Documentaire Michael Moore: “Planet of the Humans” (NL-ondertiteling!)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Documentaire Michael Moore: “Planet of the Humans” (NL-ondertiteling!)

 1. Pingback: Documentaire Michael Moore: “Planet of the Humans” | eunmask

 2. Trucker zegt:

  heb dat toch al hierop gezet waarom en tweede keer ?

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Nu met Nederlandse ondertiteling. Heb hem meteen gedownload. Wie weet hoe lang dat nog kan. Zal hem op meerdere sticks zetten en hem binnen familie en mijn nog links/groene kring laten rond gaan. Verheug me op de reacties en hun bizarre verklaringen dat het allemaal niet waar is. Want als ik ze vertel dat duurzaamheid grote humbug en meer milieu vervuilend is dan kolen of gas kijken ze je meelijwekkend aan. Ik heb de verwoesting in Duitsland gezien met eigen ogen met de dagbouw van bruinkool. Een catastrofe complete historische dorpen van meer dan duizend jaar oud en cultuurlandschappen weggevaagd en geen links/groene hond kwam opdraven om plantjes en cultureel erfgoed te bewaren. Niks Nada de hypocrieten.

   Geliked door 4 people

   • Trucker zegt:

    uitgekeken ? de schaamteloosheid gezien ? zakt je broek vanaf zou men denken maar niet bij hun.
    Begrijpelijk dat de groenen nazis furieus zijn en de mainstream doodstil is, de webmaster dacht hetzelfde als ik daar zal weinig ruchtbaarheid aan gegeven worden.
    Ik heet deze film één van de meest krachtigste statements louter en alleen al door wie er achter zit, het icoon van links progressief Michael Moore die niet verdacht kan worden van een spreekbuis te zijn van oil companies of de nucleaire business.

    Geliked door 4 people

  • Tineke zegt:

   Ja,inderdaad Trucker.
   Ik heb m vorige week al gezien.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    ja jij vorige week al, ik herinner me nog je reactie van toen.
    Die klimaat nazis zijn al aan het lobbyen om deze film niet te vertonen en ze hebben al nuttige idioten gevonden die vermomd als wetenschapper roepen dat wat getoond niet waar is.
    Een detail ergens uit lichten is gemakkelijk maar de grondtoon van de film is dat dat klimaat gedram een grote leugen is, wat velen zo niet de meesten op deze blog al langer als vandaag weten.

    Like

 3. De film duurt maar liefst 1 uur en veertig minuten ! En het is weliswaar zeer onthullend maar het blijft een flinke zit.
  Ik ben nu grofweg halverwege en wat ik tot nu toe heb gezien is best behoorlijk explosief, geen wonder dat de Linkse klimaatgekkies nu al roepen dat de film verboden moet worden !
  Niet op argumenten maar omdat het de hele klimaatreligie onderuit schoffelt.
  Helaas is er inmiddels weer zoveel geld mee gemoeid dat het nog wel weer decennia zal duren voordat men tot bezinning komt.
  Wat het eigenlijk nog het meest bizar maakt is dat dezelfde Michael Moore eerst op het schild gehesen is als de klimaatgoeroe en nu hij tot andere inzichten is gekomen wordt hij verketterd.
  Of zoals Bredero al zei; “Het kan verkeren”.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Ja doe maar als guus hierboven ik heb hem vorige week al gedownload.
   De kans zit er in dat you tube hem er af flikkert onder druk van dat klimaat geteisem.

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Het einde van de film is grandioos voor de klimaat gekkies en milieu ridders die sowieso altijd op de emotie spelen vrij van feiten. Natuur ophemelen waar ze kunnen en de mens vooral de blanken in de grond trappen. Het sterven van de oerang oetang op het einde van de film slaat in als een bom. Kunnen ze met eigen ogen aanschouwen wat ze met hun klimaat en milieu waan en bovenal duurzaamheid annex biomassa waan zijn biotoop geheel naar de mallemoer helpen.

   Geliked door 2 people

 4. Christina van der Nat zegt:

  HELP !! Ik kan deze film niet op een USB stick zetten. Ik heb goede raad nodig, dringend !!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   heb je geen harde schijf ?

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    oh ja heb ik, alleen maar downloaden? als youtube die film weghald kan ik het daar ook niet meer zien,

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Gebruik deze video downloader die ik je geef beneden.

   Kopieer het video adres boven in de zoekbalk als de video loopt op You tube. Zet dit adres in de download balk van savethevideo. Druk op downloaden. Gaat vanzelf. Als de video op je pc gaat lopen (dan zit hij nog niet op je vaste schijf) zie je rechts beneden in je video app van je pc drie kleine puntjes. Klik hierop en in het pop up venstertje dat dan verschijnt zie je dan een aantal suggesties. Klik op de suggestie downloaden. Nu wordt de video op je vaste schijf vast gelegd. Succes!!

   Los van alles merk ik dat deze documentaire in de groene wereld is ingeslagen als een bom. Er komen van uit groen-links kringen aanvragen de video te weren van alle platforms. You-Tube is tot nu nog niet gezwicht. Dat kan veranderen als de fossiele industrie met hun vele reclame middelen zich hierin gaat mengen. Veel mensen weten nog nauwelijks dat de fossiele industrie helemaal gepenetreerd is in de groene industrie. Zoals je hebt geleerd in de video is de groene business een van de vele loten van de fossiele industrie. Dat is ook waarom kernenergie al 60 jaar in het verdom hoekje zit. De fossiele energie is niet gebaat bij kernenergie. Bovendien kernenergie kunnen ze niet overnemen want dan schieten ze in hun eigen voet. Op de groene waan meeliften is voor hun een makkie gezien ze nu winst maken enerzijds op de groene en zogenaamd duurzame industrie (die in de kern 100% fossiel is) en anderzijds op fossiel dat onmisbaar is bij het volhouden van de groene waan en haar miljarden winsten via belastinggeld en subsidies.

   Groen en duurzaam is op de keper beschouwd een met miljarden propaganda geïndoctrineerde illusie gedropt in hoofden van denk luie consumenten en nuttige idioten.

   Toch begint de video nu door te dringen in de reguliere media. Vanmorgen in de Telegraaf een goede column over deze video aan de hand Ronald Plasterk (begin hem steeds sympathieker te vinden nu hij niet meer vastgenageld zit onder de P.v.d.A. partij discipline) en daarnaast nog een apart artikel vandaag in de telegraaf ook over deze video waarin de hypocrisie van de groene lobby behoorlijk aan de kaak wordt gesteld en een lans gebroken wordt voor kernenergie op grote schaal.

   We wachten verder af maar de video begint al vruchten af te werpen maar juich vooral niet te vroeg.

   https://www.savethevideo.com/nl/download

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Kijk naar mijn bijdrage ik geef je raad.

   Geliked door 1 persoon

 5. Nemesis zegt:

  en geprobeerd, laat zich ook niet op de vaste schijf downloaden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s