Een pleidooi voor gezond verstand

Screenshot_86

(Door: “eg regs”)

De meesten van ons zullen geen virologen zijn; misschien zijn we ook geen economen. Op het eerste gezicht lijkt het dan misschien logisch om het oordeel op te schorten en de besluitvorming inderdaad over te laten aan de ‘experts’. Probleem is alleen om te weten welke van hun uiteenlopende meningen dan zou moeten gelden als de definitieve waarheid. Is er, zoals ons aanvankelijk werd verteld, ‘niks aan de hand’ of dreigen – zoals de Volkskrant niet veel later verkondigde – meer dan een half miljoen Nederlandse slachtoffers? En is het nou wel of niet een goed idee om in te zetten op ‘groepsimmuniteit’? De ‘experts’ lijken het spoor bijster en zelfs premier Rutte heeft al met min of meer zoveel woorden toegegeven dat hij momenteel op goed geluk maar wat aan het aanrommelen is.

Er valt natuurlijk wat voor te zeggen dat de burgerij zich niet zou moeten bemoeien met zaken waar zij weinig van af weet en dat de beleidsmakers vooral niet voor de voeten gelopen moeten worden. Maar als wij dit werkelijk geloven, dan hebben we overduidelijk de verkeerde staatsvorm gekozen. Misschien was het in dat geval beter geweest als we vandaag de dag nog steeds door een Militair Gezag geregeerd werden. Wie weet, misschien hadden we als bonus dan nog iets uit de Gordel van Smaragd kunnen redden ook!

Zouden alleen historici, genetici en antropologen de rampspoed hebben kunnen voorspellen die ons in het kader van ‘multiculuralisme’ overkomen is? Wel, beslist niet – integendeel zelfs. Het waren (en zijn nog steeds) juist de geleerden die ons dit krankzinnige idee verkocht hebben. Ondertussen gaf het simpele, provinciale ‘gezonde boerenverstand’ ons iets totaal anders in: ‘eigen volk eerst’; ‘oost west,thuis best’; ‘geef geen geld uit dat je niet hebt’. En om op dit idee van gezond verstand nog even wat voort te boorduren: als u in een restaurant een bedorven kaassoufflé voorgeschoteld krijgt, zou het u dan werkelijk slechts zijn opgevallen indien u zelf toevalligerwijs een chef-kok was?

Overigens geloof ik dat we er goed aan zouden doen om de geveinsde onnozelheid van onze premier met een korreltje zout te nemen. Dit soort mensen beoefent namelijk niet langer volksverraad – ze zijn in de deze ‘expertise’ inmiddels volledig volleerd. En de kans is dus levensgroot dat hij EXACT weet waar hij mee bezig is: de ‘lockdown’, de kliklijnen, de drones, de achtervolgingsapps en nu een ‘noodwet’. Je hoeft ook geen helderziende te zijn om te weten hoe dit totalitarisme gerechtvaardigd zal worden. Men zal het volgende zeggen: dat er niet veel meer doden zijn gevallen is te danken aan onze noodmaatregelen – geloof ons maar, wij weten wat het beste voor u is. Zij zullen vertrouwen op de luiheid en de goedgelovigheid van de toehoorders. Er met name ook op vertrouwend dat de lockdown-loze ‘controlepopulaties’ -onder andere in Taiwan en in sommige ‘zuidelijke staten’ – niemand zullen opvallen.

“En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden; en dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams. Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig” (Openbaring 13:16-18).Onze Schepper heeft ons zijn geopenbaard Woord gegeven en als notoire Bilderbergers zoals Bill Gates pleiten voor een ‘quantum dot tattoo’, dan zouden we onmiddellijk op onze qui-vive moeten zijn. Gelukkig zijn we ook geschapen met een geweten en met gezond verstand.

Laten we ons dus een paar dingen afvragen:1) Hoe waarschijnlijk is het dat al deze noodmaatregelen nu plotseling opeens bedacht werden? Is het niet veel aannemelijker dat zij gewoon al een hele tijd ergens op een plank hebben gelegen – in afwachting slechts van een ‘plotselinge crisis’? 2) Velen van ons werken momenteel niet en krijgen onze non-activiteit vergoed door de overheid. De centrale banken zetten de persen aan en verspreiden het gratis geld onder een bevolking die geen arbeid verricht. Maar als de dingen inderdaad zo gemakkelijk en simpel zijn – waarom heeft niemand dit ‘koopkrachtmodel’ dan niet al veel eerder bedacht?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Een pleidooi voor gezond verstand

 1. karton zegt:

  Een pleidooi voor gezond verstand zou m.i. in eerste instantie in Den Haag gevoerd moeten worden, want daar schort het bijna dagelijks aan bij de Haagse jongens en meisjes.

