Na klimaat-flop: nu wil Greta de wereld ook tegen het corona-virus redden

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat het management van Greta Thunberg als vervanging voor de klimaathysterie weldra iets nieuws zou bedenken, was te voorzien. Want met de corona-crisis werd het in één klap rustig rondom het wonderkind, dat volgens haar moeder tot de weinige mensen in de wereld behoort die CO2 zelfs met het blote oog kunnen zien. En wat ligt er meer voor de hand dan te profiteren van de corona-hysterie?

Mitteleuropa

En zo nam de 17-jarige Zweedse naar aanleiding van de zogenaamde “Global Earth Day” een week geleden weer eens het woord. Mediageniek werd op YouTube een video gepubliceerd, waarin ze keuvelt met de leider van het Instituut voor Klimaatonderzoek in Potsdam, Johan Rochström, over de redding van de wereld, bericht de website van het wekelijks verschijnende tijdschrift “zurZeit”.

Klimaat- en corona-crisis tegelijk bestrijden

“We weten dat 2020 het beslissende jaar is als we nog een kans willen maken de aardopwarming tot 1,5 graden Celsius te beperken”, beleerde de Zweedse spijbelaarster. Maar de “klimaat-redding” is Thunberg niet genoeg, ze wil de wereld ook tegen het corona-virus redden. “Het is vandaag Earth Day en dat herinnert ons eraan dat de klimaat- en milieu-noodtoestand nog steeds voortduurt en we op hetzelfde moment zowel de corona-pandemie als de klimaat- en milieu-noodtoestand moeten aanpakken, omdat we beide crisis in één keer moeten aanpakken.”

Campagne met Deense stichting ter bestrijding van de pandemie

Zoals de “Washington Times” bericht, start Thunber nu een campagne met een Deense stichting om het noodtoestand-programma van het kinderagentschap van de VN ter bestrijding van de corona-virus pandemie te financieren. Daarover zei ze in een verklaring dat “de corona-virus pandemie net zoals de klimaatcrisis een kinderrechtencrisis is”, waardoor jongeren nu en op de lange termijn zullen worden getroffen, vooral die jongeren die het meest bedreigd worden.

Tegelijkertijd riep het hoofd van de Greta-geloofsgemeenschap de mensen overal op om “zich in te zetten voor het belangrijke werk van UNICEF om het leven van kinderen te redden, de gezondheid te beschermen en het onderwijs voort te zetten.”

De campagne wordt met $ 100.000,- door de “Greta Thunberg Foundation” en $ 100.000,- door de Deense “Human Act Foundation” gestart. Zeker een goede investering om verder als redster van de wereld aan de bal te blijven.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Desinformatie, dictatuur, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Na klimaat-flop: nu wil Greta de wereld ook tegen het corona-virus redden

 1. Piet Snot zegt:

  Dat kind is zelf een virus waar de wereld maar niet van af komt.
  En het schijnt nog besmettelijk te zijn ook.
  Al zeer veel kinderen zijn er ziekelijk besmet door geraakt, en daar hebben ze niet een vaccin of een pilletje voor om daar weer van af te komen.
  Je kan ze alleen nog opsluiten in een psychiatrische kliniek om er van af te zijn.

  Geliked door 9 people

 2. Hovawart zegt:

  De Barones van Münchhausen by proxy, houd haar alstublieft weg van hoge houten kruisen en grote spijkers en hamers,…….voordat zij zichzelf nog iets aandoet met haar ongediagnosticeerde Messiascomplex.

  Geliked door 6 people

  • Jules Vismale zegt:

   De echte Baron van Münchhausen, Karl Friedrich Hieronymus Baron von Münchhausen (1720-1797), is echter aan het boek, dat zijn “vriend” Rudolf Erich Raspe (1736-1794) had geschreven over diens fantasieverhalen, bijna ten onder gegaan omdat deze plotseling allerlei bezoekers op zich af kreeg die de leugenverhalen van de baron wilden horen! Baron van Münchhausen werd echter knettergek van al het gevraag en gestaar van zijn bezoekers waarna hij hen allemaal uit zijn huis verbande en toen als kluizenaar ging leven!
   En die Greta Thunberg is inderdaad zelf al knettergek geworden van haar waanideeën die totaal niet verwezenlijkt kunnen worden!
   Overigens is het syndroom van Münchhausen een soort aandoening waarbij bepaalde personen zichzelf opzettelijk ziek maken of verwonden om aandacht te krijgen ofschoon ze dat ook bij anderen doen!

   Geliked door 4 people

 3. huls zegt:

  Wanneer stopt het misbruik van dit autistische kind? Haar verzorgers hadden allang opgesloten moeten worden, het publiek paraderen voor de camera’s is een verzwarende omstandigheid.

  In werkelijkheid is de verwoestende impact van Michael Moore’s uitstekende documentaire over de groene leugens van de extreem-linkse socialisten de doodsteek voor haar klimaatpraatjes. Er moet snel een nieuw aankomend, nooit arriverend onheil gezocht worden. En daar past het Chinese virus dat de covid-19 ziekte veroorzaakt precies in.

  Geliked door 2 people

 4. Harm Schouten zegt:

  Sektes en profeten, de geschiedenis staat er bol van.
  Niet dat ze ooit iets positiefs gebracht hebben.

