Er is maar één manier…

Screenshot_151

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Op kantoor, de winkel, in het magazijn of waar u ook werkt of werkzaam was, altijd als u een collega had met kinderen werd u door hen besmet met verkoudheid of de griep. Waarom? Omdat (kleine) kinderen en daarmee scholen de eerste en grootste besmettingshaarden zijn. Volkomen logisch dus dat de ‘deskundigen’ van het RIVM nu adviseren dat kinderen gewoon weer naar school kunnen…

Nog wat RIVM- en daarmee overheidslogica?

U mag NIET met z’n vieren op een balkon zitten! Huisgenoten of niet, een vette boete valt u ten deel. Exact dezelfde 4 huisgenoten BINNEN (!) in de woning is echter geen enkel probleem… Een gezin met één kind en derhalve bestaand uit drie personen mag gewoon op bezoek bij een gezin met twee kinderen en derhalve bestaand uit VIER personen… Datzelfde gezin met VIER personen is echter strafbaar als het op bezoek gaat bij het eerdere drie-koppige gezin… Althans zo ‘gecontroleerd’ en uitgevoerd door de daarop speciaal geselecteerde laag-denkvermogen-EU/klimaat/corona-Gestapo. Sowieso geeft de situatie dat corona vóór gaat op urgente kankergevallen aan hoe (geestes)ziek het land daadwerkelijk is.

En zo zit u al weken binnen in een ‘met een oorlogssituatie’ vergeleken (!) junctuur vanwege een vermeende pandemie. Een ‘pandemie’, die nog niet de helft aan slachtoffers heeft gemaakt dan de gemiddelde jaarlijkse griepgolf, maar die WÈL perfect werkt in de door de VN en de EU gewenste en derhalve aangestuurde angstcultuur. Een ‘pandemie’, die ‘geheel toevallig’ ook de door de drie (!) kabinetten Rutte zorgvuldig tot op de grond afgebroken ouderenzorg maximaal treft. “We zorgen voor onze ouderen”, hoor ik ‘onze’ leugenachtige historicus dagelijks zeggen… FAKE NEWS! Want u leest het in zijn/hun ogen (al dan niet met gefakete zogenaamd ‘sympathieke’ grijns), het interesseert ze geen BAL! De o zo ‘betreurde’ ouderen niet, de mensen die hun baan hebben verloren niet en de talloze zelfmoorden die met deze ontslagen en faillissementen gepaard gaan ook niet.

Er wordt zelfs, uiteraard door de NOS en andere linkse staats(gevaarlijke!) omroepen en ‘praat/framing-programma’s´ met hun ‘speciaal’ uitgenodigde ‘deskundigen’ al gewaarschuwd voor aanstaande, werkelijk onophoudelijke aantallen vervolgpandemieën. En maar mensen met totaal andere waarden en normen, eetgewoonten en daaraan gerelateerde ziektes binnen blijven halen…! Maar… ècht waar, als ze eenmaal hier zijn, zijn het op slag allemaal uitermate ‘dankbare’ Nederland koesterende Nederlanders geworden… Voor een enkeling geldt dat inderdaad, maar voor wie zijn/haar dubbele identiteitsbewijs behoud en/of zelfs op vakantie gaat naar het land waarvandaan ze zogenaamd ‘gevlucht’ zouden zijn, geldt dat mijns inziens NIET! Maar ik ben dan ook niet links verblind.

Over staatsgevaarlijk gesproken: BNN/VARA programma ZEMBLA, toch een programma dat ik geregeld met interesse bekeek, heeft zich met de ‘docu’ over Thierry Baudet overigens op een uitermate ‘transparante’ en derhalve afzichtelijke (!) manier in de kaarten laten kijken. Dat was voor mij de dan ook meteen de allerlaatste ZEMBLA-blabla uitzending die ik heb bekeken en ik mag hopen velen met mij! Ik hoop dat ze er trots zijn… Wat een walgelijke vertoning!

