“Staatsman” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Erwin S. CEO Owner“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op “Staatsman” . . .

 1. Monalisa zegt:

  Bijna 2 miljoen mensen geloven hem wel, daarom krijgt hij 35 zetels.

  Geliked door 6 people

  • ronjaspers zegt:

   Monalisa.De leugen/fake nieuws M.S.M. neppeilingen.Stemfraude,manipulatie,kiezersbedrog,cordon sanitair, politieke rechtszaak ,,aanslagen op rechtse politici.In europa regeert de zeer rijke machtige invloedrijke nazi bilderberg groep,niet de politici of regeringen.Politici worden gechanteerd of omgekocht door de bilderbergers.Op de ledenlijst van de bilderberg groep kun je zien wie daar op de bilderberg conferentie zijn geweest en volksvijandig zijn.

   Like

 2. Blaffertje zegt:

  Pinokkio is over zijn houdbaarheidsdatum heen.
  Je kan mensen lang voor de gek houden, maar het houd een keer op.

  Geert begint nu gelukkig ook van zijn lockdown af te zien en dat levert hem gelijk stemmen op, hij heeft geluisterd naar zijn achterban, als hij het goed aanpakt kan hij hier garen bij spinnen.

  Geliked door 6 people

 3. Rensk. zegt:

  Geen Lock Down gaat meer doden geven. We zullen toch anders met de dood om moeten gaan. Dat je niet tot in het eindige mensen op gaat takelen zodat ze een paar jaartjes langer leven. Ik spreek ook voor mezelf. Ik hoef niet zo nodig gehandicapt op mn oude dag door het leven te gaan. Een klein ingreepje en daarna weer vitaal is oké Maar enorme ingrepen met een slechtere kwaliteit van leven nee. Een sterke jonge generatie is alleen maar goed voor een bevolking. De bevolking is enorm verzwakt als ik zo om me heen kijk. Als je in een vreemde stad de weg vraagt: dat doe ik dus nog lekker ouderwets zonder dat stomme ding, dan zeggen ze: die en die kant op, maar dat is heel ver. U kunt beter de bus nemen. Hoe ver dan vraag ik> nou zeker 2 km. Mijn hemel ik loop vaak 16km Welvaart betekent lui luier nog luier totdat we door luiheid tot niets meer in staat zijn. Hersens doen gezellig mee met luiheid.

  Geliked door 5 people

  • Jan zegt:

   Het aantal doden dat door het Coronavirus is tussen de 0,1% en 0,3%, wat betekent dat het niets gevaarlijker is dan het jaarlijkse griepvirus. Wat nu gaande is is massahysterie. Dat men in het begin voorzichtig was, hoewel alles gebaseerd was op leugens en nog eens aangewakkerd door het uitschot van de lamestream media, is tot daar aan toe, maar dat men nu nog steeds doorgaat met de verwoesting van alle landen laat zien dat socialisten niet capabel zijn landen te besturen alleen maar te verwoesten. Het komt hen ook goed uit, immers, zij willen niets anders dan de huidige maatschappij verwoesten. Het enige waar zij het over hem is weer over de Groene Leugen die meot doorgaan, zodat de ellende compleet is.

   Er was normaal gereageert als de bevolking niet zo achterlijk was geweest de idiotie van het socialisme te omarmen, als de universitaire leiding het marxistische uitschot van de universiteiten had geschopt, maar men liet zich door het tuig intimideren, leerde niets behalve ouwehoeren over Marx, Engels, Habermas, Horkheimer en andere geestelijk gestoorden. Was dat niet doorgegaan had men een jaar eerder kunnen afstuderen (ik ook). Wat er wel voor heeft gezorgd bij mij is de intense haat en hekel die ik heb tegen de Roden (is dan weer positief te noemen)

   Nu nog steeds geloven in de coronakolder en achter de hysterici aan lopen getuigt van zombiementaliteit en denkluiheid, iets wat socialisten toejuichen.

   Geliked door 5 people

  • bobzelf zegt:

   er zijn zelfs mensen , die het je kwalijk nemen

   als je af en toe 42 km kan dribbelen , hobbelen

   en dan van jaloerheid van hun stok afpleuren , whahahahaha

   er zijn er ook die roepen , kan het niet wat harder ??

   dan roep ik terug loop een uurtje of 4 mee dan !!

