FOTOSHOPPER Rutte . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTOSHOPPER Rutte . . .

 1. Mr Dumass zegt:

  Politie… aan u de keuze!!

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De Climate Communists die zich Groen-Linksche Socialisten noemen zijn met hun termijnen van de Klimaatverdragen een doodlopende weg in geslagen en rennen steeds harder naar het einde.
  Dat men met hun klimaatverdragen het streven nooit zullen gaan halen, daar zijn we nu allemaal de slachtoffers van geworden.
  Het Groene Virus heeft zichzelf in de voet geschoten, maar komen er zelf relatief ongeschonden uit, terwijl de maatschappij en de economie aan de beademingsapparatuur liggen.
  Het zoeken naar een manier voor “Sustainable Living” is niet om de bevolking buiten te sluiten en op te sluiten, maar het openstaan voor alternatieve methoden van transport, energiebesparing en hogere rendementen en een gezonde leefomgeving,……maar de postzegel zó vol stampen met nieuwe bewoners dat de natuur plaats moet gaan maken voor verstedelijking, dat er op elke vierkante meter een gesubsidieerde windmolen of zonnepaneel moet komen, en dat als energietransitie te verkopen zegt alles over de kortzichtige politiek, de toekomst van de EU is een lachertje, de innovatie is een dure dagbesteding van non-creatieve ambtenaren die er enkel als de kippen bij zijn als er wat te verdelen valt…..in de breedste zin van het woord.
  Zou het realiseren van kleine kernenergiecentrales niet een betere optie zijn om ons belastinggeld in te verliezen, in plaats van onderhoudsonvriendelijke windmolentjes die geen enkel rendement opleveren, of het verbieden van de bevolking om zich buiten een straal van een paar kilometer buiten het woonadres te begeven, om maar aan de Co2-uitstootvermindering van de onrealistische klimaatverdragen te moeten voldoen……..De Groene Maffia van de Partij Van De Afbraak is uit op een welvaarttransitie, niets meer, niets minder…….(en heeft na ruim twee decennia geen enkel resultaat geboekt, tijd om de stekker uit deze slechtste investering ooit te trekken, NEXIT NU!)

  Like

  • Nemesis zegt:

   ” De Climate Communists die zich Groen-Linksche Socialisten noemen zijn met hun termijnen van de Klimaatverdragen een doodlopende weg in geslagen en rennen steeds harder naar het einde. ”

   Hier zou ik kunnen zeggen: de wens is de vader van de gedachte, evenals de NEXIT die ik niet zie gebeuren op deze manier met de heel veel oude partij aanhangers en bangerikken voor iets wat er niet is.

   Geliked door 1 persoon

 3. klaas zegt:

  Like

 4. Tom zegt:

  China ontkende ook het corona probleem… Net zoals veel personen die reageren op deze website.

  Het hoofd van Jensen was meer op zijn plaats geweest hier. Die gelooft namelijk nog steeds wat het communistische regime van China ons wilde doen geloven… *niets aan de hand!*

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wat is er dan volgens u eigenlijk aan de hand? De griep van twee jaar geleden kostte aan meer mensen het leven dan dit zogenaamde corona-virus. Waarom werd er destijds niet zo´n ophef over gemaakt? Waarom werden er destijds niet zulke vrijheid berovende maatregelen genomen? Zou er wellicht toch iets anders achter zitten? …..

   Geliked door 3 people

   • Monalisa zegt:

    Dat horen we wel een keer, terug naar de slaven tijd.

    Like

   • Blaffertje zegt:

    Klopt.
    In 2018 zijn er een kleine 10.000 mensen aan de reguliere griep gestorven en dat zag men als collateral damage..
    https://www.gelderlander.nl/home/ongekend-veel-griepdoden~a751154a/?referrer=https://www.google.com/

    Like

   • Tom zegt:

    We hebben te maken met een nieuw (!) virus waarover China gelogen heeft en nu nog steeds geen openheid over wil geven.

    Het virus grijpt razendsnel om zich heen en indien het niet beperkt wordt dan wordt onze zorg te zwaar belast. Dat hebben we gemerkt en onze IC patienten moesten dus overgebracht worden naar Duitsland. Als we niets doen dan is de kans aanwezig dat een groot deel van Nederland ziek wordt.

    We weten heel weinig over dit nieuwe virus. Er bestaat nog steeds twijfel of men immuun is nadat men het virus heeft gehad. De bewijzen zijn er dat mensen opnieuw besmet raken en niemand weet waarom.

    We kunnen dus niet doen alsof er niets aan de hand is zoals het communistische regime heeft gedaan.

    Dat de economie schade oploopt is duidelijk. Echter we zijn opgezadeld met een nieuw, onbekend, virus. Logisch dat de gehele (!) wereld hier op reageert.

    Hoe langer het virus vrij mag rondgaan hoe groter de kans dat het muteert. De kans is dat het dan een herhaling wordt van de Spaanse Griep.

    Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen het bagataliseren.

    En ja, ik geloof zelf ook dat er meer achter deze corona pandemie zit en dat zijn de idioten van het Chinese communistische regime. Die gasten sporen niet maar veel mensen lijken zich dit niet te beseffen.

    Zelfs medewerkers van de WHO beginnen nu te klagen dat China nog steeds niet mee wil werken om de oorzaak van de corona uitbraak te achterhalen.

    Wordt wakker beste mensen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s