  Geliked door 1 persoon

  • Nou nee Karton Ik denk van niet dat daar een en ander aan het verstand hapert.
   Mij lijkt meer dat ze daar een agenda volgen en ons de burgers in het onwetende willen laten en verder net doen of ze gek zijn.

   Geliked door 4 people

   • karton zegt:

    @ Henk der Niederlánder.
    Voor mij is dat hele zootje in Den Haag stápel-gek, op een enkele uitzondering na. Maar allé, ik geef u een béétje gelijk, maar blijft het feit dat ze óf gek zijn of gek doen; blijft ook een feit dat een deel van de bevolking achter deze gekken blijft aanrennen, hoe gek ze ook doen of zijn. Ik vind het al jááááren onbegrijpelijk dat mensen, die méér als een lagere school hebben bezocht, dit allemaal accepteren van de Haagse Bende. Dat een landverradertje als Jetten nog steun uit de bevolking krijgt is toch niet te bevatten ? Maar zo lopen er nog ettelijke rond in Den Haag. Laat ik maar gauw stoppen, anders is m’n hele dag verpest, nu niet door “Den Haag” maar door mijzelf.

    Geliked door 2 people

 2. Qvic zegt:

  Ik vind het nog steeds ongelovig dat vele onder ons meer waarde hechten aan hun slaven bestaan, dan aan hun verworven vrijheden. Zij leveren nu met alle gemak al hun vrijheden in, in de hoop dat zij dit avontuur kunnen overleven. Dat allemaal onder het zogenaamde China virus. Jou immuniteit kan alleen maar sterker worden, als jij je continu begeeft onder de mensen en je omgeving. Maar als jij je zelf op laat sluiten in je eigen huis, dan holt jou conditie en ook jou immuniteit enorm achteruit en dat wil schijnbaar onze overheid en de EU/VN. Zodat jij zelf gaat schreeuwen om nog meer vrijheidsbeperkingen en om verplichte vaccins door jou eigen angsten die jou worden aangepraat door de regulieren media. Maar deze angsthazen hebben totaal niet in de gaten, dat deze lock-down steeds grimmiger aan het worden is doordat de politiek er steeds meer vrijheden inperken via nieuwe wetten en de grondwetten aan hun laars lappen en dat deze toestand wel eens 18 maanden of nog langer kan gaan duren. Hierdoor wordt het midden en klein bedrijf inclusief boeren en tuinders, hotels, restaurants en campings en de gehele film/muziek en cultuurgelegenheden compleet weggevaagd in elke samenleving, alleen grote multinationals kunnen dit overleven, omdat die overheidssteun krijgen. Hierdoor stijgt de werkeloosheid met zeker 75 tot 80% , om zo de overgrote meerderheid van de bevolking afhankelijk te maken van de overheden. Zodat er in ieder land jou kunnen verplichten om vaccins en volgmethodes te dragen al dan niet onder je huid, zodat de politiek iedere burger overal op de wereld 24/7/365 dagen per jaar kunnen volgen en controleren c.q. kunnen manipuleren als jij in aanmerking wil komen voor een uitkering of basisinkomen. Als jij hieraan mee werkt mag je mondjesmaat weer vrij uit bewegen, als jij tenminste aan hun regeltjes blijft houden. Maar dan ben je wel een gecontroleerde slaaf geworden, die geen enkele vrijheid en ook geen enkele privacy meer heeft. Tenzij er grote groepen mensen weigeren om hieraan gehoor te geven, want zonder de bevolking hebben de machthebbers geen absolute macht om de gehele mensheid te veranderen in trekpoppen en kunnen zij ook niet voor GOD zelf gaan spelen. Dan valt hun kaarten huis in elkaar. Vergeet niet dat de bevolking de 99% is en die hebben gezamenlijk meer macht dan die 1% die deze lock-downs ons voorschrijven.

  Geliked door 4 people

 3. M. zegt:

  Rutte zou zich gewoon kunnen laten vertellen door mensen die kennis hebben zonder belangen wat een virus nou eigenlijk is dan weet hij gelijk dat het allemaal onzin is die lockdown.
  Maar dat zal hij gerust wel weten dat de mensen voor de gek gehouden worden.
  Kan iedereen zijn nutteloze mondkapje ook af doen i.p.v. zich belachelijk te maken tegenover mensen die weten wat een virus is.

