Washington Times beschuldigt andere mainstream media van ‘enorme hoax rond Covid-19’

Screenshot_181

(Door: “Xander”)

Nederland: Corona sterftecijfer nog maar net over de helft van de griep 2017-2018 – Daily Mail publiceert nieuw onderzoek: werkelijke aantal corona doden 70 X LAGER dan officiële cijfers – TEKEN PETITIE ‘STOP DE NOODWET’

The Washington Times is een niet al te grote Amerikaanse mainstream krant van het conservatieve type dat we in Nederland – op enkele kleine christelijke bladen na – al heel lang niet meer hebben. Naast het almaar kritischer wordende Fox News is de Washington Times de eerste krant die de andere media letterlijk beschuldigt van het creëren van ‘een enorme hoax rond Covid-19´… De media blijven maar angst zaaiende getallen over een dodelijk virus verspreiden. Maar die bestaan niet, en dat is het niet. Covid-19 is op zijn best een nare griep. De media zouden verantwoordelijk moeten worden gehouden omdat ze ons iets anders hebben verteld, nog voordat ze de feiten wisten.’

Lees verder>>>
(h/t “Htsk day”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Washington Times beschuldigt andere mainstream media van ‘enorme hoax rond Covid-19’

 1. M. zegt:

  Iedereen die weet wat een virus is weet ook dat iedereen voor de gek gehouden word om iets anders te verdoezelen.

  Geliked door 3 people

 2. droevige mof zegt:

  Als het de Washington Post was, zou het een dambreuk zijn. Maar het is gewoon de Washington Times, het oude slagschip van de conservatieven en soms de altright-beweging.
  Op het moment dat een mainstream medium van kant verandert, weten we dat het systeem is veranderd. In Duitsland zien we dit bij de kranten van de Springer Verlag, maar pas sinds een Amerikaanse pro Trump belegger in de raad van bestuur de richting aangeeft.
  Sindsdien speelt Merkel slechte kaarten in deze kranten.

  Geliked door 1 persoon

 3. malsion zegt:

  Deze berichtgeving is gelijk aan wat Robert Jensen dagelijks vertelt. Iedereen die de berichten op TV volgt en ook zelf eens op statistieken van vorige griepgolven kijkt kan het zelf vaststellen. Hoe is het mogelijk dat de wereldbevolking zich zo om de tuin laat leiden? Zijn we dan met z’n allen gek geworden?

  Geliked door 3 people

 4. Steven zegt:

  In het kader van de “strijd tegen het coronavirus” wordt de burger de ene na de andere “veiligheidsmaatregel” opgedrongen.

  Nu zijn het de winkeliers die zich gedragen als despoten en wel even zullen bepalen hoe jij gaat afrekenen.

  https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=15082:stop-met-winkelen-bij-kruidvat-en-caa&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  Wij worden de hele dag overspoeld met Coronaberichten en reclamespotjes vol Corona op de TV. Men wordt letterlijk kotsmisselijk van. Wij willen allemaal graag naar ons oude leven terug, maar de realiteit dwingt ons de feiten te accepteren zoals ze zijn. Jensen en Co. kunnen zo veel kletsen als ze willen, maar feit is dat er enorm veel mensen gaan aan de Corona dood. Veel meer dan een normaal griepje. Van een griepepidemie zijn de IC’es niet vol; ook niet tijdens de griepepidemie van 2017 – 2018. Het gaat nu beter. Het aantal doden is gedaald en zo ook de opnamen in ziekenhuizen, maar wij zijn er nog niet!. Terug naar normaal zal de aantallen besmettingen weer weer laten stijgen. Magere Hein zal graag huizen en verzorgingshuizen bezoeken. Voor hem zal het booming business worden. Dus, de lock-down moet verder gaan zoals het is. Maatregelen kunnen geleidelijk worden versoepeld, als het echt beter gaat. Trouwens waar zijn de mondkapjes voor de publieke sector? Waarom hebben buschauffeurs en thuiszorg NOG STEEDS geen mondkapjes? Zijn ze in Montenegro? In China? Of worden ze in de bannleaux van Parijs als koopwaar aangeboden door de multiculturele verrijking met dubbele nationaliteit?

  Like

 6. R Thomasson zegt:

  Gisteren in de bus in de richting van Leeuwarden zat een hele groep Afrikaanse asielzoekers gezellig bij elkaar vrolijk te kletsen. Van de 1,5 m. afstand hebben zij nooit gehoord. Een van hen reisde met een grote zware koffer. Hij zag er beroerd uit. Hij rochelde en hoestte als maar door, zonder zijn hand voor zijn mond te houden; dus druppels spuug vlogen om hem heen. Wie weet waar hij van de AZC heen ging? En hoeveel mensen zou hij onderweg besmetten? Waar is de verantwoordelijkheid van de COA? Nog beter kunnen wij vragen: Waarom worden de poorten van de AZC’s in deze tijd niet gesloten? Niemand heeft deze mensen gedwongen hierheen te komen. Dat deden ze vrijwillig. Dus, ze moeten het maar accepteren dat ze hier worden geïnterneerd en niet op vakantie in een Center Parcs ressort. Men kan de overheid ook vragen waarom worden regio’s die licht door de Corona zijn getroffen (Friesland, Groningen en Drenthe) niet (gedeeltelijk) afgesloten van regio’s die zwaar zijn geïnfecteerd?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s