Tweet van Geert

Screenshot_79

Wordt er ook gewerkt aan het teruggeven van vrijheden aan burgers en bedrijven @MinPres Rutte of alleen aan het verder beperken ervan? #spoedwet #vrijheid

https://nos.nl

PVV nieuw

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, PVV, Rotzakken, Rutte, Vrijheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Tweet van Geert

 1. Monalisa zegt:

  Vanaf het water, de volledige dictatuur komt er aan, niet alleen in Nederland maar over heel Europa, dus de macht wat de EU wou, word voorgezet Ein Reich.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Dat onze vrijheid een verhandelbare recht is geworden, dat moet toch reden genoeg zijn om onmiddellijk uit de EU te treden en ons kabinet z’n ontslag op staande voet te geven………

  Geliked door 4 people

 3. Trucker zegt:

  Goed Geert zwijgen over lockdown want uw kiezers lopen weg omdat ze er geen probleem mee hebben dat jij opgesloten blijft (en bij voorkeur alleen je mening geeft over islamieten) maar zij willen dan wel elke dag van de vrijheid proeven.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Volgens de PvdA man staat de pvv nog steeds op 19 zetels peiling was van de week.

   Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Dit is natuurlijk onzin Trucker.
   Mogen wij dan niet meer kritisch zijn op dhr Wilders,omdat hij zijn vrijheid opgegeven heeft?
   Wanneer hij verkeerde beslissingen neemt (en dan heb ik het niet specifiek over de lock down) mogen we er niets meer van vinden,en moeten we als kuddedieren achter m aan blijven lopen?
   Ik vind hem al tijden matig bezig zijn,je hoort zelden of nooit iets,af en toe een tweet en dat is het dan wel.
   Je kan mailen wat je wil,maar antwoord krijg je nooit.
   Prima,dat je het zo voor m opneemt,maar ik ben kritisch op alle partijen,dus ook op de PVV.
   Dat lijkt mij heel gezond.

   Like

   • Trucker zegt:

    heb jij mijn reactie wel –>goedmijn<– mening over die lieden (verachtelijk vind ik ze wel) omdat ze wel de lusten willen maar niet de lasten.
    Geert Wilders "maakt(e) een vergissing door te pleiten voor een (totale) lockdown", of neuzelen ze "hij dwaalde"…
    Ik zou politici in mijn partij nooit afvallen omdat ze een beslissing nemen die ik niet of minder "leuk" vind, moet dan wel zeggen kies al meer als veertig jaar op "mijn" partij, weet dus welk vlees ik in de kuip heb.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    begint hier op “toverij” te gaan lijken, had een reactie geplaatst dat je dit koeterwaals mag vergeten en die zie ik niet verschijnen, stond nogthans bij dat het nog gemodereerd moest worden opeens FOETSIE.

    Dus Tineke :
    had een longread geschreven als reply en krijg deze onsamenhangende brij die NUL NADA toegevoegde waarde heeft.
    Heb de reactie tweemaal geplaatst en kreeg tweemaal deze brij
    Lees daar maar over en vergeet het want zelfs ik kan er geen touw aan vastknopen.

    GODVERDOMME

    Geliked door 1 persoon

 4. Heer M zegt:

  Eerst allemaal zonnepanelen verplicht, dan pas meer vrijheid. Hoor ik Klaver en Jetten denken.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De anderhalve meter komt de zittende macht goed uit. Voorlopig dus geen boeren op het Mali veld.

