Wauw, wat een complottheorie weer

Screenshot_67

(Door: “bozeoudeman”)

Ik heb begrepen dat ik een COMPLOTDENKER ben, wauw! Dan ben ik ook eens iemand, denk ik maar. Hoewel? Voor de goede orde heb ik mijn ogen helemaal opengesperd, heb lucifershoutjes tussen mijn oogleden gezet om mijn ogen wijd open te blijven houden en keek eens heel goed om me heen…. Verdomme, die complotten willen maar niet uit mijn gezichtsveld weggaan, ik zie ze niet met vele tientallen tegelijk richting horizon trekken en verdwijnen. In plaats daarvan zie ik meer en meer zwarte, met name illegale, Afrikanen en zie ik meer en meer getinte Arabische types komen bij de tientallen.

Ook zie ik meer en meer oplichters met dikke zakken geld vanuit Brussel komen om weer een nieuwe zogenaamde  non-profit NGO op te starten en mij vertellen dat ik hen geldelijk moet steunen als ik ook deugmens wil zijn. Zo zie ik nog meer en meer deugmensen er zorg voor dragen dat de autochtone mensen nog minder hebben, houden en krijgen.

Ik zie steeds meer ‘witjes’ gediscrimineerd worden via steeds meer positieve discriminatie ten behoeve van dus die steeds meer zwarte Afrikanen en getinte Arabische types die nu niet meer bij de tientallen, maar bij de honderden schijnen binnen te komen vallen en zelfs heel democratisch op eigen houtje, zonder enig mandaat, door die NGO’s worden gehaald.

Maar dit alles is absoluut zeker en natuurlijk voor ons eigen heil, onze veiligheid, onze pensioenen, onze werkgelegenheid et cetera. Ja, ik zie het heel duidelijk sinds dat Merkel-geval uit een DDR-riool is gekropen om ons allemaal de zegeningen van het ultra-communistische Stalinisme in combinatie met extreem christendom te brengen. Dus, halleluja!

Ik zie dit allemaal nog beter sinds die beetje zwarte dienaar van een aantal ‘filantropische’ miljardairs president van Amerika is geweest en helemaal sinds CORONA op ons is losgelaten. Van alle kanten staan ‘voortreffelijke’ managers, die vanwege hun ‘kundigheid’ in het bedrijfsleven geen baan konden vinden, klaar om ons te ‘leiden’ naar faillissement en economische malaise. Dat is in ons aller belang!

Ik zie en hoor vele onheilsprofeten alsof de eindtijd is ingezet, waardoor onze economische pleziertjes aan hogere doelen geofferd moeten worden. Offers, die wij moeten brengen om deugmensen als Bil Gates te ondersteunen, een man die al vele jaren geleden waarschuwde en met de ontwikkeling van vaccins startte om hier als vooral filantropische deugmensch voor zichzelf slechts pakweg 200 miljard aan te hopen/kunnen verdienen. Maar dit is Russisch nep-nieuws! Niet verder vertellen!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Wauw, wat een complottheorie weer

 1. In grote lijnen denk Ik hetzelfde Boze.

  Geliked door 4 people

 2. Pingback: Wauw, wat een complottheorie weer! | eunmask

 3. Hans zegt:

  Haha…. geweldig 👊🏻

  Geliked door 4 people

 4. FerdinandK zegt:

  Boze oude man, begrijp dat je naar een cursusplaats solliciteerd voor een driemaands cursus in een nieuw cursuscentrum ( vh genaamd concentratiekamp) in de Ukraine of Roemenië.
  Zie je daar.

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Hoe kom je daar nou bij 🤪.

  Geliked door 1 persoon

 6. willie zegt:

  Boze, deze song dekt zeker de lading

  Geliked door 3 people

 7. sweetheart zegt:

  toppie bozeoudeman

  Geliked door 3 people

 8. Hovawart zegt:

  Complot of niet, ik zie al dagelijks rijen oude mensen staan voor de winkels en supermarkten, dat doet mij toch eventjes achter de oren krabbelen, het communisme is toch niet onze toekomst geworden?…..t’is toch geen oorlog?, slechts een griepgolf….dat er binnenkort overal grote tekorten zullen ontstaan is duidelijk, de teloorgaande economie en explosief stijgende werkloosheid (als het potje van Rutte leeg zal zijn), en de centralisatie van de overheden zullen het huidige warenaanbod decimeren, decimeren zoals het virus rondwaart…..met gevolg dat er véél meer producten zullen moeten worden geïmporteerd, daar hangt een hoge prijs aan…..een zéér hoge prijs gezien de klimaat-goeroes die zich al warm lopen om de huidige bewegingsbeperkingen voor onbepaalde tijd te kunnen misbruiken.
  Wat mij opvalt dat winkelhangers in de leeftijden tot dertig zich geen moer aantrekken van de opgelegde beleefdheidsregels, die wensen zich niet langer te laten hinderen door een besmettelijke ziekte die toch alleen de ouderen treft…….het zijn jonge prinsjes en prinsesjes op de erwt, ik ik ik en ik.(want wat ik wil daar moet iedereen rekening mee houden) de seksen zijn omgedraaid, een verloren generatie.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Niet alleen een verloren generatie, maar ook een verloren bevolking, als we niet als de drommel eens uit de angstpsychose ontwaken, ons verzamelen en te weer zetten, Want het is inderdaad een griepepidemie, met nog daartussen een door mensenhand gestuurde aandoening die door een virus wordt veroorzaakt Hoewel als je er last van hebt, het heel erg is. maat dat er maar weinigen van betroffen zijn. Veroorzaakt om wat “ze” de zogenaamde elite, werkelijk met ons van plan zijn. En het ergste is, ze zeggen het gewoon en zijn er beslist heel duidelijk over en toch verkeerd de halve wereld nog steeds in die psychose. Ja, het communisme/stalinisme is onze toekomst is de bedoeling, en ja we hebben niet alleen een griep epidemie, maar ook oorlog, een oorlog zonder kanonnen, maar wel met een leger van psychotische slaapschapen die niet willen zien en een verwende jeugd die de beest uithangt, over die migranten maar niet te spreken. Dus slaap maar lekker verder.

