Van 3,4% naar 0,2% en nog geen vrijheid!

Screenshot_70

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het is tijd! Tijd voor een beetje realiteit! De reden dat we in een “intelligente” lock-down gingen, was omdat de Wereld Gezondheidsorganisatie (de WHO, onderdeel van de VN) paniek veroorzaakte met de schatting dat het sterftecijfer voor het Covid-19 virus 3,4% zou zijn. Gebleken is dat dit percentage 0,1-0,2% is. Niet veel verschil met de normale griep!! De vraag is dus waarom de Nederlandse regering deze waanzin, het opsluiten en het scheiden van families, naasten en vrienden van de bevolking voortzet!

Waarom laat de Nederlandse regering de ouderen opgesloten zitten? Waarom houdt de Nederlandse regering u weg bij uw naasten! Waarom start ze de economie niet op? Waarom laat ze elke dag bedrijven kapot laten gaan? Waarom moeten we binnenblijven?

Het is tijd om een keuze te maken, serieus na te denken over de toekomst van uzelf en die van uw kinderen.

Want de kant die de Nederlandse regering in samenwerking met de EU en de VN op gaat, is die van één wereldregering, een mondiaal beleid, een dictatoriaal beleid ondersteund door resoluties en verdragen, zoals Agenda 21/2030, die een nieuw soort wereldbeleid dicteren aan alle landen die aangesloten zijn bij de VN en getekend hebben voor deze zogenaamde “duurzaamheidsagenda”. De EU en de VN zullen altijd meer en meer geld blijven eisen. En meer en meer van uw vrijheid en privacy opeisen. Het houdt niet vanzelf op.

Ik zou eenieder willen aanmoedigen om zijn/haar trieste “corona”-ervaringen op te schrijven en op sociale media te delen, zodat we kunnen zien wat ons wordt aangedaan. Hoe onmenselijk we worden behandeld! Wie neemt er de beslissingen? Wie is er verantwoordelijk? Onze vrijheid is ons afgenomen, mensen is angst aangepraat en door de mensen in hun huizen op te sluiten en geen sociale contacten toe te staan, zouden mensen meer last kunnen krijgen van psychische problemen.

Waarom laten we dit gebeuren? Waarom zitten we opgesloten voor een virus dat niet dodelijker is dan de griep? Waar is de realiteitszin van de Nederlandse bevolking? Kunnen we niet meer zelfstandig nadenken en handelen? Waar is de kracht van de bevolking? Waar zijn de mannen en vrouwen van toen? Zoek contact met anderen die zien dat het leed dat ons door de regering op basis van “schattingen” wordt aangedaan weer getuigt van het feit dat er in Den Haag geen gezond verstand, geen logica, geen empathie voor de Nederlandse bevolking en geen ruggengraat meer te vinden is in de politiek!

Ik wil uit de “lock-down”, ik wil geen anderhalve meter samenleving, geen EU en VN die het politieke beleid hier dicteren, maar gewoon weer handen schudden, knuffels, bijeenkomsten, feesten en gezelligheid in Nederland! Ik wil vers voedsel van onze eigen boeren en geen voorgefabriceerd voedsel uit megafabrieken zoals de globalisten het graag zouden zien. We hebben de boeren nu en in de toekomst heel hard nodig en het is aan ons om te zorgen dat we onze boeren en dus onze verse voedselvoorziening behouden.

Koop lokaal, koop bij de boer, betaal contant en deel de waarheid met zoveel mogelijk mensen zodat we als één groot realistisch Nederland af kunnen rekenen met deze krankzinnige globalistische dictatoriale EU/VN-ideologie

Nogmaals: lock-down naar aanleiding van een schatting van 3,4%. Realiteit: 0,1-0,2%. Ik heb er geen woorden voor…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

49 reacties op Van 3,4% naar 0,2% en nog geen vrijheid!

 1. Joop zegt:

  Dat wat men in sommige kringen “elites” noemt, zijn eigenlijk de grootste leugenaars, zakkenvullers, verraders en onderdrukkers. Grondrechten, rechtsstaat en democratische principes tellen alleen als het deze clowns uitkomt.

