Spaanse autoriteiten vernietigen strand met giftig bleekmiddel wegens “corona-gevaar”

Screenshot_1

Het strand en de duinen bij Zahara de los Atunes.

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoever inmiddels de waanzin van veel maatregelen gaat om de corona-virus pandemie in te dammen, is op dit moment in Spanje te zien. Daar besproeide het stadsbestuur van Zahara de los Atunes, dichtbij Cádiz, zonder dralen een populair toeristenstrand met giftig bleekmiddel, opdat daar niemand naartoe kan. De schade zou wel eens duurzaam kunnen zijn en catastrofale gevolgen voor het lokale ecosysteem kunnen hebben.

Mitteleuropa

Twee kilometer strand gebleekt

De autoriteiten van de Spaanse kustplaats hebben zich nu verontschuldigd, nadat ze het strand over een lengte van twee kilometer met bleekmiddel uit tractoren lieten besproeien, officieel “om kinderen tegen corona-virussen te beschermen”. Milieubeschermers klagen nu dat deze maatregel een “immense schade” aan het lokale ecosysteem heeft toegebracht. Maria Dolores Iglesias, het hoofd van een milieugroepering van vrijwilliger sin de regio Cádiz, zei een bezoek gebracht te hebben aan het strand van Zahara de los Atunes en de schade zelf te hebben gezien.

Het gebruik van het bleekmiddel heeft alle leven op en rondom het strand gedood. Er zouden zelfs niet eens insecten te zien zijn geweest. Vooral de vogelpopulatie zou enorm getroffen zijn, want het strand en de duinen zijn beschermde broed- en nestplaatsen voor trekvogels.

Spaanse autoriteiten met meedogenloze corona-maatregelen

De autoriteiten wilden daarmee vooral de uitbreiding van het corona-virus indammen. Terwijl bleekmiddel alleen maar in straten als desinfecteermiddel gebruikt mag worden. Bovendien zijn er sowieso nauwelijks mensen op de Spaanse stranden, omdat er strenge uitgaansverboden en draconische straffen in het land heersen. Spanje wordt op dit moment met 23.800 sterfgevallen zwaar door het corona-virus getroffen.

Het land kondigde onlangs een vier-fasen-plan aan om de strenge en vaak onnodige dwangmaatregelen op te heffen en tot eind januari naar een “nieuwe normaliteit” terug te keren. De regionale regering van Andalusië overweegt nu om de lokale autoriteiten wegens hun maatregelen te bestraffen, bericht de krant “El País”.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, Barbarisme, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, Spanje. Bookmark de permalink .

12 reacties op Spaanse autoriteiten vernietigen strand met giftig bleekmiddel wegens “corona-gevaar”

 1. Steven zegt:

  Echt joh… MENSEN zijn deze hele wereld voor iedereen en alles wat leeft aan het VERKANKEREN!
  De wereld zou het beste af zijn als de gehele mensheid wordt UITGEROEID!…wat een GESTOORDEN leven er tegenwoordig!

  Geliked door 4 people

 2. Gienekehado zegt:

  Tonnen Corona-afval en desinfect verdwijnt dagelijks in het milieu. En dan de rest nog! Kocht onlangs schuurmiddel bij de Aldi. Had mijn bril niet bij mij, kon de kleine lettertjes niet goed lezen. Thuis zag ik op de verpakking staan, ‘Schadelijk voor in het water levende organismen met langdurige gevolgen!!’ Dit GIF mag gewoon 1000en keren per week verkocht worden! Elk mens, goed of kwaad, is een ramp voor deze planeet!

  Like

 3. Gienekehado zegt:

  N.B. Het schuurmiddel gaat weer terug naar de afzender!

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Het toerisme in Spanje ligt voor de rest van het jaar op z’n oor, de lockdown houd elke weldenkende Spanjool thuis, dus de reden om het strand te besproeien met bleekwater zal wel bedoeld zijn om de vluchtelingen uit Ceuta en Melilla te weren…………andere redenen zijn er niet te verzinnen.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Als dat Spaanse strand inderdaad daar wordt vergiftigd dan kunnen ze daar geen toeristen meer ontvangen wat inhoudt dat die idioten gewoon de kip met de gouden eieren hebben geslacht! Wat mij betreft worden die Spaanse autoriteiten gewoon ZELF het slachtoffer van hun chemische rotzooi wat het is het goorste ongedierte wat er ook maar bestaat, gelijk aan radicaal links, de EU-elite en de islam!

   Geliked door 3 people

 5. Er zijn dus landen/regio’s die zwaar door het coronavirus worden getroffen….?!?
  En dat terwijl er toch velen beweren dat het slechts een griepje is!

  Geliked door 2 people

 6. Tistochwat zegt:

  Zou Greta nu boos worden op Spanje?
  ‘How dare you!’
  Ze was juist zo mooi op weg om ‘de planeet te redden’.

  Iedereen is knotsgek geworden of aan het worden, behalve degenen die nog wél zelf kunnen denken.

  *KOTS*

  Like

 7. Erik zegt:

  Ze hebben de naam nu ook verandert naar Costa Bleacha

  Like

 8. Julia zegt:

  De waanzin van de nieuwe bezetting anno 2020. Vaccins met gif verplicht, natuur verwoesten door massale bomen kap voor BIO centrales, vanuit vliegtuigen gif over gebieden verspreiden, Kortom de samenleving vergiftigd zelf meer en mee zowel fysiek als geestelijk. Over een aantal jaren zullen de schadelijke effecten zich ten volste openbaren. In Spanje zijn ze al zo gek om de gehele toeristische industrie waar zij zo afhankelijk van zijn de nek om te draaien. Overige landen zijn al met de economische vernietiging begonnen. Kortom de mens vernietigt zich zelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s