17 miljoen mensen en iets met ‘in hun waarde laten’

Het komt me zo onderhand de neus uit! Die muzikaal-‘creatieve’ 17 miljoen mensen doctrine (!) variant, waarin verondersteld wordt dat iedereen in zijn waarde gelaten word. En dat duurt bij mij een tijdje, want als iemand vroeger exact zo hard liep of fietste als ikzelf, won ik toch altijd met een neuslengte voorsprong. Bijna dagelijks wordt het op debielen gerichte spotje aangevuld door Rutte met zijn (de zoveelste) ‘overtuiging’ dat iedereen intelligent genoeg zou zijn. Gezien het Haagse handelen (!) “op advies van de vermeende ‘deskundigen’ van het RIVM” (Reken-Instituut-Van/Voor-Ministeries) valt het met die deskundigheid en intelligentie echter bar tegen. En dan heb ik het nog niet eens over wat ik bijvoorbeeld dagelijks in het Vondelpark of op straat om me heen zie gebeuren. Dus “we zijn allemaal volwassen, intelligente mensen”??? Echt waar…? Nog niet een kwart, Rutte! Nog niet een kwart!

Als de kosten (!) voor dit abominabel debiele spotje nu eens gebruikt zouden zijn om iedereen die met de ‘financiële overheidsondersteuning’ en haar ‘geweldige’ uiteraard ‘zorgvuldig’ doordachte ‘regelgeving’ buiten de boot valt financieel te ondersteunen… Dat “in uw waarde laten” betekent overigens dat zij ú, achter uw rug om, allerlei miljarden aan geld verkwistende klimaat- en EU-wetten door de strot duwen en ú er, of u het nu financieel kunt ophoesten of niet, in laten stikken. Alsof de achterlijke klimaat- en EU-wetten wat dat betreft onder zouden doen voor het STIKstof’probleem’…

.338LM

447miljoen Europeanen die worden onderworpen aan compleet gestoorde en onrealistische DEUG-(EU)-parlementariërs als Juncker, Verhofstadt, Von der Leyen, David-Maria Sassoli, Timmermans met hun hypocriete, uiterst ziekelijke DEUG- ideeën en gedachtegang met hun landelijke afgezanten/marionetten in hun kielzog.

Juncker, Van Rompuy, Verhofstadt, Von der Leyen, David-Maria Sassoli, Timmermans en vervolgens Merkel, Macron, Rutte, Klaver, Jetten, Ollongren, Kaag, Öztürk… Ik noem er zomaar even een paar uitvreters op mijn persoonlijke wish-to-do lijstje…

Voor al deze ´DEUG’mensen’ en/of volledig onbetrouwbare paria’s is er helaas namelijk maar één manier om van ze af te komen en als ik persoonlijk de financiële middelen zou hebben, zou ik daar per direct in investeren.  Een .338 LM uit een L115A3 (foto) voor elke (voor zijn/haar deuggevoel) alles vernietigende NL- en EU-DEUG’politicus’!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Er is maar één manier…

 1. Trucker zegt:

  (De) Schilder … je kan het al met veel minder je komt al een eind met .22 hen heb je dat gesofistikeerde dingetje (en zeer prijzig) absoluut niet nodig want dat is echt de long rage.
  Het is ook weer de bioscoop die velen doet denken dat je speciale geweren nodig hebt om op een paar honderd meter een kopschot te maken,
  Nemesis kom er maar in 🙂 jij bent beterop de lange afstand

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Met een knuppel en een paar lange armen kom je ook al een eind. Met een knuppel op de knuppels zou ik zeggen en dat het mag kraken.

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Guus, een koevoetje is beter hoe vaak heb ik dat al geschreven dat zelfs Tistochwat eentje van 30cm kan hanteren, daar breek je altijd botten mee.
    Ik heb een spadesteel ooit eens kapotgeslagen tegen een paal, koevoetje zou je bijna jezelf mee pijn doen zou je dit willen doen.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Ik deed het met een Remington en kijker erop, 15 schot achter elkaar kon ik lossen, groter was het interne magazijn niet,

   Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Geweldig stuk.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Hoezeer het ook een zeer humane methode lijkt te zijn om de machtswellustelingen met een crispy clean headshot kalt te stellen, het probleem word er niet minder door, de onmetelijk vele miljarden waar de politiek haar klauwen op weet te krijgen, laat de stroom graaiers enkel toenemen, dat het volk zich blind laat stelen door deze graaiers is er de oorzaak van dat geld stinkt, en dat trekt vliegen aan….steeds meer.
  De Linksche Graaiers gedijen op andermans geld, zodra de geldstroom opdroogt gaan ze ergens anders roven en stelen, net als hun vluchtelingenstroom van opportune zakkenvullers, soort zoekt soort.

