Corona-virus: nog een 9/11-moment voor het Westen

Screenshot_65

China voert al tientallen jaren lang een Koude Oorlog tegen het Westen, terwijl wij geweigerd hebben om in te zien wat er plaatsvindt. Net als 9/11 moest Covid-19 nu het Westen dwingen om wakker te worden en zich te weren.

(Door: Richard Kemp – Vertaling: E.J. Bron)

De corona-virus pandemie is een 9/11-moment. Voor de vernietiging van de Twin Towers bevond Al-Qaida zich al jarenlang in oorlog met het Westen. Maar deze barbarij was er voor nodig om haar grotendeels op de rug liggende buit tot handelen te bewegen.

Gatestone Institute

Nu hebben we Covid-19. In tegenstelling tot 9/11 hebben we er tot nu toe geen bewijs voor gezien dat China dit virus met opzet op de wereld heeft losgelaten. Er zijn echter vast en zeker bewijzen voor dat het op de politiek van de Communistische Partij van China terug te voeren is en dat Peking´s gewoontegetrouwe onbetrouwbaar en crimineel onverantwoordelijk handelen het mogelijk maakte dat het zich uitbreidde in de wereld en tot tienduizenden doden leidde, die vermeden zouden hebben kunnen worden.

Nu vrezen commentatoren en politici dat de huidige situatie een nieuwe Koude Oorlog met China zou kunnen veroorzaken. Ze begrijpen niet dat China in een gelijksoortig, maar veel verder reikend patroon als het Jihad-conflict al tientallen jaren lang een Koude Oorlog tegen het Westen voert, terwijl wij geweigerd hebben om in te zien wat er plaatsvindt. In de boeken van Peking ziet de realiteit er zo uit dat de Koude Oorlog tussen China en het Westen, die begon met de communistische inname van China in 1949, nooit eindigde. Ondanks de Chinees-Sovjet-Russische splijting en de daaropvolgende toenadering tussen de VS en China in de vroege jaren-70 waren de VS voor de Chinese leiding altijd nog de onverbiddelijke vijand.

Net als 9/11 moest Covid-19 nu het Westen dwingen om wakker te worden en zich te weren.

China is vandaag veruit de grootste bedreiging voor westelijke waarden, vrijheid, economie, industrie, communicatie en technologie. Het bedreigt onze eigenlijke levenswijze. Het is het doel van China om de VS terug te dringen en tot 2049, een eeuw na de oprichting van de Volksrepubliek, de dominerende wereldmacht te worden. De dictator voor het leven Xi Jinping is niet van plan om deze door een militair conflict te bereiken. Zijn oorlog wordt niet op het slagveld uitgevochten, maar in de vergaderzaal, op de markten, in de pers, op de universiteiten, in cyberspace en in de donkerste schaduw.

Diegenen die China´s recht argumenteren om met het Westen op vrije markten en onder gelijke omstandigheden te mogen concurreren, schijnen niet te begrijpen dat Peking geen vrije markt heeft en niet van plan is om onder dezelfde omstandigheden te spelen. China, de wereldwijd leidende beul, is een ongeëvenaarde meedogenloze dictatuur, die haar volk naar believen foltert, laat verdwijnen en opsluit en haar reusachtige bevolking door een technische bewakingsinfrastructuur controleert, die ze ijverig over de hele wereld exporteert om haar politieke en economische controle ook naar ons uit te breiden.

China heeft decennia lang aan zijn drie sporen strategie gewerkt: de opbouw van zijn economie en zijn gevechtskracht, inclusief geheime dienst, technologie, cyberspace en heelal evenals ruwe militaire kracht; de ontwikkeling van een globale invloed ter uitbuiting van bronnen en waarborging van controle; het terugdringen en splijten van de VS en zijn kapitalistische bondgenoten.

China heeft zijn economie op westelijk geld en op kosten van het Westen opgebouwd, en wel door diefstal van geestelijk eigendom en technologie in industriële omvang, schendingen van auteursrechten, illegale datamining, cyberoorlog, bedrog, onbetrouwbaarheid, tot slaaf maken en compromisloze controle door de staat van handel en industrie. Het land breidt zijn sowieso al immense invloed verder uit door een “Belt and Road”-initiatief (Nieuwe Zijderoute) rondom de wereld, door enorme investeringen in Afrika, Azië, Europa, Australië en Noord- en Zuid-Amerika en door rechtstreekse agressie in de Stille Oceaan inclusief de Zuid-Chinese Zee (waar Peking´s kunstmatige eilandprogramma een van de grootste milieucatastrofes in de geschiedenis heeft veroorzaakt).

Dit alles wordt volgens de woorden van president Xi Jinping door een miljoenen kostende propagandaoperatie ondersteund: “om China´s verhaal goed te vertellen” – met andere woorden: om de ideologie van de Communistische Partij van China overal te verbreiden. Daartoe behoort de koop van ondersteuning of het zwijgen van globale media, bedreigingen en ongeoorloofde dwang. Als effectief voorbeeld voor deze invloed kan de gebeurtenis van vorig jaar gelden, toen de nationale basketbalbond van de VS tot een kruipende openbare verontschuldiging werd gedwongen, nadat de directeur-generaal van de Houston Rockets een tweet had verstuurd ten gunste van een ondersteuning van de prodemocratische activisten in Hongkong.

