Illegale immigranten roven en vernielen op Chios: Griekse boeren eisen € 428.000,- schadevergoeding

Screenshot_90

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Op het Griekse eiland Chios in de Egeïsche Zee eisen inwoners een schadevergoeding van meer dan € 400.000,- voor vandalisme, plunderingen en diefstal door illegale immigranten, die met duizenden het kleine eiland belegeren.

journalistenwatch

De illegale immigranten zouden tientallen morgens (1 morgen = 2.500 m²) citroen en groente aanbouwgebied hebben ingepikt, kippenstallen hebben vernield en “alles van deuren, vensters tot aan huishoudelijke apparaten, kleding van eigenaren en flessen wijn” uit de huizen hebben gestolen, waarin ze lange tijd ondergebracht waren, aldus de beschuldiging van de Griekse eilandbewoners. De “vluchtelingen” zouden volgens de “Greek City Times” o.a. honderden meters hekwerk hebben vernield, eigen “zomerhuisjes” gebouwd en daarvoor dakpannen van de daken van de gebouwen gebruikt hebben.

Nu eisen de gedupeerden € 428.000,- schadevergoeding, die zij hebben opgelopen door de illegale immigranten. In totaal werden 206 schadeclaims wegens diefstal en vernieling ingediend.

Het zou gaan om het gebied rondom de gemeente Chalkious, die ongeveer 7 kilometer van de stad Chios verwijderd ligt en 900 inwoners heeft. In het zuiden van het dorp staat een oude flessenfabriek, die in 2016 in een zogenaamd ontvangst- en identificatiecentrum Vial veranderd werd.

Sindsdien wonen daar tot 5000 illegale immigranten, hoewel er maar plaats zou zijn voor 1100. Dit heeft geleid tot ondraaglijke toestanden in de plaatselijke gemeente, waarin de autochtonen in de afgelopen jaren de last van de verhoogde migratiestromen uit de hele wereld moeten verdragen.

Veel van de asielzoekers zouden rondom het kamp Vial in provisorische “favela´s” op de velden huizen, berichtte “Euronews” in januari.

Het leven zou harder zijn geworden, aldus de naburige boer Kostas, die zich volgens “Euronews” zorgen om zijn land zou maken: “Niemand gaat meer naar buiten als het donker wordt. We zijn bang. Alles is buiten controle. Onze volden zitten vol met poep, we kunnen niks meer verbouwen. Al onze velden in de buurt van Vial zijn bezet, we kunnen daar niet meer werken”, aldus Kostas.

“Ze hebben het hele huis in brand gestoken. Alles is verbrand, mijn net, mijn dak, alles wat hier in stond, is verbrand – behalve de ijzeren spullen. Niemand heeft me verteld waarom ze dat doen. Ik kan dat niet begrijpen. Wat moet ik zeggen, ik weet het niet. Als ze weg moeten, wat de regering ons heeft beloofd, zal ik alles weer opbouwen”, klaagt ook de grondbezitter Sergios Marinos, wiens boerderij in brand werd gestoken en die voor het faillissement staat.

Nu, maanden later, overlegt men ter plaatse over schadevergoedingen voor de getroffen inwoners. Een commissie zou nu samen met de politie en houtvesters de aangegeven schade beoordelen, zegt men. In het ene geval gaat het om vernielde hekwerken, de diefstal van 33 konijnen, 80 kippen, 20 duiven en in totaal 700 kg citrusvruchten. In een ander geval veroorzaakten de illegale immigranten, behalve het roven van 10 kippen, schade aan de oogst van de eigenaar (1000 kg tomaten, 200 kg bonen).

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Graaien, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Illegale immigranten roven en vernielen op Chios: Griekse boeren eisen € 428.000,- schadevergoeding

 1. Republikein zegt:

  In huizen waarin ze zijn ondergebracht, ja ja, aan m’n hoelala.
  Rondje van de zaak, wie trekt er aan de bel?

  Like

 2. Trucker zegt:

  Hoe zit dat eigenlijk bij de Grieken hebben die geen jagers onder de inwoners die een “schrootbuks ” hebben nodig voor de jacht?
  Het lijkt net Zuid Afrika met dat verschil dat daar de Boeren tot de tanden gewapend zijn en zelfs de kinderen al leren omgaan met vuurwapens om zich te kunnen verdedigen als de negers komen voor een slachtpartij;
  Wat belet een Griek om met een 12 vol te gaan op islamitische roofdieren die hem en zijn gezin bedreigen, maak me sterk dat geen rechter daar een inwoner zou om veroordelen.

  Geliked door 3 people

  • Alberto Sanchez zegt:

   @trucker:Wil jij Griekenland met Zuid-Afrika vergelijken?Dat vind ik onnozel,die”Negers” zijn daar thuis,de rest zijn de “indringers” .Als we jouw advies moeten opvolgen,mogen de moslimvluchtelingen dus de Grieken met geweld hun land uitjagen?GEK!

