Corona als hoge voorzet: bondskanselier Merkel wil nog meer klimaatwaanzin

Screenshot_176

Sluit haar eindelijk op. In de gevangenis of het gekkengesticht? Maakt niet uit.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bondskanselier Angela Merkel ziet zichzelf door de corona-noodtoestand in haar klimaatpolitiek bevestigd – ze gebruikt de stilstand om nu nog scherpere klimaatdoelen aan te kondigen. Ze verwelkomde voorstellen van de Europese Commissie om te streven naar een vermindering van broeikasgassen van 50 tot 55% tegenover de stand van 1990, verklaarde ze tijdens de Petersberger klimaatdialoog.

Duits - Zuerst

Op dit moment zou het streefdoel 40% vermindering bedragen. Door desbetreffende “deskundigen” wordt dat beschouwd als duidelijk te weinig om dichterbij het – compleet imaginaire – doel te komen om de gemiddelde aardopwarming tot onder de 2 graden Celsius te houden.

De Petersberger klimaatdialoog vindt elk jaar plaats, dit jaar voor het eerst per videoconferentie. Onder Duits voorzitterschap overlegden politici uit ongeveer 30 landen erover hoe de herleving van de economie in de crisis en klimaatbescherming samen te brengen zijn.

Daarbij verklaarde bondskanselier Merkel dat er tot de nagestreefde “klimaatneutraliteit” in 2050 nog een lange weg te gaan zou zijn. Daarom verwelkomde ze het voorstel van de Europese Commissie voor een ambitieuzer tussen-doel. Daarvoor zou een “omvangrijk maatregelenpakket” nodig zijn met investeringen in klimaatvriendelijke infrastructuren en ook een “gepaste CO2-prijs”. Merkel benadrukte dat ondanks de corona-crisis de taak zou blijven bestaan om met “oprechtheid en hartstocht” het klimaatakkoord van Parijs te realiseren.

Daarbij geldt voor Duitsland al een 55%-doel voor 2030. Wat een verhoging van het EU-doel voor de verschillende lidstaten precies zou betekenen, is een kwestie van onderhandelen – wellicht zou Duitsland zijn doel nogmaals moeten verhogen.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, nieuw fascisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Corona als hoge voorzet: bondskanselier Merkel wil nog meer klimaatwaanzin

 1. Rensk. zegt:

  Dat soort reacties lijken exact op wat er in de Sovjet Unie gebeurde als er crisis was. Dan gingen ze dingen lanceren waardoor de crisis nog erger werd. Dit soort reacties zijn niets anders dan totale incompententie

  Geliked door 3 people

 2. Trucker zegt:

  Straf voor Merkel tot het einde van haar dagen Michael’s Moore laatste film bekijken, kijkkast voor haar neus en de ogen opengesperd zoals bij Malcom MCDonald in de film van Kubrick zodat er geen ontsnappen aan is.

  Geliked door 4 people

 3. Het lijkt er inderdaad op dat Merkel van het padje is maar je zou het ook van de andere kant kunnen bekijken.
  Merkel heeft namelijk adviseurs die haar een bepaald soort info geven en die duidelijk een agenda aan hangen.
  Evenals die flapdrol in Den Haag adviseurs heeft.
  Ik denk dat we eens moeten gaan kijken wie deze adviseurs zijn en door wie ze betaald worden, hoewel Ik op dit moment niet zou weten hoe daar achter te komen

  Geliked door 2 people

 4. Nemesis zegt:

  Meer afdoende: tegen de muur en een salvo afschieten !

  Geliked door 4 people

 5. Tistochwat zegt:

  Of tegen de muur, zou Greta zeggen.

