Europese Commissie krijgt grotere machtspositie met EU-bonds

Screenshot_117

Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie.

(Door: Johannes Vervloed)

Verdubbeling van de eigen middelen

In de discussie “wel of geen eurobonds” is de dreigende machtsgreep van de Europese Commissie (EC) onderbelicht gebleven. Als de regeringsleiders over twee weken instemmen met het herstelplan van de EC komen er geen eurobonds, maar EU-bonds. Dat is geld dat niet door de lidstaten, maar door de Europese Commissie naar eigen goeddunken kan worden besteed.

Het gaat om geld dat niet alleen wordt ingezet voor de eurozone, maar voor de gehele Europese Unie. Aflossing zal geschieden met een eigen EU-belasting. Voilà, een onomkeerbare stap richting een EU-regering en een Europese Unie met een nieuwe eigen belastingheffing.

Lees verder>>>
(h/t K. J.A.M. W.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Brussel, dictatuur, Elite, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europese Commissie, EUSSR, machtswellust, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Europese Commissie krijgt grotere machtspositie met EU-bonds

 1. Monalisa zegt:

  Tja dat zat er in, daarom krijgt Rutte ook 35 zetels van die domme Nederlanders.

  Like

 2. Hans van Meijgaard. zegt:

  Als we niet zo snel mogelijk een NEXIT in de EU Dictatuur op starten is de toekomst van de Nederlandse Samenleving, dat wil zeggen onze Burgers, hun kinderen, ouders en grootouders
  op een paar Poli na, reddeloos verloren, dank je wel domme Rutte.
  Hans, wereld wijde Macro Economie ervaring.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Ik weet nog dat in 1941, toen de Duitsers Rusland binnenvielen, er in Litouwen, Oekraïne en vast in meerdere gebieden aldaar, allerlei separatisten waren die de nazi’s als bevrijders zagen van het bolsjewistische juk en toen zelf onafhankelijkheid uitriepen en een eigen bestuur installeerden waarna zij de Duitsers hartelijk bedankten voor hun “bevrijding”!
  Helaas waren de nazi’s helemaal NIET uit op het “bevrijden” van de Russen en niet-Russen en beschouwden ze de onafhankelijke regeringen in Litouwen, Oekraïne en elders als een grote belediging waarna ze de bestuurders oftewel in een gevangenis smeten of in een concentratiekamp en soms zelfs ook vermoordden!
  Want stel dat hier in de EU nou een islamitisch leger was binnengevallen dat Europa zou moeten “verlossen” van populisten, neo-nazi’s, racisten, separatisten en anti-EU-burgers, hadden de linkse regeringen hen dan ook als bevrijders verwelkomd of nieuwe linkse regeringen toegestaan om zo de EU in een NOG stevige greep te houden? Die moslimextremisten zouden juist hun linkse “bondgenoten” eveneens als waardeloze Untermenschen en ongelovigen zien om hen hierna eveneens de gevangenis in te gooien of te vermoordden!
  Laat alsjeblieft die hele Europese Commissie, de EU, de islam en aanverwante verderfelijke ideologieën en wereldrijken zo snel mogelijk als stof in de wind wegwaaien omdat zij Europa NOOIT kunnen omvormen in een kunstmatig wangedrocht! Want de EU is niets anders dan een wolkenkrabber vol ontevreden en ruziemakende bewoners die niet met elkaar overweg kunnen en al helemaal NOOIT met hun verhuurders of bazen die echter niets anders dan huisjesmelkers zijn!

  Like

 4. fleckie zegt:

  Aanvulling, op Wereldoorlog 2, …….op 20.12.2013, bericht. Tt. Van ARD, 29.4.2020 !!…:
  Bisscoppen : medeschuldig aan Wereldoorlog”…( BISCHOFE :MITSCHULD. am. WELTKRIEG’).
  Onder. PLO- leider: ‘Ja wij Palestijnen steunden enthousiast de nazi’s tijdens de 2 e zwereldoorlog”……..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s