Tijdens de corona-crisis wint de leugen het van de waarheid

Screenshot_97

(Door: “Balkanske priče”)

De Nieuwe Wereld Orde is een bekend begrip, maar niet zo eenduidig. De plannen voor het creëren van een wereldregering kent vele vormen in verschillende verhalen, maar de strekking blijft wel hetzelfde: hooggeplaatste wereldleiders die in het geheim bij elkaar komen om de toekomst van onze planeet te bepalen. In een recent interview met de Duitse krant “Süddeutsche Zeitung” maakte Bill Gates een aantal verontrustende opmerkingen ten gunste van de wereldregering. De multimiljardair klaagde dat we “een soort wereldregering” missen. Die zou “bitter hard nodig zijn” om problemen als “armoede, klimaatverandering of hongersnoden” te bestrijden. Gates meende: “Als er zoiets als een wereldregering was, zouden we beter voorbereid zijn.” …

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tijdens de corona-crisis wint de leugen het van de waarheid

 1. Lucky zegt:


  Onafhankelijk onderzoek naar COVID19 is nodig maar wordt tegengewerkt door china, die dreigt met economische maatregelen/wraak….

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Als je de naam Bill Gates ergens hoort, of ziet staan…., wees dan maar op je hoede. Dat figuur heeft maar één ding voor ogen, en dat is het verkrijgen van zeer veel geld en macht. Het welzijn van de wereldbevolking doet hem werkelijk NIETS.

  Zodra ik dus zijn naam ergens hoor of lees, staan al mijn seinen op ROOD!

  Geliked door 5 people

 3. M. zegt:

  Zolang de mensen nog heilig op hun media vertrouwen weten ze in ieder geval zeker dat ze zich gaan laten naaien.
  Als de mensen nog niet eens door hebben dat de hun media zichzelf meerdere keren per dag tegenspreken dan kan je wel stoppen.
  Op de zelfde dag daalt en stijgen de aantallen in de media maar geen nood de gemiddelde domme tv kijker zal de waarheid een worst zijn, sterker nog die idioten worden nog boos ook als je aan hun leugenaars op hun tv twijfelt of aan hun satanisten met de spuit in de hand die zich voordoen als weldoeners.
  Als er mensen genaaid moeten worden staat de gemiddelde tv kijker vooraan in de rij.
  Poetsen die karretjes en anderhalve meter afstand houden omdat de criminelen der aarde graag zien dat ons land in de armoede gedrukt word en de tv kijker vooraan staat om dat te steunen en dan bij de kassa allemaal in de bottleneck waar men nog op geen meter van elkaar staan.
  Mensen die tv kijken en heilig geloven in smeerlappen der aarde, die nog niet eens een medisch opleiding hebben genoten, zien de waanzin niet eens die werkelijk nergens op slaat maar ons land wel volledig zal slopen.
  Maar nogmaals feiten doen er niet toe bij de gemiddelde propaganda kijkende tv kijker en de cijfers al helemaal niet anders hadden ze wel door gehad dat ze genaaid worden en dat de afstand houden bullshit nergens op slaat als je daarna door een bottleneck gaat bij de kassa waar alle mensen samenkomen op nog geen meter want ruimer is die zooi al weken niet.
  U komt er vanzelf achter dat het jezelf naaien en daarmee ook je medemens door te vertrouwen op leugenaars en mensen zonder medische opleiding simpel en alleen omdat ze op uw heilige graal de tv verschijnen nog een zeer pijnlijke aangelegenheid zal zijn waarbij uw door de tv aangeprate angst zal verbleken.

  Geliked door 5 people

 4. droevige mof zegt:

  De Duitse SPIEGEL wordt beschouwd als de spreekbuis van de overheidspropaganda. En vandaag is er iets gebeurd dat wijst op een koerswijziging. De Corona angstcampagne werd abrupt beëindigd, jonge journalisten mogen kritisch schrijven over de Corona maatregelen. Zelfs Merkel is niet taboe. Maar wees voorzichtig, er gebeurt hier niets zonder opzet. De nieuwe angstcampagne heet economische crisis, armoede en ellende. Nieuwe inhoud, oude vorm. Angst maakt volgzaam.

  Omdat propagandagournalistiek een grote macht is, voorspel ik dat over uiterlijk twee weken Corona hype in Duitsland voorbij zal zijn en dat in plaats daarvan strenge regels op het gebied van individueel winkelen zullen worden ingevoerd.
  Ik heb het hier graag mis.
  https://www.spiegel.de/politik/deutschland/corona-krise-in-deutschland-ein-zweiter-shutdown-ist-unmoeglich-a-9765b8cb-af58-46cc-a2c3-36d2a573c312

  Geliked door 3 people

 5. ronjaspers zegt:

  De wereld wordt geregeerd door satanisten/psychopaten de 1%.Ze willen de wereld voor zichzelf alleen, een N.W.O. om dit te verwezenlijken moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden de overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.Kill bill gates wil 7 miljard mensen vaccineren met zijn rotzooi,wordt toch eens wakker mensen ik waarschuw hier al jaren voor.

  Geliked door 4 people

 6. bobzelf zegt:

  ja, omgekeerde bewijslast ,dus eerst WHO DID IT
  MET DE bewijzen !!!!!!
  en dan maatregelen nemen !!!!

  ik zou een onderzoek starten naar kill bill , lijkt me duidelijker !!

  HET VIRUS IS PER ONGELUK ONTSNAPT IN CHINA ??

  IEDERE KWAADWILLIGE DIE BIJ DEZE ONDERZOEKEN NAAR BINNEN KAN LOPEN ??

  KILL BILL b.v. ,ALS SPONSOR OOK DAAR !!!! en hij laat het b.v. in SCHIEDAM LOS ??

  AAHHAAA OME BOBZELLUF DID IT !!!!!

  DUIDELIJK , op welke planeet wonen jullie ???????

  een wereld van compleet hersenlozen ??? het lijkt er wel op !!

  blijven zoeken jongens ,

  PUTIN DID IT ,IN 2014 , ZELFS DE SANCTIES ZIJN ER NOG
  IN GROTE GETALEN

  AL 1 BEWIJSJE GEZIEN NA 5 JAAR EN 9 MAANDEN ???

  HETZELFDE GELUL !!!

  groetjes weer , blijf oom GOEBBELS REGELS VOLGEN

  HERHALEN HERHALEN HERHALEN

  oom vladimirich THE LEADER OF THE WORLD

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s