Samen sterk tegen Cojona

Screenshot_41

(Door: “Weethetwel”)

Een meisje in een erg kort rokje was op onnavolgbare wijze “verslaggever” geworden bij RTL4. En dat terwijl ze het woord “corona” niet eens uit kon spreken. Het werd dus “Cojona”. Ze was speciaal  aangenomen om Jensen af te zeiken. Dus stond het wicht daar wat te oreren over Cojona hierr en Cojona daarr.  Jensen hierr en  Jensen daarr. Maar ongewild gaf RTL met deze belachelijke vertoning een hele onverwachte wending aan het debat, want Jensen pikte dit Cojona-virus meteen op als het nieuwe abnormaal. Want Cojona is al lang geen virus meer, het is een wereldwijde tsjak van mensen opsluiten en als kleine kinderen behandelen, bejaarden vermoorden en de welvaart van nu en de generaties na ons vernietigen. Cojona is een goor woord; een instrument in handen van misdadigers als Rutte, Merkel en Macron die hiermee hun eigen staten vernietigen. Dankzij een bevolking die ook maar niet in actie wil komen tegen dit grootste bedrog aller tijden.

Wanneer komt er een eind aan deze Cojona-gekte ?

Een steeds groter deel van de bevolking begint zich wel eindelijk af te vragen wanneer er een eind komt aan dit maffe Cojona-tijdperk. Dat woord heeft inmiddels een héle andere invulling en betekenis gekregen. Het is al láng niet meer zo dat daarmee de ziekte zélf bedoeld wordt, want die gaat inmiddels uit als een kaarsvlam. Nee, daarmee doelt men op alle maatregelen die op het hoogtepunt van de georganiseerde paniek zijn genomen en waardoor alle mensenrechten werden ontnomen. Men ziet de chaos en de armoede die als een tsunami naderbij komen. De schurkachtige politici hullen zich in stilzwijgen en tonen geen enkele compassie met ondernemers die failliet gaan en met de bejaarden die eenzaam opgesloten zitten en van verdriet doodgaan. Hoe is het mogelijk? De strijd tegen Cojona wordt dan ineens een heel andere strijd, namelijk tégen die politici en tégen de staat. En wat blijkt? Het zijn de politici die een grote campagne begonnen zijn die zich nu tegen henzelf keert.

Enorme campagne tegen Cojona

Sinds het RTL-programma hoor je ieder kwartier op alle radiozenders spotjes tegen Cojona. Langs álle snelwegen staan spreuken tegen Cojona. Op bill-boards, bushokjes, TV, internet, whatever, óveral tegen Cojona. Laten we met zijn allen direct een einde maken aan Cojona! Niks social distance en anderhalve meter. Stop onmiddellijk met de onzin. Óp naar het échte normaal. Sámen vechten we tegen Cojona. Sámen staan we sterk tegen Cojona!

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”, waaronder vanaf 6 maart meer dan dertig relativerende cojona-artikelen voor een snelle terugkeer in de realiteit.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Samen sterk tegen Cojona

 1. Tistochwat zegt:

  Stop dat cojonavijus maaj in je jeet!

  Geliked door 10 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Toon COJONES en vecht tegen COJONA.

  Geliked door 5 people

 3. Japio zegt:

  Geheel mee eens “Weethetwel”. Dinsdag wordt de krant genaamd “ deanderekrant” uit gegeven (ruim een half miljoen) en verspreid. De initiatiefnemer, Sander Compagner is hier; https://eenoorlogreedsverloren.nl/2020/04/27/verzet-in-tijden-van-besmetting-in-gesprek-met-sander-compagner/ te zien.

  Geliked door 2 people

 4. raymondheyveldt zegt:

  Cojona net zoiets als met de “r” van Willem

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Ik had de leesbrl niet op en las als eerste “cojonos”, maar dat zal dat domme wicht wel niet hebben bedoeld……….

  COJONES

  Geliked door 6 people

 6. oudmarinier zegt:

  @Weethetwel …Goed en WAAR stuk …!!!

