VIDEO: State of The Nation – Zuid-Afrika


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

 (Door: “Ronald”)

Beheers de voedselvoorziening van je land en je beheerst de bevolking

Zuid Afrika: De  verhongerde zwarte bevolking tegen de verhongerende blanken: geef ons  jouw voedsel anders vermoorden we jullie en steken we jouw huis in brand.

Het is in Zuid-Afrika door de ANC-regering verboden om aan  de verhongerende bevolking, blank of zwart, rechtstreeks voedsel te geven. Dit op straffe van een hoge boete en gevangenisstraf.  Maakt niet uit of je jouw familie of vrienden van voedsel voorziet.

De autoriteiten stelen de voedselpakketten voor zichzelf, vrienden, familie en/of verkopen ze aan kleine winkels, die ze het dan weer tegen woekerprijzen doorverkopen.

Verkoop van sigaretten (en alcohol) is verboden, maar de minister is betrokken bij de verkoop van illegale sigaretten tegen 5x de normale prijs.

Als de zwarte bevolking doorkrijgt dat je in Nederland asiel kan aanvragen en je krijgt een huis, inboedel, geld, eten, onderwijs en zorg, dan komen ze met honderdduizenden tegelijk. Alles beter dan in een golfplaten hok zonder ramen, elektriciteit of water.

Door:
“Ronald”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", achterlijkheid, Barbarisme, Communisme, corruptie, demoniseren, discriminatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

Een reactie op VIDEO: State of The Nation – Zuid-Afrika

  1. CG van der Mark zegt:

    Racism is alive and well and living in South Africa

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s