VIDEO Jensen: “Machtsmisbruik”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Jensen: “Machtsmisbruik”

 1. droevige mof zegt:

  Je hoeft geen vriend van Martin Vrijland te zijn om af en toe een van zijn observaties en analyses opmerkelijk te vinden. Opmerkelijk betekent niet juist.
  Het is opvallend dat Robert Jensen al een tijdje in elke show hetzelfde zegt. Martin Vrijland denkt dat er een bedoeling achter zit. Dat kan zijn, maar dat hoeft niet.
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/robert-jensen-jensen-nl-en-stop-de-lockdown-waarom-dat-volgens-martin-vrijland-een-vangnet-is/

  Geliked door 1 persoon

  • Lord of Hosts zegt:

   Het is niet de eerste keer dat Martin Vrijland op een smerige manier losgaat op Robert Jensen. En Robert Jensen is niet de enige die hij op een smerige manier een podium geeft.
   Wat wel duidelijk is, is als een rechtse site of podcast succesvol is Vrijland komt met de beschuldiging “gecontroleerde oppositie”. En het natrappen begint.
   Het zou mij niets verbazen dat Martin Vrijland zelf gecontroleerde oppositie is, en dat die smerige (s)linkse beschuldigingen hem geen windeieren legt.

   Geliked door 3 people

   • droevige mof zegt:

    Dat vermoedde ik ook. Daarom heb ik het heel voorzichtig geformuleerd. Bedankt dat je daar op hebt gewezen.

    Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Martin Vrijland zegt dat Robert Jensen gecontroleerde oppositie is.
   Maar waarom zou Martin Vrijland dat dan niet zijn,denk ik dan.
   Zijn schrijfsels zijn zeer indrukwekkend,dat moet ik hem nageven.
   Maar hij doet dit al jaren,en ik verbaas me dat hij dan niet “kaltgesteld” wordt door de staat.
   Hij is de ”waarheid” altijd een stap voor.
   Dat geeft ook te denken….
   Maar je weet het gewoon niet meer…

   Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Ik kan mij nog herinneren dat er een verhit debat uitliep op de uitspraak “Doe eens normaal, man”, dit zei Wilders tegen Rutte, niet wetende dat de kabinetsleden geen enkele notie hebben wat ‘normaal’ schijnt te zijn, en nu zelf op de proppen komen met een geheel eigen interpretatie van hun ‘nieuwe normaal’……..het is levensgevaarlijk dat deze mensen, die zich buiten de realiteit bewegen, anderen pogen wijs te maken en voorschrijven waarom hun imaginaire denkbeelden opeens met een ‘nieuwe normaal’, een toekomstvisie en nieuwe moraal schijnt te moeten worden, waarin men een eeuwenoude samenleving fluks poogt te hervormen om afspraken te kunnen nakomen die zijzelf recentelijk via verdragen hebben vastgesteld. De klimaatleugens, door zogenaamde deskundigen en wetenschappers met doemscenario’s opgetuigd om zoveel mogelijk geld te laten verdwijnen in het Brusselse Moeras van de EU, waar in de door hen geschetste toekomst onze ondergang al decennia terug had moeten plaatsvinden, en tegenwoordig via Groene Dealtjes afgekocht schijnt te kunnen worden……Één Grote HOAX!
  Mensen laat jullie toch niet besodemieteren door die Linksche Looney Brigade….

  Geliked door 4 people

 3. leeuw7 zegt:

  Na 75 jaar wordt Nederland wederom bestuurd door verraders van hun eigen bevolking!Mark Rutte zou zo HItler en zijn trawanten zo volgen ,deze jongen maakt zonder blikken en blozen de samenleving kapot!
  Dat deed dat rotjoch ook al voor de coronacrises,hoe haal je het in je bolle kop om b.v. een(rooms-katholieke) vrouw als Sigrid Kaag(misschien wel de toekomstige leider van d`66)in jouw kabinet op te nemen terwijl zij de foto van een massamoordenaar(Yasser Arafat) in haar huiskamer heeft hangen!
  Op 4 mei (dodenherdenking) staat dat zooitje beroepsleugenaars weer te huichelen, zonder de daad bij het woord te voegen!
  We hebben plusminus 500 moskeeën (monumenten van Jodenhaat) ten onrechte gefaciliteerd
  !Slechts 1 % van de Nederlanders bood in de tweede wereldoorlog verzet tegen de toenmalige overheid ,waardoor ik mij nu nog vrijelijk kan en mag uiten!
  Bij de huidige regering , overheden inclusief de 150 kamerleden tref ik weinig verzetsstrijders aan, die zich verzetten tegen de huidige Status Quo!!!
  Gelukkig zijn er nog oprechte strijders zoals Robert Jensen! De media van links naar rechts hebben ons al in de steek gelaten!
  Mark Rutte stelt al zijn talenten in dienst van de satan ,maar ook de boef Mark kan zich nog bekeren! Waar leven is ,is nog hoop!

  Like

 4. E. De Wit zegt:

  #Rutte is een dictator van de eerste orde. Franco was ook zo een. Wie gecontroleerd het RIVM? Samen met #Rutte de grootste leugenaars van deze tijd. Deze figuren moeten gestopt worden. Maakt niet uit hoe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s