  Geliked door 1 persoon

 5. Qvic zegt:

  Alleen domme mensen vinden zich zelf wijs genoeg, om zulke onzinverhalen als feiten en waarheden te erkennen. Hun fantasie kent geen grenzen, ze ontkennen glashard de realiteit en vertoeven zich liever in hun droom en wens utopia. Ze worden kwaad op iedereen die hun geen aandacht en begrip geeft voor hun idiote en en grootheidswaanzin, die op geen enkele basis van onderbouwing van echte realiteitszin en echte feiten is gestoeld. Wiskunde, meetkunde, natuurkunde, scheikunde, biologie en elektronica zijn allemaal begrippen voor hen, maar begrijpen deze materies totaal niet, laat staan dat zij er onderscheid van kunnen maken. Kortom het zijn de nuttige idioten die door hun onwetendheid de mensheid in doom en verderf willen storten, zonder dat zij het zelf beseffen. Hun grootste angst is dat zij ooit met echte harde feiten en waarheden hun ideologie moeten kunnen bewijzen in het openbaar en het wereldkundig moeten maken. Om dit hopelijk nooit te behoeven te doen, proberen zij iedereen te over bluffen van hun idiote waanzinnige fantasie. Zij blijven eeuwig de zelfde fouten maken, keer op keer. maar verwachten wel dat er steeds andere uitkomsten tot stand komen. dat is het kenmerk van narcistische persoonlijkestoornis die vele mensen hebben, deze mensen zijn oververtegenwoordigd in de politiek en het hoge bedrijfsleven. Deze mensen willen macht en gaan letterlijk over lijken. Voor hen geldt maar 1 ding en dat is dat iedereen hem/haar moet aanbidden en willen overal en altijd gelijk hebben. Geld en macht gaat altijd corruptere, omdat dit altijd naar meer honger leidt naar meer macht en geld is. Hoe langer een regering of CEO aan de macht is, hoe corrupter deze wordt. Elke logica ontbreekt dan bij hen. Dit geldt voor 99,99999% van de mensheid.

  Geliked door 2 people

 6. Blaffertje zegt:

  Hier nog een bewijs dat we belazerd worden.
  https://commonsensetv.nl/longarts-luidt-de-klok-over-covid19/
  “Ademtherapeut luidt de klok over COVID19

  Deze dappere ademtherapeut heeft ervoor gekozen naar buiten te treden en zijn verhaal te vertellen om zo mensen te waarschuwen hoe de wereld voor de gek wordt gehouden.
  De ademtherapeut doet zijn werk al 21 jaar.

  “De nummers kloppen niet. De verhoudingen zijn zoek. En de gevolgen van deze maatregelen zullen niet te overzien zijn.”

  Hij legt uit hoe mensen onterecht worden geregistreerd als COVID-patiënt.

  “Iedereen die hier binnenkomt met ademhalingsproblemen is gelijk een COVID-geval. Het maakt niet uit of hij in stadium 4 longkanker heeft of hartafwijkingen. Je blijft een COVID-patiënt en overlijdt als een COVID-patiënt.”
  Lees en kijk de rest in de link.

  Geliked door 5 people

 7. Het mooiste zou natuurlijk zijn wanneer een van die bobo’s als ze weer eens keuvelen met deze jonge heks in woord en daad laten blijken dat ze slechts een kind is.
  Een kind dat de klok heeft horen luiden maar geen idee heeft waar de klepel hangt.
  Pak haar hand eens vaderlijk vast, geef haar eens een aai over de bol of bied haar iets te snoepen aan.
  Er zijn legio mogelijkheden.
  Als ze weer eens een probleem aankaart zeggen; “ja ik begrijp wel dat je dit niet begrijpt maar dat komt omdat….. snap je ?” en dat dan aanvullen met “als je eens een goed boek over dit onderwerp wilt lezen dan moet je …. eens proberen, daarin wordt het in begrijpelijke taal uitgelegd zodat ook jij het kunt begrijpen”.
  Hoe moeilijk kan het zijn ?

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   “Pak haar hand eens vaderlijk vast, geef haar eens een aai over de bol of bied haar iets te snoepen aan.”

   Daar moet je mee oppassen vandaag de dag.
   Voordat je het weet noemen ze je tegenwoordig al een pedofiel.
   Maar ik denk wel dat het zou werken, dat kind is een hoop aandacht tekort gekomen in haar leventje, wat nu uit gebuid wordt om haar die aandacht dan maar te geven.
   En ze speelt haar rol daarin uitstekend.

   Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat Greta het coronavirus ook met het blote oog kan zien.
  Ze ziet immers ook het ‘levensgevaarlijke’ CO2?
  Greta is de redder van de planeet.

  *KOTS*

  Geliked door 6 people

 9. koddebeier zegt:

  Wanneer gaat ze de wereld is eindelijk van Greta bevrijden ???

  Geliked door 5 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Greta kan nu ook virussen zien. Namelijk als ze in de spiegel kijkt.

  Geliked door 5 people

 11. Albert zegt:

  Je moet 2000 Corona-virussen tegen elkaar aan leggen om 1mm lengte te krijgen.
  Maar gelukkig, Greta zal ze wel kunnen zien.
  Zag ze maar welke belangen er spelen en hoe ze misbruikt wordt.

  Wat zou haar boodschap zijn als de wereldvoedselvoorziening door een tekort aan CO2 niet meer alle mensen zou kunnen voeden? ‘Ik zie mensen sterven en dat is jullie schuld…’

  Geliked door 3 people

 12. Claudia Millenaar zegt:

  Ach, ik had toch zo gehoopt dat ze dit schaap een beetje achter de coulissen hadden geduwd. Helaas is het product Greta $$$$$$ intussen al gegroeid en moet ook daar de motor blijven draaien. Knettergek!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s