   ZIJN ZE WEER BOOS ,, DUS RENSK

   LOOP LEKKER DOOR, …

   VOLGENS DE CHIRURGEN , DOET DIT WONDEREN NA EEN OPERATIE

   en komen er in 2 dagen 60 leerling zusters/ verpleegkundigen

   op je zaal even kijken , hoe een ouwe er uit ziet die wel fit is

   huggie

   oom marathon

   Geliked door 2 people

 4. koosv8 zegt:

  Rutte 35 zetels, ha ha ha Rutte LIEGT al zolang hij er zit. De MEDIA LIEGT nog harder. En de peilingen, nou dat weten we wel, van binnen en buitenland. En als dat gebeurt, wordt het tijd om te vertrekken.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Maar waar naar toe , als het in binnen- en buitenland hetzelfde liedje is ?

   Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @koosv8. De media liegt op het meest grove wijze. De voorspellingen van Maurice de Hond moet men met een korreltje zout nemen. Hij begint steeds meer op de Irakese minister van propaganda, Mohammed al Sahaf , te lijken. Hij ziet bijvoorbeeld dat de VVD stijgt in de peilingen. Waar heeft hij zijn representatieve peilingen gehouden? Bij een zwakbegaafd publiek? Hoe kan een leugenaars partij in de peilingen stijgen? Als dank voor het sturen van duizenden medische attributen zoals mondkapjes naar China en Montenegro? Voor de goede voorbereidingen op noodsituatie tijdens biologisch of chemisch aanval op Nederland? Dat mensen in de zorg moeten, dag in dag uit, werken zonder adequate bescherming? Hun dank betogen dat er honderden zorgverleners zijn besmet en negen van hen zijn door Corona omgekomen? De mensen zijn niet achterlijk, en waarderen geen leugenaars als goede bewindslieden.

   Like

 5. Orelius zegt:

  Ongelooflijk dat deze advokaat van de duivel nog stemmen krijgt . Die daar op stemmen slapen niet die liggen in coma.
  Spreekwoordelijk , want ik heb nog nooit iemand die in coma ligt zien stemmen .
  Pinokkio is een eerste klas ilusionist , wat hij je geeft laat hij voor je ogen verdwijnen.
  En bij deze is dat onze VRIJHEID.
  Nog even en er word helemaal niet meer gestemd . Want hij veranderd zo de grondwet .

  Geliked door 1 persoon

 6. Ton Ruygrok zegt:

  In deze tijd van herdenking…, toen werd je Staatsman als je voor het Welzijn van Staat en Maatschappij de Kostbare levens van talloze Twintigers opofferde en de vijand aan de grenzen tegenhield…., heden ben je Staatsman als je het Welzijn van Staat en Maatschappij opoffert voor de Kostbare levens van talloze Tachtigers en de vijand aan de grenzen binnenhaalt…,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Het getuigt wel van een bijzonder soort humor als je als Premier van de Pays-Bah een weddenschap hebt lopen met een oud-corpsgenootje, hoe bont kun je het maken, hoe ver laten de morrende Hollanders zich van alles aanleunen, zich uitkleden, ontnemen, voordat er een paar opstaan en hun mond opentrekken……..hoe ver,Jort?

  Geliked door 2 people

 8. Hovawart zegt:

  Onze Premier is al zo getergd dat het maandelijkse wipje in New York er even bij ingeschoten is vanwege de Coronacrisis, z’n dinnetje word namelijk vastgehouden door Trump met z’n lock down.

  Like

  • karton zegt:

   @ Hovawart.
   Als iemand voor een wipje maandelijks heen en weer moet vliegen naar New York, dan ben je toch wel een héél erg triest figuurtje ! Kan natuurlijk zijn dat in NL geen enkele mevrouw iets van doen wil hebben met zo’n paljas ! Maar wat te denken aan alle uitstoot (van het vliegtuig !) en dát voor een wipje ? Mij niet gezien, dan maar liever op de fiets naar een mevrouw iets verderop. (lijkt mij !!)

   Like

   • bobzelf zegt:

    maandelijks wippie ?? vriend

    nou dat doet hij al wat jaartjes in een bruin sterretje hoor …

    daar komt geen meissie aan te pas …..

    bij onze nationale relnicht , met aids vlekken

    huggie

    OOM ANUS

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ bobzelf.
    Amice, ik reageerde op @ Hovawart die stelde dat Pineukio iedere maand even een wipje maakte in New York, of dat met een vriend of vriendje van hem is, ja, dat weet ik natuurlijk óók niet.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    och , ik riep ook maar effe wat whahahahahaha
    ik dacht gewoon , als mensen denken dat rutte een vriendinnetje heeft ??

    dan moet je toch een beetje denken aan :

    MICHAEL WITH A STICK OF 30 CM ,

    THE “””WIFE “” ??? ONE FROM HOMO ISLAMBOMBAMA

    WITH 2 CHILDREN ???