  Geliked door 4 people

 2. Feniks zegt:

  De verantwoordelijken voor deze rampzalige beslissingen moeten m.i, persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor de aangerichte schade. Politieke immuniteit moet worden opgeheven.
  Recht moet worden gesproken na vastellen van alle schade en het leed dat de bevolking is aangedaan.
  Dat is de enige weg.

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Het is wel degelijk een lastig virus. Maar er is geen vaccin en het virus verdwijnt pas als veel mensen besmet worden. Er is geen andere weg en daar willen ze gewoonweg niet aan. Nu praten ze over dikkers en ouderen beschermen. Rot op met beschermen. Mensen zorgen maar dat ze zelf de verantwoording dragen en risico´s vermijden. Daar hoeft de Overheid zich niet mee te bemoeien. Doen ze dat niet? Pech dan als de IC vol liggen. Goddomme wat een op de lange baan schuiven van iets waar ze vat op denken te krijgen zonder enorme schade. No way. Trouwens je kunt een heel volk geen weken opsluiten los laten en weer weken opsluien weer los laten etc etc. Ze denken dat ze het op kunnen lossen met anderhalve meter samenleving. Debielen. Niemand durft er aan. Laat dat virus gaan. Des te sneller kan de jonge generatie de draad weer oppakken. Plus dat ze snel volwassen worden/.

  Geliked door 4 people

 4. Pingback: Van 3,4% naar 0,2% en nog geen vrijheid! | eunmask

 5. Ik heb normaal gesproken geen zin om mijn eigen reacties te herhalen maar in dit geval lijkt het me noodzakelijk.

  Deze keer ben Ik het eigenlijk knap oneens met Weethetwel.
  En het lijkt erop dat Weethetwel deze keer wat feiten over het hoofd heeft gezien.
  Even uitleggen wat er bedoeld word want anders kan mijn reactie makkelijk verkeerd begrepen worden.
  Voor mij is het allang duidelijk dat deze hele hoax gestuurd wordt door de VN met behulp van de WHO en de EU top in Brussel En de Nationale politicie gaan er met liefde en plezier in mee omdat er straks weer meer banen te verdelen zijn op beter betaalde posten.
  Zoals bekend loopt Brussel aan het handje van de VN,daar hoeft niet veel uitleg over gegeven te worden dacht Ik zo.
  Dan de WHO, een onderdeel van de VN, waar de nationale politicie met liefde en plezier hun oren naar laten hangen.
  Je moet eens even nagaan.
  We hebben spelerszoals Bill Gates, Soros, Goldman Sachs, J.P.Morgan en de Rockenfellers die tezamen vele miljarden in Big Pharma geinvesteerd hebben en we kunnen er dus gerust van uitgaan dat een en ander niet gebeurd is omdat het allemaal filantropen zijn maar gedaan is om nog meer geld en macht te winnen als ze al hebben.
  Dezelfde bankinstellingen hebben ook vele miljarden gedoneerd aan de WHO die weer heel nauw samenwerkt met dezelfde Pharaceuten.
  Het een sluit het andere uiteraard niet uit.
  Dan de nationale politiecie die in de individuele landen.
  Die worden eigenlijk door de grote jongen van banken, Inversteerders en Pharma gebruikt om een en ander aan het draaien te houden en lang genoeg om wereldwijd economiën totaal naar de kloten te helpen zodat een nieuwe wereldorde met de machtigen van deze wereld op poten te kunnen zetten waarbij uiteraard een aantal nieuwe posten verdeeld moeten worden die beter zullen betalen dan wat een nationaal politicus vandaag de dag kan verdienen.
  Een van de dingen die er helemaal uit springt is toch wel de lock down in vele landen met bijkomende grenssluitingen maar waar tegelijkertijd bij vermeld word dat de import vanuit Afrika en het midden oosten wel door dient te gaan, wat feitelijk hier op neer komt dat verschillende groepen overal elkaar steeds meer naar het leven gaan staan, waar wij als autochtonen het onderspit bij gaan delven omdat ons ons leven lang wijs gemaakt is dat we de andere wang toe moeten keren als het fout loopt
  Daar komt nog bij dat het ons de autochtoon steeds moeilijker gemaakt is om ons te bewapenen terwijl bekend is dat onder de allochtonen het wapenbezit op een absurde wijze is toegenomen en waar tegelijkertijd weinig of geen controle op wordt uitgevoerd.
  Het is mij ook al even duidelijk dat de economische neergang niet alleen door corona veroorzaakt gaat worden maar ook de absurde massa’s geld die Europa uit vliegen naar allerlei “goede doelen” buiten Europa.
  Kijk naar de steun die Marokko kreeg vanuit Brussel en god weet welke landen buiten Europa nog meer.
  Kijk naar de absurde bedragen Sigrid Kaag uit geeft aan de “palestijnen” en ook nog meer onzinnig gedoe in het midden oosten.
  Dus niet alleen op Europees vlak word de zaak de vernieling in geholpen maar ook op nationaal niveau.
  Zolang deze lijnen niet worden gezien en er niks tegen gedaan wordt zal het hele gebeuren binnen nu een een jaar onomkeerbaar zijn.
  En Frenske Timmermans kan ondertussen gewoon verder met zijn klimaat kwats want de zogenaamde NWO moet en zal op groene leest gestoeld zijn.