   Like

   • Trucker zegt:

    kan jij wel begrijpend lezen ?
    Zal voor mijn beurt spreken niet dus 🙂

    Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Welke stammen bedoelt u eigenlijk 😄

    Geliked door 1 persoon

   • Ijsbeer zegt:

    Negers zijn net zo min thuis in Zuid-Afrika als de blanken. De oorspronkelijke bewoners van Zuid-Afrika zijn de Khoi en de San, en die werden en masse door de negers van hun land verdreven of over de kling gejaagd.
    Leer eerst de feiten voor je begint te tieren, gebrainwashde GEK.

    Like

 3. jungleelephant zegt:

  Je kunt het nog duizend keer zeggen:terug schoppen naar hun eigen land en de grenzen dicht,asielstop per direct!Maar het gebeurt niet,nergens!En waarom?Omdat het luie,laffe volk [tenminste 95%] op hun reet blijft zitten!

  Geliked door 3 people

 4. Republikein zegt:

  Approximate translation: President of Pakistan tells Greece, “They will find us in front of them as they find us in the hot spots. Hot spots are racist (what “race’ is Islam?) concentration camps. We demand asylum cards for all (Muslim illegal) immigrants (squatting in Greece) without exception – distribute openly” (so they can easily get into the generous welfare havens of the EU).

  https://barenakedislam.com/2020/04/27/after-illegal-muslim-invaders-burn-down-their-asylum-camp-on-the-greek-island-of-samos-pakistani-president-makes-demands-on-greece/

  Nou moe, prik mij maar lek.

  Like

 5. Nemesis zegt:

  Ze vergaten de afgefakkelde huizen/boerderijen nog te vermelden bij de vergoedingen.
  door dat smerige gore stinkende ratten tuig

  Geliked door 3 people

 6. vangie1206j zegt:

  Advies voor daar schaf riod guns aan werkt goed op groepen criminelen.

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Massaal in zee drijven en het water zijn werk laten doen.

  Geliked door 4 people

 8. bozeoudeman zegt:

  Ja die lievelingen van Johnnie de Mol en zijn Movement On The Ground, wanneer brengt hij ze nu eens naar zijn pappie en tante? Hoeveel heeft hij er zelf al in huis genomen? En een akelig vraag, hoeveel subsidie heeft hij ontvangen om zijn stitching op te richten? Is het win/win voor hem, iets dat voor de meeste gewone mensen in Nederland, die niet in een villawijk wonen, verlies betekent en ook voor zijn lieve vluchtmensen trouwens op de lange termijn, Jach, ik walg van dit soort dombo’s of misschien hypocriete ‘deugmensen’ die denken dat zij het alleenrecht op goedheid hebben en enkel meer ellende aanrichten met hun hebzucht of hersenloosheid. Dat soort met dat gouden lepeltje in de bek dat nog nooit ook maar één dag eens in de werkelijke wereld heeft geleefd. Kom jullie gouden huisjes eens uit en maak kennis met de echte wereld, flapdrollen!

  Geliked door 5 people

 9. Cathja zegt:

  Sterke mannen van Chios, verenigt u! Zoek steun bij bewoners van andere eilanden, grijp die naarlingen, bindt ze met touwen, blaas een aantal boten op, mieter dat spul er in, speedboot er aan vast maken en de zee op. Zo ver als mogelijk is.

  Als deze terreur niet onmiddellijk stopt, moet Brussel (en de VN en nog meer van die nutteloze organisaties) niet vreemd opkijken als de volkeren van Europa het recht in eigen hand nemen!
  Als have en goed je ontstolen wordt, je eigendommen worden vernield, en dat alles gedaan door zogenaamde ‘bescherming zoekenden’, dan kunnen we maar één ding vaststellen: dit alles gebeurt onder het toeziend oog en met instemming van van de hierboven genoemde organisaties en van Brussel, die rassenvermenging hoog op de agenda heeft staan. Volgens Brussel loopt het gesmeerd.

  Maar met kwaadwilligen en verstandelozen/criminelen kan geen mens een samenleving vormen en in stand houden. Ik vrees alleen dat dit nog niet tot Brussel is doorgedrongen.

  Geliked door 5 people

  • Ijsbeer zegt:

   Ik geef je groot gelijk.
   Echter, je kan er donder op zeggen dat na een eerste , laat ons het maar verzetsaktie noemen, er een flinke politiemacht op dat eiland gestannioneerd zal worden.
   Dan zullen ze de nodige veiligheidstroepen wel vinden, dan wel.
   En dus zal bevolking de keuze hebben tussen terug inbinden, of nog verder moeten gaan escaleren ( denk genre WO II verzet , IRA , ETA en dergelijke )
   Lijkt me niet waarschijnlijk.
   Maar ik kan het mishebben , zelfs Europeanen moeten toch ook ooit eens op ontploffen staan ?

