Boevenparadijs Berlijn! Politie mag geen criminelen meer arresteren

Screenshot_68

(Vertaling: E.J. Bron)

De onbekwaamheid van de Senaat van Berlijn is in tijden van de “corona-crisis” in steeds grotere omvang te zien. Nadat in Berlijn de digitalisering volledig verslapen werd, kan de politie nauwelijks nog nieuwe arrestatiebevelen uitschrijven, want justitie in Berlijn is zo goed als niet meer bereikbaar. Een waar Merkel-corona-paradijs voor seksuele misdadigers, rovers, drugsdealers en ander crimineel geteisem.

journalistenwatch

Het klinkt gewoonweg waanzinnig: in Berlijn mag de politie geen criminelen meer arresteren. Want het openbaar ministerie Berlijn zou met het oog op de corona-crisis haar werk grotendeels hebben stopgezet, melden hoge politieambtenaren volgens de “Welt”.

De Berlijnse justitie zou – met behoud van volledig inkomen – naar huis gestuurd zijn. Het openbaar ministerie Berlijn zou met het begin van de corona-crisis haar werk voor 80% hebben stopgezet, het kantoor van de procureur-generaal zelfs tot 90%, zegt Sebastian Heidinger van de Berlijnse recherche. “Voor de politie zijn de meeste officieren van justitie en rechtbanken gewoon niet meer te bereiken. Het verantwoordelijke Senaat-bestuur voor justitie heeft dit officieel verordend. Vanaf 17 maart zou ´het werk tot dringend noodzakelijke mate´ gereduceerd zijn. De strafvervolgingsautoriteiten Berlijn zouden ´slechts zeer beperkt bereikbaar´ zijn.”

De Berlijnse justitie zou op grond van de gemiste digitalisering echter niet in Homeoffice kunnen werken. “Noodzakelijke besluiten werden niet of met wekenlange vertraging uitgevaardigd”, zegt Sebastian Heidinger van de Berlijnse recherche.

De consequentie: niet alleen dat de verwerking van nieuwe processen wordt vertraagd. Ook het voltrekken van rechtsgeldige gevangenisstraffen van minder dan drie jaar is tot 15 juli 2020 opgeschort. In Merkel-Duitsland mogen op grond van de corona-angst veroordeelde criminelen, die eigenlijk in de gevangenis zouden moeten zitten, eerst nog gewoon vrij rondlopen.

Nog gekker: Justitie Berlijn, met voorop de Groene, uiterst omstreden Senator van Justitie Dirk Behrendt, wil de meeste seksuele misdadigers, rovers en drugsdealers met een gevangenisstraf van minder dan drie jaar actueel niet achter de tralies hebben. “Om dat niet te vervolgen, kan alleen maar tegen het advies van de politie zijn”, merkt de politieman op.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, Berlijn, Bureaucratie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groenen, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Overheid, politie, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Boevenparadijs Berlijn! Politie mag geen criminelen meer arresteren

 1. karton zegt:

  Is Berlijn ook voor seksuele misdadigers een paradijs ? Oh jéminée, als die vredelievende moslims in óns landje dit lezen/horen zullen zij in grote getale ,per fiets, brommerd of gestolen auto naar Berlijn reizen. Is dat soort volk dól op !!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   In 1944 was het juist in Berlijn reuze gevaarlijk om als crimineel rond te lopen, spullen te stelen na een bombardement, het nazi-regime af te kraken, uit te roepen dat de oorlog verloren was of naar buitenlandse zenders te gaan luisteren! Want dan kreeg je meteen, via de Gestapo, een enkele reis richting het Volksgerichtshof en daar kon je, meestal na een onrechtvaardig showproces, een laatste reis krijgen naar een concentratiekamp, de galg, de guillotine of het vuurpeloton!
   En wie al bij hoge uitzondering werd vrijgesproken kon vroeg of laat alsnog weer worden opgepakt om in een concentratiekamp te verdwijnen of anders vermoord te worden! De huidige linkse rechters zijn gewoon een bende slapjanussen vergeleken met de nazi-rechters ofschoon ik hun vreselijke showprocessen ook verre van goedkeur! Maar onder hen zou geen enkele misdadiger aan de doodstraf zijn ontkomen!

   Like

 2. Pingback: Boevenparadijs Berlijn! Politie mag geen criminelen meer arresteren! | eunmask

 3. Peter zegt:

  de gewone burger een boete geven van honderden euro ’s voor het samenlopen met 3 personen is veel eenvoudiger ,in een klap 600, mensen dit is en wordt Oost Duitsland ,ook hier .

