Omdat ze kinderloos was: vrouw (22) sterft na islamitisch “exorcisme”

Screenshot_114

(Vertaling: E.J. Bron)

 Aanklacht in Berlijn

Het is ongelooflijk: omdat een jonge vrouw (22) in Berlijn geen kinderen kon krijgen, probeerde haar man, samen met zijn ouders en een islamitische wondergenezer, bij haar “de duivel uit te drijven”. Beter gezegd: met een “zoutwaterkuur om de duivel uit te drijven”. De vrouw overleed aan het verschrikkelijke ritueel.

Blick Oostenrijk

Aanklacht volgt vijf jaar na de daad

Het openbaar ministerie Berlijn deelde gisteren mee nu (bijna vijf jaar na de daad( een aanklacht in te dienen tegen de vermoedelijke daders (34 en 58 jaar) wegens  het gezamenlijk toebrengen van zwaar lichamelijk letsel met de dood tot gevolg. Het gaat volgens de Duitse “Bild-Zeitung” om de man van het slachtoffer Wajdi H. (34), haar schoonouders Widad A. (57) en Mohamad H. (58) en een als “islamitische wondergenezer” werkzame man.

Vrouw overleed in 2015

Volgens het openbaar ministerie wilde het moslimkwartet in de winter van 2015 de jonge kinderloze vrouw “genezen”, dwongen haar om dagelijks water te drinken dat verrijkt zou zijn geweest met een uiteindelijk dodelijke dosis kookzout. Volgens de onderzoekers zou de vrouw daarna aan een stollingsstoornis en een koortsinfectie geleden hebben, overleed op 7 december 2015 na mislukte reanimatiepogingen aan een tweezijdige longembolie en hersendood in het ziekenhuis.

Exorcisme in Wenen

De “Wochenblick” berichtte al in januari van dit jaar over islamitische rituelen en “exorcisme” midden in Wenen.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

25 reacties op Omdat ze kinderloos was: vrouw (22) sterft na islamitisch “exorcisme”

 1. Betty Boob. zegt:

  Deze achterlijk, geloof’s waanzinnigheid, halen wij binnen?
  -Ongelofelijk voor ’n vrij westen, wat haar grondvesten, heeft gebouwd.
  Op christelijke normen en waardes.
  Het hele gebeuren van de islamisering, van ons democratische begrip.
  Wat is gestoeld, op van oudsher, christelijke normen en waardes.
  Wordt BEWUST! SATANISCH!
  Naar de ondergang geleidt

  Geliked door 2 people

 2. Ben zegt:

  Die Merkel moet wel het slechtste met haar eigen volk over hebben.
  1.5 miljoen religieuze idioten uit het M.O. en Afrika in 2 jaar tijd geïmporteerd en nog het gaat maar door.
  De gevangenissen in west Europa zitten vol met het geïmporteerde volk.
  Wanneer worden we wakker?.

  Like

 3. Astrid zegt:

  Iemand nog verbaasd over de totale achterlijkheid in islamitische kringen?
  Stenen Tijdperk meets brave new world.

  Geliked door 2 people

 4. Kees zegt:

  In Antwerpen gebeurde een paar jaar terug ongeveer hetzelfde.

  Like

 5. Harry Willemse zegt:

  Welkom in de 21e eeuw. Oh wacht.

  Like

 6. roheline1 zegt:

  Als je moslims binnenhaalt dan weet je natuurlijk dat je enorm veel geavanceerde kennis erbij krijgt, vandaar dat Duitse politici over “Goudstukken” spreken. Ik zou eerder plastic soep zeggen, het is dodelijk voor alles deze primitieve, waanzinnige tyfusreligie.

  Geliked door 3 people

 7. Trucker zegt:

  in Vlaanderen (brussel is Vlaams hoewel ze het daar niet geweten willen hebben 🙂 ) is dat jaren geleden geleden ook gebeur, een “duivelsuitdrijving” bij islamieten.
  De juiste oorzaak weet ik niet meer in detail maar ik dacht omdat de dochter “te Westers was” of omdat ze een Vlaams vriendje had en dat mocht niet.
  islamitische haatprediker erbij gehaald en zaken als kokend water, zuren en andere dingen waar de islamieten de duivel zoal mee uitdrijven.
  Meisje overleden, het proces was voor de mainstream op eieren lopen a ja want islam en details over de ideologie van de daders werd bijna helemaal uit beeld gehouden, bijna want in Vlaanderen zijn er ook integere mensen die zeggen hoe het zit.
  Weet dat de islamieten er met fop strafjes afgekomen zijn waar ze normaal (in mijn wereld) een ronde opening tegen het hoofd moeten krijgen en case closed.