   Like

 10. kampersrene zegt:

  een reden te meer voor Rutte om meer asielzoekers in Nederland op te vangen…..die brengen tenminste wat leven in de brouwerij

  Like

 11. Lucky zegt:

  Africans & Afghans clashed for days at #Vathy Asylum Center #Samos #Greece
  Y-day, they decided to set fire to the camp,trying to force the state to move them to the mainland(from where they can continue to Germany & Sweden)
  Greece can’t afford this

  Afrikanen en Afghanen kwamen dagenlang in botsing in #Vathy Asylum Center #Samos #Greece
  Gisteren besloten ze het kamp in brand te steken, in een poging de staat te dwingen ze naar het vasteland te verplaatsen (vanwaar ze verder kunnen reizen naar Duitsland en Zweden)
  Griekenland kan dit niet betalen

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  https://mobile.twitter.com/BasedPoland/status/1254038202744217600/photo/1

  The EU claims that “European Solidarity” means that all EU states must participate in the new mandatory and permanent migrant relocation quota system.
  This is how true solidarity looks like, anti-terror units from Greece, Austria & Finland patrolling the Greek-Turkish border

  De EU beweert dat “Europese solidariteit” betekent dat alle EU-landen moeten deelnemen aan het nieuwe verplichte en permanente quotaregeling voor herplaatsing van migranten.
  Zo ziet echte solidariteit eruit: antiterreureenheden uit Griekenland, Oostenrijk en Finland die langs de Grieks-Turkse grens patrouilleren

  Like

 13. Lucky zegt:

  African boat migrant protests against his living conditions in the Greek asylum center #Moria.

  He says that it’s Europe fault that there are wars in Africa and now Europe need to take care of the Africans who wish to live in Europe.

  Afrikaanse bootmigrant protesteert tegen zijn levensomstandigheden in het Griekse asielcentrum #Moria.

  Hij zegt dat het de schuld van Europa is dat er oorlogen in Afrika zijn en dat Europa nu moet zorgen voor de Afrikanen die in Europa willen wonen.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Trap dat tuig van het eiland af !

  Geliked door 3 people

 15. Jean zegt:

  Het is alleen maar troep en veel ellende met dat vreemd zootje ongeregeld, de oplossing: diegenen die dergelijke troep binnenhalen moeten gestraft worden, in dat EU gedrocht lopen ze met volle gevulde zakken rond ‘niets te doen’ enkel ellende binnenhalen.
  Nu de grenzen sluiten, dat EU gedrocht slopen en de aanwezige barbaren verwijderen, er zijn nu veeeeel bussen, treinen en vliegtuigen ter beschikking om dat héél snel te laten verlopen en als eersten die moeten opstappen zijn dat die EU verraders/zakkenvullers waar het percentage respect reeds gezakt is tot -100% ik herhaal ‘min honderd procent’.

  Geliked door 2 people

 16. Julia zegt:

  Begin maar eens met Merkel, Timmermans, haar volgelingen en Rutte flink aan te pakken deze zijn uitsluitend in staat om eigen volk te onderdrukken erger nog de vrijheid af te nemen en het tuig dat de EU binnen komt vrij spel te geven. Hoogste tijd om het smerig spel van die EU slappe vaatdoeken waar blijkbaar nu de machtswaanzin hoogtij viert af te pakken. Wel kan men zich afvragen of er geen normale flinke kerels meer zijn om met het gevluchte tuig uit de zogenoemde veilige landen eens flink af te rekenen. Van de politiek hoeft men niets meer te verwachten en steken hun kop in het zand. Onbegrijpelijk dat nu weer eens blijkt hoe groot het laffe percentage is dat onder het volk leeft. Ze laten alles van zich afpakken en terroriseren maar blijven op hun reet zitten met de gedachten het is nog steeds de ver weg van mijn bed show. Nog niet geleerd dat als de echte pleuris uitbreekt de politici zijn onder gekropen en de boel laten stikken. Voorbeeld recent o.a. Griekenland. Het is werkelijk zum kotzen hoe schaamteloos eigen volk wordt aangepakt en de poorten voor dit tuig vrij open blijven staan. Het zou nu toch echt genoeg moeten zijn.

  Geliked door 1 persoon

 17. Lucky zegt:

  Like

  • Trucker zegt:

   Dat zijn dan volgens de eu despoten en hun marionetten in de (niet) meer soevereine staten de tandartsen en apothekers die onze pensioenen komen redden ?
   Ze kunnen nog geen barbecue organiseren zonder dat ze alles in de fik zetten.

   Geliked door 1 persoon

 18. Alies zegt:

  Verschrikkelijk mensen in deze wereld…
  Wees strenger schiet ze door hun voeten..
  Mn hart huild
  voor die arme mensen die daar wonen..
  In triest…..🥶🖤🖤🖤🖤🖤🖤🙈

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s