Opnieuw aanwijzingen dat miljoenen mondmaskers moesten wijken voor asielzoekers

Screenshot_147

(Door: Pieter Van Berkel)

De Belgische minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) beweerde steeds dat 57,5 miljoen chirurgische mondmaskers vernietigd werden omdat deze zich in een slechte staat bevonden. Uit een verslag dat Filip Dewinter (Vlaams Belang) wist te bemachtigen, blijkt echter het tegendeel. Opnieuw zijn er sterke aanwijzingen dat de maskers vernietigd werden om plaats te maken voor asielzoekers.

Begin april suggereerde adjudant Marc Caekebeke – verantwoordelijk voor de opslag in de kazerne Belgrade in Namen – dat miljoenen chirurgische mondmaskers ten onrechte vernietigd werden om plaats te maken voor asielzoekers. Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) beweerde echter steeds dat de bewuste maskers zich in slechte staat bevonden en dus vernietigd moesten worden. Op andere momenten weigerde ze op parlementaire vragen over de kwestie in te gaan.

Lees verder>>>
(h/t W.C.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, België, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Opnieuw aanwijzingen dat miljoenen mondmaskers moesten wijken voor asielzoekers

 1. Monalisa zegt:

  Zo in België net zo’ rotzooi als in Nederland en de mens blijft op ze stemmen.

  Like

  • Trucker zegt:

   Euh nee Monalisa, of je weet niet wat er aan het rommelen is in Vlaanderen, onze papieren zijn een stuk beter als die van Geert Wilders zijn PVV, jammer dat ik dat moet constateren maar het is zo.
   Volgende keer zijn wij aan zet 🙂

   Like

 2. Jan zegt:

  Daarom voelt zij zich nu schuldig

  Like

 3. andre zegt:

  Ja weer bizar en het is een dure poppenkast. Hier nog een top gesprek over de komende app van pipo de clown schoen Hugo de Jonge van hofnar Rutte.

  En heerlijk om te zien dat je maar zelf friseur moet spelen ))) een goed stuk van meneer Zwitser en Richard Zijlstra

  Like

 4. Trucker zegt:

  onze voorman (Filip Dewinter) heeft het al openbaar gemaakt maar helaas wij zijn de foute partij en kan de mainstream dit uit het nieuws houden, vraag me wel af hoelang nog.
  Belangrijkste vraag gaat er een onderzoekscommisie gestart worden na de crisis om de rol te onderzoeken van Van Ranst Marc viroloog en De Block Magie minister van (onder meer) volksgezondheid
  die hun rol zal uitspitten en de fouten en nalatigheden zal blootleggen, vermoed van niet.
  De Walen willen De Block weg maar dat is politiek strategie die ik niet uit de doeken ga doen wegens hier te weinig kennis hoe het in Vlaanderen werkt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Luchtpint zegt:

  Dat het Rode Kruis zich met de huisvesting van asielzoekers inlaat zou om te beginnen al niet mogen. Dat is hun kerntaak toch niet ? En dat Belgische politici hun gezicht proberen te redden door nergens op te willen antwoorden, dat ben ik al gewoon in dit apenland. We zijn nog slechter af dan de Nederlanders. Daar draaien politici nog rond de pot als je ze ter verantwoording roept en kan je tenminste nog welgemikte kritiek plaatsen op elk verkeerd woord dat er uit komt. Dat kan bij ons niet : hier zwijgen ze gewoon en verdwijnen ze strategisch uit het zicht. Zo arrogant zijn politici hier dus als ze hun gezicht proberen te redden. Het gepeupel mag ze niet om uitleg vragen, stel je voor !

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Al die internationale organisaties zijn om totaal andere redenen opgericht die WHO , VN , ik las laatst ook eea over artsen zonder grenzen en het rode kruis uit dit verhaal allemaal opheffen liever geen organisaties dan zulke, onder het motto met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.

   Geliked door 1 persoon

 6. hans zegt:

  Dood met ze!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s