Dreiging van verdelingsgevechten: migranten graaien hulpgoederen weg – Italianen blijven met lege handen staan

Screenshot_112

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is een grof schandaal – en het zorgt voor aanzienlijke onvrede: in de Noord-Italiaanse stad Pordenone wordt 70% van de goederenuitgifte aan armen en slachtoffers van de corona-crisis uitgegeven aan migranten. Dat bracht onderzoek van de media aan het licht.

Duits - Zuerst

Uit het desbetreffende bericht van de Italiaanse nieuwssite “voxnews.info” blijkt eveneens dat het in het geval van de 51.000 inwoners tellende gemeente geenszins om een op zichzelf staand geval zou gaan. Het gros van de hulpaanvragen zou op dit moment afkomstig zijn van migranten van de “jongste generatie” respectievelijk van immigranten die onlangs het Italiaanse staatsburgerschap hebben gekregen.

De viceburgemeester van Pordenone, die ook verantwoordelijk is voor sociale zaken, verklaart da top dit moment 480 gezinnen hulp krijgen. Hij houdt er rekening mee dat weldra de grens van 600 is bereikt. Dan zou het moeilijk worden, omdat de financiële hulp uit Rome dan niet meer volstaat om alle hulpbehoevenden te kunnen voorzien.

Er heerst ook onvrede in de bevolking, omdat migranten blijkbaar hun ondersteuning al opgeëist en ontvangen hebben, terwijl autochtonen vanwege de opgebruikte financiële reserves nu helemaal niks dreigen te krijgen. Arme Italianen zouden daarom wellicht weldra niet meer gevoed kunnen worden.

Nu worden de stemmen luider, die eisen dat immigranten, die niet meer ondersteund kunnen worden, uitgezet moeten worden. Met het oog op nog meer migrantenstromen in richting Italië bereikt de stemming in de bevolking langzamerhand haar kookpunt.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Dreiging van verdelingsgevechten: migranten graaien hulpgoederen weg – Italianen blijven met lege handen staan

 1. Cathja zegt:

  En gelijk hebben ze, de Italianen! Dit moeten ze nooit accepteren! Eigen volk (als van ouds) eerst!

  Geliked door 6 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  @ Met het oog op nog meer migrantenstromen in richting Italië bereikt de stemming in de bevolking langzamerhand haar kookpunt.@

  Dit soort uitspraken hoor ik graag. Zonder collectief kookpunt geen actie.

  Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Wat had Hans Janmaat toen.al
  Gelijk vol=vol en eigen volk eerst.

  Geliked door 1 persoon

 4. de EU koos hiervoor en voor open grenzen, dus zo groot mogelijke besmettingskans op corona

  Geliked door 1 persoon

 5. Astrid zegt:

  Tja, alles voor de aanstaande oorlog met de islam wordt geheel volgens schema uitgevoerd. Wat me verbaast, is dat we erbij staan en het laten gebeuren. Uiteindelijk zullen de wapens opgepakt moeten worden, mensen. Helaas, het is niet anders, men dwingt ons tot terugvechten. Ik zou zeggen, begin met vechten tegen onze vele, eigen verraders, die het smeergeld belangrijker vinden, dan vrede op Aarde.
  Ik zit in de verkeerde film. De mensheid leert haar lessen niet. Hebben is nog steeds belangrijker dan zijn…

  Geliked door 1 persoon

 6. Kees zegt:

  Ze hebben ze zelf binnengehaald.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Vorig jaar waren er zelfs een hoop linkse Italianen (‘sardientjes’ genaamd) die het juist in Rome nog opnamen voor “vreemdelingen, asielzoekers, vluchtelingen, moslims” enz. en iedereen verketterden, waaronder Matteo Salvini, die juist tegen hen waren!
   Deze lui werden toen toch allemaal uitgemaakt voor populisten, immigranten-haters, racisten, fascisten etc. en die linksen wilden zelfs zich verbinden met de opgenoemde groeperingen, solidariteit met hen vertonen en ze geloofden zelfs nog in intergratie!
   En als je dit artikel daarover leest dan blijkt weer eens goed dat al te goed buurman gek is! Links is gewoon KNETTERGEK omdat zij altijd vreemden verkozen boven hun eigen volk met de meest rampzaligste gevolgen!