Hoewel een militair conflict niet China´s favoriete strategische instrument is, heeft Peking de gevechtskracht niet verwaarloosd en geeft het jaarlijks naar schatting $ 230 miljard uit, waarmee het na de VS op de tweede plaats staat. Xi Jinping heeft zijn strijdkrachten in een unieke omvang weer opgebouwd, met een bijzonder zwaartepunt op een zeeoorlog met Amerika. Tot de geplande militaire opties in noodgevallen behoren ook stappen tegen Taiwan en andere gebieden, die het land rechtstreeks van plan is te controleren. China is inmiddels ook de op een na de grootste wapenleverancier van de wereld geworden, ook aan landen die onderworpen zijn aan VN-sancties, zoals Noord-Korea en Iran. Deze maand werden 15 gepantserde voertuigen aan Nigeria geleverd, waaronder VT-4 gevechtstanks, die al gebruikt worden door het Koninklijke leger van Thailand en die, zoals de meeste defensiegoederen, China´s technologie bevatten die uit het Westen werd gestolen. China´s wapenexport is niet in de eerste plaats door het verkrijgen van inkomsten gemotiveerd, maar als middel om invloed en controle door te drukken, om plaatsvervangers te creëren en de VS uit te dagen.

Chinese investeringen rukken in elke hoek van Groot-Brittannië op, wat hier, net als in veel andere landen, een unieke invloed mogelijk maakt. Plannen om Chinese investeringen en technologie in ons kernenergieprogramma en ons 5G-netwerk te laten stromen, zullen onze kritieke nationale infrastructuur kwetsbaar maken in een orde van grootte zoals in geen enkel ander westelijk land het geval is. Zelfs de BBC, die door China gefinancierd wordt, heeft tot verontrusting van enkele van haar eigen journalisten een propagandavideo ter ondersteuning van Huawei geproduceerd en er reclame voor gemaakt. Dit alles ondanks de herhaalde waarschuwingen van MI5 dat de Chinese geheime dienst constant tegen Britse belangen in het binnen- en buitenland werkt.

De Chinese regering heeft miljarden dollars uitgegeven om Confusius-instituten in de hele wereld, hoofdzakelijk op universiteiten, te installeren. Wereldwijd zijn er meer dan 500 van, waaronder 29 in Groot-Brittannië en meer dan 70 in de VS. Zogenaamd met het doel om de Chinese cultuur te bevorderen, worden deze instellingen ervoor gebruikt om universiteiten en gymnasia te infiltreren, om studenten in de communistische ideologie te indoctrineren, evenals voor spionageactiviteiten. In Groot-Brittannië studeren meer dan 100.000 Chinezen. Vorig jaar waarschuwden MI5 en GCHQ de universiteiten dat hun onderzoeks- en computersystemen door Chinese medewerkers van de geheime dienst onder deze studenten bedreigd worden. De directeur van de FBI, Christopher Wray, zei onlangs dat China de academische openheid in de VS agressief zou gebruiken om technologie te stelen door “campusvolmachten” te gebruiken en “instituten op onze campus” in te richten. Meer algemeen kwam hij tot de conclusie dat “geen land een grotere bedreiging voor de VS vormt dan het communistische China”.

Een hoge functionaris van de Chinese Communistische Partij gaf onvoorzichtig genoeg toe dat de Confusius-instituten “een belangrijk deel van China´s propagandaoperaties overzee zijn.” Westelijke universiteiten, die in toenemende mate van buitenlandse financiering afhankelijk zijn, werden door Chinese functionarissen onder druk gezet om debatten over politiek explosieve thema´s zoals Hongkong, Taiwan, Tibet en het Plein van de Hemelse Vrede te censureren.

Slechts weinig mensen in het Westen zien de bedreiging voor onze eigen economieën, onze veiligheid en onze vrijheid in volle omvang. Velen weigeren om vier redenen dit uit te spreken. Ten eerste uit angst om in het vizier van China terecht te komen, economische schade te lijden of een roepmoord mee te maken. Ten tweede de angst voor beschuldigingen van racisme. Iets wat de Chinese staat, wiens eigen monsterachtige racisme maar al te duidelijk is, graag misbruikt. Ten derde denkt men dat onze liberale waarden diegenen kunnen veranderen die tegen ons werken. De hoop dat de opzet van China tegenover de vrijhandel, inclusief de toetreding tot de WHO in het jaar 2001, dit effect zou hebben, is klaaglijk fout gebleken en diende er alleen maar toe om het onderdrukkingsregime van Peking te versterken. Ten vierde werden vele politieke leiders, zakenmensen, academici en journalisten door Peking gekocht en betaald, of met geld of door chantage.

Hoe kan het Westen zich weren? Hoewel China militair en economisch altijd nog de mindere is van de VS, is het een enorme en groeiende economische macht, die in een nog nooit eerder vertoonde omvang vervlochten is met de westelijke economieën. We moeten er mee beginnen om ons af te koppelen van China en het land te sanctioneren, alternatieve productiebronnen en technologische bronnen te gebruiken, kapitaalinvesteringen daar te beperken en Chinese investeringen hier, vooral in onze infrastructuur, in te dammen.

