In Denemarken is een Pakistaan veroordeeld voor de moord op zijn Deense vrouw die zich eerder tot de islam had bekeerd

Screenshot_109

(Vertaling: “delamontagne”)

Een Pakistaan van 39 jaar, die gedurende 10 jaar zijn Deense vrouw had mishandeld alvorens hij haar vermoordde in 2018, is veroordeeld door de rechtbank van Roskilde en wordt na het uitzitten van zijn straf uitgezet. Kamran Khan werd afgelopen vrijdag veroordeeld voor het doodslaan van zijn vrouw Aya Bonde Jensen, 34 jaar oud. Ze was een voormalig schoonheidskoningin en werd in 2018 vermoord in haar huis in Osted in het zuiden van Roskilde.

De Pakistaan van 39 jaar werd schuldig bevonden aan de ernstige  mishandeling van zijn vrouw, haar gevangenhouding  en vernedering gedurende de 10 jaar voorafgaand aan haar dood. Ook werd hij schuldig bevonden aan de systematische en wrede behandeling van zijn 3 kinderen, aldus “Ekstra Bladet”. Jensen, een Deense uit Falster die op 16-jarige leeftijd tot Miss Teen werd gekroond na een schoonheidswedstrijd, had hierna een carrière als mannequin. Maar haar leven veranderde drastisch in 2002 toen zij de Pakistaan trouwde, een man die ze op het Lyceum had leren kennen.

Toen zij nog maar 17 jaar was, bekeerde zij zich tot de islam en trouwde met de man die 5 jaar ouder was. Hierna veranderde haar leven drastisch. Ze ging van het Lyceum af en werd huisvrouw en de korte blouses die ze eerder had gedragen werden vervangen door strenge islamitisch kleding. Ook verbood hij haar nog verder contact met haar moeder.

Tijdens het proces vermeldde de procureur Rune Rydik dat de vrouw de laatste tijd in een totale staat van ontreddering verkeerde, hulpeloos en uiteindelijk door Khan werd vermoord. Hij merkte ook op dat de man de kinderen dwong aan de vernederingen en geweld tegen hun moeder mee te doen. Dit had al jaren geduurd.

De moeder, Aya Bonde Jensen had haar dochter al 16 jaar niet gezien toen ze van haar dood vernam. Alle banden met de familie en vrienden waren verbroken. De moeder raakte in shock toen ze haar dochter moest identificeren. Het lichaam was verminkt  door de schoppen en slagen die de man zijn Deense vrouw had toegediend, ze was bijna onherkenbaar. Kamran Khan had haar geslagen met een baseball bat van hout en metaal, een hamer, een bijl en een elektrisch pistool en alles wat deze Pakistaan in z’n haat tegen haar had kunnen vinden.

Niet vermeld werd de duur van de gevangenisstraf waartoe hij is veroordeeld, maar er werd vermeld dat hij daarna Denemarken zou worden uitgezet.

Bron:
https://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pakistan, Rotzakken, Slavernij, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

27 reacties op In Denemarken is een Pakistaan veroordeeld voor de moord op zijn Deense vrouw die zich eerder tot de islam had bekeerd

 1. karton zegt:

  Islam is een vloek voor de mensheid !!!

  Geliked door 3 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Ik heb geen medelijden met dit soort vrouwen.

  Like

 3. Julia zegt:

  Dit soort (barbaars) tuig verdient geen gevangenisstraf meer. Beter is voor dergelijk tuig de doodstraf in te voeren. Korte metten maken en voorbeelden stellen.

  Geliked door 5 people

 4. raider zegt:

  Geen straf is genoeg voor dit zwijn .Ook niet te begrijpen de Deense laksheid Zo kan dit sjaria gedrag gewoon door gaan en zijn straf mag ook wel vermeld worden net als bij ieder .

  Geliked door 2 people

 5. Ben zegt:

  En dat linkse gajes steunt deze smerige islamitische racisten.
  Stop de immigratie, stop de moord op de Europese bevolkingen

  Geliked door 3 people

 6. Gerrit zegt:

  Hoe kan je als vrouw zo afzakken. Helemaal gehersenspoeld. Maar er zijn altijd vrouwen die denken “dat ga ik bij hem wel even veranderen”!. Dat gaat dus niet lukken met alle trieste gevolgen.
  Je ziet het ook aan de bewaaksters in de gevangenissen die relaties aanknopen. Zit erop te wachten dat het de psychopaat Michael P. lukt om binnen de gevangenis een relatie te hebben.