    WHAHAHAHAHAHAHA TUURLIUK

    HUG

    CASANOVA BOB

    Like

   • Monalisa zegt:

    Carolien heet ze, hij kan niet zonder haar.

    Like

 9. Rensk. zegt:

  Het is verbijsterend om in de herfst van je leven te constateren dat mensen graag voorgelogen worden. Ze willen de waarheid niet horen. Het betekent dat grootste gedeelte van de bevolking nooit volwassen zal worden. Die griet van de EU van der Leyen had gezegd dat eind dit jaar een vaccin beschikbaar zou zijn. Een andere bekende Nederlander (wie weet ik niet meer) die roemde haar uitspraak met de woorden: goed dat van der Leyen dat gezegd heeft ook al is totaal nog niet bekend of dat haalbaar is. De mensen moeten perspectief hebben. Tja als er zo met mij omgegaan word door mensen, dan zou ik ze niet meer serieus kunnen nemen. Liegen om mensen perspectief te bieden. Mensen willen dat kennelijk en dat weten politici heel goed.

  Rutte is zo vaag met alles. Ook enormedraaien :het ene zeggen het andere doen etc etc etc etc . Bij hem krijg je het idee dat de anderhalve meter voortaan het nieuwe normaal wordt. Voor altijd. De idioot. Het nieuwe vaasje van Rutte. Ook zo´n achterlijke uitspraak. Ik ga handen zagen en die lijm ik aan de bezemsteel van anderhalve meter en die verkoop ik volgend jaar op koningsdag met een groot bord: Te koop Rutte´s anderhalve samenleving. Hij zegt niet: we moeten even misschien een jaartje afstand houden, maar dat mag uiteraard niet zo blijven. Niks van dat alles.

  Like

 10. Piet Snot zegt:

  Als trutte vanavond op tv weer ze verhaaltje zou afdraaien, dan zitten daar weer zo’n ruim 7 miljoen mensen ademloos naar te kijken om braaf alle bevelen te volgen zonder te klagen.
  Om de volgende dag te horen dat hij het toch wel erg goed aanpakt allemaal.
  En dat alweer maanden lang.

  Geliked door 5 people

 11. duinsnip zegt:

  Je zou wensen dat dit waar was, maar de meesten zijn toch onnozeler dan gehoopt.

  Geliked door 2 people

 12. verwardeman zegt:

  JOCKEBROQUE !

  Like

 13. Jan zegt:

  Ook in de Volksrepubliek Calofornië stelde iemand voor ouderen te laten creperen en niet medisch te behandelen mochten zij besmet zijn.

  A Northern California city official has been ousted after he suggested on social media that sick, old and homeless people should be left to meet their “natural course in nature” during the coronavirus pandemic.
  ….
  https://www.nbcnews.com/politics/politics-news/california-city-official-ousted-over-his-pandemic-remarks-n1198716?cid=sm_npd_nn_tw_ma

  Like

 14. top of flop zegt:

  Voor Rutte is er maar een woord: staatsmutsdrager. Deze muts is gebreid in Davos, en hopelijk wordt hij niet aan de volgende MP doorgegeven.

  Like

 15. karton zegt:

  In een z.g. Noodverordening is vastgelegd dat we 1,5 mtr. uit elkaar moeten blijven, met niet meer dan 3 personen bij elkaar, bijeenkomsten tot 30 personen enz. enz. Deze ge- en verboden uit de Noodverordening moeten zo nodig in een wet worden verankerd, zegt Pinokkio + aanhang om één en ander juridisch te dichten ! De man is totaal gek geworden ! Als de Noodverordening niet juridisch is gedicht kunnen er géén boetes worden opgelegd, dus de Noodverordening is wél juridisch gedicht maar…………een Noodverordening kan niet nog járenlang blijven bestaan en een wet wél ! Dus het vastleggen in een wet betekent dat wij, bevolking, tot in lengte van jaren zijn gebonden aan een dergelijke wet. Dit betekent : vrijheid van demonstratie kwijt (tenzij niet meer dan 30 personen !) en nog meer vrijheden die ons worden ontnomen !! De corona-crisis wordt misbruikt door Pinokkio + aanhang om de bevolking verder in een dictatuur te dwingen !!
  Laat u niet besodemieteren door Pinokkio + consorten !!!!!
  Stem straks op een partij voor échte Nederlanders !!!!

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s