VIDEO: Tot voorbeeld dienende actie in Pirna – wandelingen tegen ingrepen in onze grondrechten

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De “burgerlijke ongehoorzaamheid” zoals hierboven in Pirna in het kader van vreedzame wandelingen tegen de onevenredige ingrepen in de rechten van onze burgers en kleine tot middelgrote ondernemers neemt toe en de politie staat er machteloos tegenover.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”
politikstube

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, dictatuur, Duitsland, Overheid, Verzet. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Tot voorbeeld dienende actie in Pirna – wandelingen tegen ingrepen in onze grondrechten

 1. Astrid zegt:

  Ben eventjes benieuwd naar de muziek in het filmpje hierboven. Is er iemand die weet van wie het is?

  Like

 2. top of flop zegt:

  Ik ga er vanuit, dat Mark Rutte na het zien van deze video zijn nieuwe normaal in zijn reet steekt. Hij is niet de man die bepaalt hoe het volk zich gedraagt.

  Like

 3. Frauke zegt:

  Ben je zoals deze arts kritisch onderzoekend… wordt je psychisch gelabeld en opgeborgen !! Zal waarschijnlijk onwel raken en geholpen worden.

  https://www.frontnieuws.com/corona-kritische-arts-door-arrestatieteam-gearresteerd-en-naar-psychiatrische-kliniek-gebracht/

  Like

 4. R Thomasson zegt:

  Dat is het begin van het einde van de nep links multicultureel pro EU-dictatuur. Angela Merkel, Mark Rutte, Macron, Timmerfrans, Guy Verhofstadt en hun bazen bij BILDERBERG/NWO schijten nu kleuren uit puur angst. De Corona heeft voor hen roet in het eten gegooid. Hun ware lelijke, valse gezicht en hun feitelijke onmacht zijn bloot gelegd. Tientallen jaren werk en miljarden Euro’s cq. dollars die gespendeerd werden op het project Kalergi-Plan, zouden snel in rook gaan. De mensen hebben ze door, en staan voor hun rechten als vrije burgers in een soevereine staat. Leugens zijn op den duur geen vervanging voor waarheid of realiteit. Ze worden zo goed als altijd ontmaskerd. Mensen beseffen ook dat angst is een slechte raadgever.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   In zeven weken vernietigd wat in zeventig jaar is opgebouwd.

   Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   was het maar waar dat nu alle mensen ze door hebben, volgens mij rent er nog een hele grote kudde slapp schapen rond, die ook nog eens niet de moeite nemne, zelfs hier niet, de links aan te klikken en te lezen wat er toe doet en dus totaal ongeinformeerd domme kwaak verkondigt.

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @Nemesis. De kudde slappe schapen, zijn helemaal niet slap. Zij zijn eerder egoïstische schapen met uiterst slecht karakter, die vet worden gemest door de “Nep Elite van de Valse Munters” (boek Martin Bosma). Zij verdienen aan de houding van deze elite. Zij leven van goed gesmeerde boterham die blijft bestaan zolang de EU-adepten aan de top zitten. Denk maar aan alle “experts” (niet in exacte wetenschappen, maar de luchtbakkers van de VU en de Pravda media).

    Geliked door 1 persoon

 5. R Thomasson zegt:

  Foutje: op moet in zijn.

  Like

 6. neilsven zegt:

  Het moet stoppen met die regeringen, met die verdomde Elite die zijn de oorzaak van alles en nu ook weer met 5G we moeten deze lieden achter slot en grendel brengen , wij zijn het volk!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s