We moeten onze eigen technologie, die we lange tijd aan de Chinese moloch hebben overgelaten, weer nieuw leven in blazen en ontwikkelen. We moeten de normen van de internationale handel doordrukken en energiek handelen om China´s orgie van industriële diefstal te verhinderen en te bestraffen, die al decennia lang grotendeels ongemoeid is gelaten. We moeten wereldwijd tegen het imperialisme en de propaganda van Peking terugslaan, waar ze ook zijn. We moeten ons ook voorbereiden op een militair conflict, waarbij het zwaartepunt moet liggen op de afschrikking van de Chinese agressie.

Amerika zal de strijd moeten aanvoeren, zoals het dit ook al in de Koude Oorlog gedaan heeft, maar voor succes zal het noodzakelijk zijn dat Europa en onze bondgenoten in de hele wereld aan de kant van de VS staan. Dit is geen partijpolitieke kwestie, maar moet een fundamenteel element van duurzame westelijke grote strategieën worden. Dit is een taak van decennia en zal verbonden zijn aan een groot risico en hoge kosten. Het alternatief bestaat erin om aan de haak van de communistische staat China te hangen en tegenover hem in de schuld te staan en toekomstige generaties onder de onoverzienbare gevolgen van onze voortgezette blinde passiviteit te laten lijden.

Bron:
https://de.gatestoneinstitute.org
Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Door: Richard Kemp

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, belangenverstrengeling, China, Communisme, dictatuur, gezond realisme, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

54 reacties op Corona-virus: nog een 9/11-moment voor het Westen

 1. klaas zegt:

  Like

 2. Luchtpint zegt:

  Goed stuk. Bedankt om het te vertalen. De Koude Oorlog was voor China inderdaad nooit een afgedane zaak geweest en het Westen is er met zijn ogen open ingelopen.

  Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  GOHHHHH ALTIJD WEER LACHEN MET ONZE GATESTONE INSTITUTE FRIENDS

  weer zo’n zeldzaam lulverhaal TOO LITTLE AND 50 YEARS TOO LATE !!!

  DE VS ??? MOET ?? WELKE VS , DAT FAILLIETE ZOOITJE AAN DE OVERKANT ??

  hoe lang heeft zo’n institute zitten slapen ?? hoe lang zijn deze morons geindoctrineerd ?

  en vooral door wie ??

  9 /11 was een waarschuwing ?? whahahahaha geniaal

  DUS 19 JAAR NA DATO , bent u nog steeds te lui om internet op te duiken ??

  DUS EEN VLIEGTUIG ,,,,,, VLIEGT TEGEN EEN BETONNEN GEBOUW AAN !!!
  VERSTERKT MET AARDBEVINGS STAAL , TOT BEVING 9
  DUS ZE VLIEGEN NAAR BINNEN ???
  HOE DAN ?
  ALS EEN 747 OF WELK TYPE DAN OOK OP SCHIPHOL TEGEN EEN ZWERM ZWANEN AAN VLIEGT MOETEN ZE TERUG wegens schade aan de neus en de /of de cockpit ramen!!!!

  dus nee in de USA vliegt zo’n vliegtuig door 10 a 12 met staal verstekte betonnen muren , wat lichtere keuken en toilet muren
  en dan komt de neus er op de beelden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  onbeschadigd doorheen ????????????????????????????????????????/

  iemand enig idee ????, waar de vleugels zijn gebleven ,die breken als lucifer houtjes af , of waren het nieuwe modellen ?
  die net voor het binnen vliegen , ingetrokken worden ??

  HEEFT DEZE KUT ORGANISATIE, OOIT WEL EENS GEKEKEN WAT DE SMELT TEMPERATUUR IS VAN BETON IJZER ??

  DAT KAN JE NIET LATEN SMELTEN MET WAT VLIEGTUIG KEROSINE !!!!!!!

  ALS U OOIT DEMOLITION EXPOSIES HEEFT GEZIEN……. 1 ?? NEE HONDERDEN ACHTER ELKAAR PER VERDIEPING !!!
  T
  AL QUAIDA DID IT ??? WHAHAAHAHAHAHAHAAHHA

  JA EN DAN LATEN DE USA , DUS AAN DE DOMBO’S GEVONDEN PASPOORTN ZIEN !!

  JAHHHHHHHHHH , DE MEESTE VAN SCHURKEN UIT SAOEDI ARABIE

  JAAHHHHHHHHHHHH

  EN DAT VAL JE DUS ALS WAAR ON TERROR ??? IRAK BINNEN ??

  JA TUURLIJK TOCH, ?? NIET DAN ??? NOU DAN !!!!!

  ALTIJD LACHEN MET ONZE USA LEUGENS , NU ……. GISTEREN ,….KIEV …… MH -17……DONBASS ……… DE KRIM ………WITTE HELMEN ……… SKRIPAL ……… GIFGAS IN SYRIE ……..

