Islamitische video-oproep om christenen en ongelovige vrouwen tot slaaf te maken

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

Othman Al-Khamis (foto), de hoofd-imam van Koeweit, verklaart al in het jaar 2017 duidelijk de islamitische strategie om christenen en niet-islamitische vrouwen tot slaaf te maken, waarover ook het Italiaanse “Voxnews” met een schrikbarende video bericht.

Mitteleuropa

Vier-punten-strategie ter onderwerping wordt zeer nadrukkelijk uitgelegd

In de ophitsende video-oproep aan zijn gelovige islamitische volgelingen valt waarschijnlijk definitief het masker van de in heel Europa “bescherming zoekende” aanhangers van de profeet.

Het zou in het meest urgente belang van moslims zijn om de in de Jihad gevangen genomen soldaten in ieder geval te doden, aldus punt één van ede vier-punten-strategie van de prediker. Een tweede optie zou zijn om losgeld voor gevangenen af te dwingen.

Als derde mogelijkheid bezweert Ak-Khamis om vooral het tot slaaf maken van ongelovige mannen en vooral vrouwen per se in overweging te nemen. In ieder geval zou het duidelijk zijn dat een moslim nooit een slaaf zou kunnen zijn, om het even van welk geslacht, aldus de imam.

Deze slaven zouden als slaven van de Jihad beschouwd moeten worden en zodoende als eigendom van hun bezitter. Daarom kunnen en moeten uitsluitend ongelovigen tot slaaf gemaakt worden, maant de prediker nadrukkelijk aan.

Als vierde en meest inefficiënte optie zou de vrijlating van gevangenen zonder losgeld gelden, aldus Al-Khamis.

Duidelijke, onopgesmukte taal van een islamitische geloofsvertegenwoordiger, die ons allemaal wakker zouden moeten schudden en die het nog steeds aanhoudende, inflatoire “bescherming zoeken” van deze geloofsvertegenwoordigers vermoedelijk in een heel ander licht plaatsen.

Bekijk HIER de video (Engels ondertiteld).

Hier de letterlijke vertaling van de video:

De Koeweitse imam sjeik Orhman Al-Khamis in een openbare preek op 18 april 2017

Waar komen de slaven en slavinnen vandaan? Van de Jihad. Slaven en slavinnen worden in de Jihad gevangen genomen. Als de Jihad gevoerd wordt, heeft de imam vier mogelijkheden wat hij met de gevangenen moet doen. Dit betekent dat hij datgene moet doen wat in het beste belang van de moslims is.

Hij heeft vier mogelijkheden:

 • De eerste is zijn gevangenen te doden die soldaten zijn – alleen de soldaten, niet de vrouwen, de kinderen, de oudere mensen, de monniken of de slaven.
 • Zijn tweede mogelijkheid is hen tegen losgeld vrij te laten.
 • Zijn derde mogelijkheid bestaat erin hen zonder losgeld vrij te laten.
 • Zijn vierde optie is hen tot slaaf te maken – zowel de mannen als de vrouwen.

De mannen worden slaven en de vrouwen slavinnen. De slaaf is het eigendom van zijn bezitter. Ze worden door de Jihad tot slaaf gemaakt en een moslim kan geen slaaf zijn. Een moslim mag nooit tot slaaf gemaakt worden. Alleen ongelovigen mogen tot slaaf gemaakt worden.

Als een slavin trouwt, kan haar bezitter geen seks meer met haar hebben. Dat is het. Het is voorbij.

(Vraag van een luisteraar): Ze gaat dan naar het huis van haar man? (Antwoord): Natuurlijk. De bezitter kan alleen dan seks met een slavin hebben wanneer zij niet getrouwd is. Als ze trouwt, is het voorbij. Dan kan hij geen seks meer met haar hebben.

Maar zoals gezegd, een (islamitische) man kan niet gewoon trouwen met een slavin. Hij zou met een vrije vrouw moeten trouwen, geen slavin. Maar als hij geen vrouw vindt om mee te trouwen of als hij niet genoeg geld heeft of als niemand hem wil en hij het moeilijk vindt, bestaat er niets wat dit zou kunnen verhinderen.

Met de woorden van Allah: “Wanneer een van jullie niet de middelen heeft om met een vrije gelovige vrouw te trouwen, kan hij met gelovige meisjes onder hen trouwen, die jullie rechterhanden bezitten.”

Haar eigenaar kan geen seks met haar (een slavin) hebben als ze trouwt. Is dat duidelijk? Ze kan niet met twee mannen slapen. Dat is onmogelijk.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", achterlijkheid, Allah, Arabische wereld, atheïsme, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, demoniseren, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, kwaadaardige opzet, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, sharia, Slavernij, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamitische video-oproep om christenen en ongelovige vrouwen tot slaaf te maken

 1. Jules Vismale zegt:

  Even een nieuwe oproep hier: schop die Othman Al-Khamis en al zijn vrouwen- en christen-hatende islam-soortgenoten onmiddellijk van deze planeet af omdat ze nog beter op Venus, Mars, Neptunes, Saturnus, Uranus of Pluto hun ziekmakende ideeën kunnen gaan verkondigen! Ze horen totaal NIET thuis op de Aarde waar zij alleen maar rottigheid uithalen!