  De ouwe had nog even iets vergeten.
  In dit geheel moet ook nog de uitrol van 5G niiet vergeten worden waar de burgers dus de hele dag mee in de gaten kunnen worden gehouden.
  Daarbij komt de opslag van voor de overheden zeer interessante data welke is vergaard door onze ID kaarten welke ons door de strot geduwd werden.
  En dan nu ook weer het pushen van een App die onze bewegingen na kan gaan, ook al wordt ons anders verteld.
  Er wordt zelfs al gespeeld op de kaart dat op het einde van het jaar het corona virus de kop weer op kan steken met een nieuwe lock down tot gevolg, dus maak je borst maar nat luitjes.
  En daarbij bracht Asgard me via een ander draadje me ook nog even in herinnering dat we
  Zeker agenda 2030 niet mogen vergeten.

  Geliked door 5 people

 6. Johan zegt:

  Zoek je een boer die rechtstreeks aan de burger verkoopt kijk op : https://findfarm.nl/info

  Geliked door 1 persoon

 7. Barbara zegt:

  zonder de maatregelen was het naar 5% gegaan.
  Maar goed voor velen is het feit dat het niet zo uit de hand liep (is maar wat je vind moet ik zeggen als ik zie hoe ouderen worden geruimd in verpleegtehuizen. En ja niet allemaal willen ze daar graag dood. En zitten doodsangsten uit.) de reden dat om te gillen, bedrog en het valt mee etc….
  Is het nou zo moelijk te begrijpen dat deze niet eens zo’n strenge lockdown nodig is om het niet uit de hand te laten lopen.
  Een hele hoge tweed piek wil je echt niet. virus zit nu namenlijk niet alleen in Brabant maat overal. De tweede piek komt dan dus echt heel erg hoog.
  Dus relax en tel je zegeningen, bv je bent nog jong, je bent wel wat ouder maar nog gezond etc. Anders zou je dit namelijk niet zo beweren.
  De economie is geen entiteit die dood kan. Wel zullen er klappen vallen. Het is aan de politiek hoe ze dat gaan oplossen. Dat er slachtoffers zullen vallen is zeker. Net als dat er cornoa doden zijn.
  En ja dat is voor hen die het treft vreselijk. Ze hebben in ieder geval nog wel hun leven en kunnen eventueel later waardig sterven. Denk daar maar eens aan. Zo de wereld te moeten verlaten. Met een hele meute mensen die je als dorhout wegzetten. Vreselijk. Ook de berichtgeving erover. Eerste patient onder 20 overleden. Had onderliggende aandoening. Je overlijden zou maar zo weg gezet worden. Disposable, niet zo erg .

