WHO beveelt Europa aan om peuters te onderwijzen over masturbatie en gender identiteit

Screenshot_148

(Door: “Xander”)

Volgende stap naar normaliseren van pedofilie via seksualiseren van aller jongste kinderen

De WHO – u weet wel, die organisatie die wordt geleid door een voormalig staflid van een communistische terreurorganisatie, grotendeels wordt gefinancierd door de vaccinmaffia van Bill Gates, die stiekem sterilisatieformules in Afrikaanse vaccins stopte, en er wekenlang bij Europa en Amerika op aandrong om toch vooral de grenzen open te houden voor het corona-virus uit China – heeft nieuwe richtlijnen gepubliceerd voor het onderwijs over seksualiteit in Europa. Daarin beveelt de WHO aan om peuters tussen de 0 en 4 jaar oud voorlichting te geven over masturbatie en gender identiteit. Zijn ze eenmaal kleuters tussen de 4 en 6, dan zijn homoseksuele relaties en ‘respect voor andere seksuele normen’ aan de beurt.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Krankzinnigheid, Rotzakken, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op WHO beveelt Europa aan om peuters te onderwijzen over masturbatie en gender identiteit

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Zieke geesten die hun eigen seksuele afwijkingen aan anderen willen opdringen alsof het om de normaalste zaak van de wereld gaat. Gevaarlijke mensen.

  Geliked door 5 people

  • LUCIA zegt:

   De elite, hoge ambtenarij, hoge politieke en kerkelijke figuren zeer groot deel pedo’s er is 2jaar geleden denk ik een soort tribunaal daarover geweest ik ban alleen die man zijn naam kwijt die dat opgezet had met getuigenverklaringen en alles, het was een tribunaal die overigens straffen niet kon afdwingen dus zonder strafrechtelijke gevolgen.Maar wel met een indrukwekkend groot aantal getuigen.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Juist, ik ben geïnformeerd.

  De WHO staat nu wat mij betreft ook voor het actief bevorderen van allerhande smeerlapperij met jonge en zéér jonge kinderen!
  SCHAAMTELOOS en KWETSEND, om jonge kinderlichamen op vunzige wijze te misbruiken, want zo zie ik dit ‘onderwijs’.
  Arme kinderen, die straks overgeleverd zijn aan gewetenloze leerkrachten, die misschien zélf seksueel gestoord zijn.
  Echt, ik kan hier enorm kwaad om worden. Mijn kinderen zouden ze dit beslist NOOIT moeten flikken.
  Ik heb diep, diep medelijden met wat onze jonge kinderen nog allemaal moeten ondergaan!

  Geliked door 6 people

  • Marijke zegt:

   Ik heb hier niets meer aan toe te voegen.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Gaat helaas nog veel erger worden.De wereld wordt geregeerd door satanisten,deze figuren zijn gewetenloos en medogenloos.Ik heb het zelf in mijn leven meegemaakt hoe gewetenloos en meedogenloos mensen kunnen zijn en dat waren geen satanisten.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ronjaspers op 1/5 om 00:01

    Ja, ik vrees ook dat het ergste nog moet komen. Degenen die menen het recht te hebben de hele wereld naar hun hand te zetten, zijn gewetenloze schoften, die letterlijk en figuurlijk over lijken gaan. Grenzen (er)kennen ze niet; sterker nog…, ze zoeken ze op en gaan er vér overheen.
    Dit is ook de reden dat zij het traditionele gezin niet langer willen erkennen, maar allerlei (perverse) vormen bedenken, om al het ‘wenselijke’ mogelijk te maken.
    Dat dit vanaf het begin van de mensheid nooit zo is geweest en bedoeld door onze Schepper, daar hebben ze niets mee te maken.
    Man, vrouw en kind(eren) moeten worden vervangen door kinderen met 2 vaders of 2 moeders. En wij hebben dit maar te accepteren en normaal te vinden. Deze nieuwe relatievormen ‘horen’ bij de nieuwe tijd…..zo denken ze.
    Deze dwazen gaan er aan voorbij dat kinderen nooit verwekt kunnen worden door 2 vaders of door 2 moeders. Man en vrouw zijn en blijven nodig voor de voortplanting, tenzij deze gekken alles gaan regelen via reageerbuizen en andere instrumenten. Volledig tegen-natuurlijk.

    Wat naar voor je Ron, dat je een hele ellendige ervaring meegemaakt hebt…ooit! Ik hoop van harte dat je dit gebeuren hebt kunnen verwerken, maar ik denk wel dat er voor altijd een beste kras op je ziel zit.

    Sterkte van mij.

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Bedankt cathja voor je medeleven.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ronjaspers op 1/5 om 12:19

    Graag gedaan Ron!

    Ook ik heb een hele zware periode in mijn leven achter de rug, en dat maakt dat je mensen die ‘iets’ hebben meegemaakt beter kunt begrijpen. Een schouderklopje of een hartelijk woord….., het is altijd fijn als mensen je een warm hart toedragen.

    Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  De volgende stap is dat je de kinderen erbij moet roepen als je met je partner een wip aan het maken bent. Dat noemen ze vooruitgang. De kinderen moeten dan een verslag schrijven voor school zodat het in een voordracht plenair besproken kan worden. Ja lach maar, je komt nog raar aan het opkijken.

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   guusvelraeds.Klopt helaas,ze proberen nu op scholen kleine kinderen te vergiftigen met de L.H.B.G.T perversiteiten.Dit is zware psychische kindermishandeling.Cultuur onder vuur vecht hier tegen,dat zijn helden.Helaas ontvangt cultuur onder vuur geen subsidies van de roverheid,en zijn ze afhankelijk van particuliere donaties.

   Like

 4. verwardeman zegt:

  Alleen Europa ?
  Alleen de blanken ?
  Ach verrek ja ! DE OMVOLKING !
  Als al die kinderen later LHBT worden , komen er geen nieuwe kinderen meer van………………
  Zo sterven die vervelende boze blanken – die racisten – vanzelf uit , slim he !

  Doe als Trump , laat die WHO een dikke LUL krijgen en ga normaal doen , tegen de
  tijd dat ze vragen : paps / mams waar kom ik eigenlijk vandaan , is het nog tijd genoeg om
  voorlichting te geven , waarom PUSHEN als ze er nog lang niet aan toe zijn ?

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   verwardeman.Dit heeft alles te maken met de N.W.O. agenda,het slopen van het traditionele gezin.Bestaande uit man vrouw en kinderen,het gezin is altijd het fundament geweest van ieder land en iedere maatschappij.

   Geliked door 3 people

 5. Mary zegt:

  Pedofielen zijn ongeneeslijk ziek die moeten opgesloten worden op een eiland waar ze nooit meer van af kunnen, de WHO is corrupt en ziek……….

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Bedoel je het eiland van Epstein?

   Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Mary met al je goede bedoelingen maar deze mensen die niet met hun poten van kinderen kunnen afblijven, ziek of niet ter bescherming van je kinderen, gewoon de doodstraf doen. het is gewoon walgelijk.
   Ik heb het hoofd van de school toen ik 10 jaar oud was een klap voor zijn smoel gegeven met mijn 10-jarige vuist omdat hij met zijn hand onder mijn rok ging en mijn onderbroek naar benden probeerde te trekken in een beweging he… nou ik ook in een beweging een reactie pats in zijn smoel. Nooit meer last gehad!!

   Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Zoals meneer pastoor vroeger riep op zondag in de kerk “laat de kindertjes tot mij komen”, dat er toentertijd nog geen wenkbrauwen omhoog gingen, daar weten wij nu wel beter, en de kerk heeft het boetekleed als een vast kledingvoorschrift niet meer afgedaan…Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst van de kerk……waarbij ‘kerk’ [geloofsgemeenschap] ook overdrachtelijk gebruikt kan worden.
  Dat de WHO als wereldwijd overkoepelende organisatie zich ontfermt over onze allerkleinsten en de minst-weerbare kindertjes moet toch wereldwijd de alarmbellen laten rinkelen…..en pas laten doven als dit gehele geheime genootschap met wortel en tak is uitgeroeid.

  Geliked door 5 people

 7. Nemesis zegt:

  Ik wordt kotsmisselijk van deze godvergete, smerige kinderverkrachters en zou ze zo kunnen afschieten. Ik heb foto’s gezien van hele jonge kinderen die door dit soort afschuim wat op aarde rondkruipt, het is niet te bevatten, het is verschrikkelijk, er zijn geen woorden voor zonder in een hele scheldkanonade te vervallen en tonder emmers bij de hand.

  Geliked door 5 people

 8. pepo Copyright zegt:

  Aleen Trump wil ons verlossen van dit ongedierte.
  Daarom zijn alle pedofilen tegen Trump.

  Ps : kippenvel video.

  Geliked door 3 people

 9. vangie1206j zegt:

  Ik heb altijd gedacht dat de bedoeling van scholen was kinderen geestelijk te vormen en ontwikkelen voor de toekomst.
  Als ik dit lees zijn ze bezig kinderen geestelijk te misvormen en vernielen.
  Ik geloof dat de wereld is gek geworden.

  Geliked door 3 people

 10. klippie zegt:

  Op een gegeven moment ontdekken ze het zelf wel, is geen voorlichting voor nodig.

  Like

 11. LUCIA zegt:

  Er is maar een ding wat we kunnen doen alle secret societies in de hens steken, want dat zijn de ratten nesten en die kleine maar machtige kring die 1% die 90 % heeft.. gewoon uitmoorden klaar afgelopen en hun geld verdelen, er zijn genoeg armen die niets hebben.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s