Foto van de dag . . .

Screenshot_174

“Hoe konden de massa´s zich onder Hitler toch zo dom laten manipuleren? De corona-sukkels van nu geven ons het antwoord.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Foto van de dag . . .

 1. Monalisa zegt:

  Die zou Rutte moeten lezen, steen goed die tekst.

  Geliked door 1 persoon

 2. Frauke zegt:

  Maand geleden: een gevaarlijk virus,
  maar vandaag: kanjer van een hoax. https://www.adhdfraude.net/pdf/NB1218.pdf

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Welke etnische bevolkingsgroepen zullen er deze maal het slachtoffer worden van het Neo-nationaal-socialisme? Wat heeft het EU-nazisme in petto om hun verlies uit 1945 te wreken? Wie is er het meest sceptisch en een bedreiging, een gevaar voor de Euro-transcitie, en zal er dus worden uitgeroeid, welk sterretje zal er van de EU-vlag verdwijnen?
  Welke families worden er de nieuwe slachtoffers van het gecoördineerde geweld en de politieke onderdrukking? De systematische vervolging en uitsluiting van bepaalde bevolkingsgroepen, ten tijde van een crisis, zal een nieuwe Holocaust inluiden….het fascisme is namelijk nooit verdwenen.
  Ik weet wat er in hun omgaat… dezelfde gedachten, dezelfde woorden, dezelfde gezichten, dezelfde methoden, genau wie damals…..très bizarre, n’est-ce pas?…..very strange, isn’t it?

  Geliked door 2 people

 4. Luchtpint zegt:

  Zit een goeie grond van waarheid in. Alles hangt er maar van af of de mensen je een bepaalde autoriteit aanmeten, en dan gelooft iedereen alles wat je zegt. Zo is het met die virologen hier in België ook. De ergste van het zootje – Van Ranst – is dan nog een extreem-linkse rakker. En die krijgt hier een heldenstatus.

  Maakt niet uit dat hij vandaag iets zegt dat hij de volgende dag al zou tegenspreken, iedereen gelooft die vent meteen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  Het zijn anders niet alleen de Duitsers die zich hebben manipuleren door Adolf Hitler! Ook de westerse geallieerden, Jozef Stalin en talloze volkeren in Midden- en Oost-Europa, Rusland , Oekraïne, de Baltische Staten, Wit-Rusland, de Krim, Kaukasus, enz. hebben bijna allemaal Hitler onderschat of een verkeerde veronderstelling van hem gehad en zelfs de joden!
  Zo hebben de westers geallieerden voor WO II heel braaf toegestaan dat Hitler het Saarland, Rijnland, Oostenrijk, Sudetenland, Tsjechië en het Memel-gebied bij Polen heeft geannexeerd omdat ze meenden dat hij hierdoor tevreden en aardig zou worden opdat hij geen oorlog ging voeren! Zelfs Winston Churchill was voorheen vol lof over Hitler omdat deze de werkloosheid in Duitsland deed verdwijnen en hij had hem graag ontmoet in een Duits hotel!
  Jozef Stalin daarentegen bewonderende Hitler om zijn wreedheid en hij heeft deze, tijdens hun gesloten pact in de periode 1939-1941, van miljoenen tonnen grondstoffen voorzien zodat de nazi’s half Europa konden veroveren en zelfs alle waarschuwingen over een naderende Duitse aanval in 1941 volkomen genegeerd waarmee Stalin feitelijk eveneens verantwoordelijk was voor de dood van 30 miljoen Russen en niet-Russen!
  En op hun beurt zagen miljoenen Russen, Oekraïners, Balten, Kozakken, Tartaren, Kaukasiërs en zelfs joden Adolf Hitler en de Duitsers als bevrijders van het gehate communisme en zo zou een vrouw uit Oekraïne, toen de nazi’s haar dorp binnenreden, hebben uitgeroepen: “We waren dolblij dat de Duitsers waren gekomen want zij zullen ons weer onze onafhankelijkheid teruggeven en de communisten verjagen!”
  Talloze Oekraïners, Russen e.v.a. wilden zelfs allemaal een Duitse soldaat in huis hebben om deze van een bad, brood en bed te voorzien en onderling gingen ze daar zelfs om twisten! Maar toen de nazi’s op hun beurt een waar schrikbewind gingen zaaien onder deze volkeren werd er in Kiev door een bepaalde inwoner iets heel der gezegd over de nazi’s en dat was ongeveer dit: “Als we een groep Duitsers zagen aankomen dan sloegen we meteen op de vlucht!”
  En zo is het hier in Europa ook gegaan met moslims, vluchtelingen en asielzoekers die eerst zo “zielig” leken en eveneens van een bad, brood en bed werden voorzien maar velen onder hen verafschuwden hun Europese (linkse) gastheren en ze hebben die ook geterroriseerd zodat velen onder de EU-burgers thans deze ondankbare groeperingen mijden als het coronavirus en trouwens volkomen terecht ook!

  Geliked door 3 people

 6. bobzelf zegt:

  EN ALS IK DAN ENIGE WEKEN GELEDEN DOOR KIEV WANDEL
  over de MAIDAN o.a.
  zie ik ’s avonds een ?? 15.000 SS ers wandelen in een optocht naaar
  “”het BANDERA “‘ PLEIN

  MET 15.000 BRANDENDE HAKEN KRUIZEN !!!

  Uw nieuwe eu leden , groetjes

  OOM MAIDAN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s