  IK ZAL NIET HEEL VER TERUG GAAN , MAAR ZOEK VOOR U ZELF EVEN NAAR DE AANLEIDING , VANDE VIETNAM OOROG !! 1965

  WAAROM ZE IN AFGHANISTAN WAREN OOK SIMPEL TE VINDEN

  WAARMEE HET PENTAGON OP DEZELFDE DAG BESCHOTEN IS ???
  VLIEGTUIG ??? GEEN VLIEGTUIG IN DE BUURT GEWEEST

  DE BEELDEN ZIJN ZO SIMPEL TE VINDEN

  EN ONGETWIJFELT , HERINNERT u ZICH DE “”RUSSISCHE BUK RAKET NOG WEL
  MET DE 1 UUR LATER ONWEERLEGBARE BEWIJZEN !!!!!!!!!!!!!!!

  AL IETS GEZIEN 5 JAAR EN 9 MAANDEN LATER ?????

  DE USA IS EEN LANGZAAM LEEGLOPENDE OPBLAASMATRAS ,
  CHINA HEEFT MET RUSLAND ALLES OVER GENOMEN

  OF U HET LEUK VINDT OF NIET, ??????

  DUS DE CHINEZEN ZIJN NIET TE VERTROUWEN ???

  NOU DE GRIEKEN ,waren wat blij toen de chinezen de havens van Piraus overnamen
  er kwam en berg geld binne, en de salarissen worden netjes op tijd uitbetaald aan de grieken , dus niks mis mee !!!!!

  NEE De USA WAS TOP SAFE WHAHAHAHAHA ,

  GEGROET , DEMOLITION BOBBIE

  oooh voor ik het vergeet, gebouw 4 is gewoon omgepleurd, nadat de gelovigen de jericho truc uithaalden , met de hulp van jezus
  ik dacht 7 x er om heen marcheren , en dan gebeurt dat vanzelf
  als j op trommels slaat en de bazuinen laat schallen

  ALTIJD LACHEN MET ONZE ??? “”BEVRIJDERS “”

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Ome Bob, ook daar leven heel veel mensen, zoals jij, en Tis, en Tineke bijvoorbeeld, die het allemaal wel zien en niet mee willen doen aan deze ongelofelijke smeerlapperij. Dat gaat daar ook van hoog tot laag en omgekeerd, net als hier. Het is dat we in jouw geliefde Russia nu een Poetin hebben zitten, maar voor die tijd was het ook kommer en kwel en zeker niet veel beter. Bovendien behoren die ook tot onze “bevrijders” nietwaar,

   Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Zo “betonnerig” zijn die gebouwen, die wolkenkrabbers niet.
   Het is meer een constructie van stalen balken met als horizontaal geprefabriceerde betonnen vloeren en de wanden, DE BUITENWANDEN dat is allemaal licht spul met dikke isolatie.
   In 1946 is er een vliegtuig van de US-luchtmacht in het Empire State Building gevlogen, dat gebouw was wel meer beton maar al uit 1933

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Daar kan je goed fout in zijn,, heb al eens of meer geschreven over een iemand uit men vriendenkring, een Moldaviër, hij heeft indertijd gevochten in Afghanistan en heeft daar de Russische special forces “aan het werk” gezien.
   Die waren niet te beroerd om het één en ander uit de doeken te doen voor wat betreft technieken gebruikt in demolitie in de ruimste zin van het woord 🙂
   Je zou verbaasd staan om te weten hoe weinig je nodig hebt om veel te bereiken 🙂
   Nog iets, bij vliegtuigongevallen is het al vaker voorgekomen dat passagiers –>ogenschijnlijk<– ongedeerd in hun zetel nog vastgegespt op de grond gevonden worden.
   Binnenin is het een grote ravage wat de ingewanden betreft omdat dat een vloeibare massa is geworden, je zou versteld staan als je je eens informeerd hoe ze soms slachtoffers of voorwerpen terugvinden, die paspoorten zijn daar niet dus niet ongebruikelijk in.
   Kerosine kan je temperaturen mee bereiken als een thermische lans smelt staal als lucifers houtje.
   Geinige is je kan "ersatz" kerosine zelf gemakkelijk maken en dat gebruiken in een molotov cocktail ipv benzine.
   Je behoeft er maar een simpel product aan toe te voegen en dan krijg je wat je ziet met napalm kleeft en brand alles weg
   Open forum zal me gaan haasten om het te schrijven 🙂

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Iets als agent Orange😄

    Like

   • Trucker zegt:

    iets dat eenieder kan kopen in de winkel en niks geheimzinnigs aan dus al helemaal geen chemisch goedje als je “agent orange”.
    Is ook het enige wat ik er over kwijt wil

    Like

 4. Pingback: Corona-virus: nog een 9/11-moment voor het Westen! | eunmask

 5. bobzelf zegt:

  ben helemaal klaar met dat CORONA virus uit China ….

  ALLES WAT UIT CHINA KOMT ,,,HEB IK BIJ HET GROFVUIL GEZET ….

  NU zit ik in mijn blote reet ,,,, in een leeg huis !!

  geniaal bobbie, geniaal

  Like

  • bobzelf zegt:

   DIE FRICANDEL WHAHAHAHAHA

   je korte termijn geheugen moet toch wel helmaal weggezopen zijn
   zo in je eentje ??
   als je dit schrijft , voor de 181 x

   Bemoei je met je eigen zaken, dan doe ik dat ook.????