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Berlijn, nog vele malen erger, gekker en waanzinniger als A’dam en vele malen groter dus heel veel misdadigers en de gewone mensen, ach, wie interesseert het. En dat is al heel erg lang zo.
  Het was nog ten tijde dat A7 of de voorloper ervan bestond en toen al over de Berlijnse toestanden werd gesproken. Iemand die jullie beslist wel kennen, al is het van naam was Joost Niemöller, die had toentertijd al een optrekje in het vroegere Oostdeel van de stad zich georganiseerd.
  Ik had ook vrienden in Berlijn en ging er af en toe eens op bezoek en meende toen, dat jet met verschillende metro’s al niet meer kon rijden, te gevaarlijk. De goede Niemöller heeft me toen en plein publiek uitgescholden en door het slijk gehaald, wil je niet weten. Echter later hem er nooit meer over gehoord. M.a.w. het is al járen daar bar en boos, en hartstikke links natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  Het is een krankzinnige wereld terwijl wij in een gevangenis zitten van “intelligente Lockdown”, oftewel ” Gates heeft genoeg betaald om ons klem te zetten”, lopen de echte criminelen vrij rond Dystopia op zijn slechtst !!!

  Like

 6. Leo 1 zegt:

  Het ERGSTE van deze corana hoax is dat de kliklijnen rood gloeiend staan,
  Niets geleerd van 5 jaar bezetting.

  Ze ( de Boa s )komen gewoon je huis weer binnen vallen en nemen je mee, al dan niet in de boeien.

  Nu is het nog een prent van 395 euri maar als we over een paar maanden ( want de GROTE ellende moet nog komen ) een inflatie hebben van 500% en je de prent niet kan betalen, dan krijg je ( volgens plan) gewoon de kogel of een spuitje van Kill-Bill Mengele 2.0.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Leo 1. Kill-Bill Mengele zal het zelf niet doen. Hij heeft genoeg bloedhonden die voor paar Euro’s het karwei zouden klaren.

   Like

   • Leo 1 zegt:

    Vooruit dan, andere insteek , een spuitje uit het assortiment van Kill – Bill Injections B.V.

    Like

 7. vangie1206j zegt:

  Oh wat jammer dat ik daar niet meer woon.
  Complete anarchie lijkt me heerlijk daar even eigen RECHTER en BEUL te spelen.
  Een moslim die mij lastig valt gewoon zonder proces af knallen prrrrachtig heeerlijk.

  Like

 8. Julia zegt:

  Berlijn? Natuurlijk mag de politie geen criminelen meer arresteren de nieuwe taak is dienst te doen als de nieuwe Gestapo om tegenstanders neer te knuppelen en te beboeten. Als politie heb je nog maar twee keuzes namelijk uit principe de ziekelijke Staat laten stikken en er het bijltje bij neer gooien of een laffe gestapo rol vervullen. Een vent die een ruggengraat en principes heeft kiest namelijk voor het eerste en wil absoluut niet achter deze waanzin staan.

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Ook het smerig spel wordt nu in Nederland ten uitvoer gelegd. Zie artikel NRC, Met spoed de grondwet wijzigen zodat burgers geen recht meer hebben in beroep te gaan tegen de beroving van vrijheid en overige ondemocratische maatregelen. Nu is de beer geheel los. Worden geregeerd door een stel ziekelijke waanzinnige machtswellustelingen. Ik zeg maar zo hoe hoger de (zieke) geest hoe groter het beest.Het komt zelfs zo ver dat over niet te lange tijd wij verstoten worden van nieuws via Internet en alleen nog gedwongen worden naar propaganda te kijken en te lezen. Niets maar dan ook niets verbaast mij niets meer. Knettergek.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Julia kijk svp de bijdrage van Thierry Baudet en Martin Bosma over Kasja Ollongren en D66. Beide geven antwoorden op de vraag hoe dat met Nederland zo ver is gekomen en de taak van D66 binnen onze rechtsysteem heeft https://www.youtube.com/watch?v=VWSir9Gb9Q0 en https://www.youtube.com/watch?v=9uFw08AIBTY

   Like

   • Julia zegt:

    Dank je voor de tip. Helaas zullen heel veel angsthazen en volgzame schaapjes wegkijken ook al zou je dit filmpje de hele dag uitzenden het VVD stemvee zet dit weg onder nep news. Teveel gehersenspoeld waardoor het gezonde denkvermogen is aangetast. Sterker nog dit stemvee heeft zelfs niet meer de moed om hier naar te kijken omdat het de pure waarheid is erger nog nu de keiharde realiteit is.

    Like

 10. R Thomasson zegt:

  De situatie is niet geheel negatief- integendeel!. Het geeft NU patriotten de kans terug te slaan, en gebieden terug te veroveren. De linkse multiculturele papiertijgers zouden er niets aan kunnen doen. Ze kunnen de criminelen niet aan, dus zij zouden ook niet de islamitische gebieden kunnen beschermen Ieder volk heeft, als het nodig is, zijn watergeuzen die hun stad of land ontzetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s