  Geliked door 4 people

 7. M. zegt:

  Dat is wat betaalde leugenaars doen, de waarheid aanvallen en demoniseren, anders blijven hun leugens niet overeind en hebben ze geen baantje meer bij de staatspropaganda.
  Na een tijdje de ratten in een net pak bekeken te hebben van dichtbij is mij wel duidelijk geworden dat men zelf de angst die men rondstrooit op de staatpropaganda kanalen niet zo heel serieus neemt.

  Samen sterk tegen de corona terreur en machtsmisbruik.

  Geliked door 5 people

  • Tom zegt:

   “Leugenaars die de waarheid verdraaien”?

   Bedoel je hier het communistische regime in China mee?

   Ken je het verhaal van de Chinese arts Li Wenliang? Hij waarschuwde voor het Corona virus maar werd monddood gemaakt door zijn overheid. Dezelfde overheid schreef dat er niets aan de hand was…

   Waarom praten sommige ‘vrije’ mensen hier in Nederland deze idiote communisten na?

   Bij deze het verhaal van deze moedige arts:

   De 34-jarige arts Li uit Wuhan is overleden. Het ziekenhuis waar hij lag heeft dat bevestigd. De arts sloeg als eerste alarm sloeg over het virus.

   De Global Times, een Chinese krant die doorgaans het geluid van de overheid verkondigt, had eerder vandaag geschreven dat Li Wenliang zou zijn overleden. Daarna werd zijn overlijden ontkend.
   Maar laten vanavond heeft het ziekenhuis waar hij lag het overlijden van de arts toch bevestigd.

   Niet serieus genomen
   Li Wenliang, arts in een ziekenhuis in Wuhan, werd door de Chinese autoriteiten niet serieus genomen toen hij alarm sloeg. Hij wilde waarschuwen voor een SARS-achtig virus. Hij stuurde op 30 december 2019 een appje naar oud-studiegenoten om door te geven dat zeven patiënten ziek waren geworden en in quarantaine waren geplaatst na het bezoeken van een markt.

   Voorzichtig zijn
   Het was bedoeld als waarschuwing. “Ik wilde mijn oud-klasgenoten zeggen dat ze voorzichtig moesten zijn”, zei hij in een gesprek met CNN.
   De screenshots van zijn waarschuwing werden massaal gedeeld. Wenliang: “Toen ik dat online voorbij zag komen, realiseerde ik me dat ik waarschijnlijk gestraft zou worden”.

   Zijn gevoel bleek te kloppen. Niet veel later moest hij zich melden bij de politie, die hem verdacht van het verspreiden van geruchten. Wenliang moest een verklaring ondertekenen waarin hij zijn vergrijp toegaf. Ook moest hij beloven dat hij niet in herhaling zou vallen. 
   Een dag na Wenliangs waarschuwing stuurde de gezondheidsraad van Wuhan een bericht naar buiten. Daarin stond dat er geen reden was tot zorg. Er waren 27 mensen ziek, maar de ziekte was onder controle, schrijven ze. Ze hadden het mis, weten we nu.

   Bron: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5012641/chinese-arts-overleden-die-waarschuwde-voor-coronavirus

   Dit verhaal is ook op andere media terug te vinden.

   Geliked door 3 people

   • Luchtpint zegt:

    Dit is natuurlijk geen gewoon “griepje”. Als het dat wel was, dan zouden de Chinezen nooit iedereen hebben monddood gemaakt die het probleem eerder wou rapporteren. Dat zegt duidelijk dat de Communistische Partij in China uit paniek iets te verbergen had. En dat soort paniek doet zich niet voor als er niks aan de hand was geweest.

    Geliked door 1 persoon

 8. droevige mof zegt:

  Cojona en haar vrienden
  Vandaag zag ik moedige Cojona-bestrijders tijdens mijn wandeling in het Duitse bos. Ze liepen moederziel alleen en droegen mondkapjes om te voorkomen dat ze de eekhoorns zouden besmetten.
  Ook interessant zijn de fietsers met mondkapjes, fietshelm, veiligheidsvest en zonnebril. Alleen de veiligheidsgordel ontbreekt. De buitenaardsen zijn onder ons.