  Geliked door 3 people

 6. droevige mof zegt:

  Merkel, of beter gezegd het Merkel-systeem, is het laatste bastion van de deep state in Europa.
  Maar welke overige bondgenoten heeft ze nog die openlijk solidair met haar zijn? Ik kan alleen maar denken aan twee, von der Leyen en Rutte. De een is betrokken bij corruptie, de ander bij leugens. Of andersom, wie weet?
  In Duitsland keert de pers zich steeds meer van haar af. De grootste boulevardkrant, de BILD, schrijft dat Merkel het land schade toebrengt. Andere kranten volgen. Alleen de staatstelevisie blijft propaganda uitzenden, maar nu al met enkele uitzonderingen.
  Dit klimaatstatement laat twee dingen zien: dat ze het contact met de werkelijkheid in haar luchtbel heeft verloren of dat ze van buitenaf wordt bestuurd.
  Haar dagen zijn nu echt geteld, en die van haar schoothondje ook.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @droevige mof

   Laten we hopen dat nu eindelijk het tij gaat keren. Dat straks iedereen Merkel laat vallen als een baksteen. Merkel is de gesel van de samenleving geworden, en heeft veel teveel macht naar zich weten toe te trekken.
   Haar ster mag niet verder rijzen. Ze heeft willens en wetens de Duitse grondwet geschonden, en daarmee de bevolking ernstige schade toegebracht!
   Dit mag nooit zonder gevolgen blijven. Ooit heeft ze de eed gezworen, maar achteraf kunnen we wel zeggen dat dit dus een meineed is geweest.

   Ik hoop dat Merkel van haar troon gestoten wordt, en haar ‘schoothondje’ net zo.

   Geliked door 5 people

   • Blaffertje zegt:

    Nee.
    Die moffen zijn net zo dom als de Nederlander die straks weer massaal op Pinokkio gaan stemmen “want hij heeft het zo goed gedaan ‘onze leider'” Braak😖

    Die vuile volksverlakker stijgt een stijgt in de peilingen als een dolle.
    Ze leren het nooit.

    Geliked door 2 people

   • droevige mof zegt:

    Blaffertje 8:45
    De peilingen zijn propanda, maar dat maakt niet uit.
    De verkiezingsuitslag verandert ook niets. Als het echt iets kun veranderen, zou de kandidaat verdwijnen en zou zijn moordenaar niet lang in de bak blijven.

    Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Ohhh, als De Bild daarmee begint, zal de rest beslist wel volgen.

   Like

  • Het is te hopen dat u gelijk krijgt maar zekerheid is er pas na de verkiezingen, zeer velen zitten vastgeroest aan een bepaalde partij.
   Datzelfde zie je hier bij met name oudere kiezers die nog altijd op de PvdA stemmen hoewel ze beter zouden kunnen weten.

   Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Om een “crisis” te beheersen (slopen economie op niet reële gronden) schep je een nieuwe crisis om zo de aandacht af te leiden van de eerdere crisis. Door een imaginaire crisis te indoctrineren in de hoofden van de mensen verliezen ze het oog voor de echte crisis die zich voor hun ogen afspeelt.

  Geliked door 3 people

 8. Julia zegt:

  Dat deze dictator nog niet uit haar zetel is verdreven pleit niet voor o.a. het Duitse volk waar macht in de genen zit. Dit mens verdient uitsluitend der untergang. Het is niet meer te tolereren dat Frau Merkel nog langer haar waanbeelden ten uitvoer brengt ten kosten van niet alleen Duitsland maar van alle lidstaten binnen de EU. Schuldig aan massa migratie met haar beruchte slogan Wir schaffen das (echter wel schuldig aan de dood van vele vluchtelingen die zijn verdronken of onder erbarmelijke omstandigheden in kampen binnen de EU leven), het faillissement van veel landen door haar wanbeleid en niet te vergeten de discriminatie tegenover de autochtonen door o.a. het feit dat haar Wir schaffen das import sterk wordt beloond en alle voorrechten krijgen t.o.v. de autochtonen. Kortom voor dit doel verraad ze zelfs haar eigen ras en volk. Zum kotzen.

  Geliked door 2 people

 9. Niet alleen nep vluchtelingen die zijn verdronken @ Julia.
  Ook de daaropvolgende moorden op Duitsers door deze nepperts.
  Wekelijks is het raak in Duitsland zoals ook in Nederland België Frankrijk en de rest van Europa.
  Wij roepen hier op regelmatige tijden op om de verantwoordelijken vooe een Tribunaal te brengen maar dat is ten ene male onmogelijk want dat tuig heeft een parlementaire onschendbaarheid ingebouwd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s