   Geliked door 4 people

  • toevalbestaatniet zegt:

   Hovawart : ….dus….jij denkt, ….dat ik n o g meeer als die 140 rollen closetpapier moet halen, die ik al reeds heb ??????????

   Geliked door 1 persoon

 9. Asgard zegt:

  Prachtig stuk “Bozeoudeman”,….voor mij ben je geen complotter absoluut niet,..als jij dat bent dan zijn wij dat allen hier op deze site,….het Niburu gehalte valt hier nog we meel,…Feit vandaag de dag is dat je niets moet uitsluiten dat het een met het ander te maken kan hebben,…wilt niet zeggen dat het ook zo zal zijn, maar we zijn nu wel op een punt belandt waarop alles mogelijk kan zijn,…we zien allemaal wel hier op deze site dat niets lijkt wat het lijkt te zijn,……de rare politieke sprongen die gemaakt worden door ministers die aan Alzheimer lijden met een dubbele cocktail LSD/GBH vaccin ala Bill Gates ingespoten dure hoeren die denken boven het volk te kunnen staan,….Onze Duitse Mummy Merkel met haar stinkende vagina ruikende Junker alcoholische druipgrot,…..zijn allen totaal de weg kwijt,……het is jammer hoe zelfs de wakkeren allemaal onder ons verdeeld worden door het Corona verhaal,…daar wij allen aardig met elkaar wakker zijn op andere onderwerpen wat betreft de Agenda 2030 die ze uitvoeren,….we zullen het allemaal gaan zien binnen nu en een jaar, wat voor wortels uit de aarde geschoten worden,……Bozeoudeman,…voor mijn nogmaals ben je geen complotter, doe gewoon je ding en fuck de rest,…voor mij ben je een aanwinst ook al zie ik dingen soms anders als jou,…gewoon doorgaan met onderwerpen aan het licht brengen!! Gr Asgard

  Geliked door 4 people

 10. Jean zegt:

  Laten we afspreken “als wij niets meer hebben om waardig te leven a.g.v. de misdadige roofbouw dan gaan we het halen bij de huidige rovers” Afgesproken?

  Geliked door 2 people

 11. ronjaspers zegt:

  En hier is ron,die op deze zonnige zondag naakt met een aluhoedje door het winkelcentrum danste.

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Al roepende,lik mijn bruine anjer. (hans teeuwen)

  Like

 13. Jack Terrible zegt:

  Openbaring 11;6 “Zij hebben macht de hemel te sluiten, zodat er geen regen zal vallen in de dagen dat zij profeteren. En zij hebben macht over de wateren om die in bloed te veranderen, en de aarde te treffen met allerlei plagen, zo vaak zij dat willen.” (Corona, The Great News, …)

  Geliked door 1 persoon

 14. Leo 1 zegt:

  Wel, hier dan nog wat “Russisch ” Nep” Nieuws ” ???? )
  Een Russische Colonel legt het even uit.

  Youtube: Coronel Ruso Confirme: covid19 es golpe de estate mundial.
  ( Engels ondertiteld )

  We worden/zijn in het pak genaaid, allemaal, hij is niet de enige die dit bevestigd.

  (In dien van toepassing,( kom dr maar in bob )

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   U ALS EU TROL ZOU TOCH WEL EVEN
   als u wilt dat wij kijken

   even de link erbij kunnen zetten , ??

   of zat dat er niet bij ?? op de trollen cursus ??

   geinig he ?? OME BOB

   Geliked door 2 people

  • Leo 1 zegt:

   Nauhh, vooruit dan……

   Like

   • Trucker zegt:

    Leo 1 :27 april 2020 om 20:42

    GIJ GODVERDOMSE KL**TZAK ik wist het wel dat je niet strookt.

    Nu begrijp ik ook je zinnetje over Mengele, jij bent een Godverdomse antisemiet.
    Jij post hier een filmpje waar die operette “militair” gratuit antisemitisme kan uiten en dat vind jij goed en bovendien gebruik jij als “bewijs”.

    HOEPELT OP antisemiet GO TO HELL

    Like

 15. pepo Copyright zegt:

  Ik probeerde een goede kennis van mij te overtuigen ivm mijn complot theorie volgens hem.

  Ik liet hem allemaal artikelen zien met alle toebehorende documenten etc.

  Wat was hierop zijn antwoord :

  “DIE BEWIJZEN STAAN NIET VAST !)

  Dan denk ik bij mijzelf, die zal het nóóit inzien.
  Te veel naar die propaganda kast gekeken.

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Wij moeten alles altijd maar bewijzen,terwijl de andere kant hun waarheid als feiten presenteren zonder enig bewijsmateriaal !

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   pepo Copyright.Ik gebruik niet graag dure woorden,bij deze een uitzondering.Vele mensen lijden aan cognitieve dissonantie.Mijn woorden “ontkenningsfase” mensen weten wel dat er stront aan de knikker is maar ze willen het niet weten.

   Like

 16. Julia zegt:

  Heel goed artikel. Triest dat een massa lamgeslagen angsthazen blijven door slapen en vertikken wakker te worden en blijkbaar steeds nog dromen over een goede toekomst.

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s