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Ik loop ook tegen de 60 aan inmiddels en zou onder de doelgroep kunnen vallen, volgens vele gezien mijn leeftijd.
   Ik mankeer verder alleen helemaal niets, ben alleen in december even ziek geweest voor het eerst in 40-50 jaar. Het leek op corona, maar weet het niet zeker.
   Maar ik geloof er allemaal geen ene malle moer meer van.
   Maar jij mag je van mij net zolang opsluiten als dat jij denkt dat dat nodig is, daar heeft verder niemand last van.
   Ik laat mij geen angst aanpraten door een stelletje wat er telkens naast zit.
   Ze hebben dus zelf helemaal geen idee meer en doen maar wat.
   Er spelen teveel andere belangen op de achtergrond die ze er door willen drijven, daarom worden wij bang gemaakt.
   Net zolang tot we het nog gaan geloven ook.
   Zelfs alle ouderen in mijn buurt wandelen nog steeds vrolijk rond, hoe kan dat aan als juist die allemaal dood zouden gaan.

   Geliked door 3 people

 8. Jade zegt:

  Goed artikel Elise…,
  Ondertussen gaan we afwachten totdat onze
  verlosser Bill Gates z`n prikje klaar heeft…
  Zonder het ̶m̶e̶r̶k̶t̶e̶k̶e̶n̶ ̶v̶a̶n̶ ̶h̶e̶t̶ ̶b̶e̶e̶s̶t̶ Covid-19 vaccin
  kunnen we straks nergens meer iets kopen en
  zijn we nergens meer welkom…
  De bijbel had het hier al over, maar volgens mij wordt
  het deze keer gewoon in scene gezet door Rothschild&Co…
  Wij zullen het misschien niet meer meemaken, maar
  ooit zullen die vieze klootzakken branden in de hel.

  Geliked door 2 people

 9. vangie1206j zegt:

  Allemaal wasr wat u daar schreef en wat doet Nederigland de VVD OPLIFTEN MET((((((10 ZETELS))))) in de peilingen.
  ZE HEBBEN.NIET BETER VERDIEND.

  Like

 10. johannes zegt:

  Tja veel mensen willen er nog niet aan maar de zichzelf benoemde elite heeft de bevolking de oorlog verklaard , zo simpel is het.Men zet mensen tegen elkaar op en mensen die de waarheid spreken worden belachelijk gemaakt ten opzichte van de rest , en t gros trapt er met open ogen in .
  Voor mij geen bevrijdingsfeest dit jaar en de dodenherdenking maakt plaats voor : hoe heeft het 80 jaar geleden zo ver kunnen komen en hoe nu weer , wat zijn de overeenkomsten/verschillen ?

  Geliked door 2 people

 11. henk verhoef zegt:

  corona virus is een goede en grote besparing voor de zorg
  Ziekenhuizen en polies zijn leeg en specialisten en artsen en aanverwanten– tandartsen en masseurs zien geen “klanten” Wijkverpleging ,verpleeghuizen –0 rommelen een beetje aan
  Geen chemo en geen hart zaken
  Straks wat/veel extra oude doden

  Gaat miljarden schelen in kosten==

  Wie ook klanten verliest– v levenseinde klinieken– wie is er nog over
  en abortus– want wie kan er op 1,5 meter nog b evruchen

  corona– win win voor vvdrutje en zorgkosten

  Like

 12. Jan zegt:

  Nee hoor, gewoon binnen blijven want buiten is het levensgevaarlijk, dus ‘verraad je buren’

  CBC: “Je buren begluren is plezierig”

  Experts say tattling has benefits, but also warn it can adversely affect minority communities. https://t.co/wGa7yQxxso @MaryseZeidler

  — CBC News (@CBCNews) April 26, 2020

  In het land bestuurd door het voorbeeld van Jesse Klaver, dorpsidioot Justin Trudeau

  British Columbia
  The pleasure and peril of snitching on your neighbours during a pandemic
  https://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/pleasure-peril-snitching-pandemic-1.5544367