   WANNEER BEGIN JE DAT ?? EINDELIJK ?? NA 7 JAAR ZEUREN !!

   daar wachten de meeste mensen hier nou al 7 jaar op

   houdt je nou eens aan je woord , dan kan ome bob een geniale wip maken
   i.p.v. met EEN ZUIGER MET fricandel hersens zinloos te lullen

   Mona is trouwns al 7 jaar mijn vriend , jij hebt alleen de fricandel chinees

   whahahaahahahaa

   later

   bobbie

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Het blijft jou dwars zitten, want je komt er steeds weer op terug.
    En dat is nou precies wat ik er zo leuk aan vind.
    Je hebt het nog steeds niet door, mij heb je nergens mee.
    Maar jou iets proberen uit te leggen op een zinnige manier, zie ik als compleet kansloos.
    Dus daar begin ik dan ook niet eens aan.
    Kan je verder ook niks aan doen, het is al vervelend genoeg voor jou om er mee te moeten leven.

    Houd op om over mij te zeiken, en klaar zijn we er mee.
    En verder staat het mij vrij om voor mijn mede reageerders op te komen.
    Dat dat jou blijkbaar nogal stoort is dan verder jouw probleem.

    Kom meer op met je geschreeuw en getier, je kent niet zoveel anders.

    Like

   • Monalisa zegt:

    zeuger ik kan er anders niks van maken de verkeerde krijgen straks een ban

    Like

   • Monalisa zegt:

    En dat is nou precies wat ik er zo leuk aan vind.
    Je hebt het nog steeds niet door, mij heb je nergens mee. daarom reageert hij ook steeds weer zeugen heet dat.

    Like

   • Monalisa zegt:

    4. Op deze site wordt met open vizier gediscussieerd en er wordt NIET op de man/vrouw gespeeld! Dat recht heeft alleen de webmaster.

    Like

  • Trucker zegt:

   met het laddertje ?

   Like

  • Trucker zegt:

   NU zit ik in mijn blote reet ,,,, in een leeg huis !!

   hoe zit dat nu met dat laddertje ?

   Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahaahaa ja het was echt om te verven ,whahaahahha

    dat andere ,,DIE HERTENSPRONG “”moet altijd vanaf ,,,, DE LINNEN KAST “”

    TISSIE HEEFT HET JE NOG ZO DUIDDELIJK UITGELEGD

    zelfs met beelden

    SOMMIGE MENSEN HIER KAN JE GEWOON VERTROUWEN
    ZELFS ALS ZE ONZIN VERTELLEN

    GEGROET OOM MOLOTOV

    Like

 6. andre zegt:

  Geef mij eens 1 goede reden waarom China dit gedaan zou hebben? Karl Marx ging dood en deze werd geboren. Iets om over na te gaan denken.

  Like

 7. sweetheart zegt:

  Bron dat U nog Bobzelf aan het woord laat, sorry maar de manier waarop hij zijn boodschap geeft is idioot, stop deze man of vraag hem om normaal te reageren.

  Geliked door 2 people

  • boorzalf zegt:

   bobzelf is een TBS,er

   Like

   • bobzelf zegt:

    heee dwangbuis , tabletjes weer op ??
    mocht je weer een half uurtje op internet ??
    leuk hoor ….

    EN OOK WEER DEKSELS GOEDE REACTIES …..

    IK ZOU ZEGGEN LAAT JE EENS NAKIJKEN ??

    MAAR DAN PROBEREN ZE AL JAREN , WHAHAHAHAHA

    NIETS HELPT HE ??

    BOBBIEEEEEEEEE

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Gelukkig zit er op de muis van je computer zo’n handig scroll wieltje.
   Ik besef nu eigenlijk pas hoe vreselijk handig dat is voor een site.
   Een fractie van een seconde, en de storing is weer weg gescrold.
   En anders je spatie toets even ingedrukt houden, dat gaat nog vlugger.

   Like

   • bobzelf zegt:

    BERTJE G ,

    JE OVERTREFT JEZELF MAN , GAAF HOOR AL DIE TEGENARGUMENTEN

    DAT EEN BERENKLAUW MET MAYONAISE OOK GOED TE ETEN IS !!

    FIJN OKM TE WETEN

    OOM IQ 45.5

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Op 1 of andere manier kan jij het niet goed verwerken als mensen jou niet moeten.
    Als een klein kind ga je dan om aandacht vragen.
    En ander zou denken, krijg dan ook maar de tyfus.
    Jij niet, jij gaat zeuren om nog meer aandacht om maar de aandacht te blijven krijgen.
    Lijkt mij lastig om met zo’n enorm minderwaardigheid complex rond te lopen.

    Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    bob, weet je wat jou probleem is, jij hebt vroeger veel te veel en veel te hard de bal terug gekopt op je voetbal clubje.
    Daar heb je een hersenbeschadiging aan over gehouden, waar je overigens ook niks aan kan doen.
    Inmiddels is dat wel bekend onder de spelers maar toen vroegen wisten ze dat nog niet.
    Je schijnt er trouwens nog vrij oud mee te kunnen worden, dat blijkt wel.
    Alleen de communicatie met andere levert dan wat meer problemen op.
    En daar kunnen we dan ook allemaal van mee genieten.