  Geliked door 4 people

 2. Hovawart zegt:

  Deze Opperhoofd-imam van Koeweit, met zijn Vier-punten-strategie ter onderwerping van ongelovigen, is bijna net zo’n angstaanjagende viespeuk als de Linksche Looney Brigade in het Brusselse Paleis van de Onvoorstelbare Vrede.
  Zolang er maar mensen blijven geloven in deze boodschappers van het kwaad zal de wereld geen moer opschieten, de paarse puinhoop breid zich steeds verder uit, als een olievlek.
  (dat olie-overschot word binnenkort een wereldwijde oliebrand van onvoorstelbare proportie, het wachten is op het aansteken van het korte lontje door de puissant-rijke Kamelenridders uit de Levant, de olieprinsen uit Belad Al-Shaam, de islamietjes uit het Morgenland, en de huurlingen in bijna elke grote stad in Europa, die zich via grote donaties uit Saoedi-Arabië voor hun moskee hebben laten inlijven en verenigen……..en bewapenen) Het wachten is tot de ramadan voorbij is, op een lege maag kun je geen oorlog voeren en je bent jezelf niet als je honger hebt.)

  Geliked door 3 people

 3. guusvelraeds zegt:

  In de ophitsende video-oproep aan zijn gelovige islamitische volgelingen valt waarschijnlijk definitief het masker van de in heel Europa “bescherming zoekende” aanhangers van de profeet.

  Geloof je het zelf?

  Als na duizenden aanslagen het masker nog niet gevallen is gaat het hier zeker niet mee vallen.

  Wat dat slaven aan betreft heeft hij helemaal gelijk. Er zijn inmiddels miljoenen Europeanen die dagelijks gaan werken voor het steeds groter wordende leger van islamitische uitvreters die vanaf dag een nog nooit gewerkt hebben. Zijn er die wel een poosje gewerkt hebben dan krijgen ze in de koffiehuizen en shisha lounges al snel de vraag gesteld “Heb jij het nog niet in je rug”.

  Moslims hebben geen werkcultuur. Ze rommelen wat aan en de rest moet van Allah komen.

  Weet je waarom ze graag naar Europa komen?

  Precies, hier kunnen ze de heer spelen want die domme Europeanen gaan toch wel voor hun werken.

  Geliked door 6 people

 4. Betty Boob. zegt:

  Ik kan het maar niet snappen, enkel dan als dit BOOS opzet is.
  De heerser van deze wereld regeert Johannes 12:31

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  te wapen

  Like

  • J.C.Jans zegt:

   Ben ik voorstander van,een andere weg zal niet leiden tot vrijheid,wat ons wil elimineren dient vernietigd te worden op elk niveau.

   Maar ja wat gaan we doen met een paar bereidwillige als de rest in zijn nest blijft liggen,en daarmee verwacht dat andere de kolen uit het vuur halen.Of moeten we uitgaan van,als het eerste schaap over de dam is………..Dit volk is verloren en niet waard om voor te strijden,zorg voor uzelf en de mensen die u dierbaar zijn.

   QPO

   Like

 6. Hovawart zegt:

  Er worden er voor minder berecht, maar uit naam van een overtuiging noemen ze het plotsklaps
  verwarde mannen, mogelijk als gevolg van drugs en alcohol, of medicijnen, geen stageplek of gepest op school, geen dikbetaalde baan kunnen vinden, of enig ander ongerief dat als excuus voor het oproepen/plegen tot haatincidentjes jegens anderen kan worden aangewend en waar justitie graag de handen boven de hoofdjes van de islamietjes voor houden…..rare jongens die moslims.
  Justitie en islam zijn twee handen op één buik.(deze uitdrukking betekent dat degenen om wie het gaat het altijd met elkaar eens zijn, heel goed met elkaar kunnen opschieten en elkaar altijd steunen, zij spannen altijd samen, zij zullen elkaars plannen altijd verdedigen (zo nodig ten koste van anderen.)

  Like

 7. Jan zegt:

  Waarom hebben de Amerikanen die zandbak bevrijd? ok, was iets met olie, maar voor de rest, het zijn allemaal geschiften en woestijnrovers. Zat er geen olie in de grond waren het allemaal tentbewoners met geiten en kamelen.
  Ik zou zeggen, zand over de zooi, de olie is toch onder de $0,00 gezakt.
  https://edition.cnn.com/2020/04/20/business/below-zero-oil-gasoline-prices/index.html

  In Mad Max vocht men om de olie

  Like

 8. kampersrene zegt:

  die Al-dingens is een echte moppentapper

  Like

 9. verwardeman zegt:

  Vieze kutkoeweiti , kom je verhaaltje maar eens recht in mijn gezicht vertellen , kom je
  erachter hoe hard ik kan schoppen , ik trap je moSSelkop kaput . STUK STRONT .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s