Vragen, die de “goedmensch” ignoreert

Screenshot_56

(Vertaling: E.J. Bron)

Vragen van een moeder aan haar “goedmenschen”-dochter

Omdat ik het zat ben om me steeds maar weer van buitenlander-vijandigheid te moeten laten betichten, zou je aan jezelf de volgende vragen moeten stellen en proberen er antwoord op te geven:

 • Waarom staat Duitsland ongecontroleerde immigratie toe, terwijl op het vliegveld altijd iedereen nog wordt afgewezen die geen paspoort kan laten zien?
 • Waarom nemen landen zoals Hongarije, Polen Tsjechië, Slowakije, maar ook de VS evenals de rijke islamitische landen zoals Saoedi-Arabië, Koeweit en Bahrein geen moslims op?
 • Op dit moment zijn er in de wereld 60 miljoen mensen op de vlucht. Hoeveel van hen kan Duitsland opnemen? Wanneer is volgens jou de pijngrens bereikt? Is diegene die dan stop zegt, een racist?
 • Hoe moet de sociale vrede bewaard blijven wanneer hier in het land ongeveer 6 miljoen Duitse burgers al geen werk vinden, velen willen werken, maar alle nieuwkomers aan een baan geholpen moeten worden?
 • Hoe moet onze samenleving, waarin man en vrouw gelijkberechtigd zijn, functioneren wanneer veel van de islamitische mannen pertinent weigeren om leraressen, vrouwelijke artsen en politieagentes te respecteren en hun aanwijzingen op te volgen?
 • Waarom moeten Duitsers de sanitaire voorzieningen van de nieuwkomers in de kampen schoonmaken, hoewel daar verveling heerst, in het bijzonder onder de 90% jonge krachtige mannen? Waarom drukt men mannen geen emmer, schrobber, dweilen en schoonmaakmiddel in handen als eerste stap naar integratie?
 • Wie betaalt de dure gesprekken van de nieuwkomers naar het buitenland buiten het EU-gebied? Hoe functioneert die betaling überhaupt, wanneer velen van hen helemaal niet geregistreerd staan, geen rekening in Duitsland bezitten? Hoe komen ze aan die nieuwe iPhone-modellen?
 • Hoe verklaar je het dat bijvoorbeeld in Berlijn 90% van alle gevangenen van islamitische komaf zijn?
 • Waarom worden vluchtelingen in kazernes ondergebracht en moeten Duitse soldaten in tenten leven? Hoe dekt deze vernedering van de soldaten zich met hun taak Duitsland te verdedigen?
 • Heb je informatie gezocht over de inhoud van de koran?
 • Weet je dat de door de moslims hooggeëerde Mohammed een massamoordenaar en pedofiel was? Weet je dat in de koran openlijk wordt opgeroepen tot het doden van alle ongelovigen? Hoe is zo´n middeleeuwse ideologie verenigbaar met onze waarden?
 • Hoe moeten miljoenen moslims in Duitsland vreedzaam met ons samenleven wanneer zij openlijk onze regels afwijzen?
 • Wat zou jij als politicus doen wanneer in Duitsland de eerste koppen van Duitsers gerold zijn respectievelijk hier ook zulke terreur als in Parijs plaatsvindt?
 • Hoe wil jij de veiligheid van de burgers garanderen? Hoe wil jij de woedende meute en massale zelf-justitie stoppen?
 • Hoe verhoudt zich het “Welcome Refugees” van de goedmenschen tot hun passiviteit Duitse wapenexporten naar de oorlogsgebieden respectievelijk de duizenden vanuit Ramstein bestuurde Amerikaanse drones te stoppen?
 • Waarom wordt er in de media geen enkele kritische vraag (zoals deze aan jou hier) gesteld, maar wordt alles alleen maar roze geschilderd?
 • Waarom worden nieuwkomers in vergelijking met Duitsers overal voorgetrokken?
 • Waarom worden Duitse daklozen slechter behandeld dan vluchtelingen?
 • Waarom wordt de huur van langjarige huurders, die geen huurschulden hebben, opgezegd, opdat hun plaats ingenomen kan worden door vluchtelingen?

Bron:
www.globalecho.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Vragen, die de “goedmensch” ignoreert

 1. Rensk. zegt:

  Helpt niks dat vragen. Als ze eenmaal een standpunt hebben ingenomen dan zien ze het als capitulatie tegen de weldenkende mens. Ze hebben immers hun standpunt heel lang geroepen zodat iedereen hoorde hoe geweldig ze zijn. En om nu te erkennen dat ze het fout hebben gezien? Dat kunnen/willen ze niet. Ze zullen en moeten gelijk hebben ook al hebben ze geen gelijk. En daar zijn er best heel veel van. Ook heel veel politici hebben die trekken.

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  De moeder moet verwachten dat de dochter niet erover nadenkt en niet discussieert, maar de brief doorstuurt naar de Verfassungsschutz (Binnenlandse Veiligheid) omdat er een vermoeden is van extreemrechtse activiteiten. DDR 2.0

  Geliked door 3 people

 3. Ruben zegt:

  Er is maar 1 antwoord op al jou vragen.
  We weten het bijna allemaal hier.
  Er zit een satanische bende achter die ons in het ongeluk stort.
  Op weg naar onze ondergang.
  1 troost: al die waanzinnigen, ook de elite en iedereen die hier nee ingestemd hebben, gezwegen hebben of alle ellende hebben gevaloriseerd hebben zullen zelf ook niet ontkomen.

  Geliked door 2 people

 4. leefbarbaar zegt:

  Ik vraag domlinksen altijd (mijn hele schoonfamilie bijvoorbeeld) wanneer is het genoeg? Hoeveel vluchtelingen kan Nederland opnemen. En na veel ontwijken en getreuzel komt dan een getal. 20 miljoen, 70 miljoen.
  En dan komt de hamvraag: ze zijn allemaal binnen , die 70 miljoen vluchtelingen (handophouders), wat ga je dan doen?
  En dan komen ze met precies dezelfde maatregelen als de PVV nu. Die dan niet meer schandalig zijn en racistisch, maar logisch. En noodzakelijk.
  Waarom de eerst ons land onleefbaar willen maken??

  Geliked door 2 people

 5. Alex Delarge zegt:

  Dit zijn nog maar enkele eenvoudige vragen. Moet je die gutmenschen eens een wiskundig/natuurkundig/technische vraag voorleggen. Dan slaan die hersens helemaal op hol. Ze zijn in staat om de zwaartekracht weg te redeneren/ontkennen.

  Geliked door 3 people

 6. Ray Conquista zegt:

  Een antwoord op alle vragen: de cultuurmarxisten willen de Omvolking van Europa realiseren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s