  Geliked door 9 people

 9. Tom zegt:

  Ik citeer:

  “een instrument in handen van misdadigers als Rutte, Merkel en Macron die hiermee hun eigen staten vernietigen. Dankzij een bevolking die ook maar niet in actie wil komen tegen dit grootste bedrog aller tijden.”

  Maar hoe zit het dan met de rest van de wereld?

  Afrikaanse landen – Lockdown
  Aziatische landen – Lockdown
  Israël – Lockdown
  Rusland – Lockdown
  Moslimstaten – Lockdown
  USA – Lockdown
  Zuid Amerikaanse landen – Lockdown

  Nederland: Intelligente Lockdown dus het valt hier nog reuze mee!

  Denemarken heeft het in Europa m.i. het beste gedaan door zeer snel de boel op slot te gooien. Nu kunnen ze weer rustig op gaan starten echter grenzen blijven dicht en de preventieve maatregelen blijven van kracht.

  Maar wat willen de anti-corona personen of de corona ontkenners nou eigenlijk zelf? Hoe ziet jullie ideale reactie op de corona pandemie er uit?

  China ontkende eerst ook de corona uitbraak en we weten intussen waar dit toe heeft geleid. De corona ontkenners doen mij denken aan het communistische dictatuur in China. Naar mijn idee zijn de corona ontkenners gebrainwashed door het communistische dictatuur in China.

  Maar willen jullie dan alle maatregelen opheffen? Dus geen afstand houden (iets wat wereldwijd geldt)?
  En dan? Dan zitten de IC’s in Nederland misschien weer binnen twee weken vol. En dan? Dan krijg jij een ongeval (ik hoop het niet) en moet je naar de IC… Oeps! Die zit vol…

  Nogmaals: dankzij Rutte is de zorg wegbezuinigd. Nu hebben we een probleem dat enkel nog groter is geworden omdat we te weinig IC’s hebben.

  En nogmaals: de gehele wereld, dus mensen met alle beschikbare kleurtjes, geloofsovertuigingen en politieke voorkeuren, zit in Lockdown of dient zich te houden aan preventieve maatregelen.

  En dat allemaal dankzij de lieve communisten is China.

  Geliked door 2 people

  • weethetwel zegt:

   @tom
   Hoe het in die andere landen zit? Ook daar worden de mensen belazerd waar ze bij staan! Ga je eindelijk eens een keer informeren en blijf niet steeds dezelfde kapotte grammofoonplaat afdraaien. Daarvoor is de zaak nét iets te serieus.

   Geliked door 2 people

   • Tom zegt:

    Inderdaad is de zaak net iets te serieus om het af te doen als ‘een griepje’… Of het constant napraten van het communistische regime ‘er is niets aan de hand’…

    Het begint inderdaad te klinken als een defecte grammafoonplaat.

    De hele wereld (!) wapent zich tegen de pandemie. Alle overtuigingen (!). Alle landen waaronder ook die landen die niets van doen willen hebben met de VN…

    Maar jij weet het beter? Misschien dat je eens moet proberen om contact te leggen met personen die op de IC’s werken. Toevallig heb ik er eentje in de familie.
    Maar ach, iedereen liegt natuurlijk! Ook de zusters, broeders en artsen die de afgelopen weken zich kapot hebben gewerkt. Zij liegen allemaal… Fijn dat hun werk gewaardeerd wordt door mensen als jij.

    Maar hoe zou jij het coronavirus aan willen pakken? Gewoon ‘niets’ doen?
    Struisvogelpolitiek heet dat.

    Geliked door 3 people

   • johnberrevoets zegt:

    Door gewoon normaal te doen zoals we al meer dan vijftig jaar doen bij uitbraak van griep etc. Gaaaaaaap

    Geliked door 4 people

   • Htsk day zegt:

    @Tom
    Sorry Tom, ik heb per ongeluk op je “like”
    gedrukt, was niet de bedoeling..
    Wel alle respect dat er toevallig eentje in de familie is die hard werkt.

