen. Na de Corona moet onze economie weer vanaf de nullijn worden opgebouwd. Wij hebben geen geld voor spelletjes als het Kalergi-Plan project. Laat maar Soros en zijn miljarden zware vriendjes voor de asielzoekers betalen. Zij zijn hen hobby en niet de onze. In ons land is er geen plaats meer voor nog meer gevaarlijke parasieten; crimineel of niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hans van Meijgaard zegt:

  De EU bureaufiiielen zijn CRIMINELEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 4 people

 6. Pietersen zegt:

  Dat is wel slim, dan kunnen wij ze ook per e-mail en post afwijzen. Net zo makkelijk !
  Maar wacht, die vlieger gaat natuurlijk niet op want dan komen ze gewoon naar ons toe en krijgen asiel.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Zolang we nog achter die vlag met sterren staan zullen meer en meer waanzinnige ideeën koste wat het kost worden gerealiseerd. Verstandig is deze vlag tvoor goede neer te halen en die kosten verslindende gebouwen Brussel en Strassbourg ter beschikking stellen aan al die import die deze onbedachtzame economie en maatschappelijke killers hebben binnen gehaald daar huisvesten en er gelijk een groot hek om plaatsen. Of is het een idee voor deze regering een appje voor deze zogenoemde uitgeprocedeerde economische vluchtelingen te ontwikkelen dan hoeven zij zonder te lezen alleen maar het appje in te drukken die zielenpoten hebben toch allemaal een Iphone. Dus De Jonge werk aan de winkel (of toch maar niet?). Voor een groot deel van de normaal denkende bevolking (door geheel Europa) is het mooi geweest hier moet een einde aan komen op wat voor een manier dan ook. Ze maken ons bewust totaal kapot zowel economisch als maatschappelijk. Hoogste tijd al die (s)linkse politici die zich hier aan schuldig hebben gemaakt en nog meer onverantwoorde idioterie verzinnen voor een tribunaal te dagen.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Julia.
   U zegt : “Zo lang we nog achter die vlag met sterren staan enz. enz.”
   Ik wil er met zéér grote nadruk op wijzen dat IK niet tot uw “WE” wens te behoren.
   (ik begrijp uw goede bedoelingen @ Julia !) Ik ben beslist niet de enige die niet tot uw “WE” wens te behoren, maar dat wist u ook wel, toch ?
   E.e.a. cynisch bedoeld.

   Geliked door 2 people

 8. Pingback: EU: Asielzoekers moeten gemakkelijker naar Europa kunnen, asielaanvragen in het vervolg ook via e-mail en post | JDreport.com

 9. Pingback: Volgende EU-waanzin: asielaanvragen in het vervolg ook via E-mail en post! | eunmask

 10. ronjaspers zegt:

  In europa is het islamitische leger nog niet op volle oorlogsterkte.Daarom worden er door de nazi E.U. nog meer soldaten van allah binnengehaald,voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.

  Geliked door 2 people

  • Leo 1 zegt:

   Yes,…….. klopt, de nieuwe ” Handschar Division” is nog in oprichting en nog niet op volle sterkte.

   Wie vrede en vrijheid wil, bereide zich nu al ten strijde voor.

   Een Volk in verdrukking komt altijd in verzet.

   Geliked door 2 people

 11. Ron zegt:

  Woede? Laaiend dat stelletje incompetente volgevreten randdebielen,
  De arrogantie ten top om dit voor te stellen, het koudenhoven callergie plan doordukken terwijl je met de aanpak van de “nep corona” crisis keihard op je bek gegaan bent, of zijn ze vergeten hoe ze keihard gefaald hebben dat de russen en de chinezen italie bij hebben moeten springen?? Dat ze wederom falen door de corrupte who te steunen en Bill gates, terwijl half europa al weet dat er een malariapil icm zink de oplossing is??? En dit via media en propaganda proberen te onderdrukken?? Weg met dit nutteloze geldverslindende corrupte liegende landverradende hoogverradende vijand van het volk samenzwerend tegen het volk instituut, en dit tuig ala minuut voor een tribunaal, en nooit meer in een bestuurlijke functie, weg met dat tuig

  Geliked door 3 people

 12. LUCIA zegt:

  EU means; EVERYTHING for them, nothing for U

  Geliked door 2 people

 13. Tom zegt:

  Geschiftheid van uit Brussel kent geen grenzen. Autochtonen moeten en zullen plaats maken. Waarom nog aan de arbeid gaan en belasting betalen? Stop met financiering eigen ondergang. Het leven is al moeilijk genoeg. De EU is een ramp. Wanneer gaat het imploderen? ASAP aub.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s