  Geliked door 3 people

 7. Ome Henk zegt:

  Als je die verschrikkelijke neus ziet.
  Dat grove inteelt.
  En dan die vieze baard.
  Waar zat de aantrekkingskracht?

  Like

 8. verwardeman zegt:

  Eigen schuld , achterlijke MUTS !
  Wat is er mis met een degelijke BLANKE DEEN , slijmt ie niet mooi genoeg , zit ie niet
  lang genoeg in de sportschool , geen dikke bak ?
  Sorry hoor , geen medelijden met moSSelhoeren .

  Like

 9. Willem zegt:

  Hoe kan je als westerse vrouw ook maar een greintje sympathie hebben voor de islam. Als je je een beetje verdiept in die leer dan weet je dat je als vrouw de helft rechten hebt als de man. En alle religieuze zaken en antwoorden in de islam kan je ook vinden in andere religies, zonder al die dogma’s en regels en vaak nog beter en duidelijker.

  Geliked door 1 persoon

 10. Marc zegt:

  Hitler wist de bevolking aan zich te binden door terreur.

  Wie praat blanke blonde meisjes van 17 aan dat ze veiligheid kunnen vinden bij een geboren terrorist?

  Like

 11. Eric zegt:

  Die vrouw is gestraft voor haar extreme domheid, die klotemoslim niet. Hij moest ontmand, onttand, ontneusd en onthaard en in die vorm naakt aan een ketting aan een schavot ergens op straat vastgeketend worden, zodat de Denen hun walging voor deze kerel op zijn onteerde lijf straffeloos konden botvieren. Het zou een prima voorbeeldje zijn van hoe echte Europeanen met crimineel moslimtuig omgaan ! Maar nee, meneer wordt een beetje gestraft en mag nadien het land verlaten om elders te herbeginnen. Wat is daarvan de les voor moslims? Doe maar op. Wat een criminele zwakkeling, die Deense rechter !

  Like

  • Marc zegt:

   Vrouw? Meisje! Een kind!

   Niemand heeft haar verteld op je qui vive te zijn als het moslims gaat. Haar vriendinnen niet, maar vooral haar ouders niet.

   Like

   • Eric zegt:

    Niemand? Wees maar zeker dat haar genoeg informatie ter beschikking stond, we leven niet meer in 1980. De meeste Denen zijn op hun hoede voor de islam, dat is al heel lang zo. Maar dit met zichzelf opgezet missje wist het natuurlijk allemaal beter.
    En dat moslimvuil zou men als ongedierte moeten vertrappen in plaats van het nog een kans in een ander land te geven. Wat een sukkel van een rechter. Moest direct uit zijn functie ontheven worden.

    Like

 12. Lot zegt:

  Sorry dit is niet dezelfde vrouw. Jullie zijn allen nog steeds naief en kunnen niet nadenken. Je gebruiken je hersenen niet. De linker vrouw heeft een andere kin links (voor ons rechts) is langer, de neus is korter en wipt en de wenkbrauwen zijn dunner. De bovenlip is ook dunner en die wordt echt niet dikker met het ouder worden. Wanneer gaan jullie eens nadenken, voor jezelf denken bekijken beoordelen, jullie doen niets en slikken nog steeds alles. Eens echt Jensen gaan kijken?

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Lot, dat was het eerste wat mij opviel.
   Ik vroeg me dan ook af wat die andere foto er mee te maken had, 2 totaal verschillende personen.
   Maar denk je nou echt dat daar iemand op gereageerd had als ik dit had vermeld?
   Meestal denk ik, ach laat maar.
   Alleen soms vermeld ik het nog als iets niet klopt, volgens mij.

   Like

 13. karton zegt:

  @ Lot.
  “De neus is korter én wipt”, zegt u.
  Ik moet u helaas teleurstellen, ik zie niks op de foto dat wipt !

  Like

 14. Wim Thibaudier zegt:

  Dat is dan die zogenaamde “vredelievende Islam” wat mij betreft alles terug sturen wat zich niet wil aanpassen. Bij crimineel gedrag altijd terug naar Land van herkomst. Nederlanderschap alleen bij afstand van de oorspronkelijke nationaliteit na 10 jaar,mits men goed geintegreerd is. Mensen met dubbele nationaliteit het nederlanderschap ontnemen. En hard tegen die gasten optreden bij plegen van misdrijf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s