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Meeste mensen kunnen zich gewoon niet voorstellen dat ze geregeerd worden door een stel compleet van de pot gerukte gestoorde personen. Want als je zo hoog in de top zit dan moet je wel een hele geleerde en belangrijk mens zijn. Verder snappen ze er werkelijk niets van als je opppert dat het een stel gevaarlijke gekken zijn. Sommigen gaan die gekken zelfs verdedigen. Ik begrijp waarom ze dat doen. Ze willen de waarheid niet horen. Dat trekken ze niet. Het zijn weke dieren, die nooit sterk en volwassen zijn geworden Want als ze de waarheid niet horen dan blijft alles goed gaan. Zo werkt het bij kleine kinderen exact hetzelfde.
  Het is jammer dat er niet veel meer aandacht is besteed aan de geschiedenis van juist dictaturen. Met name de boeken over het communisme/marxisme door Lenin overgenomen en veranderd naar zijn ideen en daarna Stalin naar zijn ideeen en Mao Zedong, (die nu in China nog steeds vereert word. Alle drie massamoordernaars. Nu zullen de bobo´s ons niet direct uit gaan moorden. Nee die nemen er de tijd voor om je onder de knoet te krijgen op een geheel eigen wijze. Langzaam worden de mensen voorgekookt.

  Maar gedegen geschiedenislessen,dat is niet gebeurd en ik denk dat men de kinderen express niet wijzer heeft gemaakt in die zin. Ik was van de week aan het wandelen en er kwamen twee jongens of mannen? voorbij fietsen die ik hoorde zeggen: ik heb niks te verbergen. Hoogstwaarschijnlijk hadden ze het over die apps.Althans dat vermoed ik/ In ieder geval geeft dat aan dat ze helemaal niets van begrijpen. 50 procent van de bevolking wil zoń app installeren. De andere helft niet. Nou ik kan op voorhand zeggen dat de rest er als schapen achteraan hollen en dat er maar een paar procentjes bij de eerste mening blijft. Datzelfde fenomeen zag ik bij Hyves en later bij Facebook. Lekker volk voor een Overheid als de onze. Als de kippen waren ze er bij wat die app betreft dan gaan ze direct overal achteraan, maar dingen als testen en beschermingsmateriaal doen ze echt niet hun best voor en dat Rutte daarom kwaad werd is voor mij het bewijs dat die van de SP de waarheid sprak. Ik ken dat soort als Rutte. Als je dingen zegt welke de waarheid is dan pikken ze niet dat je dat hardop zegt. Je moet mee met de meute en je kop houden. De burger betaalt en hij bepaald.Hij ziet zichzelf ook niet in dienst van de burger. Absoluut niet.

  Geliked door 3 people

 5. malsion zegt:

  Drs. Schilder heeft met dit schreeuwerige artikel :
  —- VOLKOMEN GELIJK !!!
  We worden door een stel walgelijke DEUGMENSEN gekoeieneerd.
  Niks geen 1,5 meter samenleving. Dat is volmaakte onzin. Kijk maar naar Zweden en er zijn meer voorbeelden van plaatsen waar de samenleving gezellig ouderwets VOORTLEEFT.
  De samenleving is al verarmd doordat zoveel mensen niet naar hun werk mogen en of hun bedrijf stil hebben moeten leggen. Die verarming wordt nu nog veel erger gemaakt door allerlei activiteiten om te vormen voor een 1,5 meter samenleving.
  Openbaar vervoer dat maar voor 15/20% wordt benut. Dus verlieslijdend. Wie zuivert dat aan? De BELASTINGBETALER.
  Voeg dit bij alle andere (LINKSEGE) idiote maatregelen op het gebied van KLIMAAT, CO2, STIKSTOF, en wat ze nog meer weten te verzinnen.
  Eurobonds die niet doorgaan maar waar iets anders voor in de plaats komt met dezelfde uitwerking, nl. dat we gaan betalen voor de overheidstekorten van Italië en Spanje en wie nog meer zijn hand op houdt in de EU.
  We moeten zo spoedig mogelijk af van deze stomme nietsnutten die onze regering vormen. Graag te vervangen door niet SLINKSE verstandige mensen.
  In Amerika wordt ook steeds duidelijker dat (?-corrupte-?) zogenaamde medische, deskundige virologen enz. adviezen geven die niet kloppen en waardoor ook daar de samenleving onnodig op slot is gezet.
  De dag van de afrekening komt dichterbij. Dat wordt een treurige vertoning.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 2 people

 6. VarAway zegt:

  Dank U, drs.Schilder, dànk U voor dit uitstekende relaas!