  Like

 13. LUCIA zegt:

  Ja Elise zoals meestal met jouw artikelen kan ik er weinig aan toevoegen, ik ben niet iemand die gauw bij de pakken neerzit, heb veel ellende meegemaakt maar zo langzamerhand moet ik bekennen dat ik er wakker van lig, wat er in de toekomst allemaal gepland is voor ons.
  Driekwart van de mensheid is ernstig verslaafd aan hun i-phone en alle shit frequenties die daarop naar ze gestuurd worden, ze worden gewoon zo inert/flegmatiek/dom gemaakt als de pieten door die klote dingen.
  En maar zeiken over de rokers ( ben nu al 12 jaar ex-roker) maar erger me wel aan het oeverloze gezeur van een generatie zwaar verslaafden, die zelf zeikt als je buiten in de buitenlucht rookt, terwijl ze je overal bestralen met hun klote mobile.
  Het is eigenlijk zo simpel “zij”, de rothchilds, rockefellers , clintons, gates, bushes etc. zijn met weinigen, wij met zoveel en toch kan een Gates of Musk onbekommerd vrij rondlopen. Ik wou dat ik 25 was en geen.. niet zo piep meer met fysieke mankementen wijffie, mijn geest is echter oersterk, waarom maken we deze mensen die zoveel kapot maken en zoveel levens vernietigd hebben niet kapot, voor ze nog meer kapot maken.
  Als zelf de dood op een bevrijding begint te lijken, zo van oh dat maak ik gelukkig niet meer mee… dan ben je als samenleving toch wel slecht af .
  Onze opponenten, de Archons, zijn verrekte slecht maar zeer goed georganiseerd en hun draaiboeken zijn zeer oud ..moeilijk .
  Sommige mensen geloven of willen geloven, in iemand die ze komt redden. Ik heb heel jong geleerd dat er niemand je komt redden, dat jij er alleen bent voor en met jezelf, soms heb je mazzel en loopt iemand een stukje van de weg met je mee but that’s it, we moeten dat allemaal leren dat als je wilt dat dingen veranderen, je dat zelf zal moeten doen.
  We kunnen wel wat met mekaar doen maar niet in de zin van wachten op hulp maar samen in actie.

  Geliked door 2 people

 14. Jan zegt:

  Hoe meer mensen als coronapatient opgegeven worden door een ziekenhuis, hoe meer geld zij krijgen.

  Fact Check: Hospitals Get Paid More For Listing Patients As Having COVID-19 Even If They Show Few Symptoms

  A Minnesota state senator, who also happens to be a doctor, has come forward to reveal how hospitals are getting more in funding if they list more patients as having COVID-19, even if the patients are more likely to have something else, such as pneumonia.
  …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/fact-check-hospitals-get-paid-listing-patients-covid-19-even-show-symptoms/

  En ja, er zijn steeds meer patienten. Raadselachtig

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Het coronavirus kan niet alleen een negatieve invloed op de gezonheid hebben, ook de geestesgesteldheid kan ernstig aangetast worden: Lerares krijst tegen haar leerlingen dat zij hoopt dat zij allen aan het virus creperen

  A math teacher at Steinert High School in New Jersey was caught on camera telling students who were playing football in the park that they should “die a long, painful death” from the coronavirus.

  The woman in the video, Nicole Griggs, has been a teacher in the district for the last 15 years.

  Government school teacher (to students):

  “I hope both of you get the coronavirus. I hope you both die a long painful death.” pic.twitter.com/8nSFGYiXUP

  — Corey A. DeAngelis (@DeAngelisCorey) April 26, 2020

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/new-jersey-public-school-teacher-caught-camera-telling-students-hopes-die-coronavirus-playing-outside/

  Like

 16. Jan zegt:

  Xi: Onze economie is in feite shit en holt steeds verder achteruit* en dus helpen wij die van jullie naar de kloten

  *want wij zijn geestelijke lamstralen en stelen daarom jullie intellektueel eigendom (zoals wij dat al een halve eeuw doen)

  Geliked door 2 people

 17. scevean zegt:

  ik ben het ook zat.

