VIDEO Arnold Karskens: “Rutte, blijf weg op 4 mei!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op VIDEO Arnold Karskens: “Rutte, blijf weg op 4 mei!”

 1. Alex Delarge zegt:

  Krijg er koude rillingen van. Wat een sterk betoog van Karstens.

  Geliked door 7 people

 2. guusvelraeds zegt:

  WHAM!!! Goed geluisterd Rutte en de hele zwik die erachter aanloopt.

  Elk jaar een stad als Helmond aan antisemieten import.

  En op dodenherdenking met uitgestreken smoelwerk een krans leggen. Bah!

  Geliked door 6 people

  • delamontagne zegt:

   UITGESTREKEN ? ? smoelwerk ?

   Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ik kijk NOOIT naar dat “Dam-gebeuren” nu na Karskens te hebben aangehoord al helemaal niet meer.
   Wel oneerbiedig gezegd, Damgebeuren, maar ik voel er totaal geen emotie bij.
   Al die omhoog-gevallen/geplaatste personen die NL moeten beschermen ????????????
   Kijk maar hoe ze allemaal op de vlucht gaan na een paar schreeuwen van een verwarde dwaas ( dit keer wel een VERWARDE MAN ).
   De enige herdenking die mij bij blijft is die uit 1950 of 51in Rotterdam Zuid.
   Zo,n beetje waar nu dat grote winkelcentrum annex Metro-station is.
   Daar was toendertijd een klein parkje aangelegd met herdenking steen en de namen van de burgers die op de Pleinweg in de laatste dagen van de oorlog daar als represaille waren neergeschoten door de Duitsers.
   Waren mensen bij die stonden te huilen en ik hoorde dat dat nabestaanden van de slachtoffers waren.
   Maar ik was toen nog een kind en die herdenking maakte nog meer indruk op je.
   dat hele parkje + Kruis + namen van de omgekomenen is al 10-tallen jaren verdwenen.
   Waar ik ook beroerd van wordt is de inlevende gevoelens van de z.g.n. nieuwe Nederlanders die ook zo nu en dan het woord mogen voeren.
   Zo hoorde ik ’n paar dagen geleden bij toeval s’morgens op de radio ene Abdelkader Benali, ( schrijver meen ik ),
   betogen over de geweldige support van de Marokkanen in W.OII

   Geliked door 5 people

 3. Republikein zegt:

  Zag het karakter van Rutte onlangs nog verbeeld op cartoon, iets van merite o.i.d.

  Geliked door 3 people

 4. BigLJohn zegt:

  Dodenherdenking. Vele miljoenen soldaten gaven hun leven voor onze vrijheid. En wat nu blijkt, helemaal voor niets ! Want we leven nu vanwege dat lullige Corona in een staat van beleg. Al onze burgerlijke vrijheden gaan eraan, terwijl de economie bewust gesloopt word. Niemand mag aanwezig zijn bij de dodenherdenking, uitgezonderd natuurlijk weer die Koning, Rutte, en nog wat meer van dat huichelachtige gespuis. Zij staan niet op 1,5 meter van elkaar, en bij hun komt de politie niet langs bij groepsvorming. De – elite – geniet ervan om het bloed te drinken van de bevolking. Dat de meeste Nederlanders zich zomaar voor het karretje van die – elite – laten spannen, zich niet willen verzetten, is niet te begrijpen. En wat word het volgend jaar ? Een Rutte 4 ? Terwijl hij iedereen in zijn schoenen pist word hij tegelijkertijd bejubeld als een groot staatsman….

  Geliked door 2 people

 5. boorzalf zegt:

  Klasse!!! Arnold.👍👍👍👍

  Geliked door 1 persoon

 6. Japio zegt:

  Geweldig betoog Mhr Karskens.

  Like

 7. Steven zegt:

  Ik heb zo’n vaag vermoeden dat als alle plannetjes van Soros, Gates en de gehele EU bende dreigen te mislukken, dan er opnieuw bewust een oorlog gegenereerd gaat worden om hun verlies hiermee te compenseren.
  Je vrijheid hoef je niet meer te vieren, omdat die inmiddels al van iedereen is afgepakt.

  Geliked door 2 people

 8. droevige mof zegt:

  Er zijn dagen, en de 4e en 5e mei zijn zulke dagen, dat ik als Duitser in Nederland gewoon mijn mond houd. En meer nog, ik heb geen plaats bij herdenkingsplechtigheden op deze dagen.
  Ik weet dat ik jullie persoonlijk niet heb overvallen en dat ik niet overwonnen hoefde te worden. Maar daar gaat het niet om. Het gaat om het bewaren van fatsoen en discretie als onze buren collectief rouwen en zich herinneren.
  Dus op die dagen, ga ik hier niet posten.

  Geliked door 6 people

 9. Rensk. zegt:

  Ik ken iemand, die vroeger in het zuiden van Nederland opgegroeid is en een duitse vader en nederlandse moeder heeft. Hij is daarmee zijn hele jeugd gepest en getreitert. Vanwege de 2de wereldoorlog. Als hier in Nederland iemand als Hitler opgestaan zou zijn zou 90 procent van de Nederlanders er net zo hard achteraan gehold hebben. De andere 10 procent kan niet anders dan lijdzaam toezien en jezelf beschermen door er aan te wennen. Of de mogelijkheid hebben in het verzet te gaan. Je ziet het al aan de manier waarop ze reageren als Rutte in hun ogen een keer een mooi stukje voor de camera opleest. Of prachtige tv optredens heeft wat betreft de coronacrisis. Terwijl er fout op fout gemaakt is. Plus dat hij en zijn partij al zoveel smerige kunstjes geflikt heeft. Hij schiet alweer in de peilingen omhoog.

