Ramadan Bombathon 2020 (dag 4)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, ramadan, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Ramadan Bombathon 2020 (dag 4)

 1. Lucky zegt:

  REAKING: Possible #TerrorAttack in #France. 2 police men on motorcycles have just been intentionally run over by car in the city of #Colombes. One is in serious condition(Warning: Graphic video).

  REAKING: Mogelijke #TerrorAttack in #France. In de stad #Colombes zijn zojuist 2 politiemannen op motorfietsen opzettelijk met de auto overreden. Een daarvan is in ernstige staat (waarschuwing: grafische video).

  Geliked door 2 people

 2. duinsnip zegt:

  Wordt deze info ook aan de CU gestuurd?

  Like

 3. delamontagne zegt:


  / / * / * / *
  Een Afghaanse asielzoeker uit het asielzoekerscentrum in het Limburgse Houthalen-Helchteren is zondag opgepakt door de politie nadat hij er voor de tweede keer deze week mee dreigde een aanslag te plegen. Dat meldt Het Belang van Limburg. De Afghaan zorgde al vaker voor problemen in het asielcentrum en wordt ook verdacht van zedenfeiten.

  Eerder deze week zorgde de Afghaanse asielzoeker al voor problemen omdat hij weigerde zijn handen te wassen, iets wat nu regelmatig gedaan moet worden in het asielcentrum in de strijd tegen het coronavirus. De Afghaan weigerde dat echter omdat er alcohol in de zeep zat, en hij dat niet mocht gebruiken tijdens de ramadan. De situatie escaleerde en de Afghaan begon te hoesten en te spuwen naar de medewerkers van het centrum.

  Vrijdag zorgde de Afghaan opnieuw voor ophef in het asielzoekerscentrum voor gelijkaardige redenen. Dit keer begon hij ook de medewerkers van het asielzoekerscentrum te bedreigen. Zo zei hij onder meer dat hij christenen de keel wilde oversnijden en zichzelf zou opblazen om ook daarmee zoveel mogelijk christenen te doden. De politie werd verwittigd en zij namen hem mee naar het politiekantoor.

  Afgelopen weekend werd de man voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die besloot de man aan te houden. Hij wordt ook verdacht van zedenfeiten die gepleegd werden eerder dit jaar.

  Like

  • Lucky zegt:

   Als ze zo makkelijk noodwetten kunnen maken, dan kunnen ze óók wel een wet maken die ervoor zorgt dat krapuul onmiddellijk uitgezet kan worden.

   Like

  • Lucky zegt:

   https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/video-thierry-baudet-regering-doet-niets-om-criminele-asielzoekers-nederland-uit-te-zetten/

   Video! Thierry Baudet: ‘Regering doet niets om criminele asielzoekers Nederland uit te zetten’

   Tijdens een nieuwe aflevering van het FVD Journaal, een terugkerende livestream van Forum voor Democratie, heeft partijleider Thierry Baudet hard uitgehaald naar het kabinet-Rutte. Die doen helemaal niets om criminele asielzoekers uit te zetten, is zijn verwijt.

   Een deel van het probleem wordt gevormd door de EU, die er op hamert dat Nederland de criminele asielzoekers wel een ‘menswaardig bestaan’ moet blijven bieden – ondanks gepleegde misdaden. Anderszijds wil Marokko hun eigen ingezetenen ook niet terugnemen:

   “Wij hebben toch ook het Marrakesh-immigratiepact ondertekend,” schampert Baudet: “zodat Marokko die mensen weer zou aannemen? Dat is ons verteld twee jaar geleden!” Vlaardingerbroek kopt ‘m graag binnen: “Dat is ons verteld, en zoals we toen al wisten is daar natuurlijk helemaal niets van waar.”

   En het kabinet? Die legt zich neer bij wat Rabat en Brussel verlangen van Nederland, aldus Baudet, en doet verder “niets.

   Like

  • Gienekehado zegt:

   In zijn thuisland waren ze maar wat blij dat hij naar Luilekkerlandje vertrok! ‘Die ‘m krijgt, mag ‘m houden!’

   Like

 4. Jan zegt:

  Jihad in Colombes, Frankrijk

  Like

  • Gienekehado zegt:

   En komen de Fransozen nu op straat om voor hun landgenoot op te komen? Tuurlijk niet! Laf volk! Als een allahtoon 1 haar gekrenkt wordt, komen zijn maten wél op straat! Europeanen zijn gewoon een kutvolk en verdienen niet beter!

   Like

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen, Interne notitie vertelt de Franse politie om interventies in moslimgebieden tijdens de ramadan te beperken
  https://www.breitbart.com/europe/2020/04/28/internal-note-tells-french-police-limit-interventions-muslim-areas-during-ramadan/

  Internal Note Tells French Police To Limit Interventions in Muslim Areas During Ramadan

  A leaked internal police memo in the northern department of Calvados told officers to limit their interventions to only serious crimes in Muslim areas during Ramadan.

  The note, which was sent out on April 24th and came from the chief of staff of the Central Directorate of Public Security (DDSP) of Calvados, calls for officers to not intervene in certain districts.

  “Unless there is a risk of harm to persons or serious damage to property (damage by means dangerous for people, buildings, or vehicles), there is no need to intervene in neighbourhoods with a high concentration of populations following Ramadan, to raise a fuss, or to impose controls on groups of people gathered after sunset to eat,” the note states

  Nl
  Interne notitie vertelt de Franse politie om interventies in moslimgebieden tijdens de ramadan te beperken

  Een gelekte interne politiememo in het noordelijke departement Calvados vertelde de officieren dat ze hun interventies tijdens de ramadan moesten beperken tot alleen ernstige misdrijven in moslimgebieden.

  Het briefje, dat op 24 april werd verzonden en afkomstig was van de stafchef van het Centraal Directoraat Openbare Veiligheid (DDSP) van Calvados, roept de officieren op om in bepaalde districten niet tussenbeide te komen.

  “Tenzij er een risico bestaat op schade aan personen of ernstige materiële schade (schade door middel van gevaarlijke middelen voor mensen, gebouwen of voertuigen), is het niet nodig om in te grijpen in buurten met een hoge concentratie van bevolkingsgroepen na de ramadan, om ophef te maken , of om controles op te leggen aan groepen mensen die na zonsondergang bijeenkomen om te eten, ”staat er op het briefje

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Het cultureel en sociaal planburo (oid) constateerde 2 jaar geleden al een ondergrondse veenbrand. Neem aan dat u wel begrijpt wat hiermee bedoelt wordt. Behalve een veenbrand is er nog een andere brand gaande, een autobrandenINTIFADA!! In de Groen-Slinkse stad Arnhem kunnen ze er ook over meepraten!! Ruttelandje = KUTTELANDJE!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/ondanks-extra-toezicht-w%c3%a9%c3%a9r-brandstichting-in-arnhem/ar-BB13iYir?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s