   Like

 7. karton zegt:

  Het grootste vullis dat op aarde rond loopt : ISLAMITISCHE “VLUCHTELINGEN”. !!!!

  Like

 8. malsion zegt:

  Met de verdere toename van (illegale) migranten kan dit overal in West-Europa gebeuren.
  ….. tot de wal het schip keert …..

  Like

 9. Julia zegt:

  De Italianen hebben zich te lang de nek om laten draaien evenals de Grieken. De massa migratie werd niet tegen gehouden door de Italiaanse regering omdat deze gigantisch veel geld ontvangt van de EU en hiervoor zelfs eigen volk verraden en in de kou laten staan. Wederom gaan dit soort landen enorme bedragen ontvangen die wordt verstrekt door de zogenoemde eurobonds opgebracht door de rijkere EU lidstaten. Dit alles zal worden verstrekt door wederom de huidige Duitse machtswellusteling Von der Leyen voorzitter EC die maar één doelstelling hebben en dat is meer en meer migranten toe te laten om het eigen volk te onderdrukken. Tijd om die blauwe vlag voor goed neer te halen en zo snel mogelijk uit de corrupte EU te stappen voordat de totale ondergang en verdere onderdrukking is bewerkstelligd. Ook onze regering betaalt hier vet aan mee en zullen nog miljarden belastinggeld storten in de eurobonds ook wij staan straks in de kou. Stille armoede in NL viert inmiddels hoogtij terwijl woningen en rijkelijk goederen gratis aan migranten worden verstrekt. Ik verbaas me dan ook over het spotje van onze Rijksoverheid begeleid met de song die begint met: 17 miljoen mensen op dit kleine stukje aarde schrijf je niet de wetten voor maar laat je in hun waarde. Nu dat merken we maar het is het wel het toppunt van hypocrisie. Is de doelstelling van het nieuwe normaal met in de maak noodwetten om de onderdrukking onder controle te houden en af te straffen 17 miljoen mensen in hun waarde laten?

  Like

 10. Julia zegt:

  Ter aanvulling: In Nederland is de horeca totaal lock down en gaan failliet waardoor duizenden banen in deze sector verloren gaan. Dan is het wel frappant dat Fletcher haar hotels onder de zogenoemde 1,5 meter afstand opent inclusief haar bars en restaurants en de kleinere ondernemingen die ook al maatregelen kunnen nemen tot op heden op slot moeten blijven. Heb zojuist het artikel over gelezen wat blijkt dat Rob Hermans wordt gesponsord door onder andere ABN Amro, ING gesteunde staatsbanken lees verder dit artikel https://www.bedandbreakfastnieuws.nl/exclusief-interview-rob-hermans-fletcher-hotels
  Kortom zelfs binnen de belangrijke horeca heerst nu al discriminatie. Het is pure verdeeldheid zowel op gebied van migratie en bedrijven met name de kleinere ondernemingen binnen deze sector worden nu al in de kou gezet de rest volgt.

  Like

 11. Pingback: Dreiging van verdelingsgevechten: migranten graaien hulpgoederen weg – Italianen blijven met lege handen staan! | eunmask

 12. Jan zegt:

  Van dief naar roofdier. Meeuwen vallen ratten en duiven aan wegens gebrek aan eten van restaurants

  Seagulls in Rome are going “back to being predators” after the closure of cafes, restaurants and shops have left them without any scraps to feed on.

  The streets of Rome, usually buzzing with tourists, have been empty for the last two months since Italy went into lockdown on March 9.

  This has meant seagulls have had to change their routine and feed on rats, pigeons and other smaller birds.
  Seagulls are eating rats and preying on pigeons in Rome during lockdown
  https://www.mirror.co.uk/news/world-news/seagulls-eating-rats-preying-pigeons-21964486?_ga=2.159235644.727125599.1588517271-285955278.1580534344

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s