  Geliked door 4 people

 4. guusvelraeds zegt:

  De meesten van ons zullen geen virologen zijn; misschien zijn we ook geen economen. Op het eerste gezicht lijkt het dan misschien logisch om het oordeel op te schorten en de besluitvorming
  inderdaad over te laten aan de ‘experts’.

  Je hoeft helemaal geen viroloog te zijn en al helemaal geen econoom. Virologie is tot op zekere hoogte een natuur wetenschap annex biologie wetenschap met een hoog gehalte aan voorspelbaarheid. De gehele expantionele groei nadat een persoon geïnfecteerd werd is hierop gebaseerd. Dat is oké en hoogst betrouwbaar.

  De economie is in zijn geheel geen natuur wetenschap en al helemaal geen exacte wetenschap. De economie werkt veelal met modellen en probeert daarop prognoses te maken. Waar het modellen verhaal toe kan leiden zien we in de zogenaamde klimaat wetenschap. Ze werken voor geen meter maar klimaat goeroes en economie goeroes verdienen er een dikke boeterham mee.

  De virologie kent eigenlijk geen goeroes omdat natte vingerwerk en glazenbol kijken door de aard van de virologie als wetenschap niet nodig is. Wat je door je electronen microscoop ziet is echt en geen illusie zoals in de klimaat wetenschap en economie wetenschap vaak wel het geval is. Hun enige probleem is een virus onderschatten of overschatten. Daarom gaat een viroloog die met twee benen op de grond staat altijd in het midden zitten. Dus niet op het rampen scenario en ook niet op het “het zal wel loslopen scenario”. Een stuk verder in het “aanpak proces” kun hij dan altijd nog bijsturen. Zie het als varen met een grote tanker of container boot. Op tijd ontwikkelingen zien of inschatten maakt dat de boot niet uit koers raakt of erger op de wal komt te liggen.

  Binnen de Europese economie worden op moment miljarden wat zeg ik biljoenen bijgeprint. Digitaal bijgeprint is een betere uitdrukking. Dit geld heeft geen tegenwaarde in goud en ook niet in gepresteerde arbeid. Er wordt geld gecreëerd uit het niets. De grootste sufkop weet dat dit op gegeven moment stukgaat. Hiervoor hoef je geen econoom te zijn. Iedereen met boeren verstand weet dat dit uitloopt op een grote economische ramp. Het is dan ook niet voor niets dat ze biljoenen gratis geld in de luchtbel groene energie willen stoppen in de hoop dat het klootjes volk echt geld. geld waarvoor gewerkt werd gaat smijten naar lucht geld. Dat gaat de verstandige burger niet doen natuurlijk. Dus daarom gaan ze dwang gebruiken. Van het gas af en aan de warmtepomp. Straks ook met invallen in huis om te zien hoe je verwarmt en waarmee. Ze willen de titanic EU met zijn uitgeholde Euro redden die al met zijn achtersteven omhoog in het water staat.

  Goh wat zijn ze blij met de corona “crisis”. Nu krijgen ze in Brussel niet de schuld van de economische ramp maar het virus. Onder de noemer van het virus gaan ze snel de Eurobons invoeren die ze Orwelliaans omgedoopt hebben in coronabons.

  Terug naar het virus en de vaccinatie waan. Allemaal weten we dat vaccins alleen werken als het virus niet muteerd. Maar virussen hebben de eigenschap steeds weer een ander jasje aan te trekken. Van het oude virus waarvoor een vaccin werd ontwikkeld blijven nog genoeg ongemuteerde virussen over dus als je besmet wordt met dit virus heb je geluk gehad. Het vaccin helpt dan. Maar je moet het zien als russisch roulette. Vroeg of laat raak je besmet met een virus dat net in zijn garderobe kast heeft gekeken en heeft besloten vandaag trek ik wat anders aan. Als dat zo is heb je pech gehad. In het eerste geval was een vaccin vaak helemaal niet nodig omdat je al een keer tegen dat virus opgelopen bent en zonder te weten antistoffen hebt opgebouwd.

  Met vaccins loop je dus steeds achter de feiten aan en meestal zijn de vaccins alleen goed voor de beurs van big pharma. Met een beetje doordenken lijkt het een beetje op het verhaal van die 0,0000000000007 graden warmer. Leuk voor de industrie niet leuk voor de consument.