  Geliked door 2 people

 18. Piet Snot zegt:

  Ik vind het nogal opmerkelijk dat ouderen zich als kleine kinderen laten behandelen door hun eigen kinderen.
  Alsof het mensen zijn nauwelijks nog ergens over na kunnen denken om hun eigen afweging te maken.
  Kinderen die hun ouders min of meer dwingen om zichzelf vrijwillig op te sluiten, maar zelf wel normaal blijven verder leven en hun ding blijven doen.
  Zelfs de thuishulp wordt opgezegd door die kinderen achter hun rug om.
  Dit wordt in eens gezien als zeer bezorgd, ze worden er zelfs extra geliefd van en aanbeden.
  Waarom hebben al die ouderen hun verstand uit gezet en laten zich dwingen door anderen hoe ze moeten leven.
  Het lijkt bijna wel een soort van aandacht waar ze op gewacht hebben vanwege hun leeftijd.

  Geliked door 1 persoon

 19. droevige mof zegt:

  Voormalig adviseur van de Duitse regering Schröder spreekt op een van de demonstraties van dit weekend.
  A must see vanaf 13:55, slechts 4 minuten

  Geliked door 2 people

 20. Julia zegt:

  Het is puur een HOAX bedacht door VN, WHO en niet te vergeten de rest van de corrupte bende die er miljarden aan gaan verdienen. Opvallend is alleen al de uitspraak dat de samenleving zal NOOIT meer zo zijn als voorheen.Dit zegt meer dan genoeg. Data noemen en steeds weer uitstel omdat er zogenoemd meer (on)geteste slachtoffers zijn gevallen. Vreemd dat al jaren veel slachtoffers zijn gevallen onder diverse varianten van griepvirussen en er geen lock downs zijn geweest. Kortom al dat gezwam over versoepeling lock down is een zoethoudertje om de algehele samenleving totaal te veranderen. In ieder geval gelooft een groot deel DOM volk nog steeds in de grote leugenaar onze daadkrachtige en goede leider MP Rutte die al jaren de boel heeft besodemieterd en voorgelogen. Enfin ik hoor al die domme schaapjes nog wel als ze wederom genaaid worden en flink de beurs kunnen trekken na het Corona tijdperk en de crisis jaren en jaren voelbaar zal zijn. Goed excuus toch we wisten toch al dat sommige banken op omvallen stonden, de KLM geen grote winst meer boekte, etc. , er geen verantwoording meer kan worden afgelegd omtrent het wanbeleid import van miljoenen migranten, geen huisvesting genoeg, etc. Nu kunnen deze leugenaars het toch verkopen onder de zogenoemde Corona crisis. Maar goed je moet er toch wat voor over hebben graag nog meer bezuinigingen, graag slechte kwaliteit onderwijs, minder gezondheid- en ouderenzorg, minder uitkering en pensioen, meer afbraak van het sociaal stelsel, graag minder woningen voor onze eigen kinderen, graag het kostbaarste goed de opgegeven vrijheid met een idiote 1,5 meter samenleving en continu staatstoezicht. Dit alles blijkt de gemiddelde domme Nederlander niet te interesseren en stemmen vrolijk op de meest vernietigende partij ooit namelijk de VVD. Puur domheid of angst waardoor de meeste onder ons zich graag laten sturen en leiden omdat zij daar zelf geen daadkracht voor hebben of zelfs te laf zijn haar of zijn mening kenbaar te maken. Helaas sleuren deze lamme schaapjes de weldenkende mensen mee de afgrond in en verknallen de toekomst van onze jonge generatie.

  Geliked door 2 people

 21. Heidi zegt:

  Mijn man is vrijdag opgenomen in het ziekenhuis ,ze zijn hem komen halen met de ambulance .Hij is zwaar diabeet is ook al een been kwijt ,heeft een nieuwe nier gehad en nu zat hij met een wond aan zijn goede been.hij heeft zaterdag te horen gekregen dat hij waarschijnlijk zijn andere been ook gaat verliezen en ik kan hem niet eens bijstaan met dit verschrikkelijke nieuws .Ik snap niet waarom een patiënt geen bezoek mag hebben zou toch moeten kunnen met mondmasker en handschoenen.de verpleging komt ook van thuis en gaat na dienst ook weer naar huis is dan toch ook niet veilig. Ze hebben mijn mannetje opgehaald heb nog even naar hem gezwaaid en dat was het.met hem bellen is ook al een probleem omdat hij teveel beeft ivm parkinson

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Heel veel sterkte Heidi!