  Geliked door 1 persoon

 6. Orelius zegt:

  Nou sorry ik ben een PVV stemmer van het eerste uur , maar in deze chitzooi is Geert me tegen gevallen . Er komen nu berichten naar boven van artsen en virologen dat het allemaal een grote belazerderij is. Artsen worden veplicht om alle doden als corone doden aan te geven het is gewoon een griep zoals ieder jaar . Kijk wij moeten beschermt worden als volk door onze volksvertegenwordigers . Tegen soros ,bill gates etc etc . Maar er werd alleen maar geschreeuwt om zwaardere maatregelen.
  Zowel door PVV als door fvd . Ben echt teleur gesteld in deze partijen . De enige die het bij het rechte eind had was JENSEN. Ook een man met ballen , dat vind ik trouwens van GEERT ook . Alleen met deze crisis zat hij fout.

  Ps.

  Ik vergeef het heM en zal nooit anders stemmen dan PVV. Maar GEERT WEL blijven opletten jongen. Jij bent de gene die in de langste lockdown zit van ons allemaal , en jij weer het het beste van iedereen hoe het is om je vrijheid te verliezen daarom zal ik je altijd blijven steunen . Maar we mogen elkaar toch ook wel de waarheid zeggen, dat is DEMOCRATIE NAMELIJK.

  Geliked door 1 persoon

  • George1984 zegt:

   Geert heeft ons inderdaad in de steek gelaten. Zat te schreeuwen om een totale lock down en nu tweet hij dit over het teruggeven van vrijheden. Ik twijfel of ik überhaupt ga stemmen als we nog die mogelijkheid krijgen. Wellicht gaat rutte per decreet regeren.

   Like

 7. Harrie Vaes zegt:

  In de beginperiode van de opkomst van dit virus wist niemand hoe juist te handelen…..en werden er maatregel genomen om erger te voorkomen.
  Maar nu inmiddels is gebleken dat er heel wat anders aan de hand is. Ik verwacht van de Pvv dat zij als eerste kleur zullen bekennen en toegeven dat destijds uit paniek gehandeld is….wat toen begrijpelijk was.
  Dus Pvv….beken kleur en red ons uit deze onzinnige lockdown en ga over tot het weer opgang brengen van de economie.Mijn steun hebben jullie.

  Geliked door 1 persoon

 8. de nationalist zegt:

  Of het voor of net in de corona crisis was, maar rutte heeft gezegd dat het makkelijker moest worden om de grondwet aan te passen of te veranderen.

  Like

 9. Giny zegt:

  Wat een smerige reacties op deze site over Geert. Deze Lock-down heeft Geert nooit gewild. Heel in het begin, toen er nog niets bekend was heeft hij aangeraden een korte gehele Lock-down in te stellen voor een paar weken totdat er meer over bekend was.
  Wat betreft het weglopen van kiezers is ook zo’n raar gezegde. De VVD vaart er anders wel bij met 10 zetels winst, die houden nu jullie vrijheid tegen. Geert hoeft nergens zijn excuus voor aan te bieden. Blijf vooral naar die onrust stoker Robert Jensen luisteren en kijken. Bah, wat een stelletje hypocrieten!

  Like

 10. Gienekehado zegt:

  Ach, het spreekwoord ‘de beste stuurlui staan aan wal’ is niet voor niets op deze planeet gekomen. We zullen het niet weten, maar hoeveel patiënten zouden er op een IC beland zijn zonder LD?? Ik weerhoud mij oa. daarom ook van zware kritiek op de aanpak van Rutte cs. Dit in tegenstelling tot de Omvolking, pislamisering etc etc. Lang leve Geert Wilders en zijn PVV!

  Like

 11. Lucky zegt:

  WTF!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/nederlandse-overheid-grist-mondkapjes-weg-bij-tandartsen-en-mondhygienisten-deelt-boetes-uit-voor-wie-ze-toch-heeft/

  Nederlandse overheid grist mondkapjes weg bij tandartsen en mondhygiënisten, deelt boetes uit voor wie ze toch heeft

  De Nederlandse overheid gaat door met het afpakken van mondkapjes die worden gezien als “te goed” bij tandartsen en mondhygiënisten. Als ze worden achtergehouden, krijgen de zorgverleners fikse boetes

  Tandartsen en mondhygiënisten moeten op last van de overheid werken met mondkapjes die met opzet niet al té goed zijn. Alle gezichtsmaskers van het type FFP2 en hoger moeten worden ingeleverd bij ziekenhuizen, omdat daar een groter tekort heerst. Als verleners van tandheelkundige- en mondzorg tóch betrapt worden op het gebruik van ‘goede’ mondkapjes worden zij op de bon geslingerd.

