Hypocrieten!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Roel du Pree)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Milieu, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Hypocrieten!

 1. Hovawart zegt:

  Politiek bedrijven is (onder)handelen uit landsbelang, volksbelang, economisch belang en belangentegenstellingen van groepen en individuen tot hun recht laten komen, dat er echter steeds vaker politieke onderhandelingen uitmonden in conflicten omtrent het ethische en sociale is een duidelijk signaal dat men zelfs met adviezen van wetenschappers en deskundigen de democratie geweld aan wil doen, de verschuiving van de politieke macht naar Brussel is een zogenaamd steekspel, waarbij de Westersche volken van hun paarden worden gestoten………verslagen en onmondig gemaakt, blootsvoets zonder echte wapens zijn we slechts voetsoldaten van de EU.

  Geliked door 2 people

 2. immigratie leidt tot schade aan natuur en milieu

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  En wat te denken van Tutte´s beleid: we moeten de zwakken beschermen en tegelijkertijd geen bescherming bieden zodat de oude mensen in verpleegtehuizen de dood vinden. Kennelijk vinden mensen het allemaal heel normaal en stijgt de VVD in de peilingen. Denk dat driekwart van de bevolking zelf al ziek is met hun achterlijke aanbidding van de Overheid.
  Maar nu gaan de criminelen met vakantie. Liegen is vermoeiend hoor. Onderschat dat niet.

  Geliked door 2 people

 4. Mary zegt:

  Met name in Nederland hebben ze hun mond vol over het milieu en vervolgens kappen ze tot in South Carolina aan toe hele bossen weg voor hun zeer vervuilende Biomassa centrales……….

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s