   Webmaster

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Wat ongelooflijk triest Heidi.ik sluit me aan bij heer bron,heel veel sterkte.
    Heel verdrietig dit,en schandalig dat je je man zo moet achterlaten.

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Heidi, als parkinson een probleem is om te bellen, dan zijn er ook tablet en telefoon houders/ klemmen die je ergens op vast kan schroeven of klemmen.
   Misschien is dat een oplossing, dan hoef je zelf niks vast te houden om te bellen.

   Like

  • Hans van Straaten zegt:

   Heel veel sterkte.

   Like

  • Julia zegt:

   Beste Heidi, Ik wens je heel veel sterkte en leef met je mee. Ook leef ik mee met de mensen die haar dierbaren zonder afscheid hebben moeten begraven. Het is om te huilen en schrijnend dat dit in ons land gebeurt en velen hiervoor blijven wegkijken. Nogmaals heel veel sterkte toegewenst.

   Like

  • Zeer triest dit. Heel veel sterkte toegewenst. Afgrijselijk gewoon.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Heidi 27 april 2020 om 09:26

   Wat vreselijk verdrietig.
   Het is gewoon mensonterend dat ze je zo behandelen!
   We bevinden ons in een horrorfilm.
   HEEL VEEL STERKTE!
   Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan…

   Like

  • Verdorie Heidi.
   Dat is heel ernstig.
   Wat kunnen we meer doen als je veel sterkte toewensen.
   Laten we hopen dat het ondanks alles toch nog redelijk af gaat lopen en zijn been gered kan worden.
   Zeer jammer dat je niet op bezoek kunt.
   Sterkte meisje.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Heel erg triest Heidi, het is verschrikkelijk. Ik leef met je mee en wens jou en je man heel, heel veel sterkte toe. Dikke knuf van my en een kaarsje voor je man.

   Like

 22. malsion zegt:

  Als je de tekst van de vele artikelen en comments van deze blog bijeenvoegt krijg je een boek, zo dik dat je er naast kunt gaan staan en omhoog moet kijken om te zien waar de kaft is.
  Mag ik het even terugbrengen tot de noodzaak:
  We zullen ons moeten verdedigen om niet ten onder te gaan.
  Daarvoor moeten we ons bewapenen.
  Laten we dat dan met voorrang organiseren. Niet morgen maar vandaag omdat we het gisteren nog niet gedaan hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   @malsion, je hebt gelijk. Neem dan alsjeblieft het voortouw, de volgers zullen komen, ik ben er bij om dit moorddadige gespuis, te helpen uitroeien en ruimen, zolang als ik me nog kan bewegen, ademen en mag leven.

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Nemesis, mijn ma heeft in de jaren zeventig hetzelfde voorgehad als jij, gevolgd door amputatie want het was heel kwaadaardig.
    Twintig jaar later gestorven aan iets geheel anders.
    Het is niet altijd hopeloos als je het verdict hoort

    Like

   • Nemesis zegt:

    Op 7 mei zal ik het weten Trucker, Bij mij geen amputatie, die ze altijd nu proberen te vermijden, maar wel een flink gat, noemen ze borstsparend, en ik had toch al niet te veel van het goede. Onder de arm preventief een lymph klier weggehaald.
    Nee, het ligt er aan wat de uitslag is, ik ga er maar vanuit, dat het niet hopeloos is en ik geluk heb gehad net als met de schildklier, 7 stuks en ook kwaadaardig, Maar dank je wel,

    Geliked door 1 persoon

   • malsion zegt:

    @Nemesis.
    Bedankt voor je reactie, die overigens terecht is. Wie kaatst moet de bal verwachten.
    Helaas moet ik wat dit betreft toch de eer laten aan een jonger iemand. Ik ben gisteren 82 geworden en woon in Frankrijk op een afgelegen plaats. Een aantal reaguurders op deze blog weten dat ik me in het verleden vaak ingezet heb op organisatorisch terrein maar er zijn momenten in het leven dat je de fakkel over moet geven. Helaas.
    Ik zal doorgaan met signaleren maar moet de acties aan anderen overlaten.
    vr.gr.
    malsion@orange.fr

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    je krijgt mail morgen

    Like

   • Trucker zegt:

    take care zou ik zeggen.
    Ga je nog je wapen kunnen hanteren na herstelperiode ?