  Alles bij elkaar opgeteld is vaccinatie ter preventie van virus infectie’s en hun gevolgen grote kul. Geen kul is vaccinatie ter preventie van bacterieële infecties. Bacterieën kunnen ook veranderen maar niet zo snel als virussen. Dus dat is gemakkelijker bijbenen. Vandaag worden veel jonge meiden gevaccineerd tegen baarmoederhals kanker. Baarmoederhals wordt ook veroorzaakt door een virus. Zo’n vaccinatie kan de meiden misschien een beetje rust geven in het hoofd maar of het helpt weten we pas over 20 tot 30 jaar. Zo’n beetje hetzelfde verhaal als met het 0,00000000007 graden sprookje. Laten we hopen dat het zo is tenzij voor die tijd het baarmoederhals virus ook in zijn gardarobekast heeft gekeken of een ander jasje misschien leuker staat. In dat laatste geval is baarmoederhals kanker tegen die tijd nog steeds onder ons en kan de kassa bij big pharma nog een poosje doorgaan met rinkelen.

  https://www.kanker.be/alles-over-kanker/alle-types-kanker/baarmoederhalskanker/oorzaken

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   kleine correctie:

   expantionele groei = exponentiële groei

   Verder wil ik nog aangeven dat we uiteindelijk allemaal doodgaan aan een virale infectie een bacteriële infectie of een schimmel infectie. Of aan een combinatie van deze infecties.
   Dat wil natuurlijk zeggen als we niet van tevoren dood zijn gegaan aan kanker, hartfalen, orgaanfalen, diabetes en ernstige COPD klachten. Het een roept het ander op.

   Bij het verouderen zonder eerder dood te gaan aan de genoemde oorzaken verouderd ook ons imuunsysteem. Vanaf onze geboorte zitten miljoenen bacteriën, virussen en schimmels op ons lichaam en in ons lichaam. Op onze huid, in onze neus, keel en oren. In onze slokdarm, in de maag (wel minder i.v.m. het maagzuur) en in de ingewanden.

   Al deze organismen leven in een symbiose met ons lichaam. Gaat het imuunsysteem achteruit door ouderdom dan komt op een dag het moment dat het imuunsysteem steken laat vallen en zullen de genoemdem organismen toeslaan en ons lichaam doden.

   Dan helpt er geen lochdown meer aan, geen mondkapje niks nada. Dat is ons lot dat is de natuur. Accepteer de dood want hij komt onherroepelijk.

   Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Weer een kind door een ander kind neergestoken. Het wordt al een echt Islamitsche cultuur hier Meegebracht door de nieuwkomers en doorgegeven aan de nieuwe generatie .Als je eer aangetast word of je bent beledigd? Dan steek je gewoon iemand neer. Is aan de orde van de dag in het Midden-Oosten. Je hoort er alleen weinig van.

  Geliked door 2 people

 6. Ivanneau zegt:

  Op deze site is een keer een artikel verschenen, ik dacht oktober november vorig jaar, met een filmpje waarin Rutte zei dat het wachten is op “een nieuwe orde zodat we weer een tijdje vooruit kunnen” of iets van die strekking. Ik kan het helaas niet meer vinden. Onze aartsleugenaar wist toen al wat er aan zat te komen. Niemand maakt mij wijs dat dit als een vleermuis uit de lucht in de soep is gevallen. Maar het gros van de bevolking zit de hele dag met rode oogjes op hun schermpje te turen en te timmeren en heeft geen idee wat er zich om hen heen afspeelt. En daar maken figuren als Rutte & Co gretig gebruik van. Overigens zijn wat mij betreft ook Wilders en Baudet hier met open ogen ingestonken. Ben benieuwd welk standpunt zij gaan innemen als wij straks allemaal gechipt moeten worden. Maar vrees het ergste.

  Geliked door 4 people

 7. Republikein zegt:

  U moet binnen 3 dagen na de geboorte van uw baby aangifte doen. Dat doet u in de gemeente waar uw kind is geboren. Na de aangifte geeft de ambtenaar van de burgerlijke stand een geboorteakte af.
  U krijgt een nummer en bent dan slaaf van de overheid.
  De koning is de baas, als zijnde hoofd van de Raad van State.
  En zo werkt het in een democratie.