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Ik begrijp werkelijk niet dat de bevolking dit pikt.
  We worden door Rutte en zijn bende doelbewust de vernieling in geholpen.
  En waar haalt hij en al die wereldse machts wellustelingen het recht vandaan om ons fatsoenlijke mensen gedwongen tegen onze wil op te sluiten in noem het een luxe cel.
  Rutte en daar wil ik het alleen over hebben heeft gewoon schijt aan de Nederlandse bevolking dat kan je ook zien dat hij gewoon dat schorem uit MO. en Afrika hier binnen haalt waarvan hij 100% weet dat dit krapuul ellende gaat veroorzaken.
  En dit krapuul gaat de NL. belastingbetaler ieder jaar meer kosten en meer onveiligheid brengen.
  Verder heeft dat heerschap in zijn grootheid waanzin een groot gedeelte van de NL. economie verwoest en ik ben bang dat dit blijvende schade is.
  In zijn kuch. Goedheid plundert hij de staatskas voor effe 92 miljard Euro,s en hij is er nog lang niet want de coronabonds gaat er echt wel komen in een ander jasje.
  Gelijk schiet mij de naam te binnen JK de Jager versus Griekenland en dit wordt het zelfde liedje dag euro,s zien we nooit meer terug.
  De geplunderde staatskas plus corona bonds of met een andere naam krijgt de geplunderde belasting betaler straks op zijn/haar bordje inclusief de ellende die Rutte van over de grens naar binnen haalt.
  En als laatste neemt deze rat ook nog eens onze vrijheid af.
  Het aller laatste wat ik nog kan adviseren bewapen u alleen voor uw veiligheid en vrijheid.
  Dank u.

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  Nog even dit omde financiële ellende nog groter te maken dramd Timmermans gewoon door met zijn green deal.
  En dramt Rutte gewoon door met zijn CO2 STIKSTOF PFAS en wat hij nog kan verzinnen om de economie de allerlaatste doodstrap te geven.
  En dat is de lijder niet fout geschreven van BV. NEDERLAND.

  Like

 9. koosv8 zegt:

  Het wordt hoogtijd voor een organisatie die in heel de EU de volksverlakkende machthebbers er tussen uit knalt. Wat mij betreft had dat al veel eerder gemoeten, in één dag, net als de politie, overal invallen doen op een zelfde tijdstip. LAAT ZE MAAR OP HUN WOORDEN LETTEN. Wat denkt u waarom ze in die gepanserde auto’s rondrijden, om dat ze zoveel emphatie met de bevolking hebben?

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Dure aanschaf is niet nodig, met één miljoen NL-ers naar het Binnenhof gewapend met huis, tuin en keukenmateriaal is genoeg om daar de idioten in Den Haag eens flink op hun nummer te zetten om vervolgens massaal het leven weer op te pakken. WIJ ZIJN HET VOLK niet die doorgedraaide politiek EU trekpoppen en uitschot zoals Bill Gates, Soros en noem ze maar op met hun miljarden vermogen. Kijk o.a. ook eens wat de vader van Bill Gates op zijn geweten heeft (o.a. de meeste abortusklinieken in Amerika) om de wereldbevolking in te dammen, zoonlief is dezelfde rotte appel wat hij heeft geflikt in Azië en Afrika is met geen pen te beschrijven. Dit soort rotte appels financieren o.a. de WHO en ook het RIVM pikt hier een graantje van mee. Kortom de politiek laat het volk stikken en staat achter dit soort kapitalisten en handelen naar o.a. wat door hen is opgedragen. Nu is het in NL al zo ver dat zij door slap en laks beleid mede schuldig zijn aan de dood van zorgverleners en ouderen omdat zij tot op heden nog geen kans hebben gezien genoeg beschermingsmateriaal te hebben. Hoelang laat het volk zich nog onderdrukken. Stress, zelfmoord, verloren banen, inkomenverlies zijn in zes weken al desastreus laat staan hoe groot de catastrofe wordt als het nog maanden gaat duren voordat de economie op gang wordt gebracht. Denk aan u zelf en de toekomst van uw kinderen. Politici doen dit absoluut niet die zitten er alleen voor eigen baanbehoud. Binnen blijven is economische en maatschappelijke zelfmoord.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  De herhaling van de geschiedenis 75 jaar geleden is in volle gang.
  “Ik kon vroeger niet begrijpen hoe zóveel mensen zich in de 2de wereldoorlog “zonder verzet” naar de gaskamers en hun dood lieten leiden. Mijn moeder vertelde me dat ondanks dat sommigen dit soort dingen beweerden de meeste mensen gewoon niet konden geloven dat er gaskamers waren in de ‘werkkampen’. Dat was onmenselijk en kon ábsoluut niet waar zijn!!
  Hetzelfde gold voor verhalen over experimenten met gevangenen, onzin, hoe kwamen ze daar bij!! Lampenkappen, standaards en knopen van mensenhuid of beenderen van gevangenen… schei toch uit.. waar haalde men die onzin vandaan!!! Zo onmenselijk kon niemand, geen enkele regering zijn!!!