  Hierdoor kunnen lang niet alle tandartsen en mondhygiënisten hun deuren weer openen, zoals vanaf vorige week wel is toegestaan. Zoals de mondhygiënist van de emeritus VU-statisticus Wouter J. Keller. Hij schrijft:

  “Nee, ben nog niet open. FFP2 maskers mogen we niet bestellen. Als ze bij controle tóch die maskers bij ons vinden, dan volgt er een boete! We moeten die maskers aan de ziekenhuizen geven.”

  Like

  • Piet Snot zegt:

   De tandartsen kunnen dan net zo goed een papieren zakdoek voor hun mond plakken met wat pleisters als ze zelfs nog geen maskers mogen hebben met een FFP2 keuring.
   Waar bemoeit die poppenkast regering zich mee omdat in beslag te nemen.
   Die maskers zijn overal voor iedereen ruim te verkrijgen.

   Geliked door 2 people

   • Lucky zegt:

    Dit doen ze óók, we mógen onszelf niet beschermen…
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/overheid-sloot-mondkapjeswinkel-in-amsterdam-terwijl-in-de-zorg-exact-dezelfde-mondkapjes-gebruikt-worden/

    ‘Overheid sloot mondkapjeswinkel in Amsterdam, terwijl in de zorg exact dezelfde mondkapjes gebruikt worden!’

    Een mondkapjeswinkel in de Amsterdamse buurt de Jordaan heeft op last van de NVWA z’n deuren moeten sluiten wegens de zogenaamde dubieuze verkoop van mondkapjes. Maar diezelfde mondkapjes worden óók in de zorg gebruikt, beweert nu FVD-raadslid Kevin Kreuger. Hij komt in actie en stelt vragen

    “NVWA, Forum voor Democratie sprak met de ondernemer die in de Jordaan mondkapjes verkocht en van jullie moest sluiten. Wij hebben aanwijzingen dat exact dezelfde mondkapjes wel in het ziekenhuis worden gebruikt. Kunnen jullie de volgende vragen met spoed beantwoorden s.v.p.?”

    Like

 12. Giny zegt:

  Gienekehado op 28 april 2020 om 9:17

  Gelukkig nog een verstandig persoon.

  Dat volgens Tineke Geert matig is, is totale onzin, hij is continue bezig en springt als eerste in de bres, vergeet trouwens Chris Jansen niet een geweldige aanwinst voor de tweede kamer.
  Dat Geert niet iedereen antwoord kan geven is logisch, hij heeft toch echt wel wat anders te doen. Het staat mevrouw Tineke natuurlijk vrij om een reactie te geven, maar wel consequent
  blijven. Er zijn genoeg partijen waar ze zich bij aan kan sluiten, maar hou op met modder gooien als je het ergens niet mee eens bent!

  Inderdaad, de beste stuurlui staan aan wal!!!

  Like

  • Tineke zegt:

   Noem je dit moddergooien? waarom kun jij niet tegen kritiek.
   Ik heb altijd Dhr wilders gesteund en gestemd en dat blijf ik doen.
   Maar daarom hoef je het toch niet altijd eens te zijn?