  Cestui Que Vie法1666(1)完全被OPCA运动内部的人误解了。https://en.wikipedia.org/wiki/Freeman)该理论暗示,国家对其身体的所有权通过出生登记程序适用,除非在登记后7年的期限过后,这一推定被合法反驳,否则他们就成为国家的财产,被宣布为合法死亡,或 “在海上失踪”。

  这是一个相当天方夜谭的命题,是基于对1666年法的意图的荒谬抽象推测。这是他们神话版的 “海商法 “的基础,他们声称这是成文法的可执行性的管辖理由。

  在那个特定的历史时期,许多英国人 “远渡重洋”,主要参与英荷战争。当他们在海外失踪,大概是在战斗中或因海盗行为而丧生,再也没有回来,这给他们的家人造成了法律上的困境,主要原因是继承问题被无限期地搁置。他们的遗产和财产往往被宣布放弃,交给教会,剥夺了他们的后人应有的继承权。正是由于这些原因,1666年颁布了《Cestui Que Vie法》,这是第一部关于死亡推定的立法。

  原法现在有一个脚注说:”1666年的《Cestui Que Vie法》目前没有已知的未决效力”。

  Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Oh, sorry, sambal bij.
   De Cestui Que Vie Act 1666 (1) is totaal verkeerd opgevat door degenen binnen de OPCA-beweging. (https://en.wikipedia.org/wiki/Freeman op het land) De theorie houdt in dat het staatseigendom van hun lichaam van toepassing is via het geboorteregistratieproces, en tenzij dit vermoeden rechtmatig wordt weerlegd voordat de periode van zeven jaar na de registratie is verstreken, worden ze het eigendom van de staat, nadat ze wettelijk dood zijn verklaard, of “verloren op zee”.

   Dit is nogal een fantastisch voorstel, gebaseerd op een belachelijke abstracte speculatie over de bedoeling van de wet van 1666. Het is de basis voor hun mythische versie van “Maritime Admiralty Law”, die volgens hen de juridische reden is voor de afdwingbaarheid van het recht.

   In die tijd in de geschiedenis waren veel Engelsen “over the seas” vooral betrokken bij de Anglo-Nederlandse oorlogen. Toen zij overzee vermist raakten, vermoedelijk gedood in de strijd of door piraterij, en nooit meer terugkwamen, zorgde dat voor een juridisch dilemma voor hun families in Engeland, vooral omdat erfeniskwesties voor onbepaalde tijd vastliepen. Vaak werden hun landgoederen en eigendommen opgegeven en aan de kerk overgedragen, waardoor hun nakomelingen hun rechtmatige erfenis werd ontzegd. Om deze redenen werd de Cestui Que Vie Act 1666 uitgevaardigd, de eerste wetgeving die betrekking had op het vermoeden van overlijden.

   De oorspronkelijke wet heeft nu een voetnoot die zegt: “Er zijn op dit moment geen uitstaande effecten bekend voor de Cestui Que Vie Act 1666”.

   http://robscholtemuseum.nl/freeman-delusion-the-cestui-que-vie-act-1666-mark-christopher-cestui-que-vie-act-1666-what-is-it/

   Plakken is veel eenvoudiger dan je hersens te pijnigen.

   Geliked door 1 persoon

 8. vangie1206j zegt:

  Ik weet niet goed hoe ik op dit stuk moet reageren.
  1 ding is zeker eigenlijk 2, 1 niemand zal.iets met mijn lichaam doen wat ik dit lichaam niet wil en 2 ik ben al.oud dus het zal.mijn tijd wel duren kort of lang.
  Maar was ik een stuk jonger had ik alle voorzorgmaatregelen genomen die er zijn.
  Ik heb altijd gezegd ook hier in EJ. Bron IK BEN HUN BEZIT NIET.
  Maar als ik tegen mijn zin ga, ga ik niet alleen.
  Gelukkig woon ik niet meer in Europa dus zullen ze van mij weinig of geen last meer hebben.
  Ik heb mijn hele leven good voor mijzelf gezorgd en zeker voor mijn oude dag.

  Geliked door 1 persoon

 9. Blaffertje zegt:

  Zal dit het doel zijn van de corona gekte?
  De kloof tussen arm en rijk vergroten?
  Dit gevoel heb ik van begin af aan al.

  http://www.telegraaf.nl/financieel/787441005/corona-maakt-deel-bevolking-arm

  Wij moeten weer op de knieën gedwongen worden omdat we te mondig worden en van een lastig volk zijn onze leiders niet gedient.

  We stevenen op WWIII af.
  Zo hebben ze het bij voorgaande oorlogen ook aangepakt.