  Precies hetzelfde gebeurt nu… Men wil niet geloven dat regeringen NIET het beste voor hebben met hun volk.
  Men wil niet geloven dat kinder(mis)handel de grootste winstgevende bedrijfstak is ter wereld en er slechts is voor het ‘vermaak’ van de geïnteresseerde elite.
  Men wil niet geloven dat we worden vergiftigd met vaccinaties en voorgelogen voor eigen gewin van de machthebbers en puppetmasters. Men wil niet geloven dat we maatschappelijk kapot worden gemaakt zodat we allemaal afhankelijk worden van staatssteun om te overleven en dus gedwongen worden straks aan elke regel te voldoen die ons zal worden opgelegd!!!
  Men laat zich ook dit keer zonder veel protest als vee naar de slachtbank (vaccinatiebank) leiden….

  …en ondertussen “vieren we gezellig” Koningsdag volgens de regels van het “NIEUWE NORMAAL!“ volgens de NOS.
  Een Koningsdag die is veranderd van gezellig samenzijn met bekende en onbekende mensen naar een dag van lege straten waarin we onze medemens vermijden, bang zijn voor contact en zelfs verklikkertje spelen als iemand de ‘regels’ overtreed.

  Welkom in de onzichtbare gevangenis!”

  Geliked door 1 persoon

 12. Ben zegt:

  Hoeveel VVD ministers en staatssecretarissen hebben de afgelopen jaren niet moeten opstappen, omdat ze incompetent, leugenachtig of corrupt waren?.
  Van der Steur, Opstelten, Teeven, Bruins, Zijlstra, Weekers, Hennis en Harbers.
  8 stuks liefst en toch wordt de VVD door de Nederlandse schapen met 10 zetels in de plus beloond, terwijl de aanpak van deze crisis door de opperleugenaar van de VVD aardig wat blunders herbergt.

  Geliked door 1 persoon

 13. Julia zegt:

  Rutte huilt waar hij eens heeft gelachen zelfs zijn hart breekt voor wat hij o.a. de horeca aan heeft gedaan. Ooit zo een huichelaar (brrr) meegemaakt. Als de realiteit door hem doordringt wat hij en zijn mede (linkse) rotte appels de algehele bevolking aan doet alleen om als trekpop van het kapitalisme te dienen dan helpen (valse) tranen niet meer en is voor hem niet te hopen dat dan zijn hart voor eeuwig breekt. Er zal een dag komen dat hij volledige verantwoording moet afleggen voor de ondergang van onze economie en de maatschappelijke schade. Deze man moet zich diep en diep schamen om maar te blijven schermen met de uitspraak we moeten onze kwetsbaren beschermen, wat heeft hij al jaren met zijn bezuinigingen aangericht, ouderen in poepluiers, duizenden verpleegkundigen en thuiszorgers zijn naar huis gestuurd. Kortom de lijst is te lang. Dus het is inderdaad tijd om flink af te rekenen.

  Like

 14. fleckie zegt:

  Met het lezen van. alle reacties, kan men achteraf ALTIJD. denken, “ MET DANK. AAN de. CHRISTEN DEMOCRAAT- man ( CDA). BALKENENDE,die ons ONDANKS was aangegeven dat we. NIET. . bij de EU wilden, ons. TOCH. de EU. inrommelde,( MET. alle negatieve gevolgen, die intussen. bekend zijn geworden!!! ……l<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s