De vergeten migratiecrisis

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl het corona-onderwerp op dit moment alles overschaduwt, gist er in de luwte een crisis die al bijna weer vergeten werd. In februari van dit jaar kondigde Turkije aan om honderdduizenden migranten aar de Griekse grens te sturen en daarmee het “vluchtelingenakkoord” met de Europese Unie in feite te ontbinden. Een nieuwe immigratiegolf, die in een nog grotere dimensie dan in 2015 op Duitsland en Europa af zou rollen. Alleen dankzij de moedige inzet en de standvastigheid van de Griekse grensbewakers kon dit afgeweerd worden. Zij hebben zelfbeheersing getoond, terwijl in Duitsland linkse lobbygroepen en partijen zich eens temeer waagden aan morele aanklachten en chantage.

Identitäre Bewegung

Maar deze crisis is nog niet voorbij en zal in de tijd na corona weer aan actualiteit en explosiviteit toenemen. Iedere week stuurt Erdoğan als chantagemiddel nieuwe migranten naar de Griekse grenzen om meer financiële concessies van de Europese Unie te krijgen. Met een onlangs plaatsgevonden incident voor de grens wordt duidelijk dat ook militaire confrontaties niet uitgesloten kunnen worden wanneer Duitse Frontex-agenten door Turkse soldaten beschoten worden. Erdoğan gebruikt het migratiewapen en is op de hoogte van de ontbrekende wil van de gevestigde politici en partijen om hun grenzen effectief en consequent te verdedigen. Linksen en migratielobbygroepen hebben alweer onder de slogan “Leave no one behind” een moreel pressiemiddel opgebouwd: Duitsland zou zich ertoe moeten verplichten om alle migranten uit de kampen aan de Turks-Griekse grens op te nemen. Daarmee maken ze van zichzelf bondgenoten van Erdoğan, wiens rekening zodoende helemaal zal opgaan.

 

De Duitse regering is het er al over eens geworden om stapsgewijs kinderen en minderjarigen uit de kampen op te nemen. Ongenoemd blijft natuurlijk dat met de opname van minderjarigen ook de voorwaarden voor hun gezinshereniging gegarandeerd zijn. Dit is immigratie via de achterdeur, waar kinderen voor ideologische doeleinden misbruikt worden, en in hypocrisie niet te overtreffen. Wij eisen als Identitaire Beweging de effectieve bewaking van onze grenzen en het stopzetten van de massa-immigratie – ook via politieke achterdeuren.

Screenshot_19

Na de meldingen in februari zijn activisten van ons direct naar de plaats van het gebeuren vertrokken om zelf een indruk van de situatie te krijgen en solidariteit te tonen met de dappere Griekse grensbewakers in Griekenland. Onze aanwezigheid werd door autochtonen en Griekse grensbewakers zonder uitzondering positief opgevat. De mensen in de grensgebieden aan de Griekse kant voelen zich door de meeste Europese regeringen in de steek gelaten. Ze lijden onder de voortdurende situatie en zijn terecht woedend en gefrustreerd. Des te belangrijker was onze inzet ter plaatse om hen te laten zien dat het uit Duitsland niet alleen maar linkse journalisten en NGO-vertegenwoordigers zijn, die propagandabeelden produceren om de politieke druk voor nog meer immigratie te verhogen.

Wij blijven het in de gaten houden! Met de voortdurende verscherping van de situatie zullen we al in de komende weken onze informatiearbeid intensiveren. Er staan nieuwe acties in de startblokken. Het informatiemateriaal wordt op dit moment voorbereid.

Screenshot_18

Bron:
www.identitaere-bewegung.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Griekenland, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, NGO´s, Patriottisme, politici, provoceren, Rechts geluid, Rotzakken, socialisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

2 reacties op De vergeten migratiecrisis

 1. Tistochwat zegt:

  De islamisering gaat als een speer.
  En intussen praat de ‘elite’ iedereen (die niet zelf kan nadenken) een coronavirus-dwangneurose aan.
  Dát is pas een rotziekte, die je hele leven beheerst: dwangneurose.

  Overal hangen schermen van plexiglas en plastic gordijnen. De makers en verkopers van die dingen zullen in hun nopjes zijn.
  En wat komt dat virus toch schitterend van pas voor de communisten aan de macht: niemand demonstreert meer tegen hun rood-groen-linkse, peperdure plannen.

  Bill Windhoos kan zijn geluk niet op.
  Wat jammer dat er zo weinig mensen zijn die het grote verband zien.

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  De ene keer zijn het vluchtelingen,dan weer asielzoekers,dan weer migranten.Het is een invasie van de soldaten van allah,geen vrouwen of kinderen maar gezonde wel doorvoede mannen in de militaire leeftijd.Ze worden geimporteerd door de N.G.O. s (mensensmokkelaars) gefinancierd door george soros.Voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s