  Eerst mensen opzetten tegen een bevolkingsgroep ( moslims, maar die verdienen het), dan onvrede en armoede creëren, dan krijg je het volk oorlogsrijp en op de knieën.

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  Ik denk dat Rutte de boerenbedrijven met de coronakolder de nek wil omdraaien. Als boeren hun dieren niet meer bij het slachthuis kwijt kunnen zoals in de VS stofrten de bedrijven vanzelf in elkaar en moet iedereen aan die vieze noten en stopverftempé.

  Amerika:
  ‘Food supply chain is breaking,’ Tyson Foods chairman says as processing plants continue to close
  https://www.foxnews.com/food-drink/food-supply-chain-breaking-tyson-foods-chairman-claims-plant-coronavirus-closures

  Dat de bevolking massaal tekorten krijgt aan mineralen, vitamines zal hen een zorg zijn. Ruimt het weer een deel van de bevolking op want er zijn toch teveel volgens hen

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Jan.KLopt de boeren moeten daarom geruimd worden.Maar er is ook een andere reden.Hun landbouwgrond word voor een prikkie opgekocht en voor de hoofdprijs als bouwgrond verkocht.De rabobank profiteert hier ook flink van.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Jan.KLopt de boeren moeten daarom geruimd worden.Maar er is ook een andere reden.Hun landbouwgrond word voor een prikkie opgekocht en voor de hoofdprijs als bouwgrond verkocht.De rabobank profiteert hier ook flink van.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Sorry,dubbele reactie.Ik kan de laatste tijd heel moeilijk een reactie plaatsen.Ik zal wel ergens bij de A.I.V.D. op een opruim lijst staan.

    Like

 11. Julia zegt:

  Niet voor niets is de D66 dictator Kajsa Ollongren na haar plastische kakenverbouwing tijdens haar langdurige afwezigheid (doorbetaald met riant salaris uiteraard) uit de mottenballen gestapt. en weer volop springlevend. Dit alles is om haar ideologie er nu doorheen te drukken. De doorzichtige leugenachtige politiek heeft hard haar ondersteuning nodig om de dictatuur verder aan te scherpen en zoveel mogelijk vrijheden m.b.t.privacy te ontnemen. De enige kwaliteit die deze zogenoemde minister bezit is de boel zoveel mogelijk te onderdrukken op zeer ondemocratische wijze. Het is überhaupt een schande dat wie dan ook in de politiek over een dubbele nationaliteit beschikt uiteraard met goedkeuring van o.a. onze krachtige leider Rutte. Kortom het is één corrupte vergaarbak. Indien men niet meer functioneert krijgt hij of zij via de welbekende kruiwagens de meest belangrijke baantjes toegewezen of worden onder een ander ministerie geplaatst (voorbeeld o.a. Wiebes na al zijn falen) en vooral niet te vergeten de mislukte politici die op burgemeestersposten zijn geplaatst.

  Geliked door 2 people

 12. Julia zegt:

  We zijn totaal verloren door eigen luiheid en lafheid en gezond verstand is bij velen compleet zoek.. Het is inmiddels bekend dat zelfs onze Koning al een veilige haven heeft aangekocht in Nieuw Zeeland. Koningsdag stonden nog vele lamme schaapjes hem toe te zingen maar ondertussen zijn de vluchtwegen al uitgestippeld. Als het volk is overgeleverd aan dictatuur en onderdrukking gaan zij nu niet naar Canada maar naar Nieuw Zeeland. Voor het slaafse volk is een dergelijke vlucht niet haalbaar en zijn overgeleverd aan een stel ziekelijke machtswellustelingen.

  Geliked door 2 people

 13. ronjaspers zegt:

  Er zijn op de wereld 2 soorten wetenschappelijke experts: zij die omgekocht zijn en zij die niet omgekocht zijn.Per slot van rekening is ieder mens te koop.

  Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Zojuist heb ik toch maar zij het met enige tegenzin de fragmenten bekeken omtrent Woningdag.
  Verwonderd keek hoe het door de RVD voorgeschreven toneelstukje opgevoerd door het Oranje theater m.b.t. een kijkje in hun privéleven met in de hoofdrol WA en zijn gezin (wat zelden c.q. nooit gebeurd, wat uiteraard het recht van de Koninklijke familie is ) en op de achtergrond nog onze voormalige Koningin Betatrix grote fake was. Wie gelooft dit en wie trapt hier in. Gezond verstand?

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s