    Like

  • oudmarinier zegt:

   Kijk eens naar Zweden….NO LOCKDOWN …en het is er percentueel gezien zelfs IETSJE beter dan in NL….Die lockdown bewijst helemaal NIETS , dat het erger voorkomt etc etc etc… Ik zeg NIET dat het Corona virus niet ernstig is …maar het is WEL , minder dan een gewoon griep virus , qua doden . SARS en MERS e.d. enkele jaren geleden , zelfs EBOLA , wat veel gevaarlijker/besmettelijker is , heeft men ook GEEN wereldwijde lockdown ingevoerd . De maatregelen omtrent Corona , zijn wel degelijk VER OVERDREVEN… Overigens , goederen , verpakkingen en transport , kan ge-DESINFECTEERD worden. Die lockdown is complete ONZIN en WAANZIN , wat uiteindelijk veel meer slachtoffers zal vergen , wereldwijd door toedoen van de lockdown. De RECHTEN van mensen worden op ONWETTIGE wijze aangetast , zelfs de grondwet , wordt op onwettige wijze verneukt . Begrijp me niet verkeerd , elke dode , is er 1 teveel . Maar ALLES wordt zwaar overdreven.

   Geliked door 7 people

   • Zweden vergelijken met Nederland gaat aan alle kanten mank.
    Zweden heeft een kleine 10 miljoen inwoners op een gebied van 450.295 vierkante kilometer, Nederland ruim 17 miljoen op 41.543.
    Bijna de helft aan inwoners maar wel 10 x zoveel grond.
    Omgerekend heeft Zweden 22 inwoners op een vierkante kilometer.
    Nederland 411 !!
    Nee dan hoef je niet echt je best te doen om uit elkanders buurt te blijven.

    Geliked door 1 persoon

   • johnberrevoets zegt:

    En Stockholm dan, dombo?

    Like

   • Dus u stelt een wedervraag aan iemand die kritiek heeft op een deel van uw reactie en benoemt die in een moeite door een dombo?
    Prettige dag verder.

    Geliked door 2 people

   • Lucky zegt:

    Zweden heeft het geluk gehad dat ze geen grote uitbraak van het coronavirus heeft gehad, zoals die van hier, die oa werd veroorzaakt door vakantiegangers uit Italië in combinatie met het vieren van carnaval.

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Dat stoort mij ook enorm Tijl, zo zie je wél meteen watvoor een vlees je in de kuip hebt…..

    Geliked door 2 people

 10. Nachtkaarsje zegt:

  Wat je ziet bij de RTL zenders in de programmas die door moeten gaan voor nieuws en informatie zijn huppelkutjes en dildo’s tussen de 20 en 30 jaar. Mensen met totaal geen enkele ervaring hoe de wereld echt werkt, want dat zijn de gedrochten die opgevoed zijn door de sleutelkinderen in de jaren 70. Ze kunnen niks, ze weten niks, ze willen niks, en ze doen niks. Waardeloos tuig is het.

  Geliked door 6 people

 11. Republikein zegt:

  Rare Chinezen kunnen nu eenmaal de “R” niet uitspreken, zoals Indonesiërs met de “V”.
  De heer Parkepisser met 2 jonge heren, uit de regententijd.