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Tineke ga nog eens een poging doen ,heb een halfuur bezig geweest om het netjes te maken en dat wik ik toch niet zo laten dus hupsake (Bor de Wilf waar is de tijd 😉 )

    heb jij mijn reactie wel –>goedmijn<– mening over die lieden (verachtelijk vind ik ze wel) omdat ze wel de lusten willen maar niet de lasten.
    Geert Wilders "maakt(e) een vergissing door te pleiten voor een (totale) lockdown", of neuzelen ze "hij dwaalde"…
    Ik zou politici in mijn partij nooit afvallen omdat ze een beslissing nemen die ik niet of minder "leuk" vind, moet dan wel zeggen kies al meer als veertig jaar op "mijn" partij, weet dus welk vlees ik in de kuip heb.

    Geliked door 2 people

   • Orelius zegt:

    Helemaal met je eens Tineke , kritiek houd ze scherp . Jaknikkers hebben ze niks aan. Het kan niet dat je het altijd met iemand eens bent . En in een democratie mag je ten aller tijden je mening geven . Dat is nou juist zo mooi binnen een democratie. Daarom strijden wij ook om het zo te houden .

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    moet lukken ga het in stukjes doen en opletten dus hé tineke

    DEEL EEN

    heb jij mijn reactie wel –>goed<– gelezen ?

    "…𝘔𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘫 𝘥𝘢𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘬𝘳𝘪𝘵𝘪𝘴𝘤𝘩 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘰𝘱 𝘥𝘩𝘳 𝘞𝘪𝘭𝘥𝘦𝘳𝘴,𝘰𝘮𝘥𝘢𝘵 𝘩𝘪𝘫 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘳𝘪𝘫𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘰𝘱𝘨𝘦𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵?…"

    Kritiek mag en moet en, behoudens ik me vergis, heb ik nergens geschreven dat je alles maar moet accepteren wat Geert Wilders zegt of beslist.

    "…𝘰𝘮𝘥𝘢𝘵 𝘩𝘪𝘫 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘳𝘪𝘫𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘰𝘱𝘨𝘦𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵…"

    Kunnen we over komma neuken maar het is niet zijn vrijwillige keuze geweest die hem noopte om zijn vrijheid op te geven is letterlijk uit levensbehoud, mocht je het niet weten omdat de islamieten zijn hoofd willen (ten alle prijze op elke manier)
    Is wel wat anders als wat jij pent waar je suggereert of hij het vrijwillig doet.

    "…𝘞𝘢𝘯𝘯𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘪𝘫 𝘷𝘦𝘳𝘬𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦 𝘣𝘦𝘴𝘭𝘪𝘴𝘴𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘯𝘦𝘦𝘮𝘵 (𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘩𝘦𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘪𝘧𝘪𝘦𝘬 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘬 𝘥𝘰𝘸𝘯) 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘦𝘳 𝘯𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘷𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯,𝘦𝘯 𝘮𝘰𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘢𝘭𝘴 𝘬𝘶𝘥𝘥𝘦𝘥𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘳 𝘮 𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘭𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯 𝘭𝘰𝘱𝘦𝘯?…"

    Like

   • Tineke zegt:

    Lees mijn reactie aan Giny op 29 april 13.06

    Like

   • Trucker zegt:

    DEEL DRIE

    Mijn punt is, en heb het in simpele bewoordingen gepend, dat er OP DEZE BLOG neuzelaars JANKTEN dat hij niet moest zaniken over een lockdown, misschien omdat die neuzelaars het niet prettig vinden om an de lijve te ondervinden waar Geert al jaren onder leeft.
    Dat is –>mijn<– mening over die lieden (verachtelijk vind ik ze wel) omdat ze wel de lusten willen maar niet de lasten.
    Geert Wilders "maakt(e) een vergissing door te pleiten voor een (totale) lockdown", of neuzelen ze "hij dwaalde"…
    Ik zou politici in mijn partij nooit afvallen omdat ze een beslissing nemen die ik niet of minder "leuk" vind, moet dan wel zeggen kies al meer als veertig jaar op "mijn" partij, weet dus welk vlees ik in de kuip heb.