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    oh zeker weten wel, ik heb een sterke wil, anders was ik in 2014 nooit meer aan het lopen gekomen. Doorgaan en nooit opgeven is mijn motto.

    Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Ik zal het nog maar een keer herhalen dan.
   Je krijgt hier zelf nog geen 6 buren op 1 lijn om iets tegen b.v. de huurverhoging te protesteren of om het niet te betalen.
   En dan zou ik met die 6 buren mijn moeten organiseren om eventueel de wapens op te pakken.
   Hou toch op man. Geloof jij er echt zelf nog in.
   Hier krijg je niks voor mekaar om iets van de grond te krijgen.
   Niemand heeft hier iets met een ander tem maken, laat staan dat ze zich druk zouden maken om een ander.
   Vergeet het maar, wij wonen hier in Nederigland.

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Juist Piet, het kan niet genoeg gezegd worden zelfs Geert Wilders wordt op de schop gezet omdat hij niet doet wat “zij” willen.
    Ben content dat ik Vlaming ben, bij ons is rechts (ONZE partij) groot geworden, de op één na grootste zelfs en bij de eerstvolgende verkiezing zijn wij aan zet.
    Hoor graag de Hollanders die altijd smalend doen over ons Vlamingen, wij leren ze wel een lesje 🙂

    Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   “…𝘞𝘦 𝘻𝘶𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘴 𝘮𝘰𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘥𝘦𝘥𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘵𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘵𝘦 𝘨𝘢𝘢𝘯. 𝘋𝘢𝘢𝘳𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘮𝘰𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘰𝘯𝘴 𝘣𝘦𝘸𝘢𝘱𝘦𝘯𝘦𝘯. 𝘓𝘢𝘵𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘥𝘢𝘵 𝘥𝘢𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘦𝘳𝘦𝘯. 𝘕𝘪𝘦𝘵 𝘮𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘷𝘢𝘯𝘥𝘢𝘢𝘨 𝘰𝘮𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘩𝘦𝘵 𝘨𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘯𝘰𝘨 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯…”

   kijk sé zal het in twee zinnen duiden en dan een bulderlach produceren :

   driekwart van Nederland zou de moordenaar van Pim Fortuyn “pakken als hij/zij het kon”.
   Die kerel loopt (letterlijk) of zit vrolijk fluitend op de tram en verbergt zich allesbehalve

   Tja als je wil (heb het onlangs al eens gepend) heb nog een paar mestvorken in mijn schuur staan.

   Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Ze zouden ‘m allemaal te pakken krijgen, volkert, waar hij ook liep, er zou op geloerd worden.
    En wat is er gebeurt? Helemaal niets.
    Hij kon nog steeds overal ze boodschapjes blijven doen en regelen, en niemand die ‘m ergens op aanspraak.
    Inmiddels is hij al vrij of over een paar weken.
    En dan zouden WIJ ons hier moeten organiseren en ons bewapenen.
    Die kans hebben we al gehad en weer opgegeven.

    Geliked door 3 people

 23. Paul ducker zegt:

  Koop je boodschappen bij de boer en betaal met cass euro geen pin de boeren verkopen van alles groente aardappels fruit kip vlees. Melk en zo lekker kan je in de winkel niet krijgengun niks geen heffingen meer aan deze
  Regering en als de grens met België weer open is. Koop de rest van je boodschappen daar minstens 30 procent goedkoper en ook het tanken euro is nou daar1.17 euro per liter laat de regering en hun volgelingen de inkomsten voor Nederland maar bij elkaar brengennzonder ons kijken hoe rijk Nederland dan nog is

  Like

 24. Jos van Schijndel zegt:

  klopt helemaal het héle land gaat naar de verdommenis

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s