  Like

 12. Htsk day zegt:

  @Tom
  Beste Tom,
  Je moet een beetje verder kijken dan tv of de krant, wat dat is bijna niets anders dan propaganda en nonsens.
  Als je dat eenmaal door hebt, zie niets anders, overal, wereldwijd.
  Voor mij geen tv, het maakt me ziek,.. het is alleen maar liegen, verdaaien, bedriegen, echt belangrijk nieuws wordt overgeslagen, en een hoop nonsence programma’s natuurlijk.
  Als je wat meer onderzoek doet kom je er wel achter wat er wel of niet aan de hand is.
  Google eens rond, kijk bv eens op alternative sites, of youtube.
  Natuurlijk, ook daar is een hoop rotzooi, je moet je gezond verstand blijven gebruiken, en de krenten uit de pap halen, tot je tot een logisch verhaal komt.
  En niet wegkijken als het niet zo leuk is of ongemakkelijk, want juist daar haken zoveel mensen af, dat is het probleem, veel mensen kunnen het niet verdragen, en willen het niet zien of weten.
  Ik zeg wel eens tegen mensen als jij, dat het misschien beter is dat je bepaalde dingen niet weet, want er gebeuren hele rare en vervelende dingen in deze wereld, je zou er maar depressief van worden.
  De waarheid kan keihard zijn, en bijna niet te geloven wat er werkelijk gebeurd.
  Goed onderzoeken kost erg veel tijd, en als je daar geen zin in hebt moet je het zelf maar weten, maar dan WEET je namelijk ook NIKS, dan volg je alleen maar de kudde, de tv, de krant, de nonsense.
  En als je niks weet, zou je beter je mond houden, anders sta je voor aap.
  Het is wat het is, zeg ik altijd maar.
  Als de waarheid ongemakkelijk is, dan is dat maar zo.
  Voor mij geen bullshit stories, ik onderzoek van alles wat ik belangrijk vind.
  Kost een hoop tijd, maar dan weet ik ook wat, en ik heb toch niks anders te doen.

  Geliked door 5 people

 13. verwardeman zegt:

  @ Tom
  Beste Tom , waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van de Verenigde Naties , de VN ?
  Zou jij je voor kunnen stellen dat zo’n wereldomvattende organisatie in staat is om
  desnoods de hele wereld te ” regeren ” ?
  Is het je nooit opgevallen dat diplomaten ” gezellig ” overleggen , terwijl de soldaten elkaar op
  het slagveld afmaken ?
  Zo’n virus is een schitterende ” reden ” om iedereen het zwijgen op te leggen en te isoleren ,
  GEEN boze boeren , gele hesjes , boze Signaporezen , boze Grieken , enz ………….
  Een prachtmiddel om je zinnetje als VN door te drukken …………..wereldwijd !
  Overigens Tom , wat zou wereldwijd 10 miljoen doden nou betekenen op 7 miljard –
  ja 7 MILJARD mensen ?
  Vind jij die ” verhouding ” ook niet een beetje zoek .
  W.O.2 heeft meer dan 50 miljoen doden opgeleverd , maar WE ZIJN ER NOG STEEDS .

  Geliked door 2 people

 14. Julia zegt:

  Kan mij en wil mij überhaupt niet verdiepen aan die RTL shit met een stel popi Jopie idioten genoemd BNN- ers. Zij waren ook voor de massa migratie maar hebben zelf nog geen enkele vluchteling in hun heilige huisjes. Een mens met maar een klein beetje verstand kijkt niet naar dit soort niets zeggende programma’s en negeert zeer zeker de roddelzieken en ophitsers in het kinderlijk programma RTL boulevard. Links laten liggen dan zijn ze vanzelf op een gegeven moment uitgerangeerd.

  Geliked door 2 people

 15. Lucie zegt:

  @Tom is net zo gehersenspoeld als heel veel andere mensen in Nederland en wereldwijd.
  De meesten zullen het pas beseffen als ze zelf in de shit geraken.

  Geliked door 4 people

 16. Lucky zegt:

  Oorlogsvoering met virus?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/bam-inlichtingendienst-vs-communistische-partij-china-wist-dat-corona-uitbraak-zou-zorgen-voor-een-pandemie-china-paste-expres-beleid-hierop-aan-in-het-geheim/

  Bam! Inlichtingendienst VS: ‘Communistische Partij China wist dat corona-uitbraak zou zorgen voor een pandemie! China paste expres beleid hierop aan in het geheim’

  Donald Trump beweerde al een tijdje dat de hele uitbraak van het coronavirus een ‘cover-up’ was van de Chinese overheid. Vriend en vijand konden het niet laten om Trump voor deze boude stelling door het slijk te halen, maar ondertussen wordt Trump gesteund in zijn uitspraken door de inlichtingendiensten. De communisten in China hebben de uitbraak expres in de doofpot gestopt. En om het erger te maken: ze hebben heimelijk enorme voorraden van medische goederen opgekocht.