    Ga zo dadelijk eerst even een patatje en een berenhap halen met saté.
    Daar ben ik wel aan toe weer.

    Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    Bobzelf het zeugen blijft door gaan, Bert G moet het laatste woord hebben, anders is hij niet gelukkig.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Mona, tot op heden had ik nog helemaal niks tegen jou tot zeer weinig.
    Maar je maakt het mij wel erg moeilijk.
    Als jij je enkel als een soort bob slaafje/ knechtje kan gedragen met je gestook, dan kan je ‘m ook krijgen. Als je daar op zit te wachten.
    Jij komt nog niet eens in de buurt van de 10% bijdehandheid van alle ellende die ik daar al van gelezen heb, Een zielig minzaam mannetje ben je, meer niet.
    Wat hou je daar aan over trouwens? Of doe je dat helemaal voor niks, dat stoken.
    Of zit stoken jou gewoon in het bloed.
    Jij had het goed gedaan in de oorlog als NSB’er met dat gestook en proberen om andere er bij te lappen bij je vriendje.
    Bemoei je met je eigen zaken, dan doe ik dat ook.

    Like

   • bobzelf zegt:

    ACH MONALISA

    MENSEN DIE DICHT BIJ DE DOOD ZITTEN , ZONDER 1 VRIEND ….
    nou je die chinees in die fricandellen winkel whahaha
    gaan dementerend dom lullen
    het voorbeeld is hier overduidelijk onze vriend BERTJE G

    en dan eerdaags gewoon weeer roepen, praat niet tegen mij , heb het niet over mij ??? laat me alleen
    Altijd beginnen jullie ????????

    7 jaar geleden is hij gaan zeiken en nooit meer gestopt ,
    EN OME BOB HEEFT GEEN HERSENS ????

    DIT STUK “””BERENKLAUW , GAAT HET DUS NOOIT WINNEN
    VAN MENSEN MET HERSENS

    DANK WEER VOOR JE GEWELDIGE TEGENARGUMENTEN OP MIJN
    SCHIITTERENDE STUK PROZA

    PROBEER OOK EENS IETS TE SCHRIJVEN

    GROETJES WEER , WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

    PRAAT NIET TEGEN ME, LAAT ME ALLEEN ,
    EN DAN INEENS GAAT DIE NATTE STRAATTEGEL WEER OMHOOG

    WHO’S THERE ?? NATTE BERT G

    OOM GENIUS

    Like

   • bobzelf zegt:

    ONZE JALOERSE VRIEND , DIE WIJ !!!!!! DUS MET RUST HEBBEN GELATEN

    KOMT WEER OM EEN BAN VRAGEN OF ROEPEN DAT HIJ EINDELIJK

    OPPLEIURD !!!

    Beste 7 jaar lange zuiger, ,

    ik wil maar 3 dingen aan je kwijt ……

    1e je mag de schoenen van ome bob dus niet vastmaken ,en je hebt er ook de hersens: niet voor , dat zal ik je zo even duidelijk maken !!!

    2 e moet ik de paar duizend likes even plaatsen van mensen die mijn stukjes proza zelfs doorsturen , en vragen of ze het mogen plaatsen op facebook en wel kunnen lachen om ome bob’s humor , JE ROEPT MAAR !!!

    3 e , HET is dus na 7 jaar zuigen en gelul plaatsen met je 2 a 3 soorgelijken
    je enige 2 a 3 nep vrienden in je leven , nou ja die chinees met die “”berenklauwen niet meegerekend !!! JE HARTSVRIEND ??? EITJE BIJ ????

    GEGROET ,

    GOHHHH GAAF NET STUK PROZA bOBBIE

    Like

   • Monalisa zegt:

    Piet Snot mijn vaderden de verzetsman heeft vele NSBers om gelegd in de oorlog hij had ook graag jou om gelegd met je zeugen, je heb masse hij leeft niet meer, Mona houd zijn handen schoon, maar een stoker en een zeugen ben je. jammer dat je weer terug bent gekomen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Piet Snot. Blijkbaar heeft u geen normale argumenten, dan gaat u beledigen maar ja ik had ook niks anders verwacht van een mislukkeling uit Nederland, ver heb je het niet geschopt. Als dit bij de heer Bron op zijn blog gaat zetten. dus je bent tweedracht aan het zaaien en voor een ban aan het zorgen, komt me bekend voor.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Kijk mona, sommige mensen hebben nou eenmaal iemand nodig waar ze tegen op kijken, bewonderen om onduidelijke redenen.
    En jij hebt er 1 gevonden. Gefeliciteerd er mee verder.
    Anders had je helemaal niks voor gesteld in je leventje.
    Nou heb je een houvast om op terug te vallen. Dan lijk je nog wat.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Anders had je helemaal niks voor gesteld in je leventje.
    Nou heb je een houvast om op terug te vallen. Piet snot wat heb jij bereikt met je 56 jaar niks, je bent vast zo’n handophouder waar een ander voor werk, nou Bert G hier komt het heb jij een Mercedes AMG van 170.000 euro NEE. Bert G heb jij een huis van 450,000 euro zo cas neergelegd op 4.500 M2 meter. NEE Bert G heb jij een camper van 120.000 euro NEE Bert G je vreet nog je eigen stront.heb je wel een vrouw?? Tja ik heb niks bereikt in ons leven. Daar moet ik heel hart om 😂😂😂😂😂

    Like

   • Monalisa zegt:

    Ga zo dadelijk eerst even een patatje en een berenhap halen met saté.
    Daar ben ik wel aan toe weer. Klopt hij heeft zijn maand geld op de 23e van de maand onvangen.

