Corona-overtredingen: Informatiefolders i.p.v. geldboetes in het migranten-getto van Kassel

Screenshot_82

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Een van de belangrijkste taken van de politie bestond er de afgelopen weken in om die Duitse burgers, die zich niet aan de “corona-regels” wilden houden, een flinke boete te geven. Wie niet horen wilde, moest voelen. Daarbij werden ook wel eens rust zoekende wandelaars met luidsprekers van parkbankjes verjaagd. Vanaf vandaag komt daar nog de maskerplicht bij. Ook daarop zal waarschijnlijk streng gecontroleerd worden. “Ordnung muss sein!”

PI News (2)

Wanneer twee mensen hetzelfde doen, is dat nog lang niet hetzelfde

Maar niet overal, lijkt het. In het Friedrich-Wöhler-wooncomplex met ongeveer 500 woningen in het noorden van de stad Kassel, wonen mensen uit 50 verschillende landen, hoofdzakelijk uit Bulgarije, Turkije, Noord-Afrika en Somalië. Een migranten-getto met enkele resterende Duitsers dus.

Zoals te vernemen is uit de berichtgeving van de “Hessische/Niedersächsische Allgemeine” (HNA) gaat de in het kader van de corona-pandemie verordende “lock-down” aan de bewoners van het Friedrich-Wöhler-wooncomplex geheel voorbij. Daar heerst “Business as usual”. Men houdt zich er niet aan de hygiëne- en afstandsregels en de bewoners zitten in kleine groepen bij elkaar. De speelplaats werd al meerdere malen afgesloten, maar steeds opnieuw werd het rood-witte lint verwijderd, opdat de kinderen vrolijk konden schommelen.

In het artikel van de “HNA” zoek je tevergeefs naar een passage, waarin gemeld wordt dat de politie met veel mensen is aangerukt, boetes uitdeelde en de geldende rechtssituatie doordrukte. Deze handelwijze blijft blijkbaar voorbehouden voor diegenen “die hier al langer leven”, dus voor de domme Duitsers.

Dat dit geen incidenteel geval is, hebben we onlangs nog in Berlijn gezien, toen er ondanks het contactverbod 300 moslims in Berlin-Neukölln ongestraft bij elkaar konden komen. Het is blijkbaar alleen maar een kwestie van de massa van de ongehoorzamen dat de politie de wapens neerlegt. En zoals het lijkt, treden de massa´s bij voorkeur in gebieden met een groot aandeel migranten op.

Inzicht: met dreigingen kom je bij de migranten niet verder

Terug naar Kassel. Ingo Sprakel van het woningmanagement Kassel-Nordstadt is verantwoordelijk voor het Friedrich-Wöhler-wooncomplex. Zijn ervaringen met de mensen in dit wooncomplex verklaren het nodige, vooral waarom de politie niet met troepentransportwagens komt: “Met dreigingen komt men hier niet verder”.

Zozo…

Daarom besloot men waarschijnlijk om een goedmenschelijke actie te houden om de niet voor rede vatbare bewoners te informeren. Snel werd afgelopen dinsdagmiddag in het wooncomplex met behulp van een biertent een informatiekraampje opgebouwd.

De belangstelling van de bewoners bleef echter binnen de perken, beklaagt Sprakel. Geen grap: sommigen vroegen of er bij het kraampje ook braadworst te koop was. Teleurgesteld dat er alleen maar informatiemateriaal werd uitgedeeld, vertrok de doelgroep van de actie weer. Dit was niks…

Wat leren we hiervan? Als de brave Duitse burger, ook wel slapende brave Duitse burger genaamd, er door de politie op wordt betrapt zich niet gehouden te hebben aan de minimale corona-afstand tot zijn medeburgers, krijgt hij een boete van € 150,- of hoger. In het Friedrich-Wöhler-wooncomplex in Kassel daarentegen wordt informatiemateriaal uitgedeeld.

De enige troost is dat er bovenop de informatieblaadjes niet ook nog gratis braadworst te krijg is. Maar dat kan immers nog komen…

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Corona-overtredingen: Informatiefolders i.p.v. geldboetes in het migranten-getto van Kassel

 1. guusvelraeds zegt:

  De brave Otto Normal Verbraucher die elke ochtend om 05:30 opstaat om naar zijn werk tegaan betaald natuurlijk netjes binnen de gestelde termijn zijn boete. Otto is ook niet gewend een grote bek op te zetten en rascisme rascisme roepen. Dat werd hem thuis ook niet geleerd. De verrijking brengende oriëntalisten met hun HBO + opleidingen zijn daar een stuk gemakkelijker in en betalen doen ze weinig of helemaal niet. Ze lachen de dienders in hun gezicht uit en zeggen er is maar een God en een wet. Daar sta je dan met je duitse bek vol tanden en als je niet snel afnokt krijg je nog een klap tegen je achterhoofd want de verrijkers zijn meestal niet alleen. Zullen we het nog hebben over de migranten bonus? Laat maar zitten. We zien in elk geval welk volk als “Herren Rasse” gezien en bejegend wordt

  Geliked door 5 people

 2. droevige mof zegt:

  Ik ben niet verbaasd. Migratie is een prioriteit en de leiders zelf geloven niet in het gevaar van het virus. Overdreven, onbewezen?
  Hier zien we de Duitse minister van Defensie, veel soldaten en journalisten samengepakt en in een goed humeur.
  1,5 meter? Niet voor de kleine koningen?
  https://www.n-tv.de/politik/Bundeswehr-PR-Termin-loest-Empoerung-aus-article21742605.html

  Geliked door 2 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Roland Freisler, de beruchte nazi-rechter, heeft trouwens jarenlang in Kassel gewoond, daar talloze beruchte SA’ers verdedigd en hen zelfs vrij weten te krijgen! Hij zou zelfs de meest gevreesde SS’ers nog hebben bijgestaan in plaats van moslims!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s