  Geliked door 3 people

  • Ik ging ooit, ik meen in de vijfde klas van de Lagere School, met schoolreisje naar Brussel en was compleet verbouwereerd dat toen ik een ijsje of zoiets wilde kopen de verkoopster net deed alsof ze me niet verstond.
   Een jochie van pak hem beet 11 jaar !
   En dat manneke Pis viel ook zwaar tegen !! Wat een klein ding was dat zeg (en dan heb ik het niet over zijn plassertje !)
   😀

   Like

 8. Cathja zegt:

  Als je geen nageslacht kunt produceren ben je al snel waardeloos als moslima. Wat een grafvolk toch eigenlijk, om een jonge vrouw daarom zo’n gruwelijke dood te laten sterven!
  Ik kan met de beste wil van de wereld niet begrijpen dat dit moordenaars-zooitje niet onmiddellijk het land uitgezet is.
  Dat deze rituele moord inmiddels 5 jaar geleden werd gepleegd doet er niet toe; het is gebeurd. Waarom het nu pas openbaar gemaakt wordt zullen we niet te horen krijgen.
  Wij zullen dat vreselijke volk de rug moeten toekeren. Dit gebeurde nu Duitsland, maar ook in Nederland gebeuren heimelijk dingen waarvan je haren overeind gaan staan.
  Een volk wat zich bezig houdt met rituelen waarbij mensen geofferd worden, hoort niet thuis in een beschaafde wereld. Met zulk volk valt niet samen te leven.

  Dus: uitzetting is het enige antwoord.

  Geliked door 2 people

 9. Lekker vlot gereageerd ook !!

  Like

 10. Zijn de daders trouwens nog in Duitsland of zijn ze in de tussentijd gewoon teruggegaan naar Jurkistan ?

  Geliked door 2 people

 11. Steven zegt:

  Hier wachten ze nog 3 jaar mee voordat er aktie komt.
  Was het voorval bij autochtonen gebeurd, dan zaten ze dezelfde dag nog vast, maar met een andere benaming…. DOOD DOOR SCHULD!

  Geliked door 2 people

 12. Harry zegt:

  Hee Rutte ,

  zie je nou wat voor imbecielen jij en je vriendinnetje Merkel hier naar binnen halen ?

  Hoe lang denk jij dat wij dit nog pikken ?

  Geliked door 2 people

 13. verwardeman zegt:

  Het beste exorcisme ooit : DRIJF ISSLAM UIT !

  Geliked door 3 people

 14. guusvelraeds zegt:

  Het geloof in duivels en demonen is vast verankerd in de islam. Zeker als je in de meest achterlijke uithoeken van de islam komt. Dat zijn juist de mensen die we hier massaal importeren. Gaat prima zo.

  Geliked door 2 people

 15. Tistochwat zegt:

  Misschien had haar vent gewoon een ‘waterspuit’, als met begrijpt wat ik bedoel.

  Geliked door 2 people

 16. Lucky zegt:

  Arme vrouw, die man had waarschijnlijk zélf zeer zwak zaad…maar het is makkelijker om de vrouw de schuld te geven en kapot te maken.

  Like

 17. Helena zegt:

  Tja deze rituelen komen veelvuldig voor binnen die achterlijke sekte. Als het moslimvrouwtje kinderloos blijft ligt het nooit aan het geile zich suf n#$@kende menneke welnee! Dan zit er een duivel in de vrouw, dan is ze bevangen door djinns. Ja ze geloven het echt! In het boek (waargebeurd verhaal) van Chris van der Stoop ‘”vrede zij met u zuster” (speelt zich af in Brussel in de jaren 80) wordt het ook uitgebreid beschreven, vreselijk, met de dood van de arme vrouw tot gevolg. De moord op deze vrouw werd onder de pet gehouden er kwam daar, toen al, geen politie de wijk in.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s