    Like

   • Trucker zegt:

    DEEL TWEE OPNIEUW

    “…𝘞𝘢𝘯𝘯𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘪𝘫 𝘷𝘦𝘳𝘬𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦 𝘣𝘦𝘴𝘭𝘪𝘴𝘴𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘯𝘦𝘦𝘮𝘵 (𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘪𝘬 𝘩𝘦𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘪𝘧𝘪𝘦𝘬 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘬 𝘥𝘰𝘸𝘯) 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘦𝘳 𝘯𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘷𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯,𝘦𝘯 𝘮𝘰𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘢𝘭𝘴 𝘬𝘶𝘥𝘥𝘦𝘥𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘳 𝘮 𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘭𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯 𝘭𝘰𝘱𝘦𝘯?…”

    Wat is voor jou een verkeerde beslissing lijkt kan voor een andere kiezer net goed wezen.
    De lockdown waar Geert Wilders voor pleitte wringt bij jou, het is wel zijdelings dat je er naar verwijst (achteraan net of het minder belang heeft) maar toch fijntjes je mening weergeven (dat je het niet goed vind !).

    “..𝘐𝘬 𝘷𝘪𝘯𝘥 𝘩𝘦𝘮 𝘢𝘭 𝘵𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘵𝘪𝘨 𝘣𝘦𝘻𝘪𝘨 𝘻𝘪𝘫𝘯,𝘫𝘦 𝘩𝘰𝘰𝘳𝘵 𝘻𝘦𝘭𝘥𝘦𝘯 𝘰𝘧 𝘯𝘰𝘰𝘪𝘵 𝘪𝘦𝘵𝘴,𝘢𝘧 𝘦𝘯 𝘵𝘰𝘦 𝘦𝘦𝘯 𝘵𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘥𝘢𝘯 𝘸𝘦𝘭….”

    Ik volg hem niet nauw op de voet want ben een Vlaams Belang lid maar wat ik zie hem toch met regelmaat opduiken in de media en ook op deze blog.

    “…𝘑𝘦 𝘬𝘢𝘯 𝘮𝘢𝘪𝘭𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘸𝘪𝘭,𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘢𝘯𝘵𝘸𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨 𝘫𝘦 𝘯𝘰𝘰𝘪𝘵…”

    Is voor mij geen graadmeter of een politicus goed bezig is of niet, ik ken meerdere politici in mijn partij die geen mails beantwoorden maar daar hecht ik geen waarde oordeel aan, het enige dat telt is of ze doen wat ze beloofd hadden..

    “…𝘗𝘳𝘪𝘮𝘢,𝘥𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘩𝘦𝘵 𝘻𝘰 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘮 𝘰𝘱𝘯𝘦𝘦𝘮𝘵,𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘬 𝘣𝘦𝘯 𝘬𝘳𝘪𝘵𝘪𝘴𝘤𝘩 𝘰𝘱 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘪𝘫𝘦𝘯,𝘥𝘶𝘴 𝘰𝘰𝘬 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘗𝘝𝘝.
    𝘋𝘢𝘵 𝘭𝘪𝘫𝘬𝘵 𝘮𝘪𝘫 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘨𝘦𝘻𝘰𝘯𝘥….”

    Als je kiest voor een partij of politicus is het om een bepaalde reden, ik denk niet dat er één politicus is die perfect en voor de volle honderd pond alle verzuchtingen van een individuele kiezer kan invullen.
    Dus is het volkomen normaal dat je kritisch bent en (al dan niet) nauwlettend op toeziet wat hij/zij doet of net niet,.
    Maar anders is het als je kritiek uit op een politicus die een maatregel pleit die jij niet wilt (ondergaan) en dan maar begint te neuzelen van “𝘷𝘦𝘳𝘬𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦 𝘣𝘦𝘴𝘭𝘪𝘴𝘴𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘯𝘦𝘦𝘮𝘵”, louter omdat jij het niet wil.
    Misschien zijn er wel legio kiezers van Geert Wilders die die lockdown net een goede maatregel vonden maar hoor je die mensen niet.