  In het het Westen kon de goedmens het niet laten om zijn of haar afkeur van de daken te schreeuwen, want wat was Trump toch een ‘afschuwelijke vent’. Hij zou racistisch zijn omdat hij standvastig het coronavirus het ‘virus uit China’ bleef noemen.

  Ondertussen blijkt er steeds meer bewijs te komen dat de Chinezen een heel vies spelletje hebben gespeeld. Terwijl zij namelijk nog alles in de doofpot probeerden te stoppen, hebben ze in het geheim enorme voorraden van medische goederen opgekocht.

  Het is vrij duidelijk dat de Communistische Partij in China in alle opzichten heeft gefaald: ze hebben de hele uitbraak in de doofpot gestopt, ze hebben de WHO nooit geïnformeerd, expres enorme hoeveelheden medische goederen gekocht en mogelijk speelt er nog veel meer.

  Tijd dat de hele doofpot wordt geopend, dan zullen we eens zien wat voor smurrie er allemaal boven komt drijven.

  Geliked door 2 people

 17. Weethetwel zegt:

  @lucky
  Er zijn hier mensen die al anderhalve maand tot vervelends toe zitten te analyseren waar dat virus vandaan komt. Dat het niet tot ze doordringt dat het hoe dan ook geen supergevaarlijk virus is zoals beloofd door de media is nog tot daar aan toe. Maar dat ze maar blijven zeuren en zich niet druk kunnen of willen maken over wat er met hun bejaarde medemensen gebeurt en over het kapot maken van de economie is moeilijker te begrijpen. Het is belangrijker naar een gezonde toekomst te kijken en te zoeken of je daar een bijdrage aan kunt leveren dan constant oude koeien uit de sloot te halen.

  Geliked door 2 people

 18. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2020/05/04/bizar-symptoom-corona-springlevende-mensen-met-zo-weinig-zuurstof-in-hun-bloed-dat-ze-morsdood-horen-te-zijn/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Bizar symptoom corona: springlevende mensen met zo weinig zuurstof in hun bloed dat ze morsdood horen te zijn.

  “A strange phenomenon dubbed “happy hypoxia” has baffled doctors treating coronavirus patients who describe themselves as comfortable despite dangerously low oxygen levels that would typically leave them unconscious, or even dead, according to reports.

  The mysterious condition that appears to defy basic biology is raising questions about how COVID-19 attacks the lungs, The Guardian reported.

  While a healthy person’s blood-oxygen saturation is at least 95 percent, doctors have reported some coronavirus-stricken patients with levels in the 80s or 70s — with some extreme cases below 50 percent, according to the outlet.”

  Nl
  ‘Een vreemd fenomeen dat’ blije hypoxie ‘wordt genoemd, heeft artsen verbijsterd die coronaviruspatiënten behandelen die zichzelf als comfortabel beschouwen, ondanks gevaarlijk lage zuurstofniveaus die hen doorgaans bewusteloos of zelfs dood zouden maken, volgens rapporten.

  De mysterieuze aandoening die de basisbiologie lijkt te trotseren, roept vragen op over hoe COVID-19 de longen aanvalt, meldde The Guardian.

  Hoewel de bloed-zuurstofverzadiging van een gezond persoon ten minste 95 procent is, hebben artsen enkele door coronavirus getroffen patiënten gemeld met niveaus in de jaren 80 of 70 – met enkele extreme gevallen onder de 50 procent, aldus de outlet. “

  Like

 19. detector zegt:

  Cojona is een hoax. Evenveel doden als normaal met de griep. Oudere mensen gaan nu eenmaal eerder dood door een verwakte gezonheid/immuunsysteem (dat is de natuur).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s