    Like

  • bobzelf zegt:

   Sweetheart
   dank , echt waar geweldig veel dank , voor uw geweldige argumenten
   die U aangebracht heeft

   ER GING EEN WERELD VOOR MIJ OPEN ,

   U IS EEN FENOMEEN, IN DE AFDELING LULVERHALEN , HUGGIE

   GA VOOR AL ZO DOOR, DAN STEKEN WE ALLEN NOG WAT OP

   GROETJES OOM BOBBIEEEEEEEEEEE

   Like

   • Monalisa zegt:

    Bob er zijn mensen hier die zeggen reageer niet op mij, maar blijven wel zeugen het zijn net trollen ze kunnen het nooit laten. Waar sweetheart om vraagt?? dan is deze blog van de heer Bron gouw leeg als hij dat toepast.

    Like

  • bobzelf zegt:

   IK VERNEEM NET DAT U BIJ HET GATESTONE INSTITUTE WERKT ??

   WHAHAHAHA , ,DUS DE BELEDIGING WAS OOK HELEMAAL TERECHT !!

   HET IS MIJ NOG NOOIT GELUKT OM 1 GEPLAATST STUK PROZA VAN UW LOSERS INSTITUTE UIT TE LEZEN

   ZONDER MEEWARRIG MIJN HOOFD TE SCHUDDEN ,

   OMDAT IK WEEEEER IK HERHAAL WEER NAAR EEN LULVERHAAAL

   ZIT / ZAT TE KIJKEN

   LEUK U BELEDIGT TE HEBBEN , EN ?? GRAAG GEDAAN OOK NOG

   OOM VLADIMIRICH

   Like

  • Trucker zegt:

   wat is dat toch, ieder heeft zijn wijze van schrijven of moeten we allemaal met de pink op de naad schrijven en drie keer nadenken of een woord goed overkomt?
   Het kunnen niet allen J C Khöler’s zijn 🙂 ik sluit me aan bij Bob(je)’ s stijl rauw en geen blad voor de mond ligt mij wel 🙂

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Het is Köhler, Trucker.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    JE SPREEKT HET UIT ALS COHEN TRUCKER

    we hadden vroeger zo’n SAM COHEN bij de voetbalbond

    die heette ineens COLER ,

    nou deze cohen dacht dat valt teveel op , zei sam tegen moos

    dat zijn mensen die hun eigen familie verloochenen

    je weet wel.. voordat de haan 3 x enz ..

    gegroet mafkees

    om bob

    Like

 8. Jan zegt:

  Brussel kruipt alweer voor de Xi-maffia, wil WHO miljoenen geven omdat de kas leeg is nu Trump weigert de handlangers van Xi financieel te steunen

  The European Union is planning a major pledging conference early next month to help fill the World Health Organization‘s funding gaps, and it expects Canada to play a key role.

  https://globalnews.ca/news/6867771/eu-who-funding-canada/

  Like

 9. Lord of Hosts zegt:

  “Corona-virus: nog een 9/11-moment voor het Westen”

  Ja dat kun je wel stellen. Onze kauwgomkauwende vrienden hebben heel wat smerige streken uitgehaald en daarbij schuwen ze niet om hun eigen onderdanen op te offeren.
  De uitkomst van het onderzoek, in opdracht van Trump, is vorige maand bekend gemaakt. Maar het blijft zo stil….
  https://translate.google.com/translate?depth=1&rurl=translate.google.com&sp=nmt4&tl=nl&u=https://dima-piterski.livejournal.com/614827.html
  Met list leugens en bedrog zijn ze zo machtig geworden. Zij zwaaien de scepter in het financiële en economische wereldsysteem. De dollar gekoppeld aan de wereldhandel dus kunnen ze bijna slapend rijk worden. Maar nog zijn de uitgaven hoger dan de inkomsten en is het begrotingstekort gestegen naar ruim 22 biljoen dollar. Het land is al vele jaren financieel en economisch failliet. Zou het opgeklopte virus een laatste stuiptrekking van deze parasitaire macht zijn? En proberen ze nu met het stilleggen, in opdracht van de VN/WHO, de hele westerse wereld mee te slepen in hun ondergang? En dan de schuld neerleggen bij China en de andere BRICS-landen?
  O, ja! De opdracht om de MH17 uit de lucht te schieten moet wel vanuit het Pentagon komen. Heel goed mogelijk dat 2 NAVO-piloten het klusje geklaard hebben…
  Doet me denken aan de gevechtshelikopter die in de Donbass uit de lucht is geschoten en de piloot, de enige overlevende, Nederlands sprak….
  Aanvankelijk stelde hij zich voor als “kapitein Savuilov”, maar uit nader onderzoek blijkt dat hij een medewerker van de Amerikaanse CHOP Greystone Ltd is, de 13 dode soldaten zijn collega’s.

