Islam was, is en blijft: haat, geweld en terreur, al 1400 jaar!

 

(Door: “Balkanske priče”)

Veel Europeanen hebben nog niet in de gaten dat de islam een allesomvattende, bijna totalitaire levensorde is. Waar de christelijke traditie kerk en staat weliswaar niet scheidt, maar wel onderscheidt, is de islam veel meer uit op een eenheid van de geestelijke en de wereldlijke orde. In de praktijk betekent dat of de islamisering van een staat, of het creëren van een islamitische parallelstaat binnen een seculiere staat, waarbij het doel is een langzame uitbreiding van het islamitische machtsbereik. En in de islamitische geschriften is te lezen dat het doel van de islam het stichten van het wereld-kalifaat is, hetgeen ook de implementatie van de sharia inhoudt, die onverenigbaar is met de westerse democratische rechtstaat…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islam was, is en blijft: haat, geweld en terreur, al 1400 jaar!

 1. flo zegt:

  Inderdaad, helaas nog steeds wil men het niet zien, vraag is ook of dat zal veranderen. Kijkend naar wat er al jaren gebeurt overal waar dat moslim vuil is en/of komt, Het is een orgoe van geweld en feitelijk wordt er niets aan gedaan.

  Geliked door 2 people

 2. Betty Boob. zegt:

  Het is heel goed te weten, waar de islam haar oorsprong vond, namelijk in de zelfde krijg s macht, als de RKK (leiders)van des tijd:

  https://tora-yeshua.nl/2012/10/bill-warner-met-de-feiten-over-de-islam-1400-jaar-kijk-deze-video-sta-stil-bij-270-miljoen-moorden-door-moslims/

  Hallelujah.

  Like

  • Ruben zegt:

   Bedankt voor de link Betty.
   Zeer interessant artikel.
   Het meeste wist ik al.
   Helaas weten de meeste hier niets van af.
   Bewust dom gehouden, niet zonder reden.
   Maar het ergste zijn de verraders, onder onze eigen soort en/of geloofsgenoten.
   Niets ergers dan dat!!!

   Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Het ‘verenigen’ is onethisch, het is zélfs paradoxaal, de achterliggende gedachte achter het ‘verdeel en heers principe’ is om zowel de ideologie van de islamietjes als het Westen te willen hervormen, de Europese Unie te transformeren in een reactorvat vol tegenstrijdigheden waar de politiek alle richtingen mee op kan, maar de uitspraak ‘zonder wrijving geen glans’ heeft zijn doel al reeds overschreden, gezien het hoge aantal slachtoffers van de gewelddadige intolerantie van een haatdragende ideologie en het hartgrondige rancune van het Neo-socialisme jegens het Europese volk.

  Geliked door 2 people

 4. Jean zegt:

  Zo zie ik die achterlijke gewelddadige barbaarse zwijnerij al jaaaaaaaaren en daarom hou ik ± 2 km afstand van die zwijnen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Islam was, is en blijft: haat, geweld en terreur, al 1400 jaar! | eunmask

 6. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2020/04/30/npo-radio-dj-krijgt-doodsbedreigingen-want-muziek-tijdens-ramadan-mag-niet-van-tolerantie-vrede/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  NPO-radio-dj krijgt doodsbedreigingen, want muziek tijdens ramadan, mag niet van tolerantie & vrede.

  “FunX-dj Moradzo heeft doodsbedreigingen ontvangen omdat hij muziek draait tijdens de ramadan. Dat stelde de dj, die eigenlijk Morad El Ouakili heet, in zijn radioprogramma. Op Facebook deelt hij screenshots om zijn claim te bewijzen.

  Willen jullie onze heilige maand niet vies maken”, schrijft @fasion_32. „Als je hier niet snel een einde aan maakt dan doe ik dat bij jouw a zemmer”, schrijft @generosity_h. ’Zemmer’ is straattaal voor ’homo’.”

  Like

 7. Jan zegt:

  De Mythe van het islamitische Paradijs. Bespreking van het boek van Darío Fernández-Morera

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s