    Like

  • Trucker zegt:

   Hebben jullie ook een Chris Jansen ?
   Leuk in onze partij Chris Janssens fractie leider en zeer welbespraakt 🙂 hoe zou het komen dat het gros van de Vlaams Belang mandatarissen goed op het terrein zijn.
   Niet moeilijk dat ze een cordon rond ons leggen ze doen het in de broek dat wij het te goed gaan/kunnen doen en de bevolking (kiezer) er pap van lust.
   Hebben ze trouwens dit jaar bewezen dat de pap smaakt volgens velen 🙂

   Like

 13. Trucker zegt:

  smijt de handdoek in de ring is er een automatisch weet ik veel wat di verhinderd dat ik dat kan plaatsen begin het te geloven.
  Heb het nogthans ook naar de webmaster gemaild (toen het niet lukte) met de vraag of hij het kon plaatsen …….

  Like

 14. Giny zegt:

  Ja Tineke, ik noem dit moddergooien ook al heb je kritiek hoor je dat binnenskamers te houden. Ik kan heel goed tegen kritiek, maar niet tegen onwaarheden. Nogmaals, de algehele Lock- down had hij in het beginstadium willen doen om duidelijkheid te krijgen, dat wilde onze grote vriend Baudet dus ook. Dat zou maar voor een paar weekjes zijn!
  Omdat het bij de PVV vandaan kwam werd dat gelijk afgewezen. Na een hoop geklungel en waarschijnlijk onnodig mensen die kwamen te overlijden, kwam Rutte met een intelligente Lock-down, vriend Baudet ging gelijk met Pinokkio mee. Nu zitten we nog steeds met de ellende en dat komt niet door Geert. Die steeds debatten aanvraagt, probeert de boel weer aan de gang te krijgen, komt met voorstellen die belanghebbende hem toesturen welke maatregelen ze zelf al getroffen hebben om op een veilige manier weer aan de gang te kunnen gaan. Maar het komt weer bij de PVV vandaan, dus dat stelletje ongeregeld laat Geert weer in de kou staan. Dan kom jij, of eigenlijk zou ik u moeten zeggen met onterechte kritiek aan.
  Chris Jansen van de PVV heeft bij alle briefings gezeten, heeft er begin februari een prachtig het terecht betoog over gehouden, dat zou u eigenlijk eens op kunnen zoeken, maar het kwam weer bij de PVV vandaan en werd afgewezen. Zelf heb ik mijn zuster verloren die in een zorgcentrum woonde, niet aan het Corona-virus, maar door eenzaamheid. Ze is daar op vrij jonge leeftijd al terecht gekomen met de ziekte van Parkinson, door een val had zij ook een beschadigde nekwervel en kon haar hoofd nauwelijks meer omhoog krijgen. Elke dag kreeg zij bezoek van de kinderen en fam. Ze hielpen haar met eten etc. Nu kwam er niemand meer en het verplegend personeel had geen tijd voor haar. Door de korte algehele Lock-down had dat misschien voor haar en meerdere mensen voorkomen kunnen worden.

  Like

  • Tineke zegt:

   Hier heb je een punt Giny.
   en dat Baudet tegen de VVD aanschuurt,dat weten de meeste hier al lang.
   wat ik feitelijk bedoelde is,het grote publiek hoort en ziet zo weinig van de PVV,tenzij je alle kamerdebatten volgt.
   Fleur en Martin Bosma zouden ook iets meer naar buiten kunnen treden.
   Ze moeten zorgen dat ze niet in de vergetelheid raken.
   Heel triest dat je je zus verloren hebt,door eenzaamheid tgv van deze “intelligente” lock-down.
   Dankjewel voor je uitgebreide reactie !

   Like

 15. Trucker zegt:

  BANZAI 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s