  Bovendien zijn in Nederland de meeste Joden vermoord. Gewoon door ze te verraden voor een luttele 40 gulden.

  Met andere woorden: laat de Nederlanders eerst maar eens kritisch naar zichzelf kijken. Erg moeilijk voor de meesten.

  Geliked door 4 people

 10. Jules Vismale zegt:

  Een geweldige betoog van Arnold Karskens in dit youtube-filmpje want ik kan me heel goed vinden met alle kritiek die hij uitoefent op talloze linkse huichelaars en Mark Rutte!
  Zo is het al jaren bekend dat het Oranjehuis tijdens 4 en 5 mei NOOIT heeft verkondigd dat 25.000 Nederlanders in de Waffen-SS dienden, dat duizenden Nederlandse politieagenten, ambtenaren en spoorwegpersoneel de nazi’s hielpen om 107.000 Nederlandse joden, waaronder ook Duitse, Oostenrijkse, Tsjechische en Poolse joden die voor de nazi’s waren gevlucht, op te maken en af te voeren naar Auschwitz-Birkenau, Sobibor, Mauthausen en andere vernietigingskampen en dat het Nederlandse verzet jammer genoeg niet sterk genoeg was om alle Nederlanders hierachter te krijgen!
  Helaas weten een heleboel mensen ook niet eens dat lang niet alle Duitsers nazi’s waren daar het Europese verzet tegen het nationaal-socialisme juist in Duitsland begon en er voor en tijdens WO II eveneens honderdduizenden Duitsers door de nazi’s werden vermoord!
  En dat waren om te weten: communisten, socialisten of sociaal-democraten, katholieken, Jehova’s, SA-leiders, Duitse joden, zigeuners, verstandelijke en geestelijke gehandicapten, ongeneselijke zieken, asocialen, kruimeldieven, bedelaars, deserteurs, overlopers, burgers die luisterden naar buitenlandse radiozenders, burgers die het nazi-regime bekritiseerden of daar grappen over maakten, verzetsstrijders (Witte Roos, Rode Orkest, Kreisauer Kreis, Edelweisspiraten, Swingjugend, militair verzet onder Claus von Stauffenberg), kerkleiders enz.!
  Na 75 jaar vrijheid is deze in Europa al grondig verpest door de VN, de EU, de islam en allerlei aanverwante organisaties die blijkbaar nog steeds denken dat zij een soort Vierde Rijk in Nederland en Europa kunnen creëren!
  En het coronavirus lijkt haast een straf van de natuur te zijn die wederom duidelijk maakt dat wij mensen niet de eigenaar van de Aarde zijn maar dat de mensen het eigendom van de Aarde zijn!

  Geliked door 3 people

  • U heeft gelijk waar het de medewerking van groeperingen betreft, sommigen omdat ze achter het regime aanliepen anderen omdat ze nauwelijks anders konden.
   Wat vaak uit het oog verloren wordt is dat het tot 1942 wel degelijk werkkampen waren, bij Auschwitz III-Monowitz lag bijvoorbeeld een gigantisch industrieterrein van IG-Farben dat kon beschikken over de dwangarbeiders uit het kamp.
   Na 1942 werden het inderdaad vernietigingskampen maar de weinige informatie die van daaruit door druppelde werd vaak niet geloofd omdat men zich het niet kon voorstellen.
   Nee het is niet goed te praten maar hoe meer je er over leest hoe meer nuance er verschijnt, het was allemaal niet zo zwart/wit als men graag deed geloven.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Quote: “Nee het is niet goed te praten, maar hoe meer je er over leest hoe meer nuance er verschijnt, het was allemaal niet zo zwart/wit als men graag deed geloven.”

    Nee, natuurlijk niet: de Joden mochten kiezen of ze de kogel wilden, vergast wilden worden, als medisch proefdier gebruikt of uitgehongerd. Geweldige nuance! Kots! 😦

    Webmaster

    Geliked door 4 people

   • Helaas worden mijn woorden anders begrepen dan ik bedoeld had en teruglezende heb ik me inderdaad wat ongelukkig uitgedrukt.
    Waarvoor dan ook mijn welgemeend excuus maar iedereen die me zelfs maar een klein beetje kent zou kunnen weten dat ik het zo niet bedoelde.

    Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  Naar De Dam heb ik nooit gekeken. Ik gaf altijd de voorkeur aan de Waalsdorpervlakte. Minder hypocrisie, minder er zijn om gezien te worden. Het echte, respectvolle herdenken.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

 12. Tistochwat zegt:

  De ‘oranjes’ zullen wel weer een ‘bedroefd’ gelegenheids-smoelwerk trekken.
  Ik walg van die lui! HUICHELAARS!
  Zelf vluchtten ze destijds razendsnel weg!
  Volgevreten kwamen ze weer terug toen de kust weer veilig was.
  En het stomme volk ontving hen nog juichend ook!

  KOTS!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Het stomme volk….
   Vergeet het pleewerpen op koningsdag niet als ze allemaal met vlaggetjes staan te zwaaien…!

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    paulzwueste 3 mei 2020 om 16:55

    Er is helemaal niets veranderd, we blijven opgescheept zitten met een nest profiteurs, dat bejubeld en verafgood wordt.
    ZIEK!

    Geliked door 3 people

 13. M. zegt:

  Gaan ze nou de slachtoffers herdenken terwijl het land volgepompt word om weer nieuwe slachtoffers te maken?
  Schijnheilig zooitje.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s