  Maar Washington bleef volhouden dat zij geen huurlingen gestuurd hebben…, en weigerde om de doden te repatriëren naar hun thuisland.
  Wat zou verteld zijn aan de nabestaanden van deze doden?

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   DANK U , DANK U , A WINNER WITH BRAINS HERE

   BETWEEN THE LOSERS, DANK U

   REAGEERDERS DIE 19 JAAR ZITTEN SLAPEN MET EEN BAL GEHAKT OP JE SCHOOT
   EN ??

   DAN ALSNOG WEGSCROLLEN

   OVER HERSENLOZEN GESPROKEN

   BLIJF WEG KIJKEN HOOR

   OOM BOBZELLUF

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   feit is als Verhofstadt en zijn knechtje Balen weg waren uit de Oekraïne er US sluipschutters actief geweest zijn, volgens ingewijden uit het clubje dat vroeger Blackwater heette.
   Nato zag daardoor de mogelijkheid om zich aan de Russische grens te positioneren en ze zijn er nu nog altijd zonder de intentie om daar ooit weg te gaan.
   Hoezo Poetin is een gevaar voor ons het Westen en noodzaakt Amerikaanse troepen an de Russische grens?

   Like

   • bobzelf zegt:

    DAT KOMT GROTE VRIEND …
    omdat toen de vrijheidsstrijders terug gingen schieten
    en het ukraine leger dus kapot geschoten werd
    en de restanten ontwapend waren
    en te voet terug gestuurd werden naar KIEV

    DE usa DUS MET 2 GROTE VRAAGTEKENS BOVEN HUN HOOFD
    ACHTERBLEVEN ??

    1 ? WAAR haalden die dekselse Donbass strijders hun wapens vandaan ??

    antwoord natuurlijk Putin did it !! Ja zelf even kijken dater 52 /55 wapenfabrieken staan in de DONBASS
    DUS GENIAAL ZE MAAKTEN ZE ZELF !!

    2? WAAR TOCH AL DIE SOLDATEN VAN DAAN KWAMEN, EN ZE SPRAKEN NOG RUSSISCH OOK ???
    als u dus de geschiedenis even nazoekt, blijkt dus na de ontploffing van de CCCP IN 1990
    ER NIEUWE GRENZEN WERDEN GETROKKEN
    dus om Ukraine te helpen om een levensstandaard op te bouwen werd de streep dus rechts van de Donbass getrokken !!!
    WAARDOOR ER INEENS EEN 17 MILJOEN RUSSEN IN UKRAINE/ DE DONBASS WOONDEN

    effe wachte hee ?? snot kan jij dit even cheuqen , ?????

    dus mochten er nu nog “”BLACKWATER “” BETAALDE USA HUURLINGEN ZIJN DAN GILLEN ZE REGELMATIG OM HUN MOEDER …..

    voor de eikels hier, ik kan natuurlijk wel de donbass legerleiding het hier uit laten leggen
    maar ome bob weet niet wat “”BERENKLAUW IS IN HET UKRAINS EN IS OOK DE FRICANDEL MET…..MIJ GEHEEL ONTSCHOTEN

    DE LEGERLEIDING REAGEERDE OP DIT BERICHT MET , ALS PUTIN SOLDATEN HAD GESTUURD EN STUK OF 10 TANKS HADDEN WE ALLANG IN KIEV GESTAAAN

    GROETJES WEER , DANK TRUCKER

    OOM VLADIBOB

    Geliked door 1 persoon

 10. Jack Terrible zegt:

  Openbaring 11;6 “Zij hebben macht de hemel te sluiten, zodat er geen regen zal vallen in de dagen dat zij profeteren. En zij hebben macht over de wateren om die in bloed te veranderen, en de aarde te treffen met allerlei plagen, zo vaak zij dat willen.” (Corona, The Great News, …)

  Like

 11. Republikein zegt:

  Rawhide, rawhide, rawhide, RAWHIDE, move it on.

  Like

 12. Jan zegt:

  ‘Net als 9/11 moest Covid-19 nu het Westen dwingen om wakker te worden en zich te weren’

  Dat blijkt nergens uit want dezelfde imbecielen stemmen nog steeds links, doen zaken met Iran (Kaag, Brussel) en China (financiële steun voor de WHO die in geldnood zit)
  Het interesseert socialisten geen zier dat het westen naar de verdoemenis gaat want zoals het nu is dient het te verdwijnen, vandaar ook het gedram over ‘het klimaat’ (de NOS begon er eergisteren weer over, ‘het is overal verschrikkelijk droog’ (gelogen want de landerijen bij Spaarndam staan nog steeds blank, net als langs de Zaanse Schans, ben er gisteren nog langs gefietst)
  Niets zal veranderen tenzij dat ellendige linkse volk (incluis VVD) de gulag ingetrapt wordt.

  Geliked door 3 people

 13. Jan zegt:

  India weigert de ‘medische’ troep van China, reactie China: jullie hebben een hekel aan ons Chinezen
  …..
  https://www.bbc.com/news/world-asia-india-52451455

  Natuurlijk heeft iedereen een